Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar Bende de ilk gece korkusu vardı benimde yasayan arkadaşlarım beni korkuttu annemin bana hissettirdikleri beni ilişkiye karşı korkuttu 1 yılım boşa geçti ha bu bir yılda denemeler denemeler parmak egzersizleri yaptım ama hep korktum çünkü anlatılanlar beyne yerleşmiş her girişte kastım ara ara hala kasıyorum ama alışma surecindeyim diye biliyorum bunu farkındayım.
Ilk gece korkusu gerçekten psikolojikman insanı çok etkiliyor ama Bende o ilki çok şükür 2 hafta falan oldu atlatali spreyle oldu ama şükür oldu hiç anlatılanlar kadar da bir kan gelmedi yatağa bile geçmedi sonra biraz wc de aktı oda toplasan 10 dk bile belki etmez.ama bünyeden bünyeye değişir tabiki.iki günde yanma hissi yaşadım o kadar ama tabi hemen ilişkiye devam etmedim bunyem kendine gelsin diye şimdi alışmaya çalışıyorum.artik biraz daha rahatım çünkü o acı ve kan kabusum bitti. Esiminde desteği oldu hatta oldu ilk mutluluktan resmen ağladım.ayrica burdan da destek çok aldım ve buraya yazmasaydım belki hiç atlatamayacaktim. Belki bir kaç yilim da boşa gecicekti iyi ki yazmışım.arkadaslar gerçekten zor bir durum ama inanın ben aşırı korkan biriyim canım aşırı tatlı ama bunu asamiycam diye çok korktum bir yil boyunca kendimin psikologu oldum ve buraya yazmak yaptigim en iyi şeylerden biriydi.ha kızlar ayrıca şuanda sadece yarısina kadar alabiliyorum o kadar ama onuda aşacağıma inanıyorum.
En başta kendinize inanın kızlar . Zaten bir çoğunuz benden daha çok aparatla egzersiz yapiyosunuz benden eminim daha başarılı olabilirsiniz özellik zehra bu konuda basarili olacağını biliyorum yapabilirsin cnm :)) ayrıca buraya olumsuz yazanlari da çokta takmayın
Siz kendinizi tanıyor musunuz biliyor musunuz neler yapabildinizi neler astiginizi gerisi önemli değil hep bu olumsuz sözler bizi etkilemedi mi zaten bu duruma etrafın sözleri yüzünden gelmedik mi boşverin takmayın takiyoz da ne oluyor biz etkileniyoruz. Etrafimizda ki olumlu dusunceelri görün düşünün konuşun destek olanlarla emin olun daha iyi geliyor insana bu arada uzun yazdım ama affedin...
Sizin desteğiniz olmasaydı eminim ilk gece korkusunu atlatamazdim. :)

Canim yarisindan sonrasi icin yazmistim umay icin o.teknigi uygulamalisin.ki ben kendim.de.de.uygulucam. en son.denemede.yarisini alabildim.regl.vs.araya girince.deneme.sansimiz.uzaklsti ama.olsun hepimiz cok caba sarfettk.ve.meyvelerini aliyoruz yavas yavas :) sen cogu seyi gecmissin yanlis bilgileri zihninde.guncellestirmissin yarisi olduysa tamamida olur.hic canimizi síkmayalim :)

Kızlar aslında o kadar güzel bir duygu ki eşinle tek beden olabilmek.. bütünleşmek.. her bir zerrene kadar sevildiğini hissetmek. Tek vücut olmak.. İşte bu güzel duyguları nasip etsin Allah.. daha önceki mesajımda bahsettiğim gibi ben vajinismus denilen bu saplantılı Duygu’yu kendi kendime yendim . Sözlerime kızmayın çünkü ben de aynı yollardan geçtim. Bir kere her şeyden evvel şunu düşünmek gerekiyor : Bu ilişki eğer kadınların bedenine ve ruhuna kötü gelecekse, kadınları ağrı sancı içinde bırakacaksa, kanamaya yol açacaksa Allah bunun örneğini peygamber efendimize neden verdi ? Eğer gerçekten fizyolojik olarak yani kadın bedenimize p...s organı acı verecekse Allah Bu duyguyu bu organı neden yarattı ? Ben kendi kendimi düşündüğümde Şüphesiz Allah senin kadının olarak vajinanı erkeğin oraya girebileceği şekilde yaratmış. Asla şüphemiz yok . Ben mesela o kadar çok kendime sıkıp kasıyordum ki şimdi normal bir ilişki yaşadığımız için eşim demir bile oraya giremez diye düşünüyormus benim için :)) bunu şimdilerde söylüyor :) Yani bu kadar kasıp kapatıyordum orayı. Gerçekten eşinizin size okşaması sevmesi sizin gözlerinizi kapatıp derin derin nefes alıp, yasak bir şey yapmadığınızı kendinize söylemeniz gerekir.. aslında bir çok insanın bunu yapabildiğini, eğer öyle olsaydı peygamber efendimizin zürriyetini Allah çoğaltmazdı diye düşünerek kendinizi rahatlatabilirsiniz..

Hee bende birtakım egzersizleri yapmadım değil ama Ben çok hırs yaptım aslında egzersizleri kendimi denemek için yaptım. Doktor bana vajinismus olabilirsin dediğinde ; peeeh vajinismus mu saçmalama!!? Dedim içimden. Gerçekten de dediğimi yaptım. O yüzden size biraz hırslanın diyebilirim kafanızdan kötü düşünceleri atın yapabilen parmak egzersizi yapıp aslında içerinin ne kadar geniş olduğunu bir anlasa çok rahat ilişkiye girebilir ben sadece bir gün parmak egzersizi yaptım ertesi gün normal ilişkiye girebilecek kadar kendimi rahatlattım tabii ki çoğu zaman eşime dur yavaş yavaş yavaş yap hemen girme gibi yönlendirmelerim oldu şuan hala ilk girişlerde kendimi kasıyorum o yüzden eşimi durduruyorum kendimi derin nefes alıyorum biraz dinlendiriyorum rahatlatıyorum ondan sonra devam et girebilirsin diyorum yani Yani kendi kendinizin doktoru oluyorsunuz.
Kendinize eziyet etmeyin. Kadın bedeni çok güzel ve kıymetli.. Allah yar ve yardımcınız olsun. Hiç acımıyo bu arada yeter ki hazır olun..

Arkadaşlar benim yazdıklarımdan etkilenen olduysa lütfen hakkınızı helal edin. Benimki tamamen sorun odaklı yorumlar. Amacım sizleri korkutmak değil. Ben tüm tecrübelerimi yazıyorum ki kimin başına böyle bir olay gelirse hazırlıklı olsun diye. Arkadaşların dediği gibi kesinlikle korkulacak bir şey Yok. Yeter ki isteyin ve bu sorunun üzerine gidin . Benim sorunumu sürekli tekrar etmemin sebebi bir sonuca ulaşmak zamanla neden düzeltemediğimi merak ediyorum ve tek çıkış noktam burası zira “Eşimin p.. vajinama tam girmiyor neden”sorusunu sormak için doktora gidemem. Artık yoruldum düşünmekten her şey bir an önce yoluna girsin istiyorum. Benim yenme tarihim 15 Eylül darısı sizlerin başına.

Merhaba kızlar ben de aranıza yeni katıldım bayadır dışarıdan yorumları okuyordum yalnız olmadığımı bilmek beni biraz olsun rahatlattı umarım hepimiz en kısa sürede bu sıkıntıyı aşarız .Mayıs ayında evlendim başlarda cok fazla denemedik başarısız oldukça uzaklaştık cinsellikten ve zaman geçtikçe gözüm korktu zevk kısmına değil de acı kısmına takıldım aslında psikolojik olduğunu hepimiz biliyoruz sanki hiç olmayacakmış gibi geliyor ama zamanla yol katettikce orada duvar olmadıgını gördük en azından değil mi.Ben hiç kendine dokunamayanlardanım ama eşimin eline izin vermiştim ve hatta bekaretim de hiç hayal etmediğim şekilde eşimin parmagıyla denemesinde gitti diyebilirim Benim sıkıntım da eşim bu konuyu hiç konusmak istemiyor büyüsü kaçıyor diyor girdi mi girmedi mi oldu mu sözlerini duymak istemiyor akışına bırak sen istedikce deneyelim falan diyor kendince anlayışlı ama gördümki vajinusmus olan arkadasların çoğunun eşi çok fazla anlayışlı ve ertelemeyi seviyor.Ne kadar güzel başlasa da sevişme sonu hep konuşmaya dönüyor bende.Ancak konuyu konuşmak kötü birşey olsaydı doktorlar çift olarak terapiye çağırmazlardı diye düşünüyorum.En son geldiğimiz aşama ise buradaki yorumları okuduktan sonra başka bir pozisyon denedim ve her zaman yaptıgımız şekilde ve yerde değil salonda müzik açık bir şekilde denedik ilk kez 4-5 cm kadar girdi penis ancak daha fazla ileri gitmedi nefes de aldım verdim itmeye calıstım orada kaldı ancak ne jel ne sprey hiçbirini kullanmamıştım.Bundan sonraki denemede misyoner pozisyonu ve altıma yastık koyarak deneyeceğim .Bu arada bir arkadasımın gönderdiği birşeyi size de göndermek istiyorum umarım yardımcı olur.

O alttaki gonderi kime ait acaba merak ettim :) her ne Kadar anlatis tarzi bana hitap etmesede soyledikleri dogru. Ancak iliski aninda su dusunce olayina da el atmak gerekiyor cunku kendimden ornek verirsem eger olucak olmayacak ne Kadar girdi dusuncesinde ya da nefes al ver iste kasiyor muyum acaba rahat birak gibi telkinler veriyorum sadece su son denemede onlari dusunmeden istedim :) hepimiz artik yenelim

Aslı diye bir jinekoloğun yazısıymış evet değişik bir dili var bence rahatlatma güldürme amaçlı öyle yazıyor .Evet aslında hepimiz artık birçok şeyi biliyoruz deneye yanıla ve azimle eşlerin de desteğiyle çözücez sanırım farkındaysanız herkeste az da olsa gelişme var pes etmemek lazım yapanlarda bu yollardan geçip yapmış.Ben de en son denemede nefes aldım verdim ıkındım birsürü şey denedim yine yarıda kalınca ümitsizliğe kapılmadım desem yalan olur sonra üzerinden zaman geçince bu kez başka bir yöntem deniycem dedim hepimiz için bir zamanı var elbet .bir de yönünü ayarlayamamıs olabiliriz cidden yoksa orası cok geniş biryer biliyoruz hepimiz artık

Doggy denemişler de bilmem ne yırtığı olmuş da hastanede dikmişler de. Yani ben bu tür paylaşımları uzak tutalım topikten dedikçe gözümüze sokuyorsunuz pes! Sana bi şey demiyorum arkadaşım, bunlar senin düşüncelerin değil sonuçta ama paylaşmayabilirsin bu tür şeyleri. Yazan kişi de kaş yapacağım derken göz çıkarmış resmen. Ukala ve şımarık bi üslupla, ciddiyetten uzak, yardım edeceğim derken göz korkutan bi yazı yazmış. Aşırı rahatsız oldum okurken.

Rica ederim sevgili I Istanbul34hazin , ama seni korkutan şeyleri dillendirmeseydin de başkaları da korkmasaydı. İki arkadaşımın anlattıkları yüzünden etkilendim demen yeterliydi. Yani bunu yapanlara kızarken sen de moral bozan kötü iki deneyim paylaşmış oldun.

4. boy aparat 1. egzersiz deneyimim: 2 haftadır ilk kez egzersizi başarıyla sonlandıramadım ve biraz canım sıkıldı açıkçası. Yine her yeni boy aparatta yaptığım gibi sprey sıktım ama yarısından sonrasını ne yaptıysam alamadım. Yaklaşık 20 dk uğraştım en başta ama olmadı.

Sonra tuvaletim var hissi vardı, wcye gittim geldim, biraz da uyuşukluğun geçmesini bekledim. Çünkü uyuşukken boy büyüdükçe tedirgin olmaya başladım. 3te de böyle olmuştu. Hissetmek daha güven verdi. İkinci kez denediğimde his geri gelmişti, uyuşukluk biraz biraz geçmişti. Girişi yaptım, takıldığım yeri hissettim, kegelle orayı geçtim. Orayı geçince kayıp giderdi aparat, gitmedi. 3te de böyle olmuştu diye sabırla denedim.

Sonra yine bi wc molası verdim, tekrar denedim. Artık tamamen hissediyordum. Girişte sorun yoktu, takıldığım yeri aştığımı da hissettim. Ama yine ilerleyemedim. Yani 3 ile 4 arasında iki cm falan boy farkı var. 3ün tamamını aldım. 4ü o kadar bile alamadım. Yarısında kaldı resmen. Kegel, bacak açma, rahatlatma, popo kaldırma. Hepsini denedim, yok olmadı. Bi saat uğraştım tam tamına. Bi de aparat büyüdükçe vajina içine gireni dışarı fırlatıyor resmen. Girdiğiniz kadarını içerde tutmak için ayrı bi efor harcamak gerekiyor, kalanını sokmak için ayrı. Çiş başlatır gibi kasları salma olayını da rahat yapamadım bu yüzden, kasları saldıkça aparat fırlayacak gibiydi dışarı.

Baya baya uğraştım ama itsem de ilerletemedim. Rahatsızlık da hissetmiyordum ama sanki sonuna gelmişim gibi gitmedi. Sonu olmadığını biliyorum, 3ün hepsini aldım ve daha yer vardı eminim. Ama niye böyle oldu ya? Moralimi bozdu. @zehra1809 ve son boy aparat deneyimi olan arkadaşlarım, yardımınıza ve önerilerinize ihtiyacım var.

Canim 4u bildigin gibi bende ilk spreyle denemis ve almistim sonrasinda spreysiz almak icin cok ugrastim design gibi iterken ayri caba istiYor orada kalmasi icin ayri caba istiYor ki ben iceriYe tamamen itsem bile elimi ceker cekmez disari atiyor kendini. Sonuna geldigini sanmiyorum ya farketmeden kendini kastin cunku kasinca bende oraya bir et parcasi geliyor hissi oluyor kapak gibi dusun sen kasinca en icten kapak gelip aparati itiyor gibi. Ne Kadar aliyorsan atiyorum 9 cm girdi diyelim kalini icin bekle sakin oldugundan emin ol cunku o firlayacak hissi bile bizi geriyor ki bu gerginligi aparat icindeyken atmaya calis bol bol nefes alip ver poponu sag ve.sol tarafa oynatmayi dene nasil desem aparat o zaman yerine tamamen yerlesiyor bana.gore ve guclu nefes alip verirken guclu sekil de it iceriye. Ya da ikinci yol aldigin aparatin 9 cm desek o bolgede hafif gel git yapmaya calis zor oluyor ama az da olsa kucuk kucuk yapilabiliyor bu harekette oradaki kaslari alistirip sakinlestirecektir ben 4te yarida cok kaldim ilk etapta halen bile kaliyorum ama nefes alip vererek popomu sallayarak ve hafif kaldirarak iceriye gonderiyorum sen bu Kadar azimle buraya Kadar.geldin ve.basaricaksin sadece biraz daha ilgi alaka bekliYor 4 numara
Ben Kaminski kendi karakterim olarak dusunup kendime benzetiyorum denerken gir gir diye iceriye iterken biraz inat ediyor ama sonra onu kendi haline birakip sakinlesmesini bekleyince aparati kabul ediyor her ne kadar 2 sn den fazla icinde kalmasada onemli olan girmesi. Biraz kafani dagit ve sakinlestirici sesler acip yeniden dene kuzum sen bunu basaracak azime sahipsin

Ayyy gerçekten iyi geldi yaaa çılgın doktor modeli

Balım bozma moralini ortalama kaç cm girdi?

S Selen1212 selen iyi sen yine itmişsin o rahatsızlık hissettiğin kısma kadar ben sadece 1 hafta hiçbir şekilde itememiştim düşün başını değdiriyordum korkup itemiyordum oyüzden bence çook iyi durumdasın aparatın tamamını aldıktan sonra bile bazı günler denerken tamamı girmiyordu o zamanlarda da klitorisi uyararak ufak ufak yavaş yavaş içeri doğru it merak etme muhtemelen kendini boyuttan kaynaklı kastın bir iki sokunca o kasma da gidince tamamını itnce girdiğini göreceksin boyut büyüdüğü için elimle bastırıp içinde bırakıyordum yoksa fırlıyor dışarı ama 4. Boy aparat mucize gibi onuda alışsan bu iş tamamdır

Canim 4 diger aparatlar gibi rahat girip cikar mi bende ilk etapta yarisina Kadar aliyorum ya cikarip yeniden deniyorum ya da yarisi girince bekliyorum sakinlestigimde itiyorum bu hep mi Boyle olucak regl azalsin 4le denemeye devam edicem yinede merak ediyorum:)

Önerilerin için çok teşekkür ederim. Deneyeceğim. Evet sanırım 4 numara biraz daha enerji istiyor. Ama üstüne düşersem girer tamamı değil mi? Git geli denedim ama pek üzerinde durmadan, daha özenerek denerim bi dahakine. Güçlü itmekten kastın ne ama, yani tek hamlede kalan tüm yarısını sokmaya çalışır gibi mi yoksa minik minik ama güçlü itişler mi?

Bi de senin de yarıda kaldım dediğin yer hani en başta daha ilk boylarda bi yerde takılıyorduk ya, orayı geçince rahatlıyor diyorduk. Orası değil de daha ilerisi mi? Bunu sana daha önce de sormuştum da emin olayım. Çünkü ben o her zaman takılınan yeri geçtiğimi hissettim, ilerisi gitmedi.

Evet o kısımlara ben pek takılmadım aslında resim çizilmiş ya belki yönü bilmeyenler için yardımcı olur diye gönderdim ve misyoner poz uygun olduğunu söylemiş sonuçta uslubu nasıl olursa olsun iyi bir jinekologmuş bunu yazan bence doggy de denemiyordur aramızda kimse diye düşündüm çünkü gerçekten ileri bir pozisyon oldugunu biliyorum oyuzden cok takılmadım o kısmına canım yoksa ben de aynı stresler yaşarken amacım kimseyi korkutmak olamaz

Kuzum benim çok teşekkür ederim güzel önerilerin ve desteğin için. Yüzümü güldürdün ve içimi rahatlattın :) Klitorisi uyarmak aklımdaydı, sen de söyleyince hepten aklıma yazdım. Ben her seferinde ilk denemede aldım şimdiye kadar tüm aparatları, 4te de takıldığım yeri geçince tamamdır dedim ama ileri gitmemesi üzdü beni. Endişelenecek bir şey yokmuş o zaman, çok sağ ol :) İnşallah bakalım, aparatlara veda etmeyi sabırsızlıkla bekliyorum :)

Senin niyetini anladım :) Ben bir jinekoloğun o üslupla yazacağına da pek inanmadım, doktor değil de asistan falandır maksimum bence, aşırı ergen bi dil kullanmış çünkü. Yani eğlenceli dille yazarsın ama “adlandirebileceem”, “kadın olmak diyolla” falan, tam bi ergen internet dili. Ayrıca bi yerde “step step sex for idiots” diye adlandıracağım açıklamalarıma başlıyorum gibi bi şey demiş. Kendisine “sensin idiot!” demek istiyorum :) İnternette araştırdım ama böyle bir yazıya rastlayamadım. Böyle biri bi gün başımıza jinekolog olacaksa da vay halimize zaten :) Yön bilgisi ve Cem Keçe’nin (sanırım cem dediği o) bitakım bilgilerini barındırması açısından iyi, sen de o niyetle paylaştın biliyorum kuzum. Dediğim gibi sana bi şey demiyorum. Sadece ben bu konularda kullanılan dile aşırı hassasiyet gösteriyorum ve kendimi densiz patavatsız yorumlara tepki göstermekten alıkoyamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…