Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım şimdi ilk dediğin şey aparatın orda durmaması vajinanın doğasından kaynaklanıyor hoop diye çıkıveriyor asitli içecekte dibe bişeyin çökmemesi gibi:) eşine bunu anlatmanın yolu yok gibi kuzum anlatmadan yapmanın yolu varsa ona git ben seni çok iyi anlıyorum tam yoluna koydum derken bozuluveriyor riske atma derim huzursuzluk aşağı çekiyor insanı hazır bu kadar yoluna girmişken böyle devam et

Hatırına getirdiğin için sağ olasın :) Ben 3. aparatı iki kez spreysiz aldım tamamen, tamamı girdiğinde bikaç dk yanma olup geçti. Ama gitgelleri minik yapabildim. İki gündür şehir dışındayım yapamadım, yarın dönünce hemen egzersiz.

Aparatta git gelde zorlanmana rağmen eşinle git gel yapabildin mi? Yani aparatın git geliyle penis farklı mı hissettiriyor?

Burayı bırakmamış olman ve makul önerilerin için ayrıca teşekkürler, tavsiyelerin benim için önemli :)

Aynen canım asitli içecek gibi hop çıkıyor:)) hayırlısı deyip denicem napim regl tam.baslamadi bakalım cesarette edemiyorum ama 4 öyle aman aman rahat olacağa benzemiyor en oluru bu galiba :))

Aynen canım asitli içecek gibi hop çıkıyor:)) hayırlısı deyip denicem napim regl tam.baslamadi bakalım cesarette edemiyorum ama 4 öyle aman aman rahat olacağa benzemiyor en oluru bu galiba :))
Yok yaa sana neylesin bu azminle kuzum yaparsın ama reglin başlayınca ara ver hiç korkma bitince aynen devam ediyorsun. Ben regl olacağım gün parmak egzersizi yapmıştım elime gelmişti sonra bıraktım hatta hemen de geldi bikaç saat içinde hızlandırdım mıdır nedir:) müthiş ağrı çektim o ay reglimden ama egzersizden olduğunu sanmam oluyor bana öyle ağrı genelde o dönemde

Baktim da 2 aydir ugrasiyorum aparatlarla 1 ayimi sadece 1.aparat almis :) olucak ya.baska sansi yok :) o yanma esimle denerken de olur kesin :)

Baktim da 2 aydir ugrasiyorum aparatlarla 1 ayimi sadece 1.aparat almis :) olucak ya.baska sansi yok :) o yanma esimle denerken de olur kesin :)
Oluyor kuzum eşle de oluyor yanma ama geçer ya ben de öyle umuyorum:) ohoo biz neler atlattık burfa beraber. Düşünsene şimdi ne durumdasın nasıl ilerledin

Oluyor kuzum eşle de oluyor yanma ama geçer ya ben de öyle umuyorum:) ohoo biz neler atlattık burfa beraber. Düşünsene şimdi ne durumdasın nasıl ilerledin
Bende bunu analiz etmek icin tum yazilarimi okudum ugrasmisim gercekten sizler o kadar destek olmussunuz ki bana gercekten hepinizden Allah razi olsun. Bir tek esim degismemis ama olsun su isi halledelim o daha iyi olucak eminim ben bile 4u yaptiktan sonra tamam esle denemekten tirsiyorum ama olucak diyorum tirsma sebebim ne onu da bilmiyorum :)

Canım o gerginlikten ya bende hala var o korku:) eşlerimiz böyle bizim de napalım. Az kaldı az hepimiz daha mutlu olucaz çok çalıştık sonuçta :)

Benim aparatım üç boy iki gündür bende orta boy aparatı deniyorum, güzel ilerleme hissediyorum normalde eşimle denemeyi istemiyorum ama zorluyor beni deneyelim ne olacak çift dikiş olsun diyor, onunla denerkende şunu hissettim kasılmalarım %60azalmış kızlar bacaklarımı ayıramıyordum şimdi rahatça açabiliyorum sadece girişini yaparken popomu kastığımı hissediyorum ondan dolayı giriş zorluyorum ama yine de buna da şükür yarın aparatı tamamen alıp alışırsam sonuncuya geçicem. Gerçekten önemli olan derin nefes alıp vermek ve kegel.. yaptığım sürece giriyor evet biraz ite ite zar zor ama giriyor ki bu zorluğun kasmamdan dolayı olduğunu düşünüyorum, öyle ya da böyle o kasılmalarda bitecek emek verdiğimiz sürece karşılığını alıyoruz hepimiz.

Bu gece denemek isterdim ama regl oldum :) sansa esim de gec gelecekti o gelene kadar baya calisirdim 8 kasim bizim tanisma yil donumumuz olucak ve regl bitse o gun deneyip artik yenmek istiyorum o gunun oylece gecmesini hic istemiyorum

Deneme sirasinda sakinlestirici bir muzik acabilirsin su sesi dalga sesi gibi kafani dagitiyor sarki film vs bana iyi gelmedi ama.bu tip sesler kendimi rahatlatmamda ise yaradi dedigin dogru derin nefes alip vermek ve itmek en temel sey burada sende cok guzel ilerlemissin esle denemede kendimizde eksi ve artilarimizi gormemiz.kolay oluyor :) tabi keske olsa diye dusunsekte adim adim zafere yaklasiyoruz 4u de ayni yontemle cok rahat alacaksin zaten 4 penis boyutuna yakin oldugu icin 4 oldumu iliskide %90 olur bana gore :)

Kuzum eşli denemedeki en büyük sıkıntı ereksiyon kaybı , buna rağmen benim ki istiyor içimden sinirleniyorum aparat olsa böyle olmaz diye -.-
Evet egzersizlerde rahatlatıcı müzik iyi olabilir denemedim ama kullanabilirim, kendimizi telkin ederek nefes ve Kegel burda öğrendiklerimiz hepsini kullanıyorum, hepinizden allah razı olsun senin çok az kaldı baya iyisin 4ü rahat rahat alabildiğinde eşinle denemen başarıyla ulaşacak inanıyorum her zamanki gibi.. :)

Zehracım tam olarak anlayamadım pozisyonu
Esim sandalyeye oturmustu bende yuzum ona donuk sekilde bacaklarimi ayirarak kucagina oturup tipki sandalyeye ters oturur gibi oturmustum penisi ustteyken almaya calismistim bu pozisyonu yatakta yaptigimda bacaklarima kramp giriyordu o zamanlar ve cok telas yapiyordum aklima boyle denemek gelmisti girisi yapmistim hatta belli bir yere kadar penis ilerlemisti ama acayip yanma hissetmistim ve kendimi birakamamstm nefes alip vermeyi bile tam bilmedigim zamanlar :)

O sorun bizde de var viegra olmasi lazim oyle bir ilac varmis ereksiyon icin al dedim ama hic orali olmadi en son deneme oyle sorun yasamadik cunku giriste vakit kaybetmedik takildigim kisimi gecemedik ki adama bahane bulamiyorum.ben bile 4u denerken orada zorlaniyorum insallah canim ama.4le rahat olunur mu hic bilmiyorum cunku kactir deniyorum.bende yanma oluyor ve gel git yapamiyorum tamamen cikarip geri itiyorum en bastan baslayip bu neden oluyor pek anlamadim.ama alisirim ins :)

Evet kuzum eslerimiz boyle yapcak bisey yok :) senin nasil gidiyor alistin mi :)
Evet kuzum eslerimiz boyle yapcak bisey yok :) senin nasil gidiyor alistin mi :)
Ay bilmiyorum yaa son hüsranımdan sonra kendimi topladım ve bugün jel siparişi verdim kargomu dört gözle bekliyorum gözüm yollarda acaba işe yarayacak mı çok meraktayımm

Vajinusmus erteleme ve kaçınma hastalığıydı Zehra sana bakıyorum erteleyecek vakitte bile acaba olur mu deneme yapsam diyor işin sen baya aşmışsın kuzum maşallah
8 kasima kendimi hazirlamam lazim kuzum o gun olmali bu is :)) o yuzden zarari olmuyorsa hic vakit kaybetmenin anlami yok :)) saka maka alistim onlara ya yensem de nasil vazgecicem bilmiyorum surekli elim onlara gidiyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…