Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim baya karisik aslinda. Ben yendim gecen sene aparatlarla 2 kez iliski oldu ve hemen hamile kaldim suan 9 aylik oglum var hamilelik dogum darken birdaha hic olmadi
Anladm canm bizde ramazndan önce yenmiştk ve araya ramazn girdi bayrm girdi derken 5 defa olabildi..bikaç gündr de aparatla sürekli kendi kendme yapıyormki alşsın diye. Bence apartlarla vajinanı alıştırablirsin

Çok uzun bir ara (Ramazan)dan sonra ilk işim Ramazan’da elime ulaşıp bir türlü yapmadığım dilatör seti ile egzersize başlamak oldu. Bugüne kadar azda olsa kendimce yaptığım aparatlar yada parmak denemelerim hep bolundaymış hep giriyor sanıyormuşum ama o duvar gibi olan yeri geçemiyormuşum. En küçük boy zaten çok kolay ilk girince devamı geliyor 2. Boyunda başardım ama ona tam alışamadım şuan acı vs. Zaten yok ama ilerledikçe o boşlukta bi soğukluk hissediyorum o rahatsız ediyor. Sanki çok uzunda başka yerlere gidiyormuş gibi bilenler bilir zaten ama yeni başlayanlar varsa ilk boyu yapınca 10 dk kadar içerde bekletirseniz ben bacaklarımı kapattım telefonla ilgilendim beklemek zor olmasın diye. Orası açılıyor 2. Boyda şıp diye gidiyor 2. Boyu girdirmek için çok uğraştım belki 1 saat ama böyle yaptığımda hemen kendiliğinden gitti darısı 3. 4. Boya İçim kıpır kıpır yeniden umutlandım

Kizlar lutfen bana da bir akil verin tikandim kaldim 3.aparati rahat yapabiliyorken 4te cok fazla zorlaniyorum sadece cok az bir kismi giriyor. Zorlasam biraz daha ilerleyecek gibi ama gercekten cok aciyor acirken zorlamak istemiyorum daha beter olacak diye. O bolgede bir darlik mi var kastigim icin mi zorlaniyorum anlayamiyorum. Hic bir jinekologa da dogru duzgun muayene olamadim olamiyorum.

Bacaklarnı açıp dizlerden kırıp kendne doğru çekerek denednmi canm kayganlaştrcıyla hemn olması lazm

Merhaba hanimlar uzun bir aradan sonra yine.. Ben yapamiyorum ya eminimki Bunu hicbirzaman yenemicem de.. pes ediyorum evliliktende inanin sogudum artik Ölmek istiyorum cünkü bu yük artik Cok agir geliyor.

Aparat yapacak herkese ilk soyledigim sey jinekologa muayene olup bir sorun olup olmadığını teyit ettirmektir. Çünkü şu an orada birseymi var acaba diyerekte kendini geri çekiyorsun. Ama gidip birsey olmadığını ogrenince daha rahat ilerleyeceksin.

Bendede oyle olmuştu. 4. Aparatin az bir kismini alip devamini alamamistim cok acimisti ama neden olduğunu suan anlıyorum.
4. Aparat en çok doluluk ve baskı hissi vereb aparat olduğu için kendini istemsizce kasiyorsun istemeden o doluluk hissine karşılık veriyorsun. Kendini dahada rahat brakmaya ve oradaki o hisse alismaya bak canım. Surekli yaparak ve icinde cok fazla tutarak yapabilirsin

Merhaba hanimlar uzun bir aradan sonra yine.. Ben yapamiyorum ya eminimki Bunu hicbirzaman yenemicem de.. pes ediyorum evliliktende inanin sogudum artik Ölmek istiyorum cünkü bu yük artik Cok agir geliyor.
Saçmalama bunlar nasıl sözler. Şuan hayal kırıklığı ve üzüntü ile yazıyorsun bunları. Bu hastalık asla tedavisi olmayan bir hastalık değil.

Sakın kendini böyle sartlandirma. Hatırlıyorum ben seni sen çok güçlüsün hepimiz gibi.

Asla pes etme. Bu hastalık sana karşı pes edene kadar asla etme canım lütfen.

Artık ümidim kalmadı qraphcer.. bunaldım yoruldum yoruldum yoruldum.. aldığım cinsel terapist destekde bir işe yaramadı yaramıyor. Ramazan’dan dolayıda ara verdim yorgun düşüyordum daha yeni işe başladım en azından kafam dağılır diye daha beter oldum hiçbirşekilde birşeye odaklanamıyorum .

Sürekli cevreden bir baskı sürekli yoksa cocuğun mu olmuyorlar sürekli yaşın geldiler filancının olduda senin hala yok demeler.. ben benim ailemi akrabamı arayamaz oldumda eşimin ailesi yakınımda. Tad alamıyorum hiçbirşeyden artık yalvarıyorum Allah’a canımı alsın diye artık istemiyorum böyle yaşamak istemiyorum.

Evlendiğim günden bu güne kadar zehir oldu bana her anım
Ne kadarlık evlisin Burda herkesin aynı dertle problemi var hepimiz senin gibiyiz ama böyle yazarak demorolize etme kendini yada. Başkalarını şimdi sirkelen ve kendine gel bu tedavisi olmayan bir hastalık değil önce onu bil hadi bakalım böyle olmaz tembellik yapmamışsın hepsi bu

Neden böyle düsünüyosun tedavisi olan bi hastalik icin.en kötu kredi cek git bi doktordan yardim al.ölmeyi düsüncek kadarda deil

3 yıl
3 sene olacak.. tedavisi olmayan bir hastalık değil evet ama farklı farklı tedavileride yok maalesef her insan bir değil ben yapamıyorum egzersiz yapamıyorum parmak dilatör yapamıyorum başka bir seceneği olan bir tedavisi yok !

Hepimiz senin gibiyiz. Hepimizin sıkıntıları oldu. Her gören çocuk yok mu diyor. Ama biz senin gibi yapmıyoruz herşeye inat başarmak istiyoruz. Marketten malzemelerini alıp hadi bana yemek olarak tabağıma gelsin diyor musun. ?? Egzersiz yapmadan bunu aşman çok zor. . Kendine gel... Bu ne biçim kelimeler. Biz sana her zaman için destek oluruz. Yeter ki aynanın karşısına geç başaracam de. Ben vajina girişimin bile nerde olduğunu bilmiyordum. Kulak temizleme çöpü ile başladım. Bak şimdi 4. dilatörü rahatça sokup çıkartıyorum. Hadi kendini geç eşin için yap bunu.

Yenen arkadaşlar Doktorlar bu işin ticaretinde 1 lira indiririm yapmıyorlar garanti de yok çoğunda, kaldı zaten isteyen gidiyor lütfen sürekli doktor reklamı ve yönlendirmesi yapmayın herkesin durumu o kadar yok yardım etmek istiyorsanız manevi destek olun

Niye reklam yapalimki ne kazancim olabilirki benim doktordan kaldiki isim vermedim.ayrica ben doktorla yendikten sonrada dedim asla ve asla kendim yapamazmisim diye yapanlari kutlarim.manevi kac kisiye destek olduk yapamadilar.ben yenmeden öncede burayi cok okudum cok yardim aldim ama olmadi.ben evliligimi kurtarmisim 3 4 bin gözüme gelmez yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…