Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sizin için değil isim verip sürekli yönlendirenler oluyor

Günaydın kızlar adetim biteli iki gün oldu üçü yapamıyordum batıyordu sabah beşte kalktım birden deneme yaptım tekrar ulan ağrıyok şükürler olsun. Akşam deneme yapcam üçle iyice bu hafta çalışmalara ara vermeden sabah akşam devam edicem Neslihancım senin dediğin spreyi eczaneden bulamıyorum nerden aldın onu

Çok yardımcı olmak istiyorsan anlat ona göre yol izlesin doktora yönledirmek nedir böyle
Canım burada doktora giden çoğu kişi tedavinin uzun uzun halini anlatıyor ki bende anlattım. Sayfalarda geriye giderek çok fazla görebilirler. Bazı arkadaşlar burada yazınca evde kendisi uygulamıyor ama doktora gidince hem maddi hem manevi bir baskı hissediyor bu sebeple uygulamaya başlıyor. Arkadaş bunu demek istemiş diye düşünüyorum.

Ne bicim konusuyosun sen benimle.sanki doktor adi vermisim.burdan o kadar kisiye yardimci oldumki ben.bilip bilmeden konusma.senin gibi insanlara yardimci olmam.ne halin varsa gör.
Bana yardımcı olanlar var ayrıca kalbinizi kırmak değildi smacım neden bu kadar sinirlendiniz madem haklısınız sükunet ile gelim böyle yaparak her yerde kaybedersiniz iyi günler...

Canım benim lafım sana değil senin yazdıklarını biliyorum yanlış anlama

Bana yardımcı olanlar var ayrıca kalbinizi kırmak değildi smacım neden bu kadar sinirlendiniz madem haklısınız sükunet ile gelim böyle yaparak her yerde kaybedersiniz iyi günler...
Ama kirdin.kendi üslubuna bakarsan anlarsin ne demek istediğimi. Insan gibi sorana özelden kac kisiye doktordan ögrendiklerimi inanki bir bir asama asama hepsini anlattim.yendikten sonra herkese yardimci olcam demistim cunku bu sıkıntıyi bi tek yasayan bilir.cok sükür heryerde herzaman kazanan ben oluyorum.

Merhaba arkadaslar bu aparatlari nerden alabilirim. İnternette ne diye araticam bana yardmci olurmusunuz. Bende bi aparat var ama tek boy2 parmak genisliginde ben biraz onu kalinlastrdim onalri halledyrum ancak eşle hala yapamiyorum

Merhaba arkadaslar bu aparatlari nerden alabilirim. İnternette ne diye araticam bana yardmci olurmusunuz. Bende bi aparat var ama tek boy2 parmak genisliginde ben biraz onu kalinlastrdim onalri halledyrum ancak eşle hala yapamiyorum
Canım internete direk dilator seti yazarsan çıkıyor. Pembe bir kutusu var içerisinde 4 adet boy boy aparat var sarı renkli

Canın pembe kutu olcak vajinusmus hastaları için yazıyor zaten üstünde netten aldım ben n11 dem

Kizlar ben daha once yendim aparatlarla ben yaptiysam hepiniz yaparsiniz sakin pes etmeyin. Yenip 2 kez iliski yasadim ve hemen hamile kaldim sonrasinda birdaha iliski olmadi bebegime birsey olur korkusuyla dogumdan sonrw da hic olmadi simdi tekrar baslicam. Bana da destek olun lutfen aparatlari gayet ii yapiyorken iliskide rahat olamiyorum halbuki 4.boyla p..s boyu ayni . buna nasil bi cozum bulabilirim

kapa gözlerni ve sevdign adamı düşn ne güzel bebegnzde olmş onu düşün..serbest bırak kendni hafif ıkın

Yaa keske oyle kolay olabilse
Çok normal canım o hissi unuttun çünkü. Ben bile ilk yendiğim zamanlarda 2 Gün ara verince kasılmalarm çoğalmıştı ki senin sürenin uzuun olması ve tam yenemedeb olması seni etkilemiş. Sakın başa falan döndüğünü düşünme. Sadece o hissi tekrar hatırlaman gerekiyor. Bir kaç egzersiz sonrası normale dönersin bence :)

Aparatlari hizli bir sekilde gel git yaparak mi kullaniyorsunuz benim aparatim demir tek boy 2 cm gbi kalinligi. Ben onu pamuklarla biraz kalinlastiriyorum ama penis boyutuna gelmiyor tabi. Gel git yapamayirum yavas yavas ittiriyorum icimde bekletiyorum o yuzden mi penisle basaramiyorum acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…