- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.681
Anladm canm bizde ramazndan önce yenmiştk ve araya ramazn girdi bayrm girdi derken 5 defa olabildi..bikaç gündr de aparatla sürekli kendi kendme yapıyormki alşsın diye. Bence apartlarla vajinanı alıştırablirsinBenim baya karisik aslinda. Ben yendim gecen sene aparatlarla 2 kez iliski oldu ve hemen hamile kaldim suan 9 aylik oglum var hamilelik dogum darken birdaha hic olmadi
Bacaklarnı açıp dizlerden kırıp kendne doğru çekerek denednmi canm kayganlaştrcıyla hemn olması lazmKizlar lutfen bana da bir akil verin tikandim kaldim 3.aparati rahat yapabiliyorken 4te cok fazla zorlaniyorum sadece cok az bir kismi giriyor. Zorlasam biraz daha ilerleyecek gibi ama gercekten cok aciyor acirken zorlamak istemiyorum daha beter olacak diye. O bolgede bir darlik mi var kastigim icin mi zorlaniyorum anlayamiyorum. Hic bir jinekologa da dogru duzgun muayene olamadim olamiyorum.
Aparat yapacak herkese ilk soyledigim sey jinekologa muayene olup bir sorun olup olmadığını teyit ettirmektir. Çünkü şu an orada birseymi var acaba diyerekte kendini geri çekiyorsun. Ama gidip birsey olmadığını ogrenince daha rahat ilerleyeceksin.Kizlar lutfen bana da bir akil verin tikandim kaldim 3.aparati rahat yapabiliyorken 4te cok fazla zorlaniyorum sadece cok az bir kismi giriyor. Zorlasam biraz daha ilerleyecek gibi ama gercekten cok aciyor acirken zorlamak istemiyorum daha beter olacak diye. O bolgede bir darlik mi var kastigim icin mi zorlaniyorum anlayamiyorum. Hic bir jinekologa da dogru duzgun muayene olamadim olamiyorum.
Saçmalama bunlar nasıl sözler. Şuan hayal kırıklığı ve üzüntü ile yazıyorsun bunları. Bu hastalık asla tedavisi olmayan bir hastalık değil.Merhaba hanimlar uzun bir aradan sonra yine.. Ben yapamiyorum ya eminimki Bunu hicbirzaman yenemicem de.. pes ediyorum evliliktende inanin sogudum artik Ölmek istiyorum cünkü bu yük artik Cok agir geliyor.
Saçmalama bunlar nasıl sözler. Şuan hayal kırıklığı ve üzüntü ile yazıyorsun bunları. Bu hastalık asla tedavisi olmayan bir hastalık değil.
Sakın kendini böyle sartlandirma. Hatırlıyorum ben seni sen çok güçlüsün hepimiz gibi.
Asla pes etme. Bu hastalık sana karşı pes edene kadar asla etme canım lütfen.
Saçmalama bunlar nasıl sözler. Şuan hayal kırıklığı ve üzüntü ile yazıyorsun bunları. Bu hastalık asla tedavisi olmayan bir hastalık değil.
Sakın kendini böyle sartlandirma. Hatırlıyorum ben seni sen çok güçlüsün hepimiz gibi.
Asla pes etme. Bu hastalık sana karşı pes edene kadar asla etme canım lütfen.
Ne kadarlık evlisin Burda herkesin aynı dertle problemi var hepimiz senin gibiyiz ama böyle yazarak demorolize etme kendini yada. Başkalarını şimdi sirkelen ve kendine gel bu tedavisi olmayan bir hastalık değil önce onu bil hadi bakalım böyle olmaz tembellik yapmamışsın hepsi buEvlendiğim günden bu güne kadar zehir oldu bana her anım
Neden böyle düsünüyosun tedavisi olan bi hastalik icin.en kötu kredi cek git bi doktordan yardim al.ölmeyi düsüncek kadarda deilSürekli cevreden bir baskı sürekli yoksa cocuğun mu olmuyorlar sürekli yaşın geldiler filancının olduda senin hala yok demeler.. ben benim ailemi akrabamı arayamaz oldumda eşimin ailesi yakınımda. Tad alamıyorum hiçbirşeyden artık yalvarıyorum Allah’a canımı alsın diye artık istemiyorum böyle yaşamak istemiyorum.
3 sene olacak.. tedavisi olmayan bir hastalık değil evet ama farklı farklı tedavileride yok maalesef her insan bir değil ben yapamıyorum egzersiz yapamıyorum parmak dilatör yapamıyorum başka bir seceneği olan bir tedavisi yok !Ne kadarlık evlisin Burda herkesin aynı dertle problemi var hepimiz senin gibiyiz ama böyle yazarak demorolize etme kendini yada. Başkalarını şimdi sirkelen ve kendine gel bu tedavisi olmayan bir hastalık değil önce onu bil hadi bakalım böyle olmaz tembellik yapmamışsın hepsi bu
Gittim 3 ay oldu sadece para akıttımNeden böyle düsünüyosun tedavisi olan bi hastalik icin.en kötu kredi cek git bi doktordan yardim al.ölmeyi düsüncek kadarda deil
3 yıl
3 sene olacak.. tedavisi olmayan bir hastalık değil evet ama farklı farklı tedavileride yok maalesef her insan bir değil ben yapamıyorum egzersiz yapamıyorum parmak dilatör yapamıyorum başka bir seceneği olan bir tedavisi yok !
O zaman dogru doktoru bulamamissin.bende doktorla yendim.cok cok memnun kaldim.3 4 gunde bitmisti hemdeGittim 3 ay oldu sadece para akıttım
Niye reklam yapalimki ne kazancim olabilirki benim doktordan kaldiki isim vermedim.ayrica ben doktorla yendikten sonrada dedim asla ve asla kendim yapamazmisim diye yapanlari kutlarim.manevi kac kisiye destek olduk yapamadilar.ben yenmeden öncede burayi cok okudum cok yardim aldim ama olmadi.ben evliligimi kurtarmisim 3 4 bin gözüme gelmez yani.Yenen arkadaşlar Doktorlar bu işin ticaretinde 1 lira indiririm yapmıyorlar garanti de yok çoğunda, kaldı zaten isteyen gidiyor lütfen sürekli doktor reklamı ve yönlendirmesi yapmayın herkesin durumu o kadar yok yardım etmek istiyorsanız manevi destek olun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?