- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.401
Canım şimdi ilk dediğin şey aparatın orda durmaması vajinanın doğasından kaynaklanıyor hoop diye çıkıveriyor asitli içecekte dibe bişeyin çökmemesi gibi:) eşine bunu anlatmanın yolu yok gibi kuzum anlatmadan yapmanın yolu varsa ona git ben seni çok iyi anlıyorum tam yoluna koydum derken bozuluveriyor riske atma derim huzursuzluk aşağı çekiyor insanı hazır bu kadar yoluna girmişken böyle devam etBugün önce 3 ile çalıştım ve artık onda rahatım git geli öncesine göre daha iyi yapmaya başladığım için 3e bu sefer vedamı gerceklestırdım biraz kafam dağılsın diye başka seyle meşgul oldum çünkü direk 4e geçince olmuyor bende sıkılıyorum hemen denemekten de ve gırmeyınce olmuyor dıye koseye atıyorum o yüzden zihnimi başka seylerle oyaladım bır sure geldim yıne 4ü almaya calıstım benım takıldığım daha doğrusu durma hıssıne kapıldığım yer hep aynı yer gbı geliyor bana 3te de oldu 4tede oldu mesela oraya geldgımı hıssedıyorum ve guclu nefes alıp verınce ve guclu sekılde ıtınce ıcımden gectıgını cok rahat hıssedıyorum doluluk hıssı mı dersınız oyle bırsey oluyor barız orayı gecınce dıger kısımları kayıp gidiyor en son eşimle denerken de orada kaldık ama bugün baktım belki biz yönü o anda değiştirmeliydik ya da nesyaa arkadaşımın dedıgı gıbı popomu sağa sola oynatmalıydım cunku 4te zorlandım sankı ılk defa alıyorum gıbı hıssettım acayıp bır hısse kapılıyorum acı yok agrı yok ama hafıf yanma var sankı orayı yırtıyorum gıbı geliyor bana dayanılmıcak bısey mı dıye cok duşundum o an hatta oraya gelıp gecınce hemen çıkardım bır daha aynısını yaptım sırf o hısse alışayım dıye ama her defasında aynı hıs oluştu azalmadı. ve 4ü yaparken yöne odaklandım nasıl ıtıyorum ne yapınca kolay gırıyor dıye popoyu hafıf kaldırmak ve guclu nefes alıp vermek ve ıtmek bunlardan 1i bile eksk olduğunda ben olmuyor gitmiyor demeye başlıyorum ve rahatlık kendımı rahat bırakınca daha hızlı ılerlıyor kastığımda o yanma artıyor. 4ü alıyorum sonuna kadar kac kere denedım hıc dıger aparatlardaki gıbı gel gıt yapamadım bunun sebebı ne sızce neden gel gıt olmuyor vajına sankı aparatı sokunca oh be dıyor sonunda gırdı ama ıcımde 2 sn fazla kalmıyor hemen dışarı atıyor gıbı bır tepkı verıyor sureklı denedım hep aynısı oldu uzun sure ıcımde tutamıyorum ben ıstıyorum kı hanı bıraz ıcınde kalsın dondureyım cevıreyım falan o benı etkıleyen kısım her neresıyse oraya doğru çıkarıp bır daha ıce ıteyım falan ama mumkun degıl vajına dışarı atıyor bu ondan mı kaynaklanıyor yoksa benım zıhnım mı hala kabullenmedı ondan mı olmuyor anlamadım ve aparatın ucuna hafif kan damlası bulaşmıştı regl yakın zaten 1 gun gecikti onun mu habercısı yok o zorlandığım kısımdan mı geldı bılemıyorum. Ben artık ne yapmalıyım sızce 4ü alıyorum ama dıger aparatlar gıbı olmuyor rahat degılım hıcbır sekılde o yanmaya dayanaraj ıtıyorum ama cok cabuk çıkıyor dışarı ve ben çıkarmak ıstemesemde ıcımde tuhaf bır hıs oluşuyor çıkarıyorum sonrasında bu yanma normal mı sızce ve ne öneriyorsunuz sımdıden sonra nasıl yol ızlemelıyım kaç egzersizden sonra esımle denemelıyım ve ben esımle denerken aparatla calısma sansım hıc olmucak o yüzden o hısse yöne herseye alışmam lazım. 4ü aldığıma falan bıle sevınemıyorum garıp bir durum bana göre ama şu gerçekki eşim aparatı kabul etse ve 4ü deneyip ardından onunla denesek çok rahat girecek cunku aparatı ılk alıstakı gıbı olmuıyor hem o hısse az cok adapte oluyorsun az çokta yönü kavrıyorsun ve sankı orası acık kalmış gıbı geliyor tık dıye gırıyor benım bu aparatı esıme kabul ettırmemle ılgılı fıkrı olan var mı adamla aramız o kadar seyden sonra duzeldı o duzeldı sımdı bu konuyu açıp onu eskı halıne getirmekten cekınıyorum açıkçası
Kızlar şöyle genel olarak okudumda bikaç bişe daha demek istiyorum öncelikle ben aşalı 2 ay oluyor nerdeyse gün aşırı ilişkimz oluyor ama kaygamlaştırıcıyı yeni bıraktım onun için acele etmeyin. Eşle ön sevişme uZun olursa rahat oluyor degilse hala basta az bi yanmam oluyor ama gir cıkdan sonra geçiyor
Bana göre hala en kolay pozisyon kucaga oturma veya üstte olmak
Ayrıca ben aparatla gel git cok rahat yapamadan eşimle olmustu yanizehra1809 bence tamamen olcak senin artık :)
@nesyaaaaa sende artık aparatı bırak eşin seni hazırlasın daha guzel olcak bak gör :)
Selen arkadaşın nixkini unuttum da sen naptın kaçıncıdasın ?
Aynen canım asitli içecek gibi hop çıkıyor:)) hayırlısı deyip denicem napim regl tam.baslamadi bakalım cesarette edemiyorum ama 4 öyle aman aman rahat olacağa benzemiyor en oluru bu galiba :))Canım şimdi ilk dediğin şey aparatın orda durmaması vajinanın doğasından kaynaklanıyor hoop diye çıkıveriyor asitli içecekte dibe bişeyin çökmemesi gibi:) eşine bunu anlatmanın yolu yok gibi kuzum anlatmadan yapmanın yolu varsa ona git ben seni çok iyi anlıyorum tam yoluna koydum derken bozuluveriyor riske atma derim huzursuzluk aşağı çekiyor insanı hazır bu kadar yoluna girmişken böyle devam et
Yok yaa sana neylesin bu azminle kuzum yaparsın ama reglin başlayınca ara ver hiç korkma bitince aynen devam ediyorsun. Ben regl olacağım gün parmak egzersizi yapmıştım elime gelmişti sonra bıraktım hatta hemen de geldi bikaç saat içinde hızlandırdım mıdır nedir:) müthiş ağrı çektim o ay reglimden ama egzersizden olduğunu sanmam oluyor bana öyle ağrı genelde o dönemdeAynen canım asitli içecek gibi hop çıkıyor:)) hayırlısı deyip denicem napim regl tam.baslamadi bakalım cesarette edemiyorum ama 4 öyle aman aman rahat olacağa benzemiyor en oluru bu galiba :))
Baktim da 2 aydir ugrasiyorum aparatlarla 1 ayimi sadece 1.aparat almis :) olucak ya.baska sansi yok :) o yanma esimle denerken de olur kesin :)Yok yaa sana neylesin bu azminle kuzum yaparsın ama reglin başlayınca ara ver hiç korkma bitince aynen devam ediyorsun. Ben regl olacağım gün parmak egzersizi yapmıştım elime gelmişti sonra bıraktım hatta hemen de geldi bikaç saat içinde hızlandırdım mıdır nedir:) müthiş ağrı çektim o ay reglimden ama egzersizden olduğunu sanmam oluyor bana öyle ağrı genelde o dönemde
Oluyor kuzum eşle de oluyor yanma ama geçer ya ben de öyle umuyorum:) ohoo biz neler atlattık burfa beraber. Düşünsene şimdi ne durumdasın nasıl ilerledinBaktim da 2 aydir ugrasiyorum aparatlarla 1 ayimi sadece 1.aparat almis :) olucak ya.baska sansi yok :) o yanma esimle denerken de olur kesin :)
Bende bunu analiz etmek icin tum yazilarimi okudum ugrasmisim gercekten sizler o kadar destek olmussunuz ki bana gercekten hepinizden Allah razi olsun. Bir tek esim degismemis ama olsun su isi halledelim o daha iyi olucak eminim ben bile 4u yaptiktan sonra tamam esle denemekten tirsiyorum ama olucak diyorum tirsma sebebim ne onu da bilmiyorum :)Oluyor kuzum eşle de oluyor yanma ama geçer ya ben de öyle umuyorum:) ohoo biz neler atlattık burfa beraber. Düşünsene şimdi ne durumdasın nasıl ilerledin
Canım o gerginlikten ya bende hala var o korku:) eşlerimiz böyle bizim de napalım. Az kaldı az hepimiz daha mutlu olucaz çok çalıştık sonuçta :)Bende bunu analiz etmek icin tum yazilarimi okudum ugrasmisim gercekten sizler o kadar destek olmussunuz ki bana gercekten hepinizden Allah razi olsun. Bir tek esim degismemis ama olsun su isi halledelim o daha iyi olucak eminim ben bile 4u yaptiktan sonra tamam esle denemekten tirsiyorum ama olucak diyorum tirsma sebebim ne onu da bilmiyorum :)
Evet kuzum eslerimiz boyle yapcak bisey yok :) senin nasil gidiyor alistin mi :)Canım o gerginlikten ya bende hala var o korku:) eşlerimiz böyle bizim de napalım. Az kaldı az hepimiz daha mutlu olucaz çok çalıştık sonuçta :)
Deneme sirasinda sakinlestirici bir muzik acabilirsin su sesi dalga sesi gibi kafani dagitiyor sarki film vs bana iyi gelmedi ama.bu tip sesler kendimi rahatlatmamda ise yaradi dedigin dogru derin nefes alip vermek ve itmek en temel sey burada sende cok guzel ilerlemissin esle denemede kendimizde eksi ve artilarimizi gormemiz.kolay oluyor :) tabi keske olsa diye dusunsekte adim adim zafere yaklasiyoruz 4u de ayni yontemle cok rahat alacaksin zaten 4 penis boyutuna yakin oldugu icin 4 oldumu iliskide %90 olur bana gore :)Benim aparatım üç boy iki gündür bende orta boy aparatı deniyorum, güzel ilerleme hissediyorum normalde eşimle denemeyi istemiyorum ama zorluyor beni deneyelim ne olacak çift dikiş olsun diyor, onunla denerkende şunu hissettim kasılmalarım %60azalmış kızlar bacaklarımı ayıramıyordum şimdi rahatça açabiliyorum sadece girişini yaparken popomu kastığımı hissediyorum ondan dolayı giriş zorluyorum ama yine de buna da şükür yarın aparatı tamamen alıp alışırsam sonuncuya geçicem. Gerçekten önemli olan derin nefes alıp vermek ve kegel.. yaptığım sürece giriyor evet biraz ite ite zar zor ama giriyor ki bu zorluğun kasmamdan dolayı olduğunu düşünüyorum, öyle ya da böyle o kasılmalarda bitecek emek verdiğimiz sürece karşılığını alıyoruz hepimiz.
Zehracım tam olarak anlayamadım pozisyonuBu pozisyonu ağustosta denemişim çok zaman geçmş üstünden ama dediğin şekılde de denenebılır şu 4ü rahat aldıktan sonra pozisyonlara ağırlık verıcem :)
Kuzum eşli denemedeki en büyük sıkıntı ereksiyon kaybı , buna rağmen benim ki istiyor içimden sinirleniyorum aparat olsa böyle olmaz diye -.-Deneme sirasinda sakinlestirici bir muzik acabilirsin su sesi dalga sesi gibi kafani dagitiyor sarki film vs bana iyi gelmedi ama.bu tip sesler kendimi rahatlatmamda ise yaradi dedigin dogru derin nefes alip vermek ve itmek en temel sey burada sende cok guzel ilerlemissin esle denemede kendimizde eksi ve artilarimizi gormemiz.kolay oluyor :) tabi keske olsa diye dusunsekte adim adim zafere yaklasiyoruz 4u de ayni yontemle cok rahat alacaksin zaten 4 penis boyutuna yakin oldugu icin 4 oldumu iliskide %90 olur bana gore :)
Esim sandalyeye oturmustu bende yuzum ona donuk sekilde bacaklarimi ayirarak kucagina oturup tipki sandalyeye ters oturur gibi oturmustum penisi ustteyken almaya calismistim bu pozisyonu yatakta yaptigimda bacaklarima kramp giriyordu o zamanlar ve cok telas yapiyordum aklima boyle denemek gelmisti girisi yapmistim hatta belli bir yere kadar penis ilerlemisti ama acayip yanma hissetmistim ve kendimi birakamamstm nefes alip vermeyi bile tam bilmedigim zamanlar :)Zehracım tam olarak anlayamadım pozisyonu
O sorun bizde de var viegra olmasi lazim oyle bir ilac varmis ereksiyon icin al dedim ama hic orali olmadi en son deneme oyle sorun yasamadik cunku giriste vakit kaybetmedik takildigim kisimi gecemedik ki adama bahane bulamiyorum.ben bile 4u denerken orada zorlaniyorum insallah canim ama.4le rahat olunur mu hic bilmiyorum cunku kactir deniyorum.bende yanma oluyor ve gel git yapamiyorum tamamen cikarip geri itiyorum en bastan baslayip bu neden oluyor pek anlamadim.ama alisirim ins :)Kuzum eşli denemedeki en büyük sıkıntı ereksiyon kaybı , buna rağmen benim ki istiyor içimden sinirleniyorum aparat olsa böyle olmaz diye -.-
Evet egzersizlerde rahatlatıcı müzik iyi olabilir denemedim ama kullanabilirim, kendimizi telkin ederek nefes ve Kegel burda öğrendiklerimiz hepsini kullanıyorum, hepinizden allah razı olsun senin çok az kaldı baya iyisin 4ü rahat rahat alabildiğinde eşinle denemen başarıyla ulaşacak inanıyorum her zamanki gibi.. :)
Vajinusmus erteleme ve kaçınma hastalığıydı Zehra sana bakıyorum erteleyecek vakitte bile acaba olur mu deneme yapsam diyor işin sen baya aşmışsın kuzum maşallahRegl zamani aparatla deneme yapmam.zararli olur mu kizlar hazir evdeyken vaktimi bosa.gecirmek istemiyorum.:)
Evet kuzum eslerimiz boyle yapcak bisey yok :) senin nasil gidiyor alistin mi :)
Ay bilmiyorum yaa son hüsranımdan sonra kendimi topladım ve bugün jel siparişi verdim kargomu dört gözle bekliyorum gözüm yollardaEvet kuzum eslerimiz boyle yapcak bisey yok :) senin nasil gidiyor alistin mi :)
8 kasima kendimi hazirlamam lazim kuzum o gun olmali bu is :)) o yuzden zarari olmuyorsa hic vakit kaybetmenin anlami yok :)) saka maka alistim onlara ya yensem de nasil vazgecicem bilmiyorum surekli elim onlara gidiyor :))Vajinusmus erteleme ve kaçınma hastalığıydı Zehra sana bakıyorum erteleyecek vakitte bile acaba olur mu deneme yapsam diyor işin sen baya aşmışsın kuzum maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?