- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.601
Yaa ne kadar iyisiniz hepiniz daha kargo elime geçmeden güç aldım hepinizdenzehra1809 arkadaşımız benden bahsetmiş sağ olsun :) 23537. sayfada yazmaya başlamışım ilk. Oradan takip edebilirsin. Ya da kişinin profiline girince tüm mesajlarını oku deyip okuyabiliyorsun da sanırım. Terapistimden öğrendiğim bilgileri ve kendi deneyimlerimi en ince detayıyla yazıyorum. Zehranın dediği gibi biz de burada yardıma hazırız arkadaşım :)
İnsallah dedigin gibi olurum :) Bir kac arastirma doktorlarla degisir bu fikrim :) bende iliskiye giremiyordum ona bile asla diyordum simdi nasil asla diyebiliyormusum diye dalga geciyorum kendimle:)
Hangi kayganlaştırıcıyı kullanıyorsunuz canım dr bana gleitgelen kayganlaştırıcıyı tavsiye etti henüz almadım. bepanthol de aynı işlevi goruyormuş sanırım bide anestol pomad var uyusturması için vermişti eczacı bilemedim şimdi hangilerini kullanmam gerekiyor o aparatlarlaYa evet ben pahalı buluyorum falan diyordum ama bi paket daha aldım yine. İçime sinmedi başka şeyler. Bi de eskiden bol bol sürüyormuşum korkudan. Şimdi fındık kadar bikaç tane damlatıyorum yetiyor, daha uzun gidiyor. Artık alışana kadar kullanırım ben de. Bi de dedim ya benim idrar yollarım da hassas, hiç bişi engellesin istemiyorum egzersizleri şu ara :)
Yaa ne kadar iyisiniz hepiniz daha kargo elime geçmeden güç aldım hepinizden
Hangi kayganlaştırıcıyı kullanıyorsunuz canım dr bana gleitgelen kayganlaştırıcıyı tavsiye etti henüz almadım. bepanthol de aynı işlevi goruyormuş sanırım bide anestol pomad var uyusturması için vermişti eczacı bilemedim şimdi hangilerini kullanmam gerekiyor o aparatlarla
Peki gerçekten uyuşuyor mu anestol çok yakmıştı hiç uyusmadıGleitgelen kullanıyorum. Uyuşturması için de vemcaine. Ama başka ürün deneyimlerimi de yazdım hep. Bepantholü anestolu neden bıraktığım falan hepsini detaylıca yazdım. Postları okursan ilk etapta sorup sorabileceğin çoğu şeyin cevabı var zaten. Ben şu an son boydayım. Bu aşamaya kadar başına gelebilecek olası her şeyin cevabını bence bulursun okursan. Yine aklına takılan olursa seve seve yardımcı olurum.
Oluyor canim :)Tmm cnm eczanede satılıyor mu peki
Teşekkür ediyorum canım :)Oluyor canim :)
Viaxi kullanıyoruz biz. Sen daha önce hiç jel kullandın mı? Çünkü benim jel de bi süre sonra yapış yapış oluyorNe kullanıyordun sen canım? Evet canım bu akşam hoşuma bile gitti hatta sadece girişte bi nefes aldım ama sonrasında tamamı girdi git gel yaptı boşaldı hiç bi sorun yaşamadım ne acı ne bişey. O acıda takılıyorsunuz bence siz kuzum ya
Ben ilk zamanlarda bu marketlerdeki jellerden aldım denedim ama hiç sonuç alamadım hem de ne para verdim onlara zamanında acıyorum hepsi duruyor öylece. Bi de gittiğim bi doktor sxtiva diye bişey vermişti ama kendi doktoruma gösterince gerek yok dedi almadım onu hiç. Dediğin gibi jeller hemen kuruyor hele ultrason jeli tam fiyasko oldu benim için aparatı zor aldım ya eşimle denesem al sana moral bozukluğu yine iyi ki önden denemişim aparatla da kaldırdım gözümün önündenViaxi kullanıyoruz biz. Sen daha önce hiç jel kullandın mı? Çünkü benim jel de bi süre sonra yapış yapış oluyor
İnşallah canım benim bana da o kadar uzak geliyordu ki bugünler ama oluyormuş ya sizde de olucak hele senin gibi disiplinli çalışan bi insana vız gelir :)Ya ne güzel :)) Ne mutlu sana. Biz de tez zamanda o günleri görelim.
Aynen yaa benim eşim de önceleri farketmez diyordu şimdi alttan alta hepsinin girmesini istediğini farkettim 1 16brs senin geçen kötü bir durum olmuştu demi başa döndüm diye üzülmüştün . Bak gördün mü boşunaymış. Dua et benim için de bir de taktik istiyorum senden o yanma hissi oluyor mu oluyorsa nasıl geçiyorsun bir de tam girdi demek tamamen kenetlenme demek mi ? 14-15 cm e kadar sıkıntı Yok gerisinde var bunlar senin de başına gelmişti demi canım?zehra1809 canım aslında yarısı girdikten sonra yanma hissetsende kegelle sık bırak yapıp poponu yerleşmesi için hareket ettirsen girer aslında ilk iki girişte falan belki 3 bir baskı oluşması normal çünkü ama üzerine git yarıda oldu diyip hemen pes etme çalışmalara devam ya eşler acayip zaten önce acelesi yok derler sonra bi kısmı girince ya da tamamı yüzlerinde güller açar
Merhaba sana bir sorum olacaktı sende ilk zamanlarda yarısına kadar mı alabiliyordun eger oyleyse nasıl ve kacıncı seferde hepsini aldınBen ilk zamanlarda bu marketlerdeki jellerden aldım denedim ama hiç sonuç alamadım hem de ne para verdim onlara zamanında acıyorum hepsi duruyor öylece. Bi de gittiğim bi doktor sxtiva diye bişey vermişti ama kendi doktoruma gösterince gerek yok dedi almadım onu hiç. Dediğin gibi jeller hemen kuruyor hele ultrason jeli tam fiyasko oldu benim için aparatı zor aldım ya eşimle denesem al sana moral bozukluğu yine iyi ki önden denemişim aparatla da kaldırdım gözümün önünden
canım eşimleyken bana birşey oluyor sözlüye kalkan öğrenci gibi heyecan yapıyorumzehra1809 canım aslında yarısı girdikten sonra yanma hissetsende kegelle sık bırak yapıp poponu yerleşmesi için hareket ettirsen girer aslında ilk iki girişte falan belki 3 bir baskı oluşması normal çünkü ama üzerine git yarıda oldu diyip hemen pes etme çalışmalara devam ya eşler acayip zaten önce acelesi yok derler sonra bi kısmı girince ya da tamamı yüzlerinde güller açar
Valla geçen hafta çok korkmuştum olmayınca ama plansız hazırlıksız denemişim onu farkettim haklısın canım. Oluyor kuzum ilk girişte yanma oldu ama sıktım dişimi zaten ilerleyip tamamı girince geçti yine hatta bu sefer git gel yaparken de yanmadı aksine hoşuma gitti. Sen o noktayı bi kez geçsen sonrasında yavş yavaş o yanma azalarak biticek bence bem öyle düşünüyorum aynı yeri diyoruz çünküAynen yaa benim eşim de önceleri farketmez diyordu şimdi alttan alta hepsinin girmesini istediğini farkettim 1 16brs senin geçen kötü bir durum olmuştu demi başa döndüm diye üzülmüştün . Bak gördün mü boşunaymış. Dua et benim için de bir de taktik istiyorum senden o yanma hissi oluyor mu oluyorsa nasıl geçiyorsun bir de tam girdi demek tamamen kenetlenme demek mi ? 14-15 cm e kadar sıkıntı Yok gerisinde var bunlar senin de başına gelmişti demi canım?
Canım ben ilk zamanlar çok sıktığım için genelde hiç olmuyordu sadece balayında falan bi yarısına yakın girdi demişti eşim ama nasıl sıktıysam devam edemiyordum sanki acıyormuş gibi. O anki psikolojiyle dayanılmaz sanıyoruz o hissi çünkü. Sonraları d çok nadiren oldu yarısı ya da bi kısmı ama genelde hiç yapamıyordum. Ben parmak egzersiziyle vajinayı keşfetmekle başladım sonra da aparatlarla devam ettim zaten ilk keşfi sağlayınca aparatlarda kolay ilerleniyor. Aparatlardan sonra da yine korkumdan eşimle deneyemiyordum ama sonra burdaki arkadaşlar yeter artık dene diyinceMerhaba sana bir sorum olacaktı sende ilk zamanlarda yarısına kadar mı alabiliyordun eger oyleyse nasıl ve kacıncı seferde hepsini aldın
Zehraaa yüzünde güller açıyor kuzum bak dediğim gibi ilerliyorsun işte daha da olucak. O ilk panik oluyor o yüzden daha uzun sürmüştü benim de yok penisi yerleştir yok yastığını ayarla derken hepsi ayrı iş ama sonrakiler daha kolay gidiyor:) sen hallettin sayılır artık zaten ne kaldı şurdacanım eşimleyken bana birşey oluyor sözlüye kalkan öğrenci gibi heyecan yapıyorumama dün popomu salladım nefes aldım verdim ama o panik halim geçmedi aparatlada böyle oluyor başta o yüzden bu aksam eve gıder gıtmez aparatı denıcem orada tam olarak ne yapıyorsam ılıskıde de onu yapıcam aslında üstte o yanma hıssıne dayandım ama one kendımı atamadım ustte tam olarak ne yapmam lazım gırısı yaptıktan sonra bari öyle denıyım regl bitti gibi k.rengi gelmiş sabah halbukı dun bıttı dıye sevınmıstım adamı gör hergün yanaşıyorum hıc hayır demıyor cok fenalar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?