Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bende en buyuk boy aparatla cok rahat hizlica gitgel yaoabiliyordum ama esim git gel yaparken kasiyordum acida oluyodu
Canim ben az once 5 cm aparatla yaptim tabi ben onu 1cm lik aparati ped ile ve pamukla kalinlastirdim onunla git gel olmuyor prezervatifle yapisip kaliyor cok zor ilerliyor ama gidebildigi kadar gittim 10 cm ilerledim. Ama resmen zorluyorum ya kolayca ilerlemiyor

Ve bitti...
Buraya vajinusmusu yenmiş biri olarak yazıyorum artık.
Çabalarım, uğraşlarım meyvesini verdi. Bende başardım. Bende yapabildim. Zor oldu ama oldu. Bana bu yolda yardımcı olan tanımadığım ama hayatım boyunca duacı olacağım insanlar var... Ne kadar teşekkür etsem az. Hala başaramayan arkadaşlarıma şunu demek istiyorum. Lütfen ertelemeyin. İlk başta bir doktora görünün. Fiziksel bir sorununuz yoksa emin olun kendi evinizde bunun üstesinden gelebilirsiniz. Kolay demiyecem ama emin olun abartılacak kadar zor da değil. Sizin bizden bir farkınız yok. Biz nasıl yendiysek sizde yenersiniz. Hele ki benim gibi canınız tatlı ise.

Yihhhhuuuuuuuuuuuwww:)
Tek kelime ile harikasin. Simdi yapman gereken tek şey sık sık ilişki ortamı yaratmak ve bunun tadını çıkarmak:)

Yihhhhuuuuuuuuuuuwww:)
Tek kelime ile harikasin. Simdi yapman gereken tek şey sık sık ilişki ortamı yaratmak ve bunun tadını çıkarmak:)
1 yıl 3 aydır ilk defa huzurlu bir şekilde uyudum. Ve uyandim. Çok yardımcı oldunuz ALLAH razi olsun sizlerden. Ama sonraki süreç ne. ? Dilatörle egzersiz yapmaya devam mı edeyim.? Özellikle spreysiz başarmak istiyorum. Ne kadar azaltmam gerekiyor. Yine yardımınıza ihtiyacım var.

Canım çok sevindim senin adına

Harikasn canmmm çok sevindim yaaa...aynen öyle egzersiz leri aksatmadan her gün yaparsanız heleki sona gelindiğinde penis kalnlğnda bi apartla çalşırsanız hemencik oluveriyor....hatta benm gibi yenmiş ama eşiyle sık yapıp alışamayanlar bileapartla çalışnki beyniniz vajinanız bu duruma alışsın bende çokşükr artk hiç zorlanmıyorum...ama şunuda demek istiyorumki sürekli sürekli okuyup biyerden başlamadan bunu yenemezsiniz maalesef..hepimizn yapısı aynı hepimiz yapıyosaj yaptysak sizlerde yapablirsiniz ertlemeyin ve başlayınnnn

Hergün veya 2 günde bir eşli deneme yapmanz zorsa son boy apartla alıştr kendni canm bende spreyi öyle bıraktımmm

Maşallah sana hatırlıyorum deliği göremiyorum bile demiştin.. Azmine hayranım senden önce başlayıp tembelliklerimle bahanelerimle hala yenemedim.. Allah hepimize burda yendim yazmayı nasip etsin..

Canim bende dün ilk defa başardım başimi yastiga koyar koymaz misler gbi uyudum cok sukur. Bende spreyle denemistim 2 kez. İlkinde sprey yaptim sonra aparatlarla kendim bi kontrol ettm sonra iliski oldu bu spreyi epilasyon yaaprken kullaniyolarmis bende deneyeyim dedim spreyin hic bir faydasi olmadigini o an ogrendim. Neyse 2. Defa tekrr spreyi sıktm aparatsiz direk iliski denedim olmadi. Dün spreysiz once 1cm aparatla sonra 5cm aparatla denedim hemen eşim geldi sonra kaydi gitti resmen anlayamadim allahim insallah bitmistir sinavimiz insallah bundan sonrasi kolay olur insallah yenmisizdir. Sende spreyi epilasyon icin dene istersen anlayacaksin aslinda spreyin bi faydasi yok resmen kendimiz basarmisiz

Maşallah sana hatırlıyorum deliği göremiyorum bile demiştin.. Azmine hayranım senden önce başlayıp tembelliklerimle bahanelerimle hala yenemedim.. Allah hepimize burda yendim yazmayı nasip etsin..
Amin canım. Evet deliği bile bulamıyordum. Bak şimdi geldiğim duruma. Lütfen sizde ertelemeyin. Lütfen kendinize güvenin. Her gün yaptım her gün zamanımı harcadım. Sizde kurtulmak istiyorsanız kendinize fırsat verin.
Tebrik ederim canım ne güzel bir haber. Ben spreyle denedim oldu ama spreysizde nasip olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…