- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.581
Tmm cnm eczanede satılıyor mu pekiAllah senden de razi olsun canim anestola gore bu bahsettigim sprey daha iyi canim anestolla da o spreyi alana Kadar deneme yapabilirsin istersen anestoldan findik Kadar vajina girisine sureceksin aparati jelledikten sonrada ucuna findik Kadar koyacaksin oyle deneyeceksin ama bana kalirsa sprey al oyle dene kuzum bende ilk denememi anestolla yapmistim inan sadece vakit kaybiymis
Kuzucum yok ya ben beğenmedim rahat edemedim eşimle denerken hiç kullanmadım bile belli çünkü yapamam onunla. Bu akşam birlikte olduk yine hiç sorun olmadı alışmışım gibiydi. Bebe yağına devam ediyorum doktorumla konuştum kullanmaya devam edebilirsin bırakmana gerek yok dedi içim rahatladı. Doktorum aynı zamanda aile dostumuz bu arada güvenim tam kıdemli bi doktor bi de o yüzden bıraktım ultrason jeli işini. Eve geçince atayım fotoğrafını yine de canım. Bu arada nasıl gidiyor bende sana yazıcaktım ne durumdasınız diyeKuzum alabildin mi hepsini bir de kullandığınız jellerin görselini atar mısınız
Yok canım bunlar hikaye böyle şeyler yazıp kullananların veya kullanmak isteyenlerin canını sıkma. Çocuk işi nasip işi mevlam uygun zamanda veriyor.Kizlar doğum kontrol hapı sanirim kısırlık yapiyormus
Bir tanidik evlenmisti kullaniyodu birakti ve haliyle hemen cocugu olmadi belli bir sure gecmesi gerekiyormus eşi de sen cocuk vermiyosun bana diye boşandi
3-4 yil sonra bayan tekrar evleniyo ve cocugu oluyo velhasıl iyi olmadigini bende duymustum
Anladım canım ben şu an kullandığımdan memnunum aynısından alırım olmazsa. Uğraşma daha görselle p... tamamı girdi mi sorunsuz .. biz de deneyemedik 2-3 gündür. Son denememizde yine aynı yerde kaldıkKuzucum yok ya ben beğenmedim rahat edemedim eşimle denerken hiç kullanmadım bile belli çünkü yapamam onunla. Bu akşam birlikte olduk yine hiç sorun olmadı alışmışım gibiydi. Bebe yağına devam ediyorum doktorumla konuştum kullanmaya devam edebilirsin bırakmana gerek yok dedi içim rahatladı. Doktorum aynı zamanda aile dostumuz bu arada güvenim tam kıdemli bi doktor bi de o yüzden bıraktım ultrason jeli işini. Eve geçince atayım fotoğrafını yine de canım. Bu arada nasıl gidiyor bende sana yazıcaktım ne durumdasınız diye
Kuzum biz bu jellere devam edelim bence benimki de su bazlı çok memnunum ultrason jeli biraz düşündürdü şu anda beniBen su bazlı kayganlaştırıcı kullanıyorum, 3te benim de öyle oldu. Yani sanki aparatı sarıyor vajina iyice de hareket ettirmiyor gibi. Ama 1 ve 2de çok rahat kayıyordu aynı ürünle. Ben aparat boyunun büyümesine bi de reglin yaklaşmasına verdim ama bilemiyorum. Yağ da kullanmak istemiyorum ya, içime sinmiyor sanki.
Ne kullanıyordun sen canım? Evet canım bu akşam hoşuma bile gitti hatta sadece girişte bi nefes aldım ama sonrasında tamamı girdi git gel yaptı boşaldı hiç bi sorun yaşamadım ne acı ne bişey. O acıda takılıyorsunuz bence siz kuzum yaAnladım canım ben şu an kullandığımdan memnunum aynısından alırım olmazsa. Uğraşma daha görselle p... tamamı girdi mi sorunsuz .. biz de deneyemedik 2-3 gündür. Son denememizde yine aynı yerde kaldık
Prezervatif siz penis dünyanın en rahat şeyimi, bu nasıl bir cumle, tam tersi iken bu ne amacla soylenir anlamak mümkün degil
Ben ultrason jelini tıpkı kayganlastırıcı gibi kullandım tabiki daha koyu kıvamı ama sırun yaşamadım onun dışında benim eşim hep prezervatif kullanıyor şuan bebek düşünmediğimiz için prezervatifler yağlı gibidir bence hap kullanacağınıza onu kullanın çok daha sağlıklı haplar hormonları bozuyor kondom ile ilişki daha kolay o yüzden merak etmeyin ilk ilişkide olsa deneyebilirsiniz
Prezervatif, saglik açısından, doğum kontrol acisindan, en sağlam yoldur,
Benim gecti canim ama dun agridi o gecemedigim kisimda zorlayinca neyse zaten bugun baktim baya azalmis dun yaramazlik yapim dedim o yuzden dus almam.lazim umarim artmaz regl bende suyla temas edince artma oluyor malesef
Cnm selen kim hangi konuşmalar? Gonderebilir msn acaba
Tabiki dediğin gibi Allah hayirlisi ise nasip ediyor hayirlisi degil ise ne kadar saglikli olursan ol ne kadar trdavi olursan ol vermeyen Allah vermiyor yer gök dua ile Ama benim fikrim ne olursa olsun doktora danismak arastirmak tedbir bizden taktir Allahtan❣Yok canım bunlar hikaye böyle şeyler yazıp kullananların veya kullanmak isteyenlerin canını sıkma. Çocuk işi nasip işi mevlam uygun zamanda veriyor.
Kizlar doğum kontrol hapı sanirim kısırlık yapiyormus
Bir tanidik evlenmisti kullaniyodu birakti ve haliyle hemen cocugu olmadi belli bir sure gecmesi gerekiyormus eşi de sen cocuk vermiyosun bana diye boşandi
3-4 yil sonra bayan tekrar evleniyo ve cocugu oluyo velhasıl iyi olmadigini bende duymustum
Kizlar doğum kontrol hapı sanirim kısırlık yapiyormus
Benim bi arkadaşım 5 senedir kullanıyordu ve bebek planladılar. Muayene gittiğinde doktor bırakır bırakmaz hamile kalırsın dedi ve öyle de oldu. Bünyeden bünyeye belki etkileri farkediyordur. Bir de sanırım o kısırlık yapıyor durumları ilk doğum kontrol hapları için söyleniyordu. Artık yeni çıkanların güvenilir olduğu söyleniyor. Yine de bikaç doktora danışıp iyice araştırmakta fayda var.
Kuzum biz bu jellere devam edelim bence benimki de su bazlı çok memnunum ultrason jeli biraz düşündürdü şu anda beni
Ha bu arada o zaman erkekte bi sorun vardı belki de, kadın başkasıyla evlenmiş ve çocuğu olmuş baksana. Şaka bi yana kısırlık yapacak kadar hayati yan etkisi çok güçlü olsaydı dünyada milyarlarca kadın kullanmazdı herhalde diye düşünüyorum.
Ne kullanıyordun sen canım? Evet canım bu akşam hoşuma bile gitti hatta sadece girişte bi nefes aldım ama sonrasında tamamı girdi git gel yaptı boşaldı hiç bi sorun yaşamadım ne acı ne bişey. O acıda takılıyorsunuz bence siz kuzum ya
Ee malum yeni evlendim ve yeni atlattim henuz o konulara pek hakim degilim sadece o duydugum sey beni biraz korkuttu istesem de kullanma galiba o derece ürküttü ama bunyeden bunyeye degisiyor veya dedigin gibi bundan 1 yil öncesiyle 1 yıl sonraki hersey cok farkli hersey gelisip guzellesiyor
İnsallah dedigin gibi olurum :) Bir kac arastirma doktorlarla degisir bu fikrim :) bende iliskiye giremiyordum ona bile asla diyordum simdi nasil asla diyebiliyormusum diye dalga geciyorum kendimle:)Aynen öyle. Ben de en azından ilk çocuğa kadar asla kullanmam diyordum. Asla “asla” dememek lazımmış gerçekten. Fikirler değişebiliyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?