- 15 Ağustos 2018
- 37
- 19
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.461
kızlar bu vemcain pump sprey diye mi geçiyo.. ve nasıl uygulamam lazım iç dış?ya da kaç fıs sıkmam gerek yardımcı olur musunuz..
Kısa süreli yakıyor ve bu illeti yeneceksem o acıya katlanırim diyorsun. :)Arkadaşlar o sprey çok yakıyor nasıl sıkabildiniz ya
ben denedim yandı baya uyuştu ama sonrasında sanki dokunuyorum ama hissetmiyorum bi an panik yapıp yıkanmıştım. bir de kuruluk yapmıştı
Sen yine tip tip bakıcak fırsat buluyomuşsun ben direk tepki veriyorum ağlamaklı oluyorum sesim yükseliyor falan baya netim yaniRegl biraz azalsin bende 4e devam edicem dun gel git yapamasamda almak bile yetti esimle denerken de oyle alabilirim insallah hos bugun doktora gittim kolumun 10 gun daha sargili kalmasini onerdi hos denemeye engel bir yani yok ama yine de korkuyorum. Ve esimin tavrindan mi bilmiyorum ama dunden beri asiri esime karsi istek ve deneme istegim oldu dun neredeyse deneyecekti ama regl oldugumu soyledim uzuldu :)) o da artik olucak gozuyle.bakiyor hatta dun o gun sen cok.ses cikarmasaydin itsem.gidecekti o kadar yaklasmistik dedi ve hakliydi :) bende o sesi cikariorm aslinda hosuma gidince oyle.sesli oluorm.zaten acisa kizsam.tip tip bakiorm.suratina hic acidi vs demeden o ise sesim cikinca acidigini falan sanio halbuki hosuma gidio :)))
Hanımlar istanbulda yaşayan varmı?
Haha ben ilk zamanlar oyleydim hele o yanma hissinden onu iterdim :)) ama o yanma oluyor iliskide de olucak sadece dun bak dayanilmicak birsey degil diye kendimi ikna etmeye calistim. Aslinda o gun esim sesime ragmen zorlasa giricekti :) cunku o bolgeye gelmistik bizde zaten orasini gecince sorun morun kalmiyor :))Sen yine tip tip bakıcak fırsat buluyomuşsun ben direk tepki veriyorum ağlamaklı oluyorum sesim yükseliyor falan baya netim yaniama bak eğer beni dinlemiş olsaydı şimdi daha bekliyor olcaktım iyi ki dinlememiş zaten o acıyan kısım yarıda onu geçince iş bitiyor
Yaa evet işte canım onu diyorum o noktadan sonrası rahat sadece git gellerde baskı oluyor yine aynı noktadan geçerken ama eşin seni dinlemesin ordan sonra zorlayınca giriyor benimki dinlemedi önceleri hep dinliyordu geri çıkıyordu bi kere dinlemediHaha ben ilk zamanlar oyleydim hele o yanma hissinden onu iterdim :)) ama o yanma oluyor iliskide de olucak sadece dun bak dayanilmicak birsey degil diye kendimi ikna etmeye calistim. Aslinda o gun esim sesime ragmen zorlasa giricekti :) cunku o bolgeye gelmistik bizde zaten orasini gecince sorun morun kalmiyor :))
Su regl bitsin denerken diyicem beni dinleme diye artik ne olcaksa olsun :)))Yaa evet işte canım onu diyorum o noktadan sonrası rahat sadece git gellerde baskı oluyor yine aynı noktadan geçerken ama eşin seni dinlemesin ordan sonra zorlayınca giriyor benimki dinlemedi önceleri hep dinliyordu geri çıkıyordu bi kere dinlemedionda da yendik bitti çok şükür
Ben diyorum çok az kaldı senin de çözmene çok aaaz:)Su regl bitsin denerken diyicem beni dinleme diye artik ne olcaksa olsun :)))
Agzindan bal damliyor kuzum ya ne yalan soyliyim bende oyle dusunuyorum sadece uygulamada heyecan yasarim olmaz diye endise ediyorum benim hedef gunum 8 kasim o gun ne olursa olsun deneme yapicam :)Ben diyorum çok az kaldı senin de çözmene çok aaaz:)
yaa ne güzel yazmışsın inşallah öyle olur çok teşekkür ederimmMerhabalar;
Önce kendinize inanin yapabilirim diye kendinizi ikna edin.
Sonra ılık duş alip kurulaninca bir kaç defa derin nefes alip (ayna karşısinda yapmanizda fayda var.) biraz açılacaktır vajina içe doğru (ucunda aparatı var zaten) 5-6 fıs sıkın. On birlikteliği uzun tutun biraz sonra yavaş yavaş içene al. Bir gerilme yada kasılma olduğunda burundan derin bir nefes al ve ağızdan verirken tekrar icine almayı dene.
6-7 kez spreyden sonra spreysiz denediğinizde bu illetten kurtulmuş olacaksınız inşallah
nerden canım
İnsan geriliyor hakkaten korkudan falan değil ama sadece yine olmazsa diye ama bi yandan da o tedirginlik de sonrasında hırsa dönüşüyor vee sonuçAgzindan bal damliyor kuzum ya ne yalan soyliyim bende oyle dusunuyorum sadece uygulamada heyecan yasarim olmaz diye endise ediyorum benim hedef gunum 8 kasim o gun ne olursa olsun deneme yapicam :)
Öyle olacaktır inşallah . Yenmiş biri olarak diyorum inanın büyüttüğümüz kadar büyük bir sorun değil..yaa ne güzel yazmışsın inşallah öyle olur çok teşekkür ederimm
Kuzum bence yeterince itmiyor acı hissettiğin için çünkü dediğin yer gerçekten acıyorKorku heyecan her şey halloldu ama p.. tamamı girme konusunda hala sorunlarım var ? Bu sorunu yaşayan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?