- 23 Mayıs 2019
- 355
- 483
- 103
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.661
Canım bak şimdi bebe yağını hepimiz kullandık sorun olmuyor bende şuan dördüncü aparttayım. Açıkça yazıyorum ki senin içi kolay olsun. Önce eşinle biraz ön sevişme yap orası ıslansın ve açılsın ben ilk aparatların öyle yapabildim. Kegel de yaptın mı sorun yok. Çişini yaparken tutup bırakıyorsun tuvalllet ya sürekli yap onu. Islandıktan sonra al aynayı bak oraya iyice ıkın deliğin açıklığını görüceksin nefes al ver al ver ıkın ve nefesi verirken biraz it tekrar yap onun oraya girdiğini hissetmiceksin. Ve birinci aparat içerde süperTamam canim tesekkurler birde oyle deniycemm
Canm önce bi intrnettn aç resmlere bak incele ayna al karşna otur karşılaştr resmlerle..kulak çubuğu al elne yavas yavas dene göreceksinArkadaşlar çok saçma ama parmak egzersizlerine nasıl başlayacağımı bile bilmiyorum nereden girecek bilmiyorum ayna da baktığımda vajina deliğini göremiyorum ne yapıcam böyle
Ayna karşına geç ıkın popo deliğine yakın olan yer orayı iyice tanı sonra denemeye başlaArkadaşlar çok saçma ama parmak egzersizlerine nasıl başlayacağımı bile bilmiyorum nereden girecek bilmiyorum ayna da baktığımda vajina deliğini göremiyorum ne yapıcam böyle
Sen evleneli ne kadar oldu gülüm aynı şeyleri bende yasadim heralde benimki yok derdim eee eger yoksa adet nasil oluyorum derdim yada orda büyük bi et parcasi var o yuzden girmiyo derdim inan 10 ay sonunda yendim kendi cabalarimla yapacagim dedim olacak bizimde diger kadınlardan bi farkımız yok. Aynayi al karşına once bi sakinles sakinlesene kadar bekle bi sonra aynayla incelemeye basla orayi nefes al ver kendimizi kastigimiz icin orada bi delik gorememen normal ilk oncr sonra ikin nefes al ver o zaman illaku küçük bi delik goreceksin ilk başta. O zamanda bu küçük yerden nasil girecek bu diyo insan ama orasi esneye biliyo. Inaniyorum zamanla sen bunu asacaksin kendi cabanla hemde. Ilk gun bisey sokmaya calisma eger hazir degilsen yok ben hazirim dersen sey yap serce parmağını yagla ya bebek yagi ya zeytin ama zeytin bende tahriş yapti onu kullanma. Serce parmagini yagla oraya baski uygula zaten hemen girecek içine ve inan zerre miktari aci olmuyo gerçekten boyle ben kendim hergun egzersiz yapardim inan hepsi geçip gidiyo.Arkadaşlar çok saçma ama parmak egzersizlerine nasıl başlayacağımı bile bilmiyorum nereden girecek bilmiyorum ayna da baktığımda vajina deliğini göremiyorum ne yapıcam böyle
Canım ne kadar oldu yeneli. Eğer yeni yendiysen normal kasmanVajinusmusu yenipte hala kendini kasan var mi arkadaşlar ne olur banada bi fikir verin ben hala kendimi kasiyorum ilişkiden once
Öncelikle tebrik ederim Evet sıkarsan küçülür. Kasılma ve eşine çok yavaş hareket etmesini söyle. Alışana kadar yavaş yapsın. Yavaş yaptıkça sen ıslanırsın ve hissetmezsin orada hareket ettiğini. Önemli olan kasılmaman sağlıklı haberler vermeni beklerimBende kendim yendim evde egzersiz ile onun çok faydasını gördüm. Ama hala bende kasilma oluyor bi türlü kendimi sıkmaktan vazgecemedim ya onu nasil atlatirim bilmiyorum gülüm çok sıkıyorum kendimi orasi küçülüyo bildigin
Tatlım merhaba. Çok güzel ilerlemişin sakın ara verme. Eşli deneme dilatörden daha kolay buna emin olabilirsin. Yapman gereken tek şey rahat olmak. Tam olarak nerede sıkıntı yaşıyosun buradan yada özelden bana yazabilirsin. Ben vajinusmusken okumadığjm kitap kalmadı yardımcı olacağıma emin olabilirsin yenenler olarak hepinizden sağlıklı haberler bekliyoruzKızlar herkese iyi bayramlar öncelikle,
Ben de uzun zamandır bu forumu gizli takip edenlerdenim 1 buçuk yıldır hala yenemedim. Öncelikle parmak egzersizleriyle başladım sonrasında yine sonuç alamayınca dilator seti aldim wemcaine spreyle egzersizlerimi tamamladim 4. Boyu da yarisina kadar almayi basardim tamami girmedi sonuna kadar, 3 parmak bile aldım parmak egzersizlerini rahatlikla yapiyorum eşli denemeyi yapamıyoruz olmuyor neyi yanlış yapıyoruz bilmiyorum bu konuda tavsiyelerinize ihtiyacım varbaşaramayınca buraya yazmaya karar verdim çok az kaldı yenmeye biliyorum ama eşli deneme neden olmuyor bilemedim rahatlıkla dilator gibi yapabilecegim pozisyon hangisi olur. Burayı gizli takip edip hala egzersiz yapamayan varsa bir an önce başlasın hic vakit kaybetmesin derim :)
Sakın stres yapma. Dünyanın en büyük işi gibi düşünme. Yemek yemek su içmek gibi basit bir ihtiyaç olarak gör bunu. İlişki esnasında kendini kasma eşini arzula ve onunda yavaş hareket etmesini söyle. Derşn nefes al ıkın milim milim ilerlet ama asla geri itme cesaretin kırılır. İyice ilerletmeden eşinin çok yavaş şekilde git gel yapmasını iste. Sonra ıkındıkça hafif hafif ilerlet. İnan bana çok kolay giriyor. Kasılırsan bacaklarını kapatırsan orası küçülür girmesi zorlaşır ve acı hissedersin. Rahat ol eşini arzula ve ıslanmana izin ver. Güzel haberler bekliyorum kızlar burdab yada özelden sorunlarınızı yazabilirsiniz yardımcı olmak isterim yeterki şu illetten kurtulunYapamiorm sokamiyorummm uffff kendimi cok sikiyorum ilerliyemiorm..
Bana da yardimci olurmusunuz Luffenham. Ayni durumdayimSizlerede cesaret olsun diye nasıl yendiğimi tekrar anlatmak istiyorum...başlarda deneme yaparken eşim olur olmuş gibi düşün kendni sıkma diyordu bende diyodum nasılsa olur doğru söylüyo ..ama denemeler oldukça dedm bu böle olmicak ya doktora gidicem yada kendm bişryler yapmam lazm dedim ve tabi biz o arada 1 yılı doldurmuştuk...sonra burayı keşfettm parmak egzerszlerni ve dilatörü gördm ama parmak egzerszi bana daha cazip geldi..kegel egzersizlerini öğrendim..günlük 100 kere kegel yapmaya başladım ... her gün sabahları kegel akşam evdeysemde eşim gelene kadr parmk egzerszlerne başladım oda şu şeklde oldu...önce kulak çubugunu streçledm ve uzandım bacaklarımı açtm vajinamı inceledm ve girişe yeleştirdim nefes alıp verdikçe ittirdm baktm hissetmiyorm bile ve gittkçe gidiyo..sonra hemen trk parmak işaret parmağma geçtm bu sefer bebeyağı kullandım...onuda vajina girişne yerleştridm ve nefes alıp verddkçe yavas yavas ilerlettm baktm oda oluyo bisüre tek parmağa alşmaya çalştım 2 3 hafta yaptm sürekli .. sonra bu sayfaları okurken vemcaine spreyi keşfettm hemen aldım..nasılsa tek parmak sokabliyordm o spreynde ucunu vajinama yerleştirebilirdm.. spreyi vajina içine 2 3 fıs sıktım bide girişe sıktım 10 dk bekledm ve bu sefer 2 parmak yapmaya karar verdm..orta ve işaret parmağınızı küs yapar gibi yapıp bebe yağı yada zeytnyağı kullandım vajina girişine yrrleştirdm ve resmen uyuşmuştu...ilerlettkçe gidiyorduuu nasıl mutluydum...bu hissede biraz alıştktan sonra allk fırçsndan apart yaptm ve spreysiz denedm ve buda olduuuu...en sonundada eşmde erkn boşalma sornu olmuştu oda ilaçla kendi derdne çare buldu bende spreyi kullandım ve ilk denemede allahıma binlerce kez şükürler olsunki yendmmmm kurtuldummm...eğer alttaysanız bacaklarınızı açın dizlerden kırıp kendnze çekin ve hafif ıkının...eğer üstteyseniz daha da kolay....ben yendiğim gün altta yarısını alabildim sonra dedm üste geçim anlamadm bile meğerse tamamı olmuş eşime 3 sefr sordm eminmisn diye....bu spreye ve yağa şans verinn.....yendkten sonra 2.denemede sprey kullanmadm veyarıdan fazlasnı aldmm diğerlernde yavas yavas rahatımm çok şükürr......yardımcı olmak isterm ne zamn istrseniz yazabilirsiniz
Canım benimde oluyor ama sadece penis vajinaya giriş esnasında 2 yada 3 saniyelik bir kasma oluyor penis girişi sağlayınca kendimi rahat birakiyorum. Ama o giriş anında kasmamayi bende öğrenemedim. Ama şunu farkettim. Sürekli sık yapınca kasılma olmuyor ama 2 -3 Gün ara verince kasılma oluyorVajinusmusu yenipte hala kendini kasan var mi arkadaşlar ne olur banada bi fikir verin ben hala kendimi kasiyorum ilişkiden once
O bende de var hatta bazen vajina ağzıni kapatiyo 2 ye bölünmüş delik var sandim ilk basta:) o kısım cok kuru oldugunda bende de agri oluyo. Normal sanırım. Sen yazinca bende rahatladimKızlar bir de bir sorum olacak ne kadar arastirsamda bulamadim afedersiniz acik yaziyorum ama parmak egzersizi yaparken ilk giriste altta ve üstte pütürlü kivrimli bir et geliyo elime benim orasi cok aciyo bazen aşırı derecede dokununca cok canim yaniyo ama bu her zaman olmuyo bazen parmak egzersizini cok rahat yapiyorum bazen de dokunmayla hic giris yapamadan cekiyorum bunu yaşayan oldu mu hic tam olarak ismi nedir bilmiyorum vajina girisindeki altta ve üstte ki pütürlü yerler
Teşekkür ederim böyle okuyunca cesaret geliyor Bana da sağolun. Sanırım ilk etapta kendimi tanımam gerekli ayna karşısında. Yarın başlayacağım ayna egzersizlerine. Buraya yazıcam aşama aşamaSen evleneli ne kadar oldu gülüm aynı şeyleri bende yasadim heralde benimki yok derdim eee eger yoksa adet nasil oluyorum derdim yada orda büyük bi et parcasi var o yuzden girmiyo derdim inan 10 ay sonunda yendim kendi cabalarimla yapacagim dedim olacak bizimde diger kadınlardan bi farkımız yok. Aynayi al karşına once bi sakinles sakinlesene kadar bekle bi sonra aynayla incelemeye basla orayi nefes al ver kendimizi kastigimiz icin orada bi delik gorememen normal ilk oncr sonra ikin nefes al ver o zaman illaku küçük bi delik goreceksin ilk başta. O zamanda bu küçük yerden nasil girecek bu diyo insan ama orasi esneye biliyo. Inaniyorum zamanla sen bunu asacaksin kendi cabanla hemde. Ilk gun bisey sokmaya calisma eger hazir degilsen yok ben hazirim dersen sey yap serce parmağını yagla ya bebek yagi ya zeytin ama zeytin bende tahriş yapti onu kullanma. Serce parmagini yagla oraya baski uygula zaten hemen girecek içine ve inan zerre miktari aci olmuyo gerçekten boyle ben kendim hergun egzersiz yapardim inan hepsi geçip gidiyo.
Yani birde daha önce aynaya baktığımda birçok kez bir delik görüyorum evet ama idrar deliği mi vajina girişi mi bilmiyorum. İdrar deliği böyle bakıldığında görünen bişey mi. Çünkü baktığımda kulak çöpü kadar geniş bir delik görüyorumTeşekkür ederim böyle okuyunca cesaret geliyor Bana da sağolun. Sanırım ilk etapta kendimi tanımam gerekli ayna karşısında. Yarın başlayacağım ayna egzersizlerine. Buraya yazıcam aşama aşama
Aynen gülüm once kendini orayi taniyacaksin sonra göreceksin ne olduğunu inşallah basaracaksin ben herkese bu ugurda çaba gosterenlere inanıyorum yeneceklerine ben bile yendiysemTeşekkür ederim böyle okuyunca cesaret geliyor Bana da sağolun. Sanırım ilk etapta kendimi tanımam gerekli ayna karşısında. Yarın başlayacağım ayna egzersizlerine. Buraya yazıcam aşama aşama
Aynen galiba tahrişe bağlı hassaslık oluyo ya da sabun vb. Şeyler etkiliyo olabilir duş esnasında ister istemez temas ediyor su dışında bir şeyle yıkamayin diyorlarO bende de var hatta bazen vajina ağzıni kapatiyo 2 ye bölünmüş delik var sandim ilk basta:) o kısım cok kuru oldugunda bende de agri oluyo. Normal sanırım. Sen yazinca bende rahatladim
Canm ne durumdasn neler yapabiliyosn önce onları anlat bi bakalmBana da yardimci olurmusunuz Luffenham. Ayni durumdayim
Benim baya karisik aslinda. Ben yendim gecen sene aparatlarla 2 kez iliski oldu ve hemen hamile kaldim suan 9 aylik oglum var hamilelik dogum darken birdaha hic olmadiCanm ne durumdasn neler yapabiliyosn önce onları anlat bi bakalm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?