- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.541
Normal canım bazı kişilerde olmayabiliyor :) bir kaç ilişkiye daha girdikten sonra hala kan yoksa bie doktora gider içini rahatlatirsin esnek vs olabilir.Kızlar bende dün akşam ilişkiye girmeyi başardım. Tamamen girdi gördük yanma oldu ama kan falan gelmediği için olduğuna inanamıyorum hala . Eşim de tamamen oldu girdi diyor bende gördüm ama inanamıyorum hala . :) Sadece bi yanma sızlama oldu
Ben çok acı kan olcak diye korkardım ama böyle acısız kansız olunca şok oldum . O yüzden hala inanamıyorum . Eşime hala soruyorum olmadı mı acaba diye oldu sonuna kadar girdi daha ne olabilir diyo:)Normal canım bazı kişilerde olmayabiliyor :) bir kaç ilişkiye daha girdikten sonra hala kan yoksa bie doktora gider içini rahatlatirsin esnek vs olabilir.
Ayrıca o kan dediğiniz şey aşırı bir kan değil. Hiç parmak ucunuza iğne batırıp kan grubunuzu öğrendiler mi ? O Kadarcık parmak ucu kadar:)
Bende de oyle olmuştu. 3. İlişkimde biraz daha alışıp kendimi tamamen bıraktığımda eşim birZ daha hızlı hareket edebilmişti. Kalktigimda bir damla vardı:) olurkende anlamıyorsun zaten :)Ben çok acı kan olcak diye korkardım ama böyle acısız kansız olunca şok oldum . O yüzden hala inanamıyorum . Eşime hala soruyorum olmadı mı acaba diye oldu sonuna kadar girdi daha ne olabilir diyo:)
Canım tek bir doktorami gittin baska bir doktor daha görünsen belki farklı birsey söyler?Kizlar benim de 10 aylik bir vajinismus gecmisim var. Aparatlari rahat bir sekilde yapabildikten sonra esli denemelerimde zor bela da olsa 3 kez basarabildik. Denemelerden sonra oturmakta yurumekte dahi zorlandim. Kucuk tuvaletimi yaparken asiri bir yanma hissi geliyordu doktora gitmek zorunda kaldim. Perine bolgesinde yirtik oldugunu soyledi ve epitel yenileyici krem verdi. Yirtigim iyilesti fakat tekrar denemekten cok korkuyorum. 2 aydir ne aparat ne de esli deneme yapmadim. Zaten zor bela basarabilmistim bir de bu cikti basima tekrar yirtilacak diye korkuyorum. Neden yirtildigini da anlayamadim cok fazla kayganlastirici kullanmistk ve kendimi gevsek birakmistm. Bir de kizlar esimde penil kurvatur diye birsey var ereksiyon halinde normalde olmasi gerektiginden daha kalkik duruyormus. Doktora gitti iliskiye mani bir durum olmadigini soylemis. Ama diyorum acaba bendeki vajinismus ile birlikte ondaki durum bir araya gelince canimi mi yakiyor o da mi beni zorluyor. Yine caresiz kaldim oturdugum yerde mucize olsun istiyorum ;(
Benim de daha rahat olacağım zamanlar gelir inşallah ya:):)Bende de oyle olmuştu. 3. İlişkimde biraz daha alışıp kendimi tamamen bıraktığımda eşim birZ daha hızlı hareket edebilmişti. Kalktigimda bir damla vardı:) olurkende anlamıyorsun zaten :)
Canım ben de 4 ay vajinusmus ile uğraştım. Bir günde hipnoz ile kurtuldum. Aparat vs bunları hiç kullanmadım ben, burdaki arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır eminim. Ama benim söylediğim de aklında bir köşede bulunsun. Rabbim herkesi bu dertten kurtarsın yaşamayan bilemezKizlar benim de 10 aylik bir vajinismus gecmisim var. Aparatlari rahat bir sekilde yapabildikten sonra esli denemelerimde zor bela da olsa 3 kez basarabildik. Denemelerden sonra oturmakta yurumekte dahi zorlandim. Kucuk tuvaletimi yaparken asiri bir yanma hissi geliyordu doktora gitmek zorunda kaldim. Perine bolgesinde yirtik oldugunu soyledi ve epitel yenileyici krem verdi. Yirtigim iyilesti fakat tekrar denemekten cok korkuyorum. 2 aydir ne aparat ne de esli deneme yapmadim. Zaten zor bela basarabilmistim bir de bu cikti basima tekrar yirtilacak diye korkuyorum. Neden yirtildigini da anlayamadim cok fazla kayganlastirici kullanmistk ve kendimi gevsek birakmistm. Bir de kizlar esimde penil kurvatur diye birsey var ereksiyon halinde normalde olmasi gerektiginden daha kalkik duruyormus. Doktora gitti iliskiye mani bir durum olmadigini soylemis. Ama diyorum acaba bendeki vajinismus ile birlikte ondaki durum bir araya gelince canimi mi yakiyor o da mi beni zorluyor. Yine caresiz kaldim oturdugum yerde mucize olsun istiyorum ;(
Herkese merhaba 8 yılın sonunda sevdigim adamla evlenmiştim nasıl mutluyuz dügün oldu gece evimizdeyiz hayalini kurdugumuz yuvadayız herşey çok güzeldi ta ki tam giriş esnasında eşimi bacaklarımı kapatıp itene kadar istemsiz sekilde dayanılmaz bi acı bu dedim eşim güldü tamam tatilde olur nasılsa dedi balayıda hüsran... 2ay sonra eşim istersen bi doktora gidelim durumu bi ögren dedi ve ilk doktora gittim kadın okdar umursamazdıki içeride 2tane daha hasta vardı özel durumum dedim burda herkesin durumu özel dedi anlatırken öyle utandımki muayene koltuguna gec muayene edeyim dedi korkuyorum ama belli etmemeye calısıyorum geldi bi bakalım dedi bi sızı hissettim serce parmağını sokmuş sonra baktım iki parmak zorluyo acıyo napıyosunuz diyerek elini itekledim beni azarladı eşinede böyleysen boşar yakında seni fln diye alaycı konuşmalar sonunda kızlık zarın bölmeli istersen gel alayım ama zihinsel problem bu alsamda becerip yapmak mesele dedi ben bitik tabi cıktıgımda eşim iyimisin dedigi an başladım aglamaya eve geldim gece gündüz aglıyorum 4.aya girdik internette bakarken bu site karşıma çıktı yazanları tek tek okudum doktor parmagını soktuysa orada delik vardı kesin ve ayna aldım elime bakıyorum bakıyorum yok hiçbişey görünmüyo sonra ıkınma ve nefes alıp vermeye basladım nohut kadar bi delik cıktı karsıma ben nasıl aglıyorum küçücük delige sevincten aglıyorum yine burda yazılanları takip ederek serce parmagı basarıyla aldım aglamalar devam ama sevinctenbu böyle devam etti 6ay oldu farklı bi doktora gitmeye karar verdim zarla ilgili korkum devam ediyodu çünkü doktor muayene etti korkma bi sen degilsn her 10evden birinde bu sorun var vajinismus zarında korkacahın hiçbi durum yok ameliyata gerek yok bana inan eşininde destegi ve anlayışıyla basarabilirsn bu koltuga oturman bile çok güzel bişey dediginde nasıl mutlu oldum 2ay daha böyle gecti ne yapsam olmuyodu burdan spreyle kurtulduğunu yazanları görnce sprey aldım 1ay kullanamadım cok yakıyo diyenler yüznden korktum snra yaksada kullanıcam dedm ve sıktm 10saniye bile sürmeyen bi yanma hemen geciyo ilk sıktıgımda yapamadık tam uyuşma olmadan denemişiz meger sonraki sıktıgımda bölmeli zardan kurtuldum küçük bi acı hissetmiştm sonraki denememizde sıkmadım çok acı hissettim yne olmadı 10ay bitmk üzereydi ve yataga olur yada olmaz umursamadan girdigimzde dün gece ufak bi sızı hissettim sonra yogun bi baskı korktummu kadınlar kulubü sayesnde hayır çünkü korkmaman gerektigini her yere yazmışlardı normal bi durumdu eşim geri çekileyim acıdıysa dedigi an ellerimle kendime dogru çekip sarıldım eşime çok sıkı sarıldım ve çekilme acımıyo devam et dedim buarada gözlerimi kapattım beynime komut verdim bacaklarımı boşuna titretme sana izin vermiyorum baskıda normal çatla patla ben kazandım yendim seni diye kendi kendime söyleniyodum gözlerimi actıgımda eşim gülüyodu o an dünyalar benim oldu 10ayın sonunda yendim burada yazılanlar çok etkiliyo insanı burda yazan herseyi bi şekilde deneyin ben üsttede cok denemiştm kendimi herzaman altta daha iyi hissediyodum kendiniz nasıl iyi hissediyosanız o pozisyona odaklanın ve inanın.. ben kurtuldum hepinizden rabbim razı olsun iyiki varsınız artık burda daha aktif bulunmaya calısıcam öyle okuyup kacmıycm
öncelikle tebrik ederim senin adına sevindim okurken kendimi hayal ettim :) peki hiç eğzersiz yapmadın mı biraz daha detaylı anlatır mısınHerkese merhaba 8 yılın sonunda sevdigim adamla evlenmiştim nasıl mutluyuz dügün oldu gece evimizdeyiz hayalini kurdugumuz yuvadayız herşey çok güzeldi ta ki tam giriş esnasında eşimi bacaklarımı kapatıp itene kadar istemsiz sekilde dayanılmaz bi acı bu dedim eşim güldü tamam tatilde olur nasılsa dedi balayıda hüsran... 2ay sonra eşim istersen bi doktora gidelim durumu bi ögren dedi ve ilk doktora gittim kadın okdar umursamazdıki içeride 2tane daha hasta vardı özel durumum dedim burda herkesin durumu özel dedi anlatırken öyle utandımki muayene koltuguna gec muayene edeyim dedi korkuyorum ama belli etmemeye calısıyorum geldi bi bakalım dedi bi sızı hissettim serce parmağını sokmuş sonra baktım iki parmak zorluyo acıyo napıyosunuz diyerek elini itekledim beni azarladı eşinede böyleysen boşar yakında seni fln diye alaycı konuşmalar sonunda kızlık zarın bölmeli istersen gel alayım ama zihinsel problem bu alsamda becerip yapmak mesele dedi ben bitik tabi cıktıgımda eşim iyimisin dedigi an başladım aglamaya eve geldim gece gündüz aglıyorum 4.aya girdik internette bakarken bu site karşıma çıktı yazanları tek tek okudum doktor parmagını soktuysa orada delik vardı kesin ve ayna aldım elime bakıyorum bakıyorum yok hiçbişey görünmüyo sonra ıkınma ve nefes alıp vermeye basladım nohut kadar bi delik cıktı karsıma ben nasıl aglıyorum küçücük delige sevincten aglıyorum yine burda yazılanları takip ederek serce parmagı basarıyla aldım aglamalar devam ama sevinctenbu böyle devam etti 6ay oldu farklı bi doktora gitmeye karar verdim zarla ilgili korkum devam ediyodu çünkü doktor muayene etti korkma bi sen degilsn her 10evden birinde bu sorun var vajinismus zarında korkacahın hiçbi durum yok ameliyata gerek yok bana inan eşininde destegi ve anlayışıyla basarabilirsn bu koltuga oturman bile çok güzel bişey dediginde nasıl mutlu oldum 2ay daha böyle gecti ne yapsam olmuyodu burdan spreyle kurtulduğunu yazanları görnce sprey aldım 1ay kullanamadım cok yakıyo diyenler yüznden korktum snra yaksada kullanıcam dedm ve sıktm 10saniye bile sürmeyen bi yanma hemen geciyo ilk sıktıgımda yapamadık tam uyuşma olmadan denemişiz meger sonraki sıktıgımda bölmeli zardan kurtuldum küçük bi acı hissetmiştm sonraki denememizde sıkmadım çok acı hissettim yne olmadı 10ay bitmk üzereydi ve yataga olur yada olmaz umursamadan girdigimzde dün gece ufak bi sızı hissettim sonra yogun bi baskı korktummu kadınlar kulubü sayesnde hayır çünkü korkmaman gerektigini her yere yazmışlardı normal bi durumdu eşim geri çekileyim acıdıysa dedigi an ellerimle kendime dogru çekip sarıldım eşime çok sıkı sarıldım ve çekilme acımıyo devam et dedim buarada gözlerimi kapattım beynime komut verdim bacaklarımı boşuna titretme sana izin vermiyorum baskıda normal çatla patla ben kazandım yendim seni diye kendi kendime söyleniyodum gözlerimi actıgımda eşim gülüyodu o an dünyalar benim oldu 10ayın sonunda yendim burada yazılanlar çok etkiliyo insanı burda yazan herseyi bi şekilde deneyin ben üsttede cok denemiştm kendimi herzaman altta daha iyi hissediyodum kendiniz nasıl iyi hissediyosanız o pozisyona odaklanın ve inanın.. ben kurtuldum hepinizden rabbim razı olsun iyiki varsınız artık burda daha aktif bulunmaya calısıcam öyle okuyup kacmıycm
Önceliğin jinekoloğa gitmek olsun korkmana gerek yok herhangi bir şey sokmadan muayene ediyorlar. Zaten psikolojik bi sıkıntı olduğu için sana zarın, giriş vs normal rahatlıkla ilişki yaşayabilirsin bi problem yok diyecektir muhtemelen. Daha sonra bulunduğun şehirde doktor araştır bu işi devlet hastanesinde de çözebilirsin tabi bulunduğun yerde varsa. Ben mesela istanbul bakırköy mazhar osman devlet hastanesinde 2 ay da çözdüm bu sıkıntıyı tabi öncesinde 1 ay kadar egzersiz yapmışlığım vardı. Eğer istanbulda isen önce dedğim yErden randevunu al. Daha sonra hiç beklemeden egzersizlere başla. Eğer kararlıysan egzersiz konusunda sana en baştan yönlendirmelerde bulunurum.Merhaba arkadaşlar. Yeni evliyim ve vajinismus hastasıyım. Herkes gibi bu hastalığı yenmek istiyorum. Nereden başlamalıyım ne yapmalıyım bilmiyorum. Direkt doktora mi gitmeliyim ya da kendim yenmek için neler yapabilirim? Bu hastalığı yenmiş arkadaşlardan rica ediyorum. Nasıl bir süreç izlemeliyim ? Doktora gideceksem hangi doktoru seçmeliyim(malum bu hastalığın tedavi ücretleri de pahalı) ya da evde kendim yenebilirsem nasıl bir yol izlemeliyim? Desteklerinizi yorumlarınızı bekliyorum. Şimdiden çok teşekkürler.
İnşallah bu akşam son bulur. Yani canım hangi pozisyonda kendini rahat hissediyorsan öyle yap ben mesela altta çok daha rahatım. Eğer yağ yeteri kadar kayganlaştırıyorsa sıkıntı yok.kızlarrrr biraz daha denedikten sonra bu akşam eşimle deneme yapcam dua edin buara altta yapmak mı mantıklı üste mi geçeyim ???? ve bebe yağı kullanıyorum kayganlaşırıcı yerine
Ben ankarada yasiyorum. Devlet hastanesinde yardimci olduklarini bilmiyordum. Arastiririm. kararliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.Önceliğin jinekoloğa gitmek olsun korkmana gerek yok herhangi bir şey sokmadan muayene ediyorlar. Zaten psikolojik bi sıkıntı olduğu için sana zarın, giriş vs normal rahatlıkla ilişki yaşayabilirsin bi problem yok diyecektir muhtemelen. Daha sonra bulunduğun şehirde doktor araştır bu işi devlet hastanesinde de çözebilirsin tabi bulunduğun yerde varsa. Ben mesela istanbul bakırköy mazhar osman devlet hastanesinde 2 ay da çözdüm bu sıkıntıyı tabi öncesinde 1 ay kadar egzersiz yapmışlığım vardı. Eğer istanbulda isen önce dedğim yErden randevunu al. Daha sonra hiç beklemeden egzersizlere başla. Eğer kararlıysan egzersiz konusunda sana en baştan yönlendirmelerde bulunurum.
Yatakta otur altına bi yastık ve karşına da bir ayna al daha sonra bacakları aç ve kendine doğru çek 3 gün boyunca Dokun incele her iki dudağı yana ayır ıkınıp derin nefes al ve orada bi nohut büyüklüğünde bi delik göreceksin. Ama mutlaka 3 gün boyunca günde yarım saat olacak şekilde yap bunu.Ben ankarada yasiyorum. Devlet hastanesinde yardimci olduklarini bilmiyordum. Arastiririm. kararliyim yardımcı olursanız çok sevinirim.
Canım kayganlaşıyor baskıya az dayanırsam olcak inşallahİnşallah bu akşam son bulur. Yani canım hangi pozisyonda kendini rahat hissediyorsan öyle yap ben mesela altta çok daha rahatım. Eğer yağ yeteri kadar kayganlaştırıyorsa sıkıntı yok.
Aslında baskıdan ziyade bi doluluk hissi değil miCanım kayganlaşıyor baskıya az dayanırsam olcak inşallah
Tamamdır bugün hemen başlıyorum. Mutlaka yapacağımYatakta otur altına bi yastık ve karşına da bir ayna al daha sonra bacakları aç ve kendine doğru çek 3 gün boyunca Dokun incele her iki dudağı yana ayır ıkınıp derin nefes al ve orada bi nohut büyüklüğünde bi delik göreceksin. Ama mutlaka 3 gün boyunca günde yarım saat olacak şekilde yap bunu.
Canım ben de 4 ay vajinusmus ile uğraştım. Bir günde hipnoz ile kurtuldum. Aparat vs bunları hiç kullanmadım ben, burdaki arkadaşlar daha çok yardımcı olacaktır eminim. Ama benim söylediğim de aklında bir köşede bulunsun. Rabbim herkesi bu dertten kurtarsın yaşamayan bilemez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?