- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.441
Tebrikler canım sen de aparat sayesinde yenenlerdensin. İyi ki aparatlar var demiTebrik ederim, illa 4. Aparatı almak şart değil zaten 3 giriyorsa demek ki oraya bişey girebilir seni gerçekten kutluyorum, aparatı takinti haline getirme de çok iyi OLMUŞ
Tebrikler canım sen de aparat sayesinde yenenlerdensin. İyi ki aparatlar var demi
Evet bende yaşıyorum sanki bıraktığım an aparatı hızlıca çıkıyor ya da fırlamayacak gibi o yüzden hatta baya acaba yanlış yere delik olmayan yere bastırıyorum gibi hissediyordum neyse sizlerde de öyle olduysa sıkıntı yok :)kittenlyy ooo sen nerelerdesin ya :) yok yok aparatı attım artık reglim bitsin herşey normale dönecek inşallah ben zaten bir süredir ilişkiyi falan rahat yaşıyorum git gel olsun penisin girmesi olsun ağrısız sızısız çok şükür. Zaten burda da demiştim kendimi her anlamda rahat hissedince atacağım aparatları diye ve şükür artık rahatım bu yüzden attım :) zehra1809 canım aparat sen ne kadar soksanda vajina onu dışarı fırlatır penis fırlamıo yani korkma :)
Biz yendik hallettik adama gel diyorum Yorgunum diyor. P.. alıp bi köşede deniyim bari eş ve p.. çok önemli sonuçta.
Aynen canım aparat sert cnku pensle cok rahat git gel oluyor yapısından dolayı sanırım.
Eve döndüğünde denerken 3 ü spreysiz al hemen 4 e geç 4 e sprey sıkma artık kayganlaştırıcı yeter. Bide 5 kuralım vardı benm onu yap :)
5 kere sok cıkar
5 kere içerde daire çiz
5 kere kegel
Burd konuşulan vemcain spreydi. Bende kullanmıştım bir kere yakıyor biraz ama uyuşturuyorGunaydinlar herkese birşey sormak istiyorum anestezi etkisi gösteren sprey markası varmı bildiginiz?
Burd konuşulan vemcain spreydi. Bende kullanmıştım bir kere yakıyor biraz ama uyuşturuyor
Açıkçası dediğim gibi bi kere kullandım ama zamanlamayı iyi ayarlayamadım sanırım parmak egzersizi yaptığım sıralardaydı üç parmağı hissetmeden almıştım sonra eşimle denedim bi yarım saat 40 dk sonra falan etkisi olmadı etkisi mi geçmişti yoksa peniste mi işe yaramadı bilmiyorum ama sonra aparata geçtim onunla çözdüm bu sorunuFaydasını gordunuzmu
Peki sprey sıktıktan sonra yıkamak mi gerekiyor ilişkiye girince bir zararı oluyormu ?Açıkçası dediğim gibi bi kere kullandım ama zamanlamayı iyi ayarlayamadım sanırım parmak egzersizi yaptığım sıralardaydı üç parmağı hissetmeden almıştım sonra eşimle denedim bi yarım saat 40 dk sonra falan etkisi olmadı etkisi mi geçmişti yoksa peniste mi işe yaramadı bilmiyorum ama sonra aparata geçtim onunla çözdüm bu sorunu
Yok yok zaten yıkarsan gider bence anlamı kalmaz sık bekle bi 5-10 dk sonra uygulama yapabilirsin. Eşinle mi deneyeceksinPeki sprey sıktıktan sonra yıkamak mi gerekiyor ilişkiye girince bir zararı oluyormu ?
Evet öyle düşünüyorum aparatla falan almadim yapabilcegimi sanmıyorum parmak egzersizi de denedim ama icerisini hissedince devam edemedim. Spreyle direk denemek istiyorum girdiğini görünce atlatirim diye düşünüyorum ama bakalim. Artık kurtulmak istiyorum. Girmez düşüncesiyle sürekli erteledikYok yok zaten yıkarsan gider bence anlamı kalmaz sık bekle bi 5-10 dk sonra uygulama yapabilirsin. Eşinle mi deneyeceksin
Canım bence önce parmağa devam et ondan sıkılıyorsan da aparatla çok rahat olacaksın zaten parmağı alsan da yetmiyor penis gibi olmuyor zor değil inan ki. Spreyle alırsın belki ama o da çözüm değil ki sonrasında uyuşmadan alman gerekicek yine stres yine gerilim ertelemeler başlıyor bu sefer. Bence sprey dene kafanı rahatlat ama sonrasında kendini buna alıştırman için aparat çok büyük yardımcın olacak. Ben aparattan sonra eşimle birlikte oldum ama geçen yazdım görmüşsündür aparatla hazırlık alıştırma yapmadan eşimle denedim ve olmadı girmedi devam etmedim halbuki yaptım ben bu işi ama kafayı hazırlamak önemli olan apartsız olunca zihnim hazır olmamış ve girmedi. Psikolojik tamamen ha fiziki olarak şöyle aparatla denediğinde kayganlaştırıcı olarak kullandığın şey en dibe kadar gitöiş olugor ve penisin yolu kolaylaşıyorEvet öyle düşünüyorum aparatla falan almadim yapabilcegimi sanmıyorum parmak egzersizi de denedim ama icerisini hissedince devam edemedim. Spreyle direk denemek istiyorum girdiğini görünce atlatirim diye düşünüyorum ama bakalim. Artık kurtulmak istiyorum. Girmez düşüncesiyle sürekli erteledik
Birde regl olmama bir kac gün kaldi . Denesek sıkıntı olurmu daha mi ağrılı olur ?
Penisin üstünde 70_80 kg agirlik olurEvet bende yaşıyorum sanki bıraktığım an aparatı hızlıca çıkıyor ya da fırlamayacak gibi o yüzden hatta baya acaba yanlış yere delik olmayan yere bastırıyorum gibi hissediyordum neyse sizlerde de öyle olduysa sıkıntı yok :)
İçine kadar alman lazım canım çubuğunu sok 3-4 fıs sık ilk etapta dene duruma göre bir iki fıs daha sıkarsın yetmezse. Bu arada o evet adı öyle geçiyorkızlar bu vemcain pump sprey diye mi geçiyo.. ve nasıl uygulamam lazım iç dış?ya da kaç fıs sıkmam gerek yardımcı olur musunuz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?