- 23 Mayıs 2019
- 355
- 483
- 103
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.641
Dilatör seti al canım ve uyuşurucu sprey sonra bütün aşamaları burdan takip etMerhaba yenenler bana yardımcı olabilir mi lütfen ama ben parmak egzersizi yapabilir durumda değilim ve aşırı yiprandim
Parmak beni de irite ettiği için çok geç başladım bi senem gitti ama dilatör çok rahat onu yaparsın kimisine parmak rahat gelir yapı meselesi buradaki ortak konu zaman kaybetmeden ikisinden birini yapmanDilatör seti al canım ve uyuşurucu sprey sonra bütün aşamaları burdan takip et
Bende kendim yendim evde egzersiz ile onun çok faydasını gördüm. Ama hala bende kasilma oluyor bi türlü kendimi sıkmaktan vazgecemedim ya onu nasil atlatirim bilmiyorum gülüm çok sıkıyorum kendimi orasi küçülüyo bildiginkızlar 10 aylık evliyim, ilk gün her kız gibi kalbim kuş gibiydi. eşim çok rahattı onun rahat olması beni cesaretlendirdi. ilk gün ben bacak açılması gerektiğini pozisyon ayarlanacağını bilmiyodum, bildiğiniz yatar gibiydim cahilliğime bakar mısınız, eşimde benden farkı yoktu ki bunu yapman lazım demedi hiç. o gün yaptık sandık ama bişeyler ters gidiyor belli. çünkü ne kanama var nede o dilden dile anlatılan acıı! doktora gidelim dedim ben güveniyorum sana gerek yok dedi, ama ben kendime güvenmiyorum dedim gidicez :) kadın doğuma anlattık muayene geçtik aç bacakları dedi-ben bu pozisyonda ilişkiye girmedim dedim- güldü zaten olmamıştır böyle değilseydin dedi. ardından parmağını benim zara değdirdi habersizdim acıyı hissedince irkildim. bana sadece serce parmağının değdiğini normal pensin 3 parmak kalınlığında olduğunu söyledi. işte kızlar bende korku o anda gerçekleşti. serçe parmak böyle acıtıyosa penis kim bilir nası acı verecek... sextiva jel verdi denedik denedik denedik. her defasında acıyı hissedince yeter-yoruldum-yarın devamını getirelim- sabırsızsın canımı acıttın çekil üstümden ve ağlama krizleri.. 7 ay sabırsız dediğim adam bir kere kızmadı yada yüzüme vurmadı ama ben kendimi hep eksik hissettim. inanılmaz zor günler geçiyor kızlar sağa sola bakıyosunuz bebek haberleri...ben bebeği zaten hemen istemiyodum(ki istemekle değil Allah o derse olur) ama duyunca biz daha ilişkiye giremedik adamlardan bebek haberi geliyor diye ağlıyodum. tedavi olucam dedim aman Allahım 6.000 tl buna o kadar para vericez Allah korusun tüp bebeğe başvuracak hale geldik bide ona mı verecez diyorum deliriyorum. sonra buraya rastladım yenenlerin deneyimlerini gördükçe şaşırdım nası ya parmak giricek sonra nası penisi de kabul ettiler bacaklarına nası kramp girmedi nası ağrı olmadı vs. başlamaya karar verdim dedim ki ben kendim yenicem. doktor ne yaptırıyosa aynısını bende kendim deniycem... başaran arkadaşlar ilk aynayı önermiş evet gerçekten aynaya ağda için izleidğimiz gibi değil, bu bana ait olan organ diyerek izleyin inceleyin anatomik resimlerle karşılaştırın. herşeyin beyinde bittiğini aslında oranın kara delik olduğunu ne yerleştirirsen onun şeklini aldığını sadece kendimizi sıktığımız için acıdığını sürekli kendi içinizde tekrarlayın. bunu yapın kızlar çünkü bazı doktorlar hipnozla tedavi ediyor.. ıkının bebek doğururken ıkının derler çünkü içeri genişler aynayı tutup ıkınca ora bihareketlenme göreceksiniz. geçin yatağa bi müzik açın ben komik skeçleri açtım, rahatlayın ben parmak yerleştirmedim. göz kalemi aldım streçe sardım jel sürdüm. girişe yerleştirdim. ıkındığım anda yarısını yerleştridim nefes verip ıkınarak sonuna kadar gitmeye devam etti, ve girdiğini bile anlamadım o derece komik bi durumdu :) tabi cesaret geldi bana rimeli aldım yerleştirdm, bi boğum var kızlar , sanki engelleyen bişi var gibi kemk gibi, onu hissedince popoyu kaldırın ve biraz eğdirin bunu yaparken lütfen ıkının hooop giiryor. aynısını peniste denedim, gel bakim sen buraya dedim eşime :) aşağıdaydım ben çünkü üstte rahat olamadım bu sizin tercihininz. eşime sen asla itme ben kendşm yerleştiricem dedim. kabul etti. yavaş yavaş tamamını aldım. kızlar acımıyor size yemin olsun zerre acımıyor. çünkü çok rahat oluyosun kontrol sende acı olursa geri çekme bekle acı oluşmanın sebebi yeterli ıslaklık yoktur yada dardır, zaten bekleyince asıvı salgınır vajina genişler devam edin ardından. çişiniz gelir gibi olur bazen de sanki içinizi bir tırnağıyla gıdıklar gibi bi his. bunlar normal. 2 ay oldu yeneli, ve ben bundan mı korktum dedim kendi kendime. vakit kaybetmeyin kızlar gerçekten çok kolaymış . yeterki kontrol sizde olsun. bu arada bende kanama olmadı, normal kanama olmaması dünyanın makyaj malzemesi girdi içime
Ben bebeyagiyla yapiyorum bir sıkıntı olur mu bilgim yok canımKizlar ilk defa simdi dilator setiyle egzersiz yapcam. Cok heycanliyim nasil yapim. En kucuk boyu elimde suan nasil yapcam.. bebe yagi surmek istiyorum ama yagli seyler surunmesi yasakli yaziodu kutuda.. suyla islatsam yeterli olurmu
Merhaba canım 4. aparata tamamen alışana kadar hiç kasılmadan ve rahatça alabildiğinden emin olana kadar eşle deneme yapma, eşin yokmuş iki üç gün daha deneme yap nefes egzersizleriyle kolaylaştır içine almayı. Sonra eşli denemeye geç. Emin ol yolun %80 lik kısmı bitmiş. Geriye çok az bir kısım kalmış.Kızlar merhaba. Yok mu bir gelişme. Ben hala aynıyım 4. dilatöre devam. Girişi kolay yapıyorum sıkıntı yok ama spreysiz yapmak istiyorum. Onda daha başarılı olamadım.Eşim bir kaç gün evde değil gelince tekrar deniyecez
Canım merhaba o dediğin yeri iyi biliyorum. Ben de ilk zamanlar yenmeye çalışırken çok kafamı karıştırıyordu orası. Çok hassas bir yer orası. Ama bizim orayla bir işimiz yok. Zaten egzersizleri yaptıkça o hiç eline bile gelmeyecek. Onu kafana takma yani. Sen egzersizlere odaklan. Zaten parmağını aşağı doğru itersen eline falan gelmez orası.Kızlar bir de bir sorum olacak ne kadar arastirsamda bulamadim afedersiniz acik yaziyorum ama parmak egzersizi yaparken ilk giriste altta ve üstte pütürlü kivrimli bir et geliyo elime benim orasi cok aciyo bazen aşırı derecede dokununca cok canim yaniyo ama bu her zaman olmuyo bazen parmak egzersizini cok rahat yapiyorum bazen de dokunmayla hic giris yapamadan cekiyorum bunu yaşayan oldu mu hic tam olarak ismi nedir bilmiyorum vajina girisindeki altta ve üstte ki pütürlü yerler
Canım ilk seferinde olacak diye birşey yok. Yavaş yavaş oluyor bu. Önce sakinleş kendini sıktığın için giremiyor. Kegel egzersizi yap ki orası açılsın ve içine rahatlıkla sokabilirsin. Cesaretin yoksa kulak çöpünden başla. Yatağa otur bacağını aç ve kendine doğru çek. O an vajina açık olur zaten rahatlıkla içine birşeyler alır. Birde öyle dene. Ve nefes egzersizi yap bol bol.Kizlar ilk seferde sokabildiniz mi dilatoru yada nebilim kulakcopunu?? Ben hyapamadim.. degsirdim cok tuhaf bi histi
Tamam canim tesekkurler birde oyle deniycemmCanım ilk seferinde olacak diye birşey yok. Yavaş yavaş oluyor bu. Önce sakinleş kendini sıktığın için giremiyor. Kegel egzersizi yap ki orası açılsın ve içine rahatlıkla sokabilirsin. Cesaretin yoksa kulak çöpünden başla. Yatağa otur bacağını aç ve kendine doğru çek. O an vajina açık olur zaten rahatlıkla içine birşeyler alır. Birde öyle dene. Ve nefes egzersizi yap bol bol.
Canim ben egzersiz yaparken mahvoldu orasi cok agri oldu cok hassasti parmakla baktim da cok acidi acaba enfoksiyon oluyo mu akinti falan yok sadece sanki tahris olmus gibi bir de regl bitince oluyo ondan mi acabaCanım merhaba o dediğin yeri iyi biliyorum. Ben de ilk zamanlar yenmeye çalışırken çok kafamı karıştırıyordu orası. Çok hassas bir yer orası. Ama bizim orayla bir işimiz yok. Zaten egzersizleri yaptıkça o hiç eline bile gelmeyecek. Onu kafana takma yani. Sen egzersizlere odaklan. Zaten parmağını aşağı doğru itersen eline falan gelmez orası.
Ben ilk en kucuk parmagimla sonra isaret parmagimla denemistim yönüne baktim sonra alistim dokunmaya direk dilatorle yapamamistimKizlar ilk seferde sokabildiniz mi dilatoru yada nebilim kulakcopunu?? Ben hyapamadim.. degsirdim cok tuhaf bi histi
Katılıyorum sana ama sıfır kasılma var. . Hiç zorlanmadan alabiliyorum. Spreysiz yapamıyorum TABİ. Beynim bana sürekli spreysiz yapamazsın diyor. O komutu ortadan kaldırmak istiyorum ve onun için çabalıyorum. İlk başta üç tane aparatı teker teker deniyorum ama spreysiz bir şekilde. 4. aparatı da deniyorum ama yapamıyorum. Sprey sıkınca giriyor.Merhaba canım 4. aparata tamamen alışana kadar hiç kasılmadan ve rahatça alabildiğinden emin olana kadar eşle deneme yapma, eşin yokmuş iki üç gün daha deneme yap nefes egzersizleriyle kolaylaştır içine almayı. Sonra eşli denemeye geç. Emin ol yolun %80 lik kısmı bitmiş. Geriye çok az bir kısım kalmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?