Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar bende dün akşam ilişkiye girmeyi başardım. Tamamen girdi gördük yanma oldu ama kan falan gelmediği için olduğuna inanamıyorum hala . Eşim de tamamen oldu girdi diyor bende gördüm ama inanamıyorum hala . :) Sadece bi yanma sızlama oldu

Normal canım bazı kişilerde olmayabiliyor :) bir kaç ilişkiye daha girdikten sonra hala kan yoksa bie doktora gider içini rahatlatirsin esnek vs olabilir.

Ayrıca o kan dediğiniz şey aşırı bir kan değil. Hiç parmak ucunuza iğne batırıp kan grubunuzu öğrendiler mi ? O Kadarcık parmak ucu kadar:)

Ben çok acı kan olcak diye korkardım ama böyle acısız kansız olunca şok oldum . O yüzden hala inanamıyorum . Eşime hala soruyorum olmadı mı acaba diye oldu sonuna kadar girdi daha ne olabilir diyo:)

Ben çok acı kan olcak diye korkardım ama böyle acısız kansız olunca şok oldum . O yüzden hala inanamıyorum . Eşime hala soruyorum olmadı mı acaba diye oldu sonuna kadar girdi daha ne olabilir diyo:)
Bende de oyle olmuştu. 3. İlişkimde biraz daha alışıp kendimi tamamen bıraktığımda eşim birZ daha hızlı hareket edebilmişti. Kalktigimda bir damla vardı:) olurkende anlamıyorsun zaten :)

Canım tek bir doktorami gittin baska bir doktor daha görünsen belki farklı birsey söyler?
Ben sağlık konularında 2 kişi ayni şeyi soylemeden inanamıyorum pek guvensizlik var ondan böyle diyorum:)

Haydi kızlaaaaar. Kimler ne durumda şu an bakalım egzersiz yapanlar hangi aşamada ne kadar ilerlediniz? Sık sık yapabiliyormuyuz?
Rahatlama var mı ?

Vajinismus herkese anlatılmaz genelde çevrede, insanlar kendi içlerinde halletmeye çalışırlar ve kendimizi boğarız. Oyle yapmayın.

Özellikle okuyupda yazmayan arkadaşlar:)
Şöyle bir yazın anlatın kendinizi. Emin olun başkası ile rahatca konuşabilmek size iyi gelecek :)

Canım ben de 4 ay vajinusmus ile uğraştım. Bir günde hipnoz ile kurtuldum. Aparat vs bunları hiç kullanmadım ben, burdaki arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır eminim. Ama benim söylediğim de aklında bir köşede bulunsun. Rabbim herkesi bu dertten kurtarsın yaşamayan bilemez

öncelikle tebrik ederim senin adına sevindim okurken kendimi hayal ettim :) peki hiç eğzersiz yapmadın mı biraz daha detaylı anlatır mısın

Merhaba arkadaşlar. Yeni evliyim ve vajinismus hastasıyım. Herkes gibi bu hastalığı yenmek istiyorum. Nereden başlamalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum. Direkt doktora mi gitmeliyim ya da kendim yenmek için neler yapabilirim? Bu hastalığı yenmiş arkadaşlardan rica ediyorum. Nasıl bir süreç izlemeliyim ? Doktora gideceksem hangi doktoru seçmeliyim(malum bu hastalığın tedavi ücretleri de pahalı) ya da evde kendim yenebilirsem nasıl bir yol izlemeliyim? Desteklerinizi yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.

kızlarrrr biraz daha denedikten sonra bu akşam eşimle deneme yapcam dua edin buara altta yapmak mı mantıklı üste mi geçeyim ???? ve bebe yağı kullanıyorum kayganlaşırıcı yerine

Önceliğin jinekoloğa gitmek olsun korkmana gerek yok herhangi bir şey sokmadan muayene ediyorlar. Zaten psikolojik bi sıkıntı olduğu için sana zarın, giriş vs normal rahatlıkla ilişki yaşayabilirsin bi problem yok diyecektir muhtemelen. Daha sonra bulunduğun şehirde doktor araştır bu işi devlet hastanesinde de çözebilirsin tabi bulunduğun yerde varsa. Ben mesela istanbul bakırköy mazhar osman devlet hastanesinde 2 ay da çözdüm bu sıkıntıyı tabi öncesinde 1 ay kadar egzersiz yapmışlığım vardı. Eğer istanbulda isen önce dedğim yErden randevunu al. Daha sonra hiç beklemeden egzersizlere başla. Eğer kararlıysan egzersiz konusunda sana en baştan yönlendirmelerde bulunurum.

kızlarrrr biraz daha denedikten sonra bu akşam eşimle deneme yapcam dua edin buara altta yapmak mı mantıklı üste mi geçeyim ???? ve bebe yağı kullanıyorum kayganlaşırıcı yerine
İnşallah bu akşam son bulur. Yani canım hangi pozisyonda kendini rahat hissediyorsan öyle yap ben mesela altta çok daha rahatım. Eğer yağ yeteri kadar kayganlaştırıyorsa sıkıntı yok.

Ben ankarada yasiyorum. Devlet hastanesinde yardimci olduklarini bilmiyordum. Arastiririm. kararliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.

Ben ankarada yasiyorum. Devlet hastanesinde yardimci olduklarini bilmiyordum. Arastiririm. kararliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Yatakta otur altına bi yastık ve karşına da bir ayna al daha sonra bacakları aç ve kendine doğru çek 3 gün boyunca Dokun incele her iki dudağı yana ayır ıkınıp derin nefes al ve orada bi nohut büyüklüğünde bi delik göreceksin. Ama mutlaka 3 gün boyunca günde yarım saat olacak şekilde yap bunu.

Tamamdır bugün hemen başlıyorum. Mutlaka yapacağım

Nasil oluyor hipnoz ile biraz detay verebilir misin ? Yasadigim sehirde yapan doktor var mi onu da bilemiyorum insallah vardir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…