- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.721
Oluyo canm inankiii ama egzerszlerle alıştır kendniYaa keske oyle kolay olabilse
Egzersizi nasil yapiyorsunuz gel git mi yapiyorsunuz hizli hizli ben yavas ca itiyorum yavas yavas gel git ypiyorum o yuzden mi olmuyor acabaOluyo canm inankiii ama egzerszlerle alıştır kendni
Ben giriş sırasnda sorn yaşadğım için sürekli çıkarıp giriş yapıyorm eşimnkni içme aldktan sonra gel gitte rahatszlk yaşamıyormEgzersizi nasil yapiyorsunuz gel git mi yapiyorsunuz hizli hizli ben yavas ca itiyorum yavas yavas gel git ypiyorum o yuzden mi olmuyor acaba
Tesekkur ederim canim bende giriste sorun yasiyorum aparatla dedigin gbi calisicam simdi bolca duaniza ihtiyacim var ben hepinize ediyorumBen giriş sırasnda sorn yaşadğım için sürekli çıkarıp giriş yapıyorm eşimnkni içme aldktan sonra gel gitte rahatszlk yaşamıyorm
Bende en buyuk boy aparatla cok rahat hizlica gitgel yaoabiliyordum ama esim git gel yaparken kasiyordum acida oluyoduTesekkur ederim canim bende giriste sorun yasiyorum aparatla dedigin gbi calisicam simdi bolca duaniza ihtiyacim var ben hepinize ediyorum
Canim ben az once 5 cm aparatla yaptim tabi ben onu 1cm lik aparati ped ile ve pamukla kalinlastirdim onunla git gel olmuyor prezervatifle yapisip kaliyor cok zor ilerliyor ama gidebildigi kadar gittim 10 cm ilerledim. Ama resmen zorluyorum ya kolayca ilerlemiyorBende en buyuk boy aparatla cok rahat hizlica gitgel yaoabiliyordum ama esim git gel yaparken kasiyordum acida oluyodu
Yihhhhuuuuuuuuuuuwww:)Ve bitti...
Buraya vajinusmusu yenmiş biri olarak yazıyorum artık.
Çabalarım, uğraşlarım meyvesini verdi. Bende başardım. Bende yapabildim. Zor oldu ama oldu. Bana bu yolda yardımcı olan tanımadığım ama hayatım boyunca duacı olacağım insanlar var... Ne kadar teşekkür etsem az. Hala başaramayan arkadaşlarıma şunu demek istiyorum. Lütfen ertelemeyin. İlk başta bir doktora görünün. Fiziksel bir sorununuz yoksa emin olun kendi evinizde bunun üstesinden gelebilirsiniz. Kolay demiyecem ama emin olun abartılacak kadar zor da değil. Sizin bizden bir farkınız yok. Biz nasıl yendiysek sizde yenersiniz. Hele ki benim gibi canınız tatlı ise.
1 yıl 3 aydır ilk defa huzurlu bir şekilde uyudum. Ve uyandim. Çok yardımcı oldunuz ALLAH razi olsun sizlerden. Ama sonraki süreç ne. ? Dilatörle egzersiz yapmaya devam mı edeyim.? Özellikle spreysiz başarmak istiyorum. Ne kadar azaltmam gerekiyor. Yine yardımınıza ihtiyacım var.Yihhhhuuuuuuuuuuuwww:)
Tek kelime ile harikasin. Simdi yapman gereken tek şey sık sık ilişki ortamı yaratmak ve bunun tadını çıkarmak:)
Canım çok sevindim senin adınaVe bitti...
Çabalarım, uğraşlarım meyvesini verdi. Bende başardım. Bende yapabildim. Zor oldu ama oldu. Bana bu yolda yardımcı olan tanımadığım ama hayatım boyunca duacı olacağım insanlar var... Ne kadar teşekkür etsem az. Hala başaramayan arkadaşlarıma şunu demek istiyorum. Lütfen ertelemeyin. İlk başta bir doktora görünün. Fiziksel bir sorununuz yoksa emin olun kendi evinizde bunun üstesinden gelebilirsiniz. Kolay demiyecem ama emin olun abartılacak kadar zor da değil. Sizin bizden bir farkınız yok. Biz nasıl yendiysek sizde yenersiniz. Hele ki benim gibi canınız tatlı ise.
Harikasn canmmm çok sevindim yaaa...aynen öyle egzersiz leri aksatmadan her gün yaparsanız heleki sona gelindiğinde penis kalnlğnda bi apartla çalşırsanız hemencik oluveriyor....hatta benm gibi yenmiş ama eşiyle sık yapıp alışamayanlar bileapartla çalışnki beyniniz vajinanız bu duruma alışsın bende çokşükr artk hiç zorlanmıyorum...ama şunuda demek istiyorumki sürekli sürekli okuyup biyerden başlamadan bunu yenemezsiniz maalesef..hepimizn yapısı aynı hepimiz yapıyosaj yaptysak sizlerde yapablirsiniz ertlemeyin ve başlayınnnnVe bitti...
Hergün veya 2 günde bir eşli deneme yapmanz zorsa son boy apartla alıştr kendni canm bende spreyi öyle bıraktımmm1 yıl 3 aydır ilk defa huzurlu bir şekilde uyudum. Ve uyandim. Çok yardımcı oldunuz ALLAH razi olsun sizlerden. Ama sonraki süreç ne. ? Dilatörle egzersiz yapmaya devam mı edeyim.? Özellikle spreysiz başarmak istiyorum. Ne kadar azaltmam gerekiyor. Yine yardımınıza ihtiyacım var.
Yada birden bırakamam diyosan azaltarak bırakHergün veya 2 günde bir eşli deneme yapmanz zorsa son boy apartla alıştr kendni canm bende spreyi öyle bıraktımmm
Maşallah sana hatırlıyorum deliği göremiyorum bile demiştin.. Azmine hayranım senden önce başlayıp tembelliklerimle bahanelerimle hala yenemedim.. Allah hepimize burda yendim yazmayı nasip etsin..Ve bitti...
tembellik yokkk hadi başla canm başladıysan devam et takıldığn yerde biz burdayızMaşallah sana hatırlıyorum deliği göremiyorum bile demiştin.. Azmine hayranım senden önce başlayıp tembelliklerimle bahanelerimle hala yenemedim.. Allah hepimize burda yendim yazmayı nasip etsin..
Canim bende dün ilk defa başardım1 yıl 3 aydır ilk defa huzurlu bir şekilde uyudum. Ve uyandim. Çok yardımcı oldunuz ALLAH razi olsun sizlerden. Ama sonraki süreç ne. ? Dilatörle egzersiz yapmaya devam mı edeyim.? Özellikle spreysiz başarmak istiyorum. Ne kadar azaltmam gerekiyor. Yine yardımınıza ihtiyacım var.
Sağol canım darısı başına inşallah.Canım çok sevindim senin adına
Yada birden bırakamam diyosan azaltarak bırak
[/
Çoook sağool canım ALLAH hepinizden razı olsun.Harikasn canmmm çok sevindim yaaa...aynen öyle egzersiz leri aksatmadan her gün yaparsanız heleki sona gelindiğinde penis kalnlğnda bi apartla çalşırsanız hemencik oluveriyor....hatta benm gibi yenmiş ama eşiyle sık yapıp alışamayanlar bileapartla çalışnki beyniniz vajinanız bu duruma alışsın bende çokşükr artk hiç zorlanmıyorum...ama şunuda demek istiyorumki sürekli sürekli okuyup biyerden başlamadan bunu yenemezsiniz maalesef..hepimizn yapısı aynı hepimiz yapıyosaj yaptysak sizlerde yapablirsiniz ertlemeyin ve başlayınnnnAçıkçası spreyi azaltarak yapmayı düşünüyorum. Peki azaltınca acı oluyor mu. ?
Amin canım. Evet deliği bile bulamıyordum. Bak şimdi geldiğim duruma. Lütfen sizde ertelemeyin. Lütfen kendinize güvenin. Her gün yaptım her gün zamanımı harcadım. Sizde kurtulmak istiyorsanız kendinize fırsat verin.Maşallah sana hatırlıyorum deliği göremiyorum bile demiştin.. Azmine hayranım senden önce başlayıp tembelliklerimle bahanelerimle hala yenemedim.. Allah hepimize burda yendim yazmayı nasip etsin..
Tebrik ederim canım ne güzel bir haber. Ben spreyle denedim oldu ama spreysizde nasip olur inşallah.Canim bende dün ilk defa başardımbaşimi yastiga koyar koymaz misler gbi uyudum cok sukur. Bende spreyle denemistim 2 kez. İlkinde sprey yaptim sonra aparatlarla kendim bi kontrol ettm sonra iliski oldu bu spreyi epilasyon yaaprken kullaniyolarmis bende deneyeyim dedim spreyin hic bir faydasi olmadigini o an ogrendim. Neyse 2. Defa tekrr spreyi sıktm aparatsiz direk iliski denedim olmadi. Dün spreysiz once 1cm aparatla sonra 5cm aparatla denedim hemen eşim geldi sonra kaydi gitti resmen anlayamadim allahim insallah bitmistir sinavimiz insallah bundan sonrasi kolay olur insallah yenmisizdir. Sende spreyi epilasyon icin dene istersen anlayacaksin aslinda spreyin bi faydasi yok resmen kendimiz basarmisiz
Başladım 2. Aparattayım Aslında korktuğumuz gibi birşey yokmuş girişteki kasları geçince bitiyor olay ama orayı geçmektembellik yokkk hadi başla canm başladıysan devam et takıldığn yerde biz burdayız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?