- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #237.641
Yenmemize çok ama çok az kaldı kuzumşimdi ikimizinde 4le çalışmaya aralıksız devam etmesi lazım 4 diğerlerine göre çok nazlı ondan uğrastırıyor bizi ama takılmasına sen takılma bende ılk etapta takılıyor dıyorum baya ugrasıyorum ama sonunda ısrarıma dayanamayıp giriveriyor içeri sende de oyle olcak alıcaksın ıcıne ıcın rahat olsun :)
Hepimiz geçelim bitsin inşallah. Evet ilk etapta milim milim ilerletecek gibi görünüyor. Ama dedim ya, bi kez geçse tamamdır aslında. Orayı geçince zaten rahatlıyorsun, sonraki girişlerde de geçmek kolay olur. Önceki aparatlarda hep öyle oldu. Bizden öndeki arkadaşlar da öyle diyorlar zaten, onlara da güveniyorum. Şimdiye kadar ilk denemelerde hemen almaya alışmıştım, bu biraz afallattı ama moralim hep yüksek. Buraya kadar olduysa bundan sonrası zaten olur. Sadece biraz daha çaba istiyor.Hadi Selen benden önce geç şurayı benim kaldığım yer yarısı değil ama o hissi tanıyorum çünkü hep kasmaktan oluyor milim milim ilerleyeceksin orada git gel yaparken biraz daha it . Geçen de yazmıştım nasıl aşama kaydettiğimi moral bozmak Yok çalışmalara devam
bende de şu basladı o yere gelınce hanı hafıf yanma ıle bana geldın ıste az kaldı sinyalı verıyor ya orada mutlu oluyorum esım yarısı gırdı demesede ben soruyorum yarısı gırdı dımı dıye o da hıssedıyorsun demek hemen anladın dıye dalga gecıyor o yerde panık oluyorum ancak oncekı gıbı ay acıyor bılmem yanıyor gıbı feryatlarım olmuyor ya da esımın suratına ters ters bakıp acı hıssettıgımı yansıtmıyorum tam tersı guluyorum bılıyorum kı orayı gecınce bıtecek ama orayı gecmek sanırım ustte daha kolay olacak belkı yanılıyor da olabılırım ama dun esım ustte denerken o hıssı almadım takıldık ama nerede takıldık bılmıyorum cunku o yanma hıssı hıc olmadı o hıssı ben uste gecınce esımın bır anda ıtmesı sonucu hıssettım kı kendımı de serbest bırakmıstım hıc soylemeden ıttı beklemedıgım anda ama kızmama hatta gulmeme baya sasırdı :) onceden esım gec gelıyor dıye sevınıyordum adam sımdı bısıklet aldı eve hergün yarım saat erken gelecek :) ben o yarım saatı kendıme ayırmıstım halbukı eve gelınce hazırlıcam yemekleri yapcak bişey yokama en çok şeyi merak edıyorum bu penıs ucu aldım sonra yarısı oldu falan acaba esım ne dusunuyor aa bak haklıyım zamanla oluyor mu dıyor kı ancak o geldıkten sonra buraya yazamıcam cunku suphelenmeye basladı yıne kımlerle yazısıyosun sen dıyıp bakacaktı kı kactım hemen
Aynen canım o bacak konusuna kesinlikle katılıyorum bacağımı yere koymamla beline koymam arasında o kadar fark var ki dün çok net anladımBende an itibarı ile kendi durumumu paylaşayım bugün reglim bitti ve ilk defa hiçbir ön hazırlık yapmadan aparatla direk birliktelik yaşadım tabi kolay oldu mu tabiki hayır yine kastım kendimi hani herşeyin ilkinde kasa kasa bi hal olduk zatenneyse ilkin eşim girmeye çalıştı o herkesin duvar dediği yere geldi ve tabiki baskı hissettim ve ön hazırlıkta yapmadığım için kastım yarısı girdi sadece sonra penisi tamamen cıkarttırıp elimle yeniden yerleştirdim eşim hafif iterken bacaklarımı yukarda beline dolar gibi kaldırdım öyle yapınca sonuna kadar girdi artık ilk girişteki taktiğim bu olcak ha ilk girdkten sonra artık isterse 50 kere sokup geri cıkarsın o takıldığı yer olmuyor birtek ilkinde oldu. Velhasıl kelam artık aparatlarıda atmış oldum ama onların hakkı çok bende darısı hepinize inşallah. Yine sorusu olan olursa buralardayım
Canım ucunu yerleştirdikten sonra p... yönünde yavaş yavaş itsin eşin tek yön var zaten o bulur gideceği yeriKızlar iyi akşamlar. Biz korku işini aştık ama elimde b ben de tecrübesiz olduğumuz icin yön konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Ben üste çıkıp basını yerleştiriyorum fakat devamında ne şekilde hangi yöne itip hareket edeceğimi bilemiyorum. Eşim de üstteyken öyle
Canım bence onlar da üzülmemizi istemiyorlar baskı yapmıyorlar o yüzden. Hele de aşmadan önceki aşamada aylar oluyordu denemiyorduk nasılsa olmuyor diye. Ama şimdi daha çok fırsat arıyoruz meselaKızlar yorumlarınızı okudum da benim de eşim her zaman istemiyor bir hafta on gun yapmadıgımız oluyor neden böyle yapamadığımız için mi daha yeni evli sayılırız on sene sonrasını düşünemiyorum
Oh be sonunda nihayetKızlaaaar hallettik sorunu çok şükür sabrettim ve başardım tamamı girdi sonuç olarak sıfır acı. Darısı sizlere arkadaşlarımgerçekten her şeyin başı kasmamak ama vücut Da zamanla alışıyor demek ki
Tebrik ederimmmm nasıl basardıgını bize ve yeni gelen arkadaslar için özetler misn rica etsem gercekten cok sevindim adına :)Kızlaaaar hallettik sorunu çok şükür sabrettim ve başardım tamamı girdi sonuç olarak sıfır acı. Darısı sizlere arkadaşlarımgerçekten her şeyin başı kasmamak ama vücut Da zamanla alışıyor demek ki
Kesinlikle başlarda başarısızlıktan yılmışlardı. Şimdi de çok itmiyor beni sadece yorgun olduğu için yanaşmıyor ama hiç yapmasak 2-3 güne bir yapıyoruz gelecekle ilgili hiç kaygım Yok benimCanım bence onlar da üzülmemizi istemiyorlar baskı yapmıyorlar o yüzden. Hele de aşmadan önceki aşamada aylar oluyordu denemiyorduk nasılsa olmuyor diye. Ama şimdi daha çok fırsat arıyoruz mesela
Umay hep diodum ya yarım girince baskı oluyor tam girince hiçbirşey olmuyor diye hadi gözün aydınKızlaaaar hallettik sorunu çok şükür sabrettim ve başardım tamamı girdi sonuç olarak sıfır acı. Darısı sizlere arkadaşlarımgerçekten her şeyin başı kasmamak ama vücut Da zamanla alışıyor demek ki
Evet canım sen başardıktan sonra vajina boyumun o olmadığına karar verdim. Dayanılmayacak bir acı hiç olmadı zaten sadece sahte bir acıymışOh be sonunda nihayetanladın dimi ne demek istediğimi şimdi
Evet canın ön sevişme ardından deneme ve pes etmeme ben o acıdan sonra hep pes ediyordum çünkü son noktaya geldim zannediyordum öyle değilmişUmay hep diodum ya yarım girince baskı oluyor tam girince hiçbirşey olmuyor diye hadi gözün aydın
Canım ben yeneli 2 ay olmuştu ama bi türlü tam giriş sağlayamadık en fazla 15 cm kadar alıyordum bugün yine baskı ve acı hissettim eşim dedi ki şu karnının haline bak kasmaktan içine geçmiş sonra biraz güldürdü beni hafiften oyunlar yaptı ben kendimi bırakınca hooop girdi. Kasmayacağız arkadaşlar o zaman her şey mükemmel oluyor. Ben ilk defa gülerek ilişki yaşadım ilk ilişkilerimde ben Doğum yapan Kadınlar gibi puf puf ses çıkarıyordum eşim tren geliyor diye dalga geçiyorduTebrik ederimmmm nasıl basardıgını bize ve yeni gelen arkadaslar için özetler misn rica etsem gercekten cok sevindim adına :)
Insallah tesekkur ederim hepimiz ıcın biter bu kabus :))Canım ben yeneli 2 ay olmuştu ama bi türlü tam giriş sağlayamadık en fazla 15 cm kadar alıyordum bugün yine baskı ve acı hissettim eşim dedi ki şu karnının haline bak kasmaktan içine geçmiş sonra biraz güldürdü beni hafiften oyunlar yaptı ben kendimi bırakınca hooop girdi. Kasmayacağız arkadaşlar o zaman her şey mükemmel oluyor. Ben ilk defa gülerek ilişki yaşadım ilk ilişkilerimde ben Doğum yapan Kadınlar gibi puf puf ses çıkarıyordum eşim tren geliyor diye dalga geçiyordubakın hepsi geçti 15 Eylül ilk adım 5 Kasım ikinci adım hepiniz başaracaksınız
Acaba ben zevk mi vermiyorum diye düşünüyorum hep zaten tam olmuyor nasıl alıcaksaCanım bence onlar da üzülmemizi istemiyorlar baskı yapmıyorlar o yüzden. Hele de aşmadan önceki aşamada aylar oluyordu denemiyorduk nasılsa olmuyor diye. Ama şimdi daha çok fırsat arıyoruz mesela
Canım çok çok afedersin ama iş bize kalıyor biz bu hastalığın pençesindeyken de cinsel hayatımız çok iyiydi. Sadece tatmin yöntemleri farklıydı. Eşinin seni İstemesini sağla kadınlığını kullanAcaba ben zevk mi vermiyorum diye düşünüyorum hep zaten tam olmuyor nasıl alıcaksa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?