Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende de parmak aparat cok hızlı ilerledi de penısı daha bir defa yarısına kadar aldım sonra da regl girdi araya tekrar denemeye korkuyorum nedense ya araya zaman girince korkmaya basladım tekrar cesaret toplamam lazım

Bende de parmak aparat cok hızlı ilerledi de penısı daha bir defa yarısına kadar aldım sonra da regl girdi araya tekrar denemeye korkuyorum nedense ya araya zaman girince korkmaya basladım tekrar cesaret toplamam lazım
Bizim meşhur yarı olayı sende de olmuş o zaman:) o yarım dediğin yerde bi his var engelliyor seni ama azıcık dayan gerisinde o kaybolucak ilkinde hissedersin o baskıyı ama sonraki ilişkilerinde azalacak o gitgide. Dediğin doğru araya zaman girince zor olabiliyor ilk giriş ama sonra aparatla bir iki gir çık deneyince alışıyorsun eski rahatlığın geri geliyor sonra eşinle devam edersin rahatça

İnsallah ınsallah yeneceğime inancım tam ama cesaretle hepsi yapmıs olmak ıcın denemk ıstemıyorm

İnsallah ınsallah yeneceğime inancım tam ama cesaretle hepsi yapmıs olmak ıcın denemk ıstemıyorm
Gerçekten kendini hazır hissettiğinde zihnin ve bedenin buna hazır olduğunda dene ama bu hazırlık ertelemeye dönüşmesin tabi bende oldu o sen yapma erteleme. Hazır ol ve dene kaybedeceğin bişey yok yarısı olur içinde bekletirsin nefes al yine itsin eşin ben ilkinde öyle yapmıştım alışa alışa yavaş yavaş pes edip bırakmadan

Kesinlikle ara vermeyin kızlar ben eşimin gönlünü yapsam günaşırı denicem

Aynen aynen ertelenecek olsa bahaneler cok :))

Aynen canım dün konuştuk hatta haftad iki olsun en azından dedi dedim o az iki günde bir daha iyi günaşırıda anlaştık biz de en son. Siz de bi ara günaşırı deniyordunuz aslında
Yumurtlama zamanımda günaşırı deniyorum balım diğer günler eşim oyunbozanlık yapıyor. Sürekli yorgun ben de diyorum ki haz alan sensin acı çeken ben bu işte bi terslik var

Yumurtlama zamanımda günaşırı deniyorum balım diğer günler eşim oyunbozanlık yapıyor. Sürekli yorgun ben de diyorum ki haz alan sensin acı çeken ben bu işte bi terslik var
Sorma valla aynen öyle uğraşan biz yanaşmayan onlar ilginçler ama onlar da yoruldu herhalde ya artık öyle düşünmeye başladım. Bi de sana ne sorucam ben de sendenim bu yumurtlama testlerinden falan kullandın mı şimdi biz yaşı geçenler olarak acele ediyoruz malum

Kuzum ben onu bir senedir ara ara kullanıyorum sırf beni harekete geçirsin diye almıştım heves ederim diye

Kuzum ben onu bir senedir ara ara kullanıyorum sırf beni harekete geçirsin diye almıştım heves ederim diye
Ya ben de aldım ama galiba tam çözemedim herkeste net çizgi olmuyormuş diye okudum bikaç yerde yani hangisini dikkate almalıyım bilemedim silik de çıksa yumurtlama dönemi mi yoksa illa belirgin mi olmalı

Ya ben de aldım ama galiba tam çözemedim herkeste net çizgi olmuyormuş diye okudum bikaç yerde yani hangisini dikkate almalıyım bilemedim silik de çıksa yumurtlama dönemi mi yoksa illa belirgin mi olmalı
Kuzum şöyle söylüyüm 36 saat öncesine kadar çift çizgi gösterebiliyor yani çift çizgiyi gördün ertesi gün tekrar görebiliyorsun ben onunla çok tutturamadım kendi vücudumu tanımaya çalışıyorum bana göre mukusun en çok yoğun ve yumurta akına benzeyen olduğu gün yumurtlama günü ben 2 aydır o şekilde deniyorum ama o günlerde hep eşimin yorgun olacağı tuttu. Zaten sperm 72 saate kadar yaşıyor çok gerilmeye gerek yok. Ben 1 senedir hiç net göremedim. Çünkü çok su içiyorum şartlar olgunlaşmıyor.

Hangi markada denedin sen? Telefondaki uygulamaya göre bugün o döneme girmişim ama testleri geçen hafta yapmaya başladım ama o zaman daha koyuydu sanki anlayamadım bi türlü kaçırdım mı diycem ama geçen hafta da adetten sonraki hafta oluyor o da çok erken

4. aparat 2. deneyimim: Kızlar ben geçen ilk denediğimde yanılmışım. Takıldığım yeri geçtim sanıyordum, geçmemişim. Başından beri bahsediyoruz ya, bi yer var bi tık zorluyor diye. Orada kalmışım aslında. Bugün de aynı yerde kaldım. Bi yandan buna sevindim çünkü ilk denememde orayı geçtim de ilerleyemedim sanıyordum, ileride bi yerde bi tane daha zorlayan yer çıktı diye endişelenmiştim. Olaya olumlu tarafından bakalım değil mi ama :) Takıldığım yer hala bi tane ve orayı geçersem tamamdır :) Birkaç kez alınca takıldığım yeri de daha rahat geçeceğimden adım gibi eminim. Çünkü hep öyle oldu önceki aparatlarda da. Önemli olan bi kere olsun orayı bi geçmek. Yarım saat uğraştım, geçemedim ama geçenkine nazaran o noktayı daha fazla hissettim. Orada daha çok vakit geçirdim yani ve bol bol kegel yaptım. Geçemesem de en azından oralara dokunma hissine alışıyorum diye düşündüm. Geçenki kadar asla panik değildim. Kasılmam daha azdı, daha rahattım. Aparat geçenki kadar gözümde büyümedi. Yarın o noktada biraz daha fazla ısrarcı olabilirim gibi geliyor.Gerçekten iyi tarafından bakmak önemli :) 4 numara uğraştıracak gibi biraz, öncekileri ilk denemelerde hemen almıştım uzun da sürse. Bunda böyle ter içinde kaldım, üzerimde de kalın bişi vardı, bunaldım daraldım bi de, devam edemedim. Kayganlaştırıcım da kurudu dışarıda kalan yerler. Ben de bıraktım. İnşallah orayı hallederim kısa zamanda. Ya biliyorum yine saniyelik bi olay orası, bi kez geçtin mi bi daha öyle zorlamaz da. Hadi bakalım, varsın azıcık uğraşalım, yüzüp kuyruğuna gelmişim :)

Vallahı acıyor ama işe geldiğim için de evimi aparatlarımı özledim kolum da ağrımaya basladı habire çalıştı zavallı kolum :) bende tam tersi hiç onlarla ugrasmıyorum ama denemede vazelın surdurucem oyle sade denedık yıne yastık mastık hak getıre ama buna rağmen yarısının girmesi de ilginç ancak ılk etapta ben penısı aparat gıbı dusunuyorum ılerkı safhalarda da oyle cınsellıge kendımı veremedım dun gırmeyınce napıyordum dıye dusunmeye basladım elımden geldıgınce bırseyler yaptım ama yarısından ötesine gidemedik ama o yarıdan sonrasında görev galıba esımde dıcem de adam tam guclu ıtıcek bende o an panıkle kendımı kasıyorum bunu dun farkettım ona bır cozum bulmam lazım :)

Yenmemize çok ama çok az kaldı kuzum şimdi ikimizinde 4le çalışmaya aralıksız devam etmesi lazım 4 diğerlerine göre çok nazlı ondan uğrastırıyor bizi ama takılmasına sen takılma bende ılk etapta takılıyor dıyorum baya ugrasıyorum ama sonunda ısrarıma dayanamayıp giriveriyor içeri sende de oyle olcak alıcaksın ıcıne ıcın rahat olsun :)

Doğru diyorsun kuzum asıl olaya odaklanamıyoruz ama o da geçiyor ben dün ilk kez anı yaşadım başlarken olcak mı acaba moralim bozulmaz inşallah bide gezmeye gidicez diye düşüncelerle başladım hatta eşim de dedi bak moralin bozulmasın tartışmayalım bide istersen sonra deneyelim dedi dedim yok yok olmaz bişey ki hakkaten gayet yolunda gitti bende ana kaptırdım kendimi bu sefer. Her şey güzel olacak kuzum yarısı olduktan sonra gerisi daha kolay  sadece o acı diye hissettiğin yere gelince bekle sakinleş nefes al sonra devam girdikten sonra anlıcaksın demek istediğimi tam girdiğinde baskı azalıyor çünkü

Son düzenleme:
bende de şu basladı o yere gelınce hanı hafıf yanma ıle bana geldın ıste az kaldı sinyalı verıyor ya orada mutlu oluyorum esım yarısı gırdı demesede ben soruyorum yarısı gırdı dımı dıye o da hıssedıyorsun demek hemen anladın dıye dalga gecıyor o yerde panık oluyorum ancak oncekı gıbı ay acıyor bılmem yanıyor gıbı feryatlarım olmuyor ya da esımın suratına ters ters bakıp acı hıssettıgımı yansıtmıyorum tam tersı guluyorum bılıyorum kı orayı gecınce bıtecek ama orayı gecmek sanırım ustte daha kolay olacak belkı yanılıyor da olabılırım ama dun esım ustte denerken o hıssı almadım takıldık ama nerede takıldık bılmıyorum cunku o yanma hıssı hıc olmadı o hıssı ben uste gecınce esımın bır anda ıtmesı sonucu hıssettım kı kendımı de serbest bırakmıstım hıc soylemeden ıttı beklemedıgım anda ama kızmama hatta gulmeme baya sasırdı :) onceden esım gec gelıyor dıye sevınıyordum adam sımdı bısıklet aldı eve hergün yarım saat erken gelecek :) ben o yarım saatı kendıme ayırmıstım halbukı eve gelınce hazırlıcam yemekleri yapcak bişey yok ama en çok şeyi merak edıyorum bu penıs ucu aldım sonra yarısı oldu falan acaba esım ne dusunuyor aa bak haklıyım zamanla oluyor mu dıyor kı ancak o geldıkten sonra buraya yazamıcam cunku suphelenmeye basladı yıne kımlerle yazısıyosun sen dıyıp bakacaktı kı kactım hemen

Hadi Selen benden önce geç şurayı benim kaldığım yer yarısı değil ama o hissi tanıyorum çünkü hep kasmaktan oluyor milim milim ilerleyeceksin orada git gel yaparken biraz daha it . Geçen de yazmıştım nasıl aşama kaydettiğimi moral bozmak Yok çalışmalara devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…