Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende kendim yendim evde egzersiz ile onun çok faydasını gördüm. Ama hala bende kasilma oluyor bi türlü kendimi sıkmaktan vazgecemedim ya onu nasil atlatirim bilmiyorum gülüm çok sıkıyorum kendimi orasi küçülüyo bildigin

Kızlar herkese iyi bayramlar öncelikle,
Ben de uzun zamandır bu forumu gizli takip edenlerdenim 1 buçuk yıldır hala yenemedim. Öncelikle parmak egzersizleriyle başladım sonrasında yine sonuç alamayınca dilator seti aldim wemcaine spreyle egzersizlerimi tamamladim 4. Boyu da yarisina kadar almayi basardim tamami girmedi sonuna kadar, 3 parmak bile aldım parmak egzersizlerini rahatlikla yapiyorum eşli denemeyi yapamıyoruz olmuyor neyi yanlış yapıyoruz bilmiyorum bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım var başaramayınca buraya yazmaya karar verdim çok az kaldı yenmeye biliyorum ama eşli deneme neden olmuyor bilemedim rahatlıkla dilator gibi yapabilecegim pozisyon hangisi olur. Burayı gizli takip edip hala egzersiz yapamayan varsa bir an önce başlasın hic vakit kaybetmesin derim :)

İnşallah yenersiniz kızlar tamamen yensenizde sorunlar bitmiyor nerdeyse bir yıl olacak ben yendim hala çocuğumuz olmadı o zaman da o dert oluyor

Kizlar ilk defa simdi dilator setiyle egzersiz yapcam. Cok heycanliyim nasil yapim. En kucuk boyu elimde suan nasil yapcam.. bebe yagi surmek istiyorum ama yagli seyler surunmesi yasakli yaziodu kutuda.. suyla islatsam yeterli olurmu

10 adima vajinizmus tedavi Cem Kece'nin kitabi. Herkese tavsi ediyorum. Onunle 100% vajinizmus gectim. 2 yil zanetim delik yok bende ve bu kitapla 45-50 gun ocinde kurtuldum. Herseyi anlatiyor nasil tek basins ve esiyile alistirma yapacaksiniz. Kitap 10-15 lira

Kızlar merhaba. Yok mu bir gelişme. Ben hala aynıyım 4. dilatöre devam. Girişi kolay yapıyorum sıkıntı yok ama spreysiz yapmak istiyorum. Onda daha başarılı olamadım. Eşim bir kaç gün evde değil gelince tekrar deniyecez

Kızlar bir de bir sorum olacak ne kadar arastirsamda bulamadim afedersiniz acik yaziyorum ama parmak egzersizi yaparken ilk giriste altta ve üstte pütürlü kivrimli bir et geliyo elime benim orasi cok aciyo bazen aşırı derecede dokununca cok canim yaniyo ama bu her zaman olmuyo bazen parmak egzersizini cok rahat yapiyorum bazen de dokunmayla hic giris yapamadan cekiyorum bunu yaşayan oldu mu hic tam olarak ismi nedir bilmiyorum vajina girisindeki altta ve üstte ki pütürlü yerler

Merhaba canım 4. aparata tamamen alışana kadar hiç kasılmadan ve rahatça alabildiğinden emin olana kadar eşle deneme yapma, eşin yokmuş iki üç gün daha deneme yap nefes egzersizleriyle kolaylaştır içine almayı. Sonra eşli denemeye geç. Emin ol yolun %80 lik kısmı bitmiş. Geriye çok az bir kısım kalmış.

Canım merhaba o dediğin yeri iyi biliyorum. Ben de ilk zamanlar yenmeye çalışırken çok kafamı karıştırıyordu orası. Çok hassas bir yer orası. Ama bizim orayla bir işimiz yok. Zaten egzersizleri yaptıkça o hiç eline bile gelmeyecek. Onu kafana takma yani. Sen egzersizlere odaklan. Zaten parmağını aşağı doğru itersen eline falan gelmez orası.

Kizlar ilk seferde sokabildiniz mi dilatoru yada nebilim kulakcopunu?? Ben hyapamadim.. degsirdim cok tuhaf bi histi
Canım ilk seferinde olacak diye birşey yok. Yavaş yavaş oluyor bu. Önce sakinleş kendini sıktığın için giremiyor. Kegel egzersizi yap ki orası açılsın ve içine rahatlıkla sokabilirsin. Cesaretin yoksa kulak çöpünden başla. Yatağa otur bacağını aç ve kendine doğru çek. O an vajina açık olur zaten rahatlıkla içine birşeyler alır. Birde öyle dene. Ve nefes egzersizi yap bol bol.

Tamam canim tesekkurler birde oyle deniycemm

Canim ben egzersiz yaparken mahvoldu orasi cok agri oldu cok hassasti parmakla baktim da cok acidi acaba enfoksiyon oluyo mu akinti falan yok sadece sanki tahris olmus gibi bir de regl bitince oluyo ondan mi acaba

Katılıyorum sana ama sıfır kasılma var. . Hiç zorlanmadan alabiliyorum. Spreysiz yapamıyorum TABİ. Beynim bana sürekli spreysiz yapamazsın diyor. O komutu ortadan kaldırmak istiyorum ve onun için çabalıyorum. İlk başta üç tane aparatı teker teker deniyorum ama spreysiz bir şekilde. 4. aparatı da deniyorum ama yapamıyorum. Sprey sıkınca giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…