Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ah canım benim inanki ben hiçbir şey yapmadım sadece bildiklerimi anlattım yapıp yapmak senin elindeydi ve bu senin başarın.
Allahım bütün vajinismuslu arkadaşlarıma senin cesaretini ve isteğini versin. Şimdiden mevlütünü Allahım kabul etsin inşallah.

Maalesef olmadi kizlar. 4. Aparat da iki kere denedim. Ama eşimle deneyince çok fazla acı hissettim. Sprey sıkmama rağmen. Beş altı tane de sıktım. Olmadı.

Maalesef olmadi. Neden olmadi neden o ağrıyı hissettim bilmiyorum halbuki sprey de sıktım. Iki üç pozisyonda denedim. Ama acaip ağrı oldu.

Öyle haklisin canim. Ben iki kere denedim. Aslinda eşim boşver deneme diyordu. Ama bu gece oda iyice alış dedi. Bende öyle yapacam. Spreysiz de denemek istiyorum. Sen ne yaptin olmadi mi sende. ?

merhaba arkadaşlar,
vajinismustan şüphelenerek deneyimli bir jinekoloğa gittim, muayenede bana kızlık zarımın kalın olduğunu ve vajina girişimin normalden dar olduğunu söyledi ve küçük bir ameliyat önerdi, vajina girişimi genişletip zarı alacakmış. internetten yorumları okuduğumda gerçekten bu ameliyat sonrası iyileşen hastalar gördüm ama yine de içime sinmiyor bir türlü. etrafınızda bu ameliyatı geçirip sonrasında sorunsuz ilişkiye giren oldu mu? veya böyle bir şey okudunuz mu?
teşekkürler

Öyle haklisin canim. Ben iki kere denedim. Aslinda eşim boşver deneme diyordu. Ama bu gece oda iyice alış dedi. Bende öyle yapacam. Spreysiz de denemek istiyorum. Sen ne yaptin olmadi mi sende. ?
Biz misafirliğe gitmek zorunda kaldık bu akşam yapıcaz canım yazarım size ne olduğunu bu akşam benden haber bekleyin. Kızlar dördü yapamadım gerçekten inanılmaz ittim ama sert ve başı bile gitmedi bende üçüncüyle sürekli yapıyorum eğer olmazsa spreyler dördüncüyü tekrar almaya başlıcam. Ama bence dörtle falan alakası yok çünkü parmak eğzersizi bizim denediklerimizden daha az vajinayı açmasına rağmen ilişkiye girenlerin sayısı çok. Yanlış bilgi yada böyle yapın diye söylemiyorum bu benim fikrim kızlar. Ama her Türlü iş başında olcaz öyle yada böyle tembellik yok bu ay bu iş bitecek grupta vajinusmus kalmasın

Aynen canm mesele oraya bişey girebldiğini görmek ve eşle denemede de azck o acıya katlanmak bacakları popoyu sıkmamak...

Canım ben boyle durumlarda bir kaç doktordan duymayı tercih ediyorum. Tek bir doktorami gittin ?

Kızlar üçüncü aparatla eğzersize devam bırakmayın hiç başlamamış olanlar napıyor oturmayın boş boş bayram akşamları deneyin odanızda bahane yok yorgunluk yok tatil yok denemeye devam mıncıklarım yoksa sizi getirmeyin beni oraya

yok canım çalışmadım ama eşli denedikten sonra aparatla yapayım dedim ama acaip canım yandı. Heyecandan mı bilmiyorum. Şu an yine deniyorum. Affedersin ama 4. aparat şu an içimde ve dün akşam ki gibi hiç bir acı yok. 15 dk. içimde beklesin arada ileri geri oynatıyorum da

B baharucar123 canım O zaman bu gece ilk olarak aparatlarla çalış eşinde hazır olsun aparatları denedikten hemen sonra eşli denemeye geçin

Heyecandandır. Aparatlarla çalışırken eşininde yanında olmasını tavsiye ederim hem oda görmüş olur vajinanın yönünü. Hatta aparat içindeyken ona ver oda hafif bir şekilde git gel yapsın gerçekten faydası oluyor ve birazda heyecanın gitmiş oluyor.

Kzılar kendimi tedaviye verdiğim için adet günlerime bakmazdım bugün takvime baktım tam beş gün geçmiş eşim test aldı ama çizgi yok çok garip ve bel ağrısı meme ağrısınyok ben de normalde adet olacağım yada yaklaşınca olurdu nedir durum bilemedik egzersiz sorun yaparmı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…