- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.621
Ah canım benim inanki ben hiçbir şey yapmadım sadece bildiklerimi anlattım yapıp yapmak senin elindeydi ve bu senin başarın.Vee bana en çok ama en çok yardim eden sensin. Hiç yanlız birakmadin. Kızlık zarımın bölmeli olabileceğini söyledin. Yaa rabbim ne muradınız varsa versin insaAllah. Evet bu akşam esli deneme yapacam. Bitsin mevlut verecem
Maalesef olmadi. Neden olmadi neden o ağrıyı hissettim bilmiyorum halbuki sprey de sıktım. Iki üç pozisyonda denedim. Ama acaip ağrı oldu.Ah canım benim inanki ben hiçbir şey yapmadım sadece bildiklerimi anlattım yapıp yapmak senin elindeydi ve bu senin başarın.
Allahım bütün vajinismuslu arkadaşlarıma senin cesaretini ve isteğini versin. Şimdiden mevlütünü Allahım kabul etsin inşallah.
canım pes etme sakın aparatla biraz daha dene sen alış iyice yada pozisyon bul başka başka çok önemli bak rahat olmanMaalesef olmadi. Neden olmadi neden o ağrıyı hissettim bilmiyorum halbuki sprey de sıktım. Iki üç pozisyonda denedim. Ama acaip ağrı oldu.
Biz misafirliğe gitmek zorunda kaldık bu akşam yapıcaz canım yazarım size ne olduğunu bu akşam benden haber bekleyin. Kızlar dördü yapamadım gerçekten inanılmaz ittim ama sert ve başı bile gitmedi bende üçüncüyle sürekli yapıyorum eğer olmazsa spreyler dördüncüyü tekrar almaya başlıcam. Ama bence dörtle falan alakası yok çünkü parmak eğzersizi bizim denediklerimizden daha az vajinayı açmasına rağmen ilişkiye girenlerin sayısı çok. Yanlış bilgi yada böyle yapın diye söylemiyorum bu benim fikrim kızlar. Ama her Türlü iş başında olcaz öyle yada böyle tembellik yok bu ay bu iş bitecek grupta vajinusmus kalmasınÖyle haklisin canim. Ben iki kere denedim. Aslinda eşim boşver deneme diyordu. Ama bu gece oda iyice alış dedi. Bende öyle yapacam. Spreysiz de denemek istiyorum. Sen ne yaptin olmadi mi sende. ?
Aynen canm mesele oraya bişey girebldiğini görmek ve eşle denemede de azck o acıya katlanmak bacakları popoyu sıkmamak...Biz misafirliğe gitmek zorunda kaldık bu akşam yapıcaz canım yazarım size ne olduğunu bu akşam benden haber bekleyin. Kızlar dördü yapamadım gerçekten inanılmaz ittim ama sert ve başı bile gitmedi bende üçüncüyle sürekli yapıyorum eğer olmazsa spreyler dördüncüyü tekrar almaya başlıcam. Ama bence dörtle falan alakası yok çünkü parmak eğzersizi bizim denediklerimizden daha az vajinayı açmasına rağmen ilişkiye girenlerin sayısı çok. Yanlış bilgi yada böyle yapın diye söylemiyorum bu benim fikrim kızlar. Ama her Türlü iş başında olcaz öyle yada böyle tembellik yok bu ay bu iş bitecek grupta vajinusmus kalmasın
Canım ben boyle durumlarda bir kaç doktordan duymayı tercih ediyorum. Tek bir doktorami gittin ?merhaba arkadaşlar,
vajinismustan şüphelenerek deneyimli bir jinekoloğa gittim, muayenede bana kızlık zarımın kalın olduğunu ve vajina girişimin normalden dar olduğunu söyledi ve küçük bir ameliyat önerdi, vajina girişimi genişletip zarı alacakmış. internetten yorumları okuduğumda gerçekten bu ameliyat sonrası iyileşen hastalar gördüm ama yine de içime sinmiyor bir türlü. etrafınızda bu ameliyatı geçirip sonrasında sorunsuz ilişkiye giren oldu mu? veya böyle bir şey okudunuz mu?
teşekkürler
Canım Eşli deneme öncesinde aparatlarla çalıştın mıMaalesef olmadi. Neden olmadi neden o ağrıyı hissettim bilmiyorum halbuki sprey de sıktım. Iki üç pozisyonda denedim. Ama acaip ağrı oldu.
Kendinizi kastığınız için oluyor ama geçici bir durum telaş etmeyin çaresi düzenli ilişkideKızlar bende çok batma oldu başı girdi ama ileri gidemedim batmadan böyle olmamıştı aparatlardan napayım şimdi ☹
Birde 1 kere deneyip hemen bırakmayın eşinizden müsaade isteyip nefes alıp rahatlatıp hemen tekrar deneyinKızlar bende çok batma oldu başı girdi ama ileri gidemedim batmadan böyle olmamıştı aparatlardan napayım şimdi ☹
evet canım, bir yere daha mı gideyim ki?Canım ben boyle durumlarda bir kaç doktordan duymayı tercih ediyorum. Tek bir doktorami gittin ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?