Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Evet, reglim de geldi gelecek. Gelmeden bi kez olsun tamamını almak istiyorum. Herhangi bi yön tekniğin var mı kuzum? İlk üçtekiyle tamamen aynı yöntemlerle mi alıyorsun yoksa dördü? Ufak aparatlarda yönü ayarlamak daha mühim ama son aparatta yön sanki çok net anlaşılmıyor. Ama hala önemi var mı? Yanlış itmeyeyim. Sırf yanlış yön yüzünden bi senem gitti zaten.

Hepimiz geçelim bitsin inşallah. Evet ilk etapta milim milim ilerletecek gibi görünüyor. Ama dedim ya, bi kez geçse tamamdır aslında. Orayı geçince zaten rahatlıyorsun, sonraki girişlerde de geçmek kolay olur. Önceki aparatlarda hep öyle oldu. Bizden öndeki arkadaşlar da öyle diyorlar zaten, onlara da güveniyorum. Şimdiye kadar ilk denemelerde hemen almaya alışmıştım, bu biraz afallattı ama moralim hep yüksek. Buraya kadar olduysa bundan sonrası zaten olur. Sadece biraz daha çaba istiyor.

Bak bunlar müthiş gelişmeler. Adım adım gittiğimiz için sanki ufak önemsiz gelişmeymiş gibi geliyor. Ama en baştaki hallerimizi düşününce dağlar kadar fark var. Acıyacak diye panik olmaman harika ötesi bir şey bence. Çünkü artık maksimum ne hissedeceğini biliyorsun. Düşündüğün kadar olmadığını biliyorsun. Başına ne geleceğini, içine bir şey almanın nasıl hissettireceğini biliyorsun. Bunların hepsi muhteşem şeyler. Sakin kalmayı öğrenmişsin demek ki. Sakin kalmak eşittir hislerine odaklanabilmek, o da eşittir kasları kontrol altında tutabilmek. Alıştıkça korkularımız silinecek ve yerini “bu muymuş yaa”lara bırakacak :)

Bende an itibarı ile kendi durumumu paylaşayım bugün reglim bitti ve ilk defa hiçbir ön hazırlık yapmadan aparatla direk birliktelik yaşadım tabi kolay oldu mu tabiki hayır yine kastım kendimi hani herşeyin ilkinde kasa kasa bi hal olduk zaten neyse ilkin eşim girmeye çalıştı o herkesin duvar dediği yere geldi ve tabiki baskı hissettim ve ön hazırlıkta yapmadığım için kastım yarısı girdi sadece sonra penisi tamamen cıkarttırıp elimle yeniden yerleştirdim eşim hafif iterken bacaklarımı yukarda beline dolar gibi kaldırdım öyle yapınca sonuna kadar girdi artık ilk girişteki taktiğim bu olcak ha ilk girdkten sonra artık isterse 50 kere sokup geri cıkarsın o takıldığı yer olmuyor birtek ilkinde oldu. Velhasıl kelam artık aparatlarıda atmış oldum ama onların hakkı çok bende darısı hepinize inşallah. Yine sorusu olan olursa buralardayım

Aynen canım o bacak konusuna kesinlikle katılıyorum bacağımı yere koymamla beline koymam arasında o kadar fark var ki dün çok net anladım

Kızlar yorumlarınızı okudum da benim de eşim her zaman istemiyor bir hafta on gun yapmadıgımız oluyor neden böyle yapamadığımız için mi daha yeni evli sayılırız on sene sonrasını düşünemiyorum

Kızlar iyi akşamlar. Biz korku işini aştık ama elimde b ben de tecrübesiz olduğumuz icin yön konusunda sıkıntı yaşıyoruz. Ben üste çıkıp basını yerleştiriyorum fakat devamında ne şekilde hangi yöne itip hareket edeceğimi bilemiyorum. Eşim de üstteyken öyle

Canım ucunu yerleştirdikten sonra p... yönünde yavaş yavaş itsin eşin tek yön var zaten o bulur gideceği yeri

Canım bence onlar da üzülmemizi istemiyorlar baskı yapmıyorlar o yüzden. Hele de aşmadan önceki aşamada aylar oluyordu denemiyorduk nasılsa olmuyor diye. Ama şimdi daha çok fırsat arıyoruz mesela

Tebrik ederimmmm nasıl basardıgını bize ve yeni gelen arkadaslar için özetler misn rica etsem gercekten cok sevindim adına :)

Canım bence onlar da üzülmemizi istemiyorlar baskı yapmıyorlar o yüzden. Hele de aşmadan önceki aşamada aylar oluyordu denemiyorduk nasılsa olmuyor diye. Ama şimdi daha çok fırsat arıyoruz mesela
Kesinlikle başlarda başarısızlıktan yılmışlardı. Şimdi de çok itmiyor beni sadece yorgun olduğu için yanaşmıyor ama hiç yapmasak 2-3 güne bir yapıyoruz gelecekle ilgili hiç kaygım Yok benim

Umay hep diodum ya yarım girince baskı oluyor tam girince hiçbirşey olmuyor diye hadi gözün aydın

Tebrik ederimmmm nasıl basardıgını bize ve yeni gelen arkadaslar için özetler misn rica etsem gercekten cok sevindim adına :)
Canım ben yeneli 2 ay olmuştu ama bi türlü tam giriş sağlayamadık en fazla 15 cm kadar alıyordum bugün yine baskı ve acı hissettim eşim dedi ki şu karnının haline bak kasmaktan içine geçmiş sonra biraz güldürdü beni hafiften oyunlar yaptı ben kendimi bırakınca hooop girdi. Kasmayacağız arkadaşlar o zaman her şey mükemmel oluyor. Ben ilk defa gülerek ilişki yaşadım ilk ilişkilerimde ben Doğum yapan Kadınlar gibi puf puf ses çıkarıyordum eşim tren geliyor diye dalga geçiyordubakın hepsi geçti 15 Eylül ilk adım 5 Kasım ikinci adım hepiniz başaracaksınız

Insallah tesekkur ederim hepimiz ıcın biter bu kabus :))

Acaba ben zevk mi vermiyorum diye düşünüyorum hep zaten tam olmuyor nasıl alıcaksa

Acaba ben zevk mi vermiyorum diye düşünüyorum hep zaten tam olmuyor nasıl alıcaksa
Canım çok çok afedersin ama iş bize kalıyor biz bu hastalığın pençesindeyken de cinsel hayatımız çok iyiydi. Sadece tatmin yöntemleri farklıydı. Eşinin seni İstemesini sağla kadınlığını kullan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…