Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım tek bir doktorami gittin baska bir doktor daha görünsen belki farklı birsey söyler?
Ben sağlık konularında 2 kişi ayni şeyi soylemeden inanamıyorum pek guvensizlik var ondan böyle diyorum:)

Kremleri kullandiktan sonra farkli bir doktora gittim kontrole. Cunku ilki cok kotu davranmisti maalesef klasik olarak. Ikinci gittigm doktor cok iyiydi yirtik yok vardiysa da iyilesmis dedi. Ama vajinismus konusunda doktor veya psikiyatr destegi almiyorum suanda. Gittigim hoca parmak egzersizi vermisti onu yapamadigim icin biraktim ve kendim aparatlra basladim. Ama esli denemede yapamiyorum girisinde bir yer cok aciyor. Psikolojik olarak tukenmis durumdayim. Allah kimsenin basina vermesin hic bilmeyen birine soyleseniz ne var bu kadar der, kendi yakin arkadasim bile esine yazik cok uzuluyorum falan dedi bana. Yasamayan bilmiyor..

Nasil oluyor hipnoz ile biraz detay verebilir misin ? Yasadigim sehirde yapan doktor var mi onu da bilemiyorum insallah vardir.
Bir günde yarim saat aralıklı 4 seans oluyor. ilk seansta vücudunu gevşetiyor. ikincide kendi parmağınla egzersiz yapabileceğin üçüncü de eşinin parmağıyla egzersiz yapabileceğin dördüncü de ise gerçek birleşme olabilecek seviyeye geliyorsun canım. Seans aralarında egzersizleri yapıyorsunuz. En son seans da akşama çözülmüş oluyor. Tesadüf eseri eşim internetten araştırma yaparken bulmuş psikoloğu. Çok şükür ben kurtuldum Rabbim herkesin dermanını versin inşAllah

Bayram sonu doktor yardımı alıcam sanırım eşimle o kaslı duvara kadar gelebiliyorum ama kendim incecik kulak çöpünü bile ilerletemiyorum o kasa bile ulaşamıyorum kendim içim bi hoş oluyor
Hiç moral bozma, inan bana da parmak sokmak ya da başka bir şey sokmak itici geliyor. Ben yendim çok şükür Ocak ayında ama kadın doğum kontrollerinde doktor örnek vs alacaksa ya da alttan ultrasonla bakacaksa ben alıp sokuyorum oraya, çok şükür anlayışlı doktorlara denk geldim. Kusura bakmayın bu kadar yenebildim vajinismusu diyorum, hepsi de hiç sorun dediler.

Kimseyi ama kimseyi dinleme bizde o durumdaydık benimle ayni hafta evlenen arkadaslarim hamile bile kalmıştı ben yapamıyorum. Sende ne nazlisin ne var deyip guluyorlardi. Sakın dinleme kendine odaklan.

Sormak istedigim aparat ile denerken de penisle denerken olan acı oluyormu?

kızlarrrr biraz daha denedikten sonra bu akşam eşimle deneme yapcam dua edin buara altta yapmak mı mantıklı üste mi geçeyim ???? ve bebe yağı kullanıyorum kayganlaşırıcı yerine
Kendini hazır hissediyormusun? En son aparatin yarisindaydin suan ne durumdasn? Eger hazır degil isen geçme aparatlara gerekirse 1 hafya daha egzersiz yap.

Merhaba kızlar ben o et parçasından sonra az önce 4. aparatıda denedim. Ve sanırım artık aşmış durumdayım. Çünkü 4. aparatın girişini yapabildim tabi sevinç gözyaşları ile birlikte. İnanıyorum ki o et parçası olmasaydı şu an eşim ile birlikte bunu atlatmış olacaktım. Ama rabbim herşeyin en hayırlısını verdiği için çok şükrediyorum. Öncelikle bir kaç arkadaşım var onlara hayatım boyunca minnettar kalacam. Kızlar lütfen ilk önce fiziksel sorununuz olup olmadığına bakın. Yoksa benim gibi zamanınız boşa gitmiş olur. Fiziksel sorunumdan sonra 4. aparat hemen giriverdi. Korkmayın, cesaret edin, egzersiz yapın. Deliği bile gördüğünüz de ondan sonrası kendiliğinden gelir.

Çok sevindim canm. Belkide böyle biir hastalığın hiç yoktu senin.

Hayırlısı böyleymiş diyelim herseyde bir hayır vardır.

Çok sevindim canm. Belkide böyle biir hastalığın hiç yoktu senin.

Hayırlısı böyleymiş diyelim herseyde bir hayır vardır.
Ya bana yardımcı olanlardan bir taneside sensin. ALLAH senden razı olsun. Vajinusmus hastalığı bende vardı çünkü o bölgeme bakamıyordum bile. Ama bu hastalığı egzersiz yaptıktan hemen sonra aşabilrrdim. Ama demek ki böylesi hayırlıymış İnşallah eşli denemeyi de yapabilirim.

şimdi denemek istedim eşim istemedi aparatları bitir dedi :) tamam bu gecede üçle ugraşcammm kızlar pes etmek yok

Çok ufak bir faydam bile olduysa ne mutlu bana.
Bence kesinlikle yaparsın zaten.
4. Aparat penisten daha zor :) daha cok baski hissediyorsun peniste o baskı ve doluluk hissi yok.

şimdi denemek istedim eşim istemedi aparatları bitir dedi :) tamam bu gecede üçle ugraşcammm kızlar pes etmek yok
Sakin ol 4u yapicam diye hart diye ittirme:)
Guzelce yagladin mi aparati bol yağ sür.
Bide dediğim gibi 3 u icinde tut biraz oynat içinde 10 dakika kadar ve sürekli çıkar tekrar giriş yap çıkar tekrar giriş yap.
O tam giriş anındaki hisse alış 10 dk boyunca. Sonrada hic 4 değil gibi düşün yine 3 gibi aynı yere yerleştirip bolca yağla ve hafif hafif it.

Ve sana birşey diyeyimmi o ilk giriş kısmı varya ufak bir alan orası gecince tek parmaginla bile yag gibi kayip gidecek

tek parmakla bile itince girecek mi canım onu mu demek istedin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…