Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tabiki tamami girecek birden degil canim guclu nefes aliyorsun ya o nefesi guclu ver ve o nefesi verirken kendini kasma sansin olmuyor o yuzden normalden biraz fazla gucle itmek gerekiyor. Benim takildigim her hep ayni gibi geliyor bana olcu olarak hic hesaplamadim goz karari tahmin yapiyordum ancak orayi gectigimi hem icime birseyin girdigini hissedince hem de vajinanin oh be dercesine rahatlamasindan anliyorum Ben 4u 2 hafta denemistim spreysizz almam hatta yaridan sonrasini almam hicte kolay olmamisti 4 bence gozumuze buyuk gorunuyor

Hahaha selen guldurdun beni ya sensin idiot cok iyidi:)) konusma bicimi bana da garip geldi hele orada vajinaya tatli bir isirpicik demesi falan:)) bana hitap eden konusma tarzi hic olamaz karsimda.biri Boyle.anlatsa.dikkate bile.almam.herhalde :)) lakin anlattiklarinda dusununce kendimize alacagimiz birkac taktik var ozellikle Ben dusuncemi Iliski aninda degistirmeliyim:)

Valla cmini bilemiyorum da 4. boyun yarısı anca girdi. Halbuki 3ü dibine kadar almıştım. Aralarında iki cm falan var maksimum.
Canım bak şimdi ben kendime dünkü ilşkimden sonra şöyle bir teşhis koydum. Eşimin p... büyük benim vajinam narin (dar değil). Neden dersen dün ilişki bitiminde eşim yavrum p... bırak çıkaramıyorum dedi. Bu nasıl olur ben kasmıyorum ki dedim. O arada nefes verdim ve çekti eşim.Ben ne kadar kasmıyorum desem de vajinam kendini korumaya alıyor küçülüyor daralıyor eşim p... ittikçe de batma oluyor. Çünkü yarısı,yarıdan fazlası ve daha fazlası derken ilerledim evet her ilerleyişimde yine batma oluyor ama ilerliyor Da tamamını almak kolay değil bence alan arkadaşları tebrik ederim. Çünkü ben otokontrolü seven biriyim kendimi ilişkiye zevke odaklayamıyorum aklım hep ne kadarı girdi nasıl girdi ne kadarı kaldı gibi sorularla dolu. @nesyaaaaa nın da dediği gibi ilk sefer için çok iyisin hemen bozma moralini. İtiş güçlü olsun ama çok ilerlemesin milim milim biz eşimle git gel yaparken girme sağlıyoruz. Elimden geleni yapıyorum 2 aya yaklaştı bak hala onunla cebelleşiyorum. Çok normal bu his. Zamanla geçerse geçer geçmezse canımız sağ olsun.

Bir de p... sıktığımızda şekil alıyor ama aparat öyle değil geriyor orayı. Sert çünkü . Vajina şaşırıyor. Ben 15cm kadar alıyorum mesela sonrası olmuyor. Kişiden kişiye farklılık gösteriyor. Ben girişi yapsam sonrasını ni şekilde iterim diyordum mesela öyle olmadı. SMS tabi buna da şükür. Eşim zevk alıyor boşalıyor çocuk için bu kadarı yeterli sonrası için de bu sorunu yenmeye ve zevk almaya odaklanacağım. Şu anda çok kırılgan bir yapın var anlıyorum ama boşuna üzme kendini. Girişi genişlet sonrası zamanla olacak teminatını veriyorum.

Şimdiye kadar hep bastırıldık o Da nesi herkes yaptı da sen mi yapamadın yeni yeni icatlar çıkarma vs vs ben artık vajina vsjinusmus p... üçlemesinden nefret eder hale gelmiştim insan 4 senesini araştırmakta geçirince böyle oluyor ve geriliyor. Bence bu ruh halinde olanlara rahatlasın diye kaleme alınan bir yazı. Tabi üslup önemli herkese hitap etmeyebilir. Mesela p... hepsi girince ne oluyor girmese de olur kısmı beni ferahlattı.

Orasi dogru canim o kisim ve diger baska konularda beni rahatlatti ki dogru o dusunceye bende sahibim onemli olan zevk almak bu olayin ilk.amaci bu sonrasi ureme ama biz o.zevk alma kismini dusunemiyoruz bizim birazda zihnimizi o ana odaklamaya ihtiyacimiz var

Bana da bazıları çok kolay nasıl hala yapamadın orada acı falan yok çok zevkli deyince sinir oluyorum sonuçta bizim yaşadığımızı biz biliyoruz yaşamayan anlamıyor kızlar en azından burada fikir alışverişi yapılabiliyor herkes deneyimlerinden yola cıkarak birşeyler yazıyor isteyen de almak istediği kısmı alıyor bence güzel olan kısmı da bu .Ben de mesela aparatsız deniyorum sizden duydukça aparat mı alsam acaba dedim ama o düşünce bile zor geldi bana yine iyi aşamadasınız bence siz çok yakındır başarmanız

Neyse en azından siz kötü etkilenmemişsiniz kızlar yazıdan ben valla paylaşırken moral için paylaşmıştım

Canim aparati bir alsan bir kere denesen fikrin degisecektir

Ayy sorma yaa sanki hiç zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum

Canım hiiç merak etme 4 te rahat girip çıkıyor bir hafta hergün denesen misal ilk gün tabiki daha zor ama son gün 1. Boy aparat gibi şıp diye girer çıkar ama bence 1 hafta denemene bile gerek yok ilk 4. Aparatla banyoda yada odanda kapın kilitle çalış rahatla çıkar eşinle sevişin güzel birlikte olun nasılda tamamı giriyor göreceksin ama aparatı soktuğun gibi penisi senin yerleştirip devamında eşinin itmesi gerekecek sen eşine de ki sadece vajinaya ben yerleştreyim sonra sen it de elinle tam girişe koy o hafif iterken elini çek sonrasında hemen tamamı giricek

Doggy ile yön sorununu aşan ve bu illetten kurtulan çok insan var

Aynen , harika anlatmissin

Neyse en azından siz kötü etkilenmemişsiniz kızlar yazıdan ben valla paylaşırken moral için paylaşmıştım
Seni elestirmek icin yazmadim canim sadece o.soz komik geldi bana ki uslup disinda paylasimdan cok sekil de yararlanabiliriz hepimiz bir sekil de buldgmz seyleride paylasiyoruz bizim titiz davrandigimiz yanma acı ya da su abartili olaylarin gundemde olmamisi bir kac sefer bende yanma olayini anlatmisim orada bende hata degilde dusuncesizlik etmisim benim o sozumden olumsuz etkilenen olursa cok.uzulurum

Yani o oh be dercesine rahatlatan yeri geçtim gibi hissettim ben. Hani orada mı takıldım desem değil. Ay bilemedim. Neyse dur bakalım yarın daha sakin kafayla bi deneyeyim. Bugün ister istemez gergindim biraz, dediğin gibi gözümüze büyük geliyor diye istemeden kasmış bile olabilirim. Yarın sakince bi daha bi gözlemleyeyim bakalım. Yine yazarım gelişmeleri.

Ayy sorma yaa sanki hiç zevk alamayacakmışım gibi hissediyorum
Canim bence zevk alacagimiza odaklamaya calisalim bende cok girdi girmedi hesabi yapiyorum bir kere de Boyle deneyelim mutlaka fark olacaktir ve zevke odaklaninca sorun kalacagini sanmiyorum keske o son denemede esime telkinler verseydim diyorum simdi Ilk defa o Kadar iyi baslamistik ki benim aklmda girip girmemesi basta yoktu sonradan esim itince gitmeyince girdi girmedi olayi dustu aklima orada girse ne olurdu sanki:) ama zevkte alicaz hatta aman basim agrio tripleri bile aticaz:)))

Regl azalmasini bekliyorum canim regl yogun ve nedense mide bulantisi ile basladi mide bulantisi ile devam ediyor ilk gun genelde agrim olurdu onun yerini mide bulantisi aldi hatta bazi yemek kokulari tiksindiriyor hamilemiyim dicem de hic esim icime bosalmadigi icin olmadigimi biliyorum ama bu tip seyleri yasamak suan guzel geliyor. Su regl azalsin 4le bir kac deneme daha yapicm ve wc de banyoda artik neresi denk gelirse esimle denemeden once orada almaya calisicam. Acikcasi son denemede girisi esim yapti Ben olaya kendimi kaptirmistim sadece nefes alip veriyordum cikma sertlik kaybi yasamadan o asamaya kolay geldik umarim regl sonrasi denemede oyle kolay olur onerilerini aklima yazdim kuzum uygulucam:)

Ya evet aynen :)) Ben de öyle, dikkate almadım almam da. Zaten sosyal medyada maalesef bilgi kirliliği çok fazla. İnanmadan önce her şeyi iyice araştırmak gerekiyor. Bazen doktorlar bile kandırıyor, hepimiz biliyoruz, çoğumuzun başından geçti. Yok girişin şöyle, yok zarın böyle. Onlar bile seninle alay edercesine muamele gösterebiliyorlar. Bu hastalık manipülasyona fazlasıyla açık, insanları maddi manevi sömürmekten gocunmuyorlar. Kendi başına gelmemişse ve insanlıktan nasibini almamış bi kişiyse/doktorsa çok rahat dalga konusu bile yapabiliyor.

Zoru seviyor o 4 kuzum hemen girmiyor ama sen sakin kafayla dene su sesi falan Acabilirsin kendini rahatlat baslamadan once ve digerleriyle kiyaslama boyut olarak onlar girdi burada girecek gozuyle bak o yeri gectigini hissediyorsan oradan sonrasi rahat olmali bana gore bende sadece rahatsizlik diyim o his oluyor biran once icimden ciksin istiyorum ayni zamanda gel git yapmak istiyorum ama alisicaz sende sakin kafayla yapinca alacaksin senin seruvenin kendi yonteminle basariya cok cok yaklasti yenmemiz an meselesi kuzum hic moralini bozma dusun 1i nasil alicaz diyorduk simdi 4e geldik son asamadayiz cok sukur

Canım benim çok teşekkür ederim. Önerilerini dikkate alacağım mutlaka. Evet, her ne kadar kasmıyoruz gibi gelse de belki de kızların da dediği gibi farkında olmadan gerildim. Yani “vay be 4e geçtim” deyip onu eline almak bile “eyvah yapabilecek miyim” sinyalleri çakmıştır beynimde eminim. Bu noktadan sonra belki de iş biraz kendini uyarmaya falan kalıyordur. 4. boy epey uzun, yani yaratılışı gereği vajinanın kendini hazırlaması gerekiyordur belki de. Kişiden kişiye değişedebilir bu. Bazı arkadaşlar uyarılmaya gerek yok, 4 her türlü sonuna kadar gider diyor bazıları takılınca kendimi uyarınca ilerleyebiliyorum diyor. İş yine kendini keşfetmekte bitiyor. Sen de beni çok rahatlattın, çok teşekkür ederim.

Kizlar merhaba arada yaziorum belki hatirlayaniniz vardir 1 cocuk annesi ve hala vajinisnus olan biriyim yani cok degisik bir kluyor bir olmuyor zevk konusuna gelince tabikide is oraya gelince zevk yerine acaba gircek mi diye dusunuysun cok acayip.birsey yani iliskiye girneden once mumla egzerszde yaptim ama galiba yon sorunumuz var sip diye olmuyo deliricem jinekolojk muayenede oldum alttan tabiki biraz kasarak yani anlayamsdgm gecen hafta olan iliski az once olamadi si irlerm bozukuyir artikk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…