- 10 Nisan 2019
- 105
- 79
- 13
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.601
peki canım sen eşli deneme yaparken muhakkak sprey sıkmışsındır. Eşin spreyden etkilenmedi mi.??Sizlerede cesaret olsun diye nasıl yendiğimi tekrar anlatmak istiyorum...başlarda deneme yaparken eşim olur olmuş gibi düşün kendni sıkma diyordu bende diyodum nasılsa olur doğru söylüyo ..ama denemeler oldukça dedm bu böle olmicak ya doktora gidicem yada kendm bişryler yapmam lazm dedim ve tabi biz o arada 1 yılı doldurmuştuk...sonra burayı keşfettm parmak egzerszlerni ve dilatörü gördm ama parmak egzerszi bana daha cazip geldi..kegel egzersizlerini öğrendim..günlük 100 kere kegel yapmaya başladım ... her gün sabahları kegel akşam evdeysemde eşim gelene kadr parmk egzerszlerne başladım oda şu şeklde oldu...önce kulak çubugunu streçledm ve uzandım bacaklarımı açtm vajinamı inceledm ve girişe yeleştirdim nefes alıp verdikçe ittirdm baktm hissetmiyorm bile ve gittkçe gidiyo..sonra hemen trk parmak işaret parmağma geçtm bu sefer bebeyağı kullandım...onuda vajina girişne yerleştridm ve nefes alıp verddkçe yavas yavas ilerlettm baktm oda oluyo bisüre tek parmağa alşmaya çalştım 2 3 hafta yaptm sürekli .. sonra bu sayfaları okurken vemcaine spreyi keşfettm hemen aldım..nasılsa tek parmak sokabliyordm o spreynde ucunu vajinama yerleştirebilirdm.. spreyi vajina içine 2 3 fıs sıktım bide girişe sıktım 10 dk bekledm ve bu sefer 2 parmak yapmaya karar verdm..orta ve işaret parmağınızı küs yapar gibi yapıp bebe yağı yada zeytnyağı kullandım vajina girişine yrrleştirdm ve resmen uyuşmuştu...ilerlettkçe gidiyorduuu nasıl mutluydum...bu hissede biraz alıştktan sonra allk fırçsndan apart yaptm ve spreysiz denedm ve buda olduuuu...en sonundada eşmde erkn boşalma sornu olmuştu oda ilaçla kendi derdne çare buldu bende spreyi kullandım ve ilk denemede allahıma binlerce kez şükürler olsunki yendmmmm kurtuldummm...eğer alttaysanız bacaklarınızı açın dizlerden kırıp kendnze çekin ve hafif ıkının...eğer üstteyseniz daha da kolay....ben yendiğim gün altta yarısını alabildim sonra dedm üste geçim anlamadm bile meğerse tamamı olmuş eşime 3 sefr sordm eminmisn diye....bu spreye ve yağa şans verinn.....yendkten sonra 2.denemede sprey kullanmadm veyarıdan fazlasnı aldmm diğerlernde yavas yavas rahatımm çok şükürr......yardımcı olmak isterm ne zamn istrseniz yazabilirsiniz
inşallah canm benm ama çabalamak şart bunu unutmaÇok teşekkür ederim. Anlattıklarınızı deneyeceğim. Inşallah ben de en kısa zamanda kurtulmuş olurum bu durumdan. Denenemelerimden sonra yaşadığım olumlu gelişmeleri buradan paylaşacağım. Çok sağolun.
ay canm benm ne demek biiz birbirm<den başkası anlayamazzzzVee bana çok yardımcı olanlardan bir tanesi de sensin. ALLAH razı olsun yaa.
eşim korunuyor canm henüz alışmadan çock düşünmüyorzpeki canım sen eşli deneme yaparken muhakkak sprey sıkmışsındır. Eşin spreyden etkilenmedi mi.??
Her zaman seninle dualarimiz merat etme.
Yok aslında onu sormamıştım. Yani spreyi sıktığında penis etkilenip sönüyormuş. Bende öyle bir sey olsun istemiyorum. Prezervatif mi kullansa acabaeşim korunuyor canm henüz alışmadan çock düşünmüyorz
Ya bende öyle istiyorum ama esim bırak ben yapayim diyor. Yani eşli deneyelim diyor. Tabi ondan gizli yapacam.Her zaman seninle dualarimiz merat etme.
Ama benim sana tavsiyem eşli denemeden öncede bi 10 dakika kadar 4 u al ve ondan sonra eşli dene çünkü vajina o doluluğa alışmış oluyor. Kendini rahat hissediyorsun yani ben öyle hissetmiştim ve ilk denememde başarmıştım.
Kendine guven sadece. Sana yemin ederim 4. Aparat değil. 3 bile penisten daha çok doluluk hissi veriyor. 3.de hissettiğin hiç birşeyi peniste hissetmiyorsun yeterki kendini rahat bırak.
Cumartesi gecesi mesajını bekliyorum güzel haberlerle
Valla canım bende 3. aparatdan sonra bir kere eşli deneme yaptım tabi olmadı. Sürekli fiziksel sorunumdan bahsediyorum ama belki durumum öyle olmasaydı 3. aparatda başarmış olacaktım Burda bir kaç arkadaş 4. dilatörü de dene öyle eşli denemeye geç dedi. Evet dedikleri gibide yaptım. 2 akşamdır 4. aparatla çaışıyorum bu akşamda oldu yani girişi yaptım. İnsana şu his geliyor 4. yaptıysam eşimle hayli hayli yaparım. Şahsen ben yarın akşam biteceğine inanıyorum. Bide şunu farkettim uzanarak aparatı soktum daha rahat oldu benim için.Kızlar ya şu son aparatı yapmadan ilişki olmuyor mu üçüncüye çok alıştım ama diğeri çok itelememe rağmen olmadı çoçuğunda çıkdırcam
3te sifir agri aci, hic olmuyor yani. 4 cok kasiyordu beni acimak degil de nasil desem asiri bir gerginlik hissediyordum. sert plastik oldugu icin zorlandigimi dusunerek esliye gectim, nasilsa gercegi ile benzer boylar diye.Kimseyi ama kimseyi dinleme bizde o durumdaydık benimle ayni hafta evlenen arkadaslarim hamile bile kalmıştı ben yapamıyorum. Sende ne nazlisin ne var deyip guluyorlardi. Sakın dinleme kendine odaklan.
Sormak istedigim aparat ile denerken de penisle denerken olan acı oluyormu?
Vakit ayirip anlattigin icin cok cok tesekkur ederim, ben de bir arastirma yapayim bu konuda :))Bir günde yarim saat aralıklı 4 seans oluyor. ilk seansta vücudunu gevşetiyor. ikincide kendi parmağınla egzersiz yapabileceğin üçüncü de eşinin parmağıyla egzersiz yapabileceğin dördüncü de ise gerçek birleşme olabilecek seviyeye geliyorsun canım. Seans aralarında egzersizleri yapıyorsunuz. En son seans da akşama çözülmüş oluyor. Tesadüf eseri eşim internetten araştırma yaparken bulmuş psikoloğu. Çok şükür ben kurtuldum Rabbim herkesin dermanını versin inşAllah
Yani olur aslında. Burada bir kaç arkadaş var o şekilde ama ben 4den sonra daha rahat edersin diye demiştim. Sen kendine bak canım kendini daha iyi bilirsinKızlar ya şu son aparatı yapmadan ilişki olmuyor mu üçüncüye çok alıştım ama diğeri çok itelememe rağmen olmadı çoçuğunda çıkdırcam
Merhaba kızlar ben de 1 ay önce egzersizlere başlayanlardanım ama benim fiziksel bi sorunum ortaya çıktı ara bölmeli kızlık zarım vardı. Buda benim için zor bir durumdu. Çünkü ağrım çok fazla oluyordu. Egzersiz yaptığımda da iki delikten bile girişi yapıyordum. Kadın doğuma gittim ve o et parçasını aldı doktorum. Lütfen ilk önce doktora görünüp öyle başlayın egzersizlere. Şu an bile çok mutluyum bir sorunu atlattım diye
Ya baharcım çok çok çok sevindim eşli denemedede başarılı olacaksın bak gör çünkü en kolay ve en güzel kısım. Heyecanlı olacaksın ama gevşemeye çalış aparatlarla nasıl yapabildiysen onları getir aklına yani olumsuz hiçbir şey gelmesin aklına.Merhaba kızlar ben o et parçasından sonra az önce 4. aparatıda denedim. Ve sanırım artık aşmış durumdayım. Çünkü 4. aparatın girişini yapabildim tabi sevinç gözyaşları ile birlikte. İnanıyorum ki o et parçası olmasaydı şu an eşim ile birlikte bunu atlatmış olacaktım. Ama rabbim herşeyin en hayırlısını verdiği için çok şükrediyorum. Öncelikle bir kaç arkadaşım var onlara hayatım boyunca minnettar kalacam. Kızlar lütfen ilk önce fiziksel sorununuz olup olmadığına bakın. Yoksa benim gibi zamanınız boşa gitmiş olur. Fiziksel sorunumdan sonra 4. aparat hemen giriverdi. Korkmayın, cesaret edin, egzersiz yapın. Deliği bile gördüğünüz de ondan sonrası kendiliğinden gelir.
Vee bana en çok ama en çok yardim eden sensin. Hiç yanlız birakmadin. Kızlık zarımın bölmeli olabileceğini söyledin. Yaa rabbim ne muradınız varsa versin insaAllah. Evet bu akşam esli deneme yapacam. Bitsin mevlut verecemYa baharcım çok çok çok sevindim eşli denemedede başarılı olacaksın bak gör çünkü en kolay ve en güzel kısım. Heyecanlı olacaksın ama gevşemeye çalış aparatlarla nasıl yapabildiysen onları getir aklına yani olumsuz hiçbir şey gelmesin aklına.
Buarada bölmeli zardanda kurtulmuşsun çok geçmiş olsun
Senden hayırlı haber bekliyoruz canımmmVee bana en çok ama en çok yardim eden sensin. Hiç yanlız birakmadin. Kızlık zarımın bölmeli olabileceğini söyledin. Yaa rabbim ne muradınız varsa versin insaAllah. Evet bu akşam esli deneme yapacam. Bitsin mevlut verecem
Ay inşAllah.Senden hayırlı haber bekliyoruz canımmm
Aynen canm oyuxdn öyle dedm eşim prezrvatf kullandıYok aslında onu sormamıştım. Yani spreyi sıktığında penis etkilenip sönüyormuş. Bende öyle bir sey olsun istemiyorum. Prezervatif mi kullansa acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?