- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.421
Deneyen arkadaslar memnundu ise yarar insallah kuzum sen husrana ugrayacak vakti coktan gectin o kadar yanilma olur hic dert etme ama belli bir sure ayni sistemle devam etmek lazim benim paylastigim kagitlarda 15 20 iliski sonrasi duzene girer gibi bir aciklama vardi dikkate almak lazim :)Ay bilmiyorum yaa son hüsranımdan sonra kendimi topladım ve bugün jel siparişi verdim kargomu dört gözle bekliyorum gözüm yollardaacaba işe yarayacak mı çok meraktayımm
Aaa bak olabilir kuzum o da seyrek denemelerle bir aya falan tekabul eder herhalde. Yarın gelse de denesem sabırsızım çok ama en azından uzun olmasa bile bi aparatla başlamam lazım çünkü @nesyaaaaa nın dediği gibi en basitinden jelin sonuna kadar yayılması için bile aparatla birkaç kez yapmam lazımDeneyen arkadaslar memnundu ise yarar insallah kuzum sen husrana ugrayacak vakti coktan gectin o kadar yanilma olur hic dert etme ama belli bir sure ayni sistemle devam etmek lazim benim paylastigim kagitlarda 15 20 iliski sonrasi duzene girer gibi bir aciklama vardi dikkate almak lazim :)
Bende o fikirdeyim ama benimkinin haberi olmadigi icin oyle yapmam cok sen basarirsin canim jel gelsin bile hele seni de tutamayiz artik :) benimki hala gelemedi regl olcak zaman miydi ne guzel denerdim simdi az once alayim.dedm.ama.regl acisiyla o karisti alamadim 2.gun denemeye baslicm.ama.:)) regl falan dinlemeden :)Aaa bak olabilir kuzum o da seyrek denemelerle bir aya falan tekabul eder herhalde. Yarın gelse de denesem sabırsızım çok ama en azından uzun olmasa bile bi aparatla başlamam lazım çünkü @nesyaaaaa nın dediği gibi en basitinden jelin sonuna kadar yayılması için bile aparatla birkaç kez yapmam lazım
Tam olarak sorunun ne canim egzersize basladin mi ya da ne asamadasin burada daha yeni baslayan yenen cok.kisi var biraz bahsedersen yol gostermemiz daha kolay olurKızlar bana da yardım.edin lütfen :'( çok kötüyüm.
Noldu canım her derdin bir çaresi vardır sakin ol sadece anlat bakalımKızlar bana da yardım.edin lütfen :'( çok kötüyüm.
Ay hepimiz hepimiz inşallah artık bi yerlerden devam edelim dimi yani bizim de hakkımız:) ağrır o ya benim de çok ağrım olur bildim bileli öyle senin de öyleyse şimdi bide yeni düzene geçiyoruz iyice dengeleri şaşmıştırBende o fikirdeyim ama benimkinin haberi olmadigi icin oyle yapmam cok sen basarirsin canim jel gelsin bile hele seni de tutamayiz artik :) benimki hala gelemedi regl olcak zaman miydi ne guzel denerdim simdi az once alayim.dedm.ama.regl acisiyla o karisti alamadim 2.gun denemeye baslicm.ama.:)) regl falan dinlemeden :)
Benim ilk gun oluyor sonra agri kalmiyor ama dengemiz sasiyor gercekten :) ay evet artik normale donelim hayatta yapmam dedigim.ne varsa yaptim insan mecbur kalinca gercekten herseyi yapiyormus :)Ay hepimiz hepimiz inşallah artık bi yerlerden devam edelim dimi yani bizim de hakkımız:) ağrır o ya benim de çok ağrım olur bildim bileli öyle senin de öyleyse şimdi bide yeni düzene geçiyoruz iyice dengeleri şaşmıştır
Valla yaa ben de kendime şaşıyorum anneme söylediğimde o bile şaşırdı kadın yazık yapamıyorum diyip durduğum için tabi bir buçuk senedir :)Benim ilk gun oluyor sonra agri kalmiyor ama dengemiz sasiyor gercekten :) ay evet artik normale donelim hayatta yapmam dedigim.ne varsa yaptim insan mecbur kalinca gercekten herseyi yapiyormus :)
Ne kadar guzel kuzum darisi bana insallah :) spreye bende guvendim de esimden dolayi olmamisti tekrar tebrik ederim seni canim hepimizin musmutlu gunleri olur insallah :)Innsallah yenersiniz kizlar ben bi kac hafta once buraya yendiğimi yazmistim ama uyusturucu sprey sayesinde olmuştu vd simdi onu da biraktim sadece kayganlastirici ile yapiyoruz ben altta tabiki yenersiniz biraz azim ve hirs ben eşimin dogum gunune kadar yencem bunu dedim ve yendim hirs yaptim ve sprey cok etkiliydi ben bile yendiysem sizde yenersiniz
Haha haliyle sasirmalari normal.benim annem.falan bilmiyorda bilseydi kesin sık disini falan derdi baslarda ve bu tip seylerden bahsetseydim kocam. Gibi karsi gelirdi kaynana damat ayni kafadalar cogu konuda :)Valla yaa ben de kendime şaşıyorum anneme söylediğimde o bile şaşırdı kadın yazık yapamıyorum diyip durduğum için tabi bir buçuk senedir :)
Tam olarak sorunun ne canim egzersize basladin mi ya da ne asamadasin burada daha yeni baslayan yenen cok.kisi var biraz bahsedersen yol gostermemiz daha kolay olur
Innsallah yenersiniz kizlar ben bi kac hafta once buraya yendiğimi yazmistim ama uyusturucu sprey sayesinde olmuştu vd simdi onu da biraktim sadece kayganlastirici ile yapiyoruz ben altta tabiki yenersiniz biraz azim ve hirs ben eşimin dogum gunune kadar yencem bunu dedim ve yendim hirs yaptim ve sprey cok etkiliydi ben bile yendiysem sizde yenersiniz
Hepsini denedim derken 4. Aparati falan tamamen aldin dimi. Hatirladim seni hatta son 7 gun kaldi falan yazmistin botoks bildigim kadariyla o bizim kasilmamiza sebep olan kaslari etkisiz hale getirmek icin yapiliyordu iliski sirasinda buna ragmen kasilman mi oldu. Ben aparatin daha cok faydasini gordum canim henuz esimle deneyip yenmis degilim ama.aparatlar sayesinde olacagina inaniyorum sende yeneceksin belki bi yerde yanlis yapiyorsundur olabilir miBen aparatlarla yapmaya calismistim hepsini denedim egzersiz vs yenemedim. Daha sonra botoks yaptırdım. Şu an yeni denedim o islemden sonra ama .sonuç olarak yine yapamadım..hiç atlatamicak gibiyim ya.Okadar korkuyorum.ki. hiç geçmicek.sanki. yine mi aparat çalısmaya başlasam bilemiyorum.
Aynen canım aparat sert cnku pensle cok rahat git gel oluyor yapısından dolayı sanırım.Hatırına getirdiğin için sağ olasın :) Ben 3. aparatı iki kez spreysiz aldım tamamen, tamamı girdiğinde bikaç dk yanma olup geçti. Ama gitgelleri minik yapabildim. İki gündür şehir dışındayım yapamadım, yarın dönünce hemen egzersiz.
Aparatta git gelde zorlanmana rağmen eşinle git gel yapabildin mi? Yani aparatın git geliyle penis farklı mı hissettiriyor?
Burayı bırakmamış olman ve makul önerilerin için ayrıca teşekkürler, tavsiyelerin benim için önemli :)
Kuzum yaa ben hem altta hem üstte denedim hala tanamı girmiyor artık korkum da kalmadı nedir sence bunun sebebi?Aynen canım aparat sert cnku pensle cok rahat git gel oluyor yapısından dolayı sanırım.
Eve döndüğünde denerken 3 ü spreysiz al hemen 4 e geç 4 e sprey sıkma artık kayganlaştırıcı yeter. Bide 5 kuralım vardı benm onu yap :)
5 kere sok cıkar
5 kere içerde daire çiz
5 kere kegel
Tebrik ederim, illa 4. Aparatı almak şart değil zaten 3 giriyorsa demek ki oraya bişey girebilir seni gerçekten kutluyorum, aparatı takinti haline getirme de çok iyi OLMUŞBence kendinize bu sorunu yenmek icin bi zaman belirleyin o gun kesin olacak diye beyninize otuturun ben esimin dogum gununde olacak dedim ve oncesinde apartlara agirlik verdim 4 asla alamadım alamadan esimle oldu sprey sayesinde demem o ki zamana yaymayi birakin spreydir aparattir izin vermiyosa sizde bunu anlatamiyorsaniz iyi bir sağlikcinin anlatmasi daha sonra sizin onu ikna etmeniz kolay olacaktir
Esi spreye izin verenler hic durmasin alsin vemcainayi kendini de salsin cunku orasi uyustu gitti tek bi is size kaldi o da beyninizi yonetmek yani olacak demek ben kizim aptal misin bi sal kendini ya bisey yok ne cirliyon diye kendi kendime kizdim oldu olunca sıktım kendimi bak ne kolaymis girdi beynin sana oynuyo sende bu oyununu yiyosun dedim yani kendinize kizin motive edin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?