Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim de bugün kasıklarımın biraz üstünde bi ağrı var kalktım kalkalı. Özellikle hareket edince artıyor. İnşallah dünkü egzersizle alakası yoktur. Reglim yaklaştı, ona bağladım. Bugün yapmayabilirim çünkü ağrım olunca tedirgin oluyorum o da rahatlamama yansıyor.

Ben su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum, 3te benim de öyle oldu. Yani sanki aparatı sarıyor vajina iyice de hareket ettirmiyor gibi. Ama 1 ve 2de çok rahat kayıyordu aynı ürünle. Ben aparat boyunun büyümesine bi de reglin yaklaşmasına verdim ama bilemiyorum. Yağ da kullanmak istemiyorum ya, içime sinmiyor sanki.

Bu arada yenen arkadaşlar doğum kontrol hapı kullananınız var mı? Bu haplara sanırım reglin son günü başlamak gerekiyormuş. Reglim yaklaştı, ona göre randevu alırım doktordan. Bi de mesela düğünden bi ay önce başlamak gerekiyormuş. Yani korunmak istediğin tarih başlangıcından bi ay öncesinde. Yanlış biliyorsam düzeltir misiniz?
Ben aslında hiç istemiyordum hap almak. Ama prezervatifin egzersizlerde rahatsız edeceğini düşünüyorum. Evli olan arkadaşlarım da prezervatifsiz penisin dünyanın en rahat şeyi olduğunu söylüyorlar. En azından alışana kadar belki de sürekli hap kullanırım bilemiyorum. Ama ilk etapta kesin istiyorum. Doktora gidip bi danışacağım tabii. Ama illa vajinal muayene falan yapılması gerekir mi sizce?

Su bazlı diye yazmıyor yani sipariş verirken baktıklarımın hiç birindr göremedim. Beni rahatsız etti ya normalde aparatı ben oyuncak gibi kullanıyordum bu aparatta böyleyse ilişkide hiç kullanamam ki ben bunu

Ben ultrason jelini tıpkı kayganlastırıcı gibi kullandım tabiki daha koyu kıvamı ama sırun yaşamadım onun dışında benim eşim hep prezervatif kullanıyor şuan bebek düşünmediğimiz için prezervatifler yağlı gibidir bence hap kullanacağınıza onu kullanın çok daha sağlıklı haplar hormonları bozuyor kondom ile ilişki daha kolay o yüzden merak etmeyin ilk ilişkide olsa deneyebilirsiniz

Hepsinde water soluble yazıyor gördüğüm kadarıyla doğrusu o mu suda çözünebilen mi olmalı yani

Ultrason jellerinin tamamı su bazlı diye biliyorum Zaten içeriği yağlı değil bebe yağı petrol türevi yağ olduğu için pek iyi değil diyorlar ben de o yüzden bıraktım kullanmıyorum artık hani 40 50 liraya kayganlaştırıcı alırım ama bebe yağı elendi bende

Prezervatif siz penis dünyanın en rahat şeyimi, bu nasıl bir cumle, tam tersi iken bu ne amacla soylenir anlamak mümkün degil

Benim gecti canim ama dun agridi o gecemedigim kisimda zorlayinca neyse zaten bugun baktim baya azalmis dun yaramazlik yapim dedim o yuzden dus almam.lazim umarim artmaz regl bende suyla temas edince artma oluyor malesef

Kizlar iliski aninda zihnimizi nasil oraya odaklayacagiz dun hem istegim oldugu hemde bunu nasil yaparim diye uygulamada gormek icin esimle yuzeysel iliski yasadik ama aklimi olaya tam anlamiyla veremiyorum tam cinsel icerikli seyler dusunuyorum esimin yaptiklarimi gozlemliyorum gozlerimi kapatinca dusunmek icin ama bir sure sonra o dusunceler kaybolup aklima alakasiz seyler geliyor ancak onceki zamanlara gore su 4u aldiktan sonra baya istekli.biri oldum kendime guvenim geldi galiba :) onceden esim yanasirsa yanasirdim simdi adami rahat birakmiorm:))) kolum bir sure daha Boyle ama bu deneme yapmaya Engel degil :) 8 kasima hazir olmam sart kendimi o gune endeksledim resmen

Kızlar dilatör seti kullansam en azından onu sakince yapsam olur mu?? Bu şekilde yenen var mı? Sipariş ettim cok korkuyorum nasıl kullanıcam hiç bilmiyorum

Kızlar dilatör seti kullansam en azından onu sakince yapsam olur mu?? Bu şekilde yenen var mı? Sipariş ettim cok korkuyorum nasıl kullanıcam hiç bilmiyorum
Kesinlikle dogru Karar vermissin canim. Eger vaktin varsa selen arkadasimizin yazilarini okumani oneririm bizlerde deneyimimizi yaziyoruz ancak yeni baslayanlar icin onun yontemi bana daha kolay geliyor o yuzden bir oku kafana takilan birsey olursa yaz canim orada arkadas o Kadar detayli guzel anlatiyor ki bu yuzden.bu sekil de yanit verdim yanlis.anlamayin lutfen

Cnm selen kim hangi konuşmalar? Gonderebilir msn acaba

Kullan tabi ki ben onunla çözdüm çok yardımcı oldu bana parmak egzersizinden sonra ona geçtim çok hızlı ilerledim

Cnm selen kim hangi konuşmalar? Gonderebilir msn acaba
Canim sayfalarda baya bir geriye gitmen gerekiyor ama Ben sana aciklayayim nasil bir yol izlemen gerekecegini. Dilatorlerin geldiginde kendime wemcaine adli spreyden al ve su bazli kayganlastirici veya vazelin bebe yagi hangisini istersen. Oncelikle yatagina uzan poponun altina yastik koy ve oncelikle eline bir ayna al ve vajinani incele ikin o zaman vajinada acilan bir delik goreceksin iste aparat ve penisin girecegi delik tam da orasi. Nefes alip ver bunu sakinlesene Kadar heyecanin gecene Kadar yap hatta sakinlestirici ses ac o esnada zihnini tamamen rahatlatmaya odaklan nefes alip vermeye devam et sonra vajinana dokun o acilan delik etrafinda parmagini gezdir o duyguya alisana Kadar ve o an yapacak cesareti buldugunda parmaginin ucunu icine sokmaya calis orada da gezdir parmagini biraz daha sakinlestiginde spreyi al o spreyde uzun bir cubuk var o cubugun o delikten sokarak icine alman gerekiyor nasil olucak dedigini biliyorum bak ucunu o delige getir ve ayna karsisinda yap bunlari nefes al nefes ver nefesini verirken cubugu azar azar iceri it 3 4 fistan sonra biraz yanacak ama.korkma hemen geciyor ve iyi yani vajina uyusuyor. Buraya Kadar geldikten sonra 1. Yani en kucuk aparati al ve kaygan olmasi icin su bazli kayganlastirici ne varsa elinde onu guzelce ustune sur ve ayni o cubugu alirken yaptigin gibi nefes al burundan agzindan nefesini verirken iceriye dogru azar azar it takilma gibi seyler hissedince olmadigini dusunme poponu sag 've sola salla poponu biraz daha yukari kaldir ve daha guclu nefes al guclu nefes verirken it bu sefer daha guclu it iceri girdigini goreceksin

Canım ne kadar güzel anlatmıssın Allah razı olsun bende uyusturucu anestol pomad var o olur mu

Kizlar doğum kontrol hapı sanirim kısırlık yapiyormus
Bir tanidik evlenmisti kullaniyodu birakti ve haliyle hemen cocugu olmadi belli bir sure gecmesi gerekiyormus eşi de sen cocuk vermiyosun bana diye boşandi
3-4 yil sonra bayan tekrar evleniyo ve cocugu oluyo velhasıl iyi olmadigini bende duymustum

Canım ne kadar güzel anlatmıssın Allah razı olsun bende uyusturucu anestol pomad var o olur mu
Allah senden de razi olsun canim anestola gore bu bahsettigim sprey daha iyi canim anestolla da o spreyi alana Kadar deneme yapabilirsin istersen anestoldan findik Kadar vajina girisine sureceksin aparati jelledikten sonrada ucuna findik Kadar koyacaksin oyle deneyeceksin ama bana kalirsa sprey al oyle dene kuzum bende ilk denememi anestolla yapmistim inan sadece vakit kaybiymis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…