Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gözümüz aydın canımm 1 2 defa daha dene sonra bırak ama spreyin faydasi yok sadece disaridan temas seni rahatsz etmiyor belki o bile psikolojik bilemiyorum ilerleyen zamanlarda da yazalim denedikce yazalim herkesi cok opuyorum

Başladım 2. Aparattayım Aslında korktuğumuz gibi birşey yokmuş girişteki kasları geçince bitiyor olay ama orayı geçmek
Bence o kaslar egzersiz yaptıkça geçiyor. Ya sonuçta bunu biz yapıyoruz. Aslında kendimizi rahat bıraktığımızda o yolunu bulup gidiyor. Özellikle egzersiz yaptığınızda bir şeyler yapın. Bilgisayardan film izleyin, müzik dinleyin. Ben mesela bir keresinde komik bir şeyler açtım gülerken bi baktım içerde aparatım.

Evet bende ilk yaparken 1. Aparatı yaptım alışınca 2. Denedim olmadı sonra 1.yi 10 dk kadar bekletip 2. Aparata geçtim genişlemiş sanki pıt diye gitti kendisi şimdi 2. Aparata da alıştım onu bekletip 3. Deniyorum spreysiz alışmak istiyorum ama 3 spreysiz zor olacak galiba

olur canm inanki olur hafif ıkın ve it itmessen gitmez itersen o yolunu buluyo sadece cesaret edip ilerletmen gerek

Sabahtan beri 3. Aparatla uğraşıyorum yoruldum yok girmiyor spreyle de denedim olmuyor 2. Boy ıkınmadan bile pıt diye gidiyor 3 1 cm ilerlemiyor itincede acıyor spreyle bile bi baskı oluyor
Canim bolca yağla bebek yagi veya kayganlastirici ne kullaniyorsan bolca yap. 3. Aparati ilerletevildigin kadar ilerlet cikar tekrar ilerlet her defasinda biraz biraz zorla zaten 5 6 cm ilerledikten sonra biraz zorlaniyo sonrasi zaten kendi kendine ilerlicek.

Yaptım Ama 1 kez girince çıkarmadım tekrar yapamam diye biraz bekletiyorum. 1 günde ne kadar ilerledim kendime inanamıyorum. Birde bende kan korkusu var 3. Aparatta olabilir yazmışlar kan görürsem bir daha yapamam herhalde

Sabahtan beri 3. Aparatla uğraşıyorum yoruldum yok girmiyor spreyle de denedim olmuyor 2. Boy ıkınmadan bile pıt diye gidiyor 3 1 cm ilerlemiyor itincede acıyor spreyle bile bi baskı oluyor
canm 2.boyun tık diye zorlanmadan girmesinin sebebi kendini sıksanda 2.boyun kalınlığı ordan geçebilecek boyuttta oyuzden öyle oluyor. ama hadi başar 3.yü bugün..

Bak ben dün spreysiz sadece aparatlarla deneyerek hemen arkasindan eşle denedim hic farketmeden girdi penis. Ama ben once 1 cm aparat yaptim arkasindan 5 cm ile yaptim. Hic kan gelmedi aparatlar zaten zari esnetiyormus. O yuzden kanama olmaz merak etme . Cikar tekrar sok arkasindan bir kere girdikten sonra ikincisinde kendini sıksan bile giriryor sonra kasılman bile olmuyor haydi sende başar

canm 2.boyun tık diye zorlanmadan girmesinin sebebi kendini sıksanda 2.boyun kalınlığı ordan geçebilecek boyuttta oyuzden öyle oluyor. ama hadi başar 3.yü bugün..
3.yü başardım spreyle.. 5 kez falan yaptım zaten benim sorunum girişte girdikten sonra ileri geri yapma döndürme falan çok basit geliyor.. birkaç saat ara verip tekrar deneyeceğim bugün 2 3 saattir egzersizle uğraşıyorum baya esnedi sanırım kolaylıkla giriyor bekleyince ne olacak bakalım.

5 cm derken çapı mı ? Boyu mu? Şuan benim çalıştığım aparat 21,5 mm çap 11 cm boy

AYNEN CANM ÖYLE YAP HARİKASIN VALLAHİ...EMEKSİZ EKMEK OLMAZZ BİRAZ ÇABALAMAK ŞARTTTTT

Hayır
Öncesinde aparat kullaniyormusunuz hala
Hayır ben hiç aparat kullanmadım parmak egzersizi ve sprey kullanıyodum yenince tekrar bişey yapmadım ama pozisyonda cok önemli galiba düz yattıgımda cok kasıyorum kendimi fakat altıma yastık koyup bacaklarımı kendime cektigimde 2 saniye fln kasılıyotum sonra geciyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…