- 26 Temmuz 2018
- 2.459
- 3.110
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.481
Aynen oyle ama aparati dusununce o olduysa bu da olur diyorum da o olmazsa ihtimali aklimi kurcaliyor sadece :) gozu karartmak lazim :)))İnsan geriliyor hakkaten korkudan falan değil ama sadece yine olmazsa diye ama bi yandan da o tedirginlik de sonrasında hırsa dönüşüyor vee sonuçtabi ilk etapta görevmiş gibi oluyor ama napalım o aşamayı bende daha tam geçemedim alışcaz herhalde :)
Karart gitsin yaa valla anca öyle oluyor yerleştir ıkın o da itsin sonrası oluveriyor zaten bende öyle oldu ama adım adım tabi kaç kere ıkındım belli değilAynen oyle ama aparati dusununce o olduysa bu da olur diyorum da o olmazsa ihtimali aklimi kurcaliyor sadece :) gozu karartmak lazim :)))
Galiba sende bizim bahsettigimiz o yerden bahsediyorsun canim ben aparatla denerken aparatin yarisi girince durdugu noktada yanmam oluyor evet canimi yakiyor ama her denedigimde bak dayanilmicak bisey degil diyorum esimle denerken de tam o kisma geldik ancak oncesinde benim aparat calismalarim sonuc vermemis regl bahane bulmustum esimede it gibi telkinler vermedim olacagini sanmadigim icin oraya gelindiginde guclu nefes alip vermek gerekiyor ve esin itmesi sart nesyaa demisti popoyu saga sola salla diye ben aparatta denedim ve yerini daha iyi buluyor oyle yapinca yada hafifte poponu kaldir bunlarla birlikte cunku bana gore tamami girebilir ne kadar uzun olursa kalin olursa olsun. Yazida okumustum vajina icine giren seyin seklini alirmis ve uzunlugu iki kata cikarmis penis ortalama 20 cm olsun her turlu alinir 30 40 cm olacak degiller ya benim sana diger tavsiyem aparat 4.boyu denesen ne demek iatedigimi daha iyi anlayacaksinKorku heyecan her şey halloldu ama p.. tamamı girme konusunda hala sorunlarım var ? Bu sorunu yaşayan var mı?
O itecek de ben izin vermiyorum acıdan öyle tıkanıyorum ki tamam it desem de bi şekilde itiyorumKuzum bence yeterince itmiyor acı hissettiğin için çünkü dediğin yer gerçekten acıyor
Aynısı ya beni tarif ettin bende de oldu aylardır dinleyen adam o gün dinlemedi itti çok baskı oldu acıdı ya da acı değilse bile bana öyle geldi ama itince tamamı girince rahatlıyorsun o his olmuyor inan bana aynı şeyi yaşıyorum çünküO itecek de ben izin vermiyorum acıdan öyle tıkanıyorum ki tamam it desem de bi şekilde itiyorum
O yanma hissi kacinilmaz ya en fazla duyulan aci basindan beri oydu aslinda:)) ama o an dayanamicak gibi hissediyordum hatta ilk o yanma 3te cok hafif olmustu ama 4te baya oluyor bende simdi dusunuyorumda esimle.denerken disimi cidden sıksam olurmus :)) suan bu surecin bana kattiklari penisi dpgru sekilde.en az aciyla almayi ogrenmek :) cunku suan o bolgedeki yanmayi gecince yanma aci falan yok bunun bilincindeyim ama onceden yanma hem daha asiri geliyordu alisik olmadgim icin hem de sonrasida cok.aciyacak saniyordum bu daha baslangic gibi geliyordu :)Karart gitsin yaa valla anca öyle oluyor yerleştir ıkın o da itsin sonrası oluveriyor zaten bende öyle oldu ama adım adım tabi kaç kere ıkındım belli değil
Iste onu yapma inan dayanilmicak bisey degil birak itsin sen dusunme o yanmayi gecicek biticek de kendini rahatlat hatta eger esin yaparsa o yere gelince.senn dikkatini bir.sekilde.dagitsin ve biran da itsin bir anlik girmeside o yanma hisside tamam aci duyuyoruz esimle denerken orada. Bende hissettim ama denemede nasip olurda oraya gelirsek sana soylediklerimi.basta onada dicem beni dinlemesin artik aglasam.bile.itmeliO itecek de ben izin vermiyorum acıdan öyle tıkanıyorum ki tamam it desem de bi şekilde itiyorum
Su son cumlen esimin dusuncesiyle hemen hemen ayni o da bana derdi senin buyuttugun kadar buyuk bir sorun degil bu cok.abartiyorsun halbuki disini siksan bana biraksan olucak :) insallah bu kadar seyden sonra bende ilk denemede yendimm yazarim bunu o kadar.cok istiyorum ki :)Öyle olacaktır inşallah . Yenmiş biri olarak diyorum inanın büyüttüğümüz kadar büyük bir sorun değil..
Aynen kuzum aynen ama olsun zaman geçse de zarardan kara döndük artık:) o hisse bikaç saniye dayansak bitiyor aslında. Hele de öyle ilişki sonrası acır yara olur muhabbetleri var ya hiiiç alakası yok ben gece gece oturdum cips yedim keyfime baktım ertesi gün hiç bişey olmamış gibi işe gittim acı macı kesinlikle olmadı. Ama o ilk zamanlar ilişki olmadıpında zorluyorduk ya kapalı orası dediğimiz zamanlar işte o zaman asıl denemeden sonra zonkluyordu rahatsız ediyordu gün içindeO yanma hissi kacinilmaz ya en fazla duyulan aci basindan beri oydu aslinda:)) ama o an dayanamicak gibi hissediyordum hatta ilk o yanma 3te cok hafif olmustu ama 4te baya oluyor bende simdi dusunuyorumda esimle.denerken disimi cidden sıksam olurmus :)) suan bu surecin bana kattiklari penisi dpgru sekilde.en az aciyla almayi ogrenmek :) cunku suan o bolgedeki yanmayi gecince yanma aci falan yok bunun bilincindeyim ama onceden yanma hem daha asiri geliyordu alisik olmadgim icin hem de sonrasida cok.aciyacak saniyordum bu daha baslangic gibi geliyordu :)
O abarti hikayeler.zaten kim cikardiysa.Allah bildigi gibi yapsin banada ustune oturamazsin gibi sozler soyleyenlerde vardi hatta haftaici denemeye cekinirdim.ya isyerinde acirsa.anlarlarsa.diye :) ve hem.kendimi sıkardim aciyacak diye :) dogru durust bisey bilmiyor musuz herseyde bir hayir varmis.burada bulustuk ve bizim gibi bu yoldan gecenlere rehberlk.edip hayatlarina dokunabiliyoruz belki bunlari yasamasaydik ne iliskinin ne.esin ne de.anneligin kiymetini bu kadar.anlayamazdik suan baskalari icin iliski bebek belki basit kavramdir.ki o tipler.zaten super anne diyemem.ama.eminim ki.bizler.cok iyi anne.olucaz cunku daha anne olmadan anladik.neden.cennetin analarin ayaginda oldugunu :)Aynen kuzum aynen ama olsun zaman geçse de zarardan kara döndük artık:) o hisse bikaç saniye dayansak bitiyor aslında. Hele de öyle ilişki sonrası acır yara olur muhabbetleri var ya hiiiç alakası yok ben gece gece oturdum cips yedim keyfime baktım ertesi gün hiç bişey olmamış gibi işe gittim acı macı kesinlikle olmadı. Ama o ilk zamanlar ilişki olmadıpında zorluyorduk ya kapalı orası dediğimiz zamanlar işte o zaman asıl denemeden sonra zonkluyordu rahatsız ediyordu gün içinde
Anadolu yakasinerden canım
Aslında bak o hikayeler de yalan değil onu yaşayan var biliyorum ama kastığın anda eş zorla girmeye çalışırsa yırtılır da kanar da yara da olur hepsi olur. Ama bizim gibi ilerleyenlerde olmuyor o sorunlar eşlerimiz anlayışlıydı ve biz kendimizi bu konuda eğittik ve sonuca geldik bence sırrı bu. Ve dediğinde çok haklısım her şey daha kıymetli artık bizim için kadın olmak eş olmak anne olmak. Bizden güzel anneler olacak hem de çook güzel:)O abarti hikayeler.zaten kim cikardiysa.Allah bildigi gibi yapsin banada ustune oturamazsin gibi sozler soyleyenlerde vardi hatta haftaici denemeye cekinirdim.ya isyerinde acirsa.anlarlarsa.diye :) ve hem.kendimi sıkardim aciyacak diye :) dogru durust bisey bilmiyor musuz herseyde bir hayir varmis.burada bulustuk ve bizim gibi bu yoldan gecenlere rehberlk.edip hayatlarina dokunabiliyoruz belki bunlari yasamasaydik ne iliskinin ne.esin ne de.anneligin kiymetini bu kadar.anlayamazdik suan baskalari icin iliski bebek belki basit kavramdir.ki o tipler.zaten super anne diyemem.ama.eminim ki.bizler.cok iyi anne.olucaz cunku daha anne olmadan anladik.neden.cennetin analarin ayaginda oldugunu :)
Gerçekten size teşekkür etmek gerekir. Kullanılan kelimeler çok önemli ben aparat falan almadım yapabilcegimi düşünmüyorum ama acı yanma hissi konuşuluyor ya ben çok daha urkuyorum. Ben evlenene kadar korkum yoktu iki arkadaşım bana kendini anlattı birinde eşi baskı yapmış fazlaca abanmis ve gerçekten afedersiniz yatağa kadar geçmiş .Şuraya yazmaya başladığımdan beri kendi korkularımı yendikçe, anlatıldığı gibi olmadığını gördükçe bilhassa yeni başlayan arkadaşların da korkularını yenmeleri için elimden geleni yapmaya çalıştığıma inanıyorum. Her psikolojik rahatsızlıkta olduğu gibi vajinismusda da iş, söylemi ve seçilen kelimeleri değiştirmekle başlıyor. Parmağını vajina girişine dahi yerleştiremeyen arkadaşlarım için bildiğim, doktorumdan duyup doğruluğundan emin olduğum tüm anatomik bilgileri paylaşmaya çalıştım. Bunun dışında özellikle her paylaşımımda “acı” kelimesini kullanmamaya özen gösterdim. “Alışıkmadık his”, “yeni his,’ “rahatsızlık hissi” gibi kelimelerle ifade etmeye dikkat ettim ki bilinçaltındaki yanlış algılar yok olsun. Kaldı ki, bir kez daha özellikle söylüyorum, hissedilen şey gerçekten de asla ama asla acı değil. Yeterli kegel yapmışsan ve hep dediğim gibi çiş başlatır gibi kaslarını salmışsan, nefesi işin içine katmışsan hissedilen şey rahatsızlık ve gerginlik hissi. Maksimum bu. Sen kendini deli gibi kasar ve zorla, tecavüze uğruyor gibi penis ya da cisim sokmaya çalışırsan ne hissedersin bilemiyorum. Şahsen ben zihnen hazır olmadan, vajinamı hazırlamadan asla öyle bi şeye yeltenmedim. Bu yüzden de “acı”ya dair şükür hiç bir şey deneyimlemedim.
Sevgili arkadaşlar, kelimelerin gücünü küçümsemeyin. Burada duyduğumuz aşırı abartılı ilk gece deneyimlerinin aslında doğru olmadığını anlamak/anlatmak için bulunuyoruz. Yatak döşeğin kana bulandığı, acıdan ağrıdan günlerce oturulamadığı gibi insanı korkutan ve aslı astarı olmayan hikayelerden kurtulmak için bulunuyoruz. Biz bu tür hikayeleri duyduğumuz için vajinismusuz belki de. Lütfen deneyimlerinizi paylaşırken seçtiğiniz kelimelere özen gösterin. Zamanında yanlış yöntemleriniz sebebiyle kendinize zarar vermiş ve gerçekten acı çekmiş olabilirsiniz. Ama yenip halledince buraya gelip “aslında çok kanadı, çok acıdı, öldüm bittim” demekle diğerleri motive edilmiyor bilginiz olsun. Bu tür paylaşımları bencillik olarak görüyorum. En korktuğum şey yanlış bi şey yazıp da yeni başlayan arkadaşlara “bak gördün mü acıyormuş işte, bak çok kanıyormuş, al işte yanmasına dayanılmıyormuş” gibi şeyler düşündürtmek. Başından beri “hissettiğinize odaklanın, bedeninizi dinleyin, o his yeni bi histen başka bir şey değil” derken de tüm kalbimle, tüm samimiyetimle söylüyorum zaten. Biraz hassasiyet lütfen.
Ne güzel yazmışsın selen. Acımıyor yahu acı dediğin şey bir anda geçmez zaten öyle olsaydı günlerce etkisi sürerdi. Belki baskı belki farklı bir his ama acı değil.Şuraya yazmaya başladığımdan beri kendi korkularımı yendikçe, anlatıldığı gibi olmadığını gördükçe bilhassa yeni başlayan arkadaşların da korkularını yenmeleri için elimden geleni yapmaya çalıştığıma inanıyorum. Her psikolojik rahatsızlıkta olduğu gibi vajinismusda da iş, söylemi ve seçilen kelimeleri değiştirmekle başlıyor. Parmağını vajina girişine dahi yerleştiremeyen arkadaşlarım için bildiğim, doktorumdan duyup doğruluğundan emin olduğum tüm anatomik bilgileri paylaşmaya çalıştım. Bunun dışında özellikle her paylaşımımda “acı” kelimesini kullanmamaya özen gösterdim. “Alışıkmadık his”, “yeni his,’ “rahatsızlık hissi” gibi kelimelerle ifade etmeye dikkat ettim ki bilinçaltındaki yanlış algılar yok olsun. Kaldı ki, bir kez daha özellikle söylüyorum, hissedilen şey gerçekten de asla ama asla acı değil. Yeterli kegel yapmışsan ve hep dediğim gibi çiş başlatır gibi kaslarını salmışsan, nefesi işin içine katmışsan hissedilen şey rahatsızlık ve gerginlik hissi. Maksimum bu. Sen kendini deli gibi kasar ve zorla, tecavüze uğruyor gibi penis ya da cisim sokmaya çalışırsan ne hissedersin bilemiyorum. Şahsen ben zihnen hazır olmadan, vajinamı hazırlamadan asla öyle bi şeye yeltenmedim. Bu yüzden de “acı”ya dair şükür hiç bir şey deneyimlemedim.
Sevgili arkadaşlar, kelimelerin gücünü küçümsemeyin. Burada duyduğumuz aşırı abartılı ilk gece deneyimlerinin aslında doğru olmadığını anlamak/anlatmak için bulunuyoruz. Yatak döşeğin kana bulandığı, acıdan ağrıdan günlerce oturulamadığı gibi insanı korkutan ve aslı astarı olmayan hikayelerden kurtulmak için bulunuyoruz. Biz bu tür hikayeleri duyduğumuz için vajinismusuz belki de. Lütfen deneyimlerinizi paylaşırken seçtiğiniz kelimelere özen gösterin. Zamanında yanlış yöntemleriniz sebebiyle kendinize zarar vermiş ve gerçekten acı çekmiş olabilirsiniz. Ama yenip halledince buraya gelip “aslında çok kanadı, çok acıdı, öldüm bittim” demekle diğerleri motive edilmiyor bilginiz olsun. Bu tür paylaşımları bencillik olarak görüyorum. En korktuğum şey yanlış bi şey yazıp da yeni başlayan arkadaşlara “bak gördün mü acıyormuş işte, bak çok kanıyormuş, al işte yanmasına dayanılmıyormuş” gibi şeyler düşündürtmek. Başından beri “hissettiğinize odaklanın, bedeninizi dinleyin, o his yeni bi histen başka bir şey değil” derken de tüm kalbimle, tüm samimiyetimle söylüyorum zaten. Biraz hassasiyet lütfen.
Ne güzel yazmışsın. Demeye çalıştığımızı uzun uzun anlatmışsın selencim. Acımıyor arkadaşlar acı değil olsaydı etkisi günlerce sürerdi bir anda geçer mi acı dediğin. Sadece alışkın değiliz ve garipsiyoruz hepsi bu. Gözünüzü korkutmayın kimseye de kulak asmayın korkunç hikayeler yerine doğru bilimsel bilgilerle donatın zihninizi. Yazmayıp da okuyan arkadaşlarım da böylece bilsinler bunu. Korkulacak hiiiç bir şey yok. Ben birkaç ay önceye kadar olmuyor anlamıyorsunuz girmiyor diyen ağlayan insandım düşünün. Bilinçli doğru ve bilimsel olanla ilerleyin ne olur. Tatlı canınızı da sıkmayın elbet başaracaksınız. Yeter ki isteyin ve sabırlı olun. İyi tarafından bakın olumlu olun daha kolay oluyor her şeyŞuraya yazmaya başladığımdan beri kendi korkularımı yendikçe, anlatıldığı gibi olmadığını gördükçe bilhassa yeni başlayan arkadaşların da korkularını yenmeleri için elimden geleni yapmaya çalıştığıma inanıyorum. Her psikolojik rahatsızlıkta olduğu gibi vajinismusda da iş, söylemi ve seçilen kelimeleri değiştirmekle başlıyor. Parmağını vajina girişine dahi yerleştiremeyen arkadaşlarım için bildiğim, doktorumdan duyup doğruluğundan emin olduğum tüm anatomik bilgileri paylaşmaya çalıştım. Bunun dışında özellikle her paylaşımımda “acı” kelimesini kullanmamaya özen gösterdim. “Alışıkmadık his”, “yeni his,’ “rahatsızlık hissi” gibi kelimelerle ifade etmeye dikkat ettim ki bilinçaltındaki yanlış algılar yok olsun. Kaldı ki, bir kez daha özellikle söylüyorum, hissedilen şey gerçekten de asla ama asla acı değil. Yeterli kegel yapmışsan ve hep dediğim gibi çiş başlatır gibi kaslarını salmışsan, nefesi işin içine katmışsan hissedilen şey rahatsızlık ve gerginlik hissi. Maksimum bu. Sen kendini deli gibi kasar ve zorla, tecavüze uğruyor gibi penis ya da cisim sokmaya çalışırsan ne hissedersin bilemiyorum. Şahsen ben zihnen hazır olmadan, vajinamı hazırlamadan asla öyle bi şeye yeltenmedim. Bu yüzden de “acı”ya dair şükür hiç bir şey deneyimlemedim.
Ne güzel yazmışsın selen. Acımıyor yahu acı dediğin şey bir anda geçmez zaten öyle olsaydı günlerce etkisi sürerdi. Belki baskı belki farklı bir his ama acı değil.
Ne güzel yazmışsın. Demeye çalıştığımızı uzun uzun anlatmışsın selencim. Acımıyor arkadaşlar acı değil olsaydı etkisi günlerce sürerdi bir anda geçer mi acı dediğin. Sadece alışkın değiliz ve garipsiyoruz hepsi bu. Gözünüzü korkutmayın kimseye de kulak asmayın korkunç hikayeler yerine doğru bilimsel bilgilerle donatın zihninizi. Yazmayıp da okuyan arkadaşlarım da böylece bilsinler bunu. Korkulacak hiiiç bir şey yok. Ben birkaç ay önceye kadar olmuyor anlamıyorsunuz girmiyor diyen ağlayan insandım düşünün. Bilinçli doğru ve bilimsel olanla ilerleyin ne olur. Tatlı canınızı da sıkmayın elbet başaracaksınız. Yeter ki isteyin ve sabırlı olun. İyi tarafından bakın olumlu olun daha kolay oluyor her şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?