- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.741
Gözümüz aydın canımmAmin canım. Evet deliği bile bulamıyordum. Bak şimdi geldiğim duruma. Lütfen sizde ertelemeyin. Lütfen kendinize güvenin. Her gün yaptım her gün zamanımı harcadım. Sizde kurtulmak istiyorsanız kendinize fırsat verin.
Tebrik ederim canım ne güzel bir haber. Ben spreyle denedim oldu ama spreysizde nasip olur inşallah.
Bence o kaslar egzersiz yaptıkça geçiyor. Ya sonuçta bunu biz yapıyoruz. Aslında kendimizi rahat bıraktığımızda o yolunu bulup gidiyor. Özellikle egzersiz yaptığınızda bir şeyler yapın. Bilgisayardan film izleyin, müzik dinleyin. Ben mesela bir keresinde komik bir şeyler açtım gülerken bi baktım içerde aparatım.Başladım 2. Aparattayım Aslında korktuğumuz gibi birşey yokmuş girişteki kasları geçince bitiyor olay ama orayı geçmek
iNŞALLAH canım.Gözümüz aydın canımm1 2 defa daha dene sonra bırak ama spreyin faydasi yok sadece disaridan temas seni rahatsz etmiyor belki o bile psikolojik bilemiyorum ilerleyen zamanlarda da yazalim denedikce yazalim herkesi cok opuyorum
Evet bende ilk yaparken 1. Aparatı yaptım alışınca 2. Denedim olmadı sonra 1.yi 10 dk kadar bekletip 2. Aparata geçtim genişlemiş sanki pıt diye gitti kendisi şimdi 2. Aparata da alıştım onu bekletip 3. Deniyorum spreysiz alışmak istiyorum ama 3 spreysiz zor olacak galibaBence o kaslar egzersiz yaptıkça geçiyor. Ya sonuçta bunu biz yapıyoruz. Aslında kendimizi rahat bıraktığımızda o yolunu bulup gidiyor. Özellikle egzersiz yaptığınızda bir şeyler yapın. Bilgisayardan film izleyin, müzik dinleyin. Ben mesela bir keresinde komik bir şeyler açtım gülerken bi baktım içerde aparatım.
aynen canm harikasın devam etttBaşladım 2. Aparattayım Aslında korktuğumuz gibi birşey yokmuş girişteki kasları geçince bitiyor olay ama orayı geçmek
olur canm inanki olur hafif ıkın ve it itmessen gitmez itersen o yolunu buluyo sadece cesaret edip ilerletmen gerekEvet bende ilk yaparken 1. Aparatı yaptım alışınca 2. Denedim olmadı sonra 1.yi 10 dk kadar bekletip 2. Aparata geçtim genişlemiş sanki pıt diye gitti kendisi şimdi 2. Aparata da alıştım onu bekletip 3. Deniyorum spreysiz alışmak istiyorum ama 3 spreysiz zor olacak galiba
Sabahtan beri 3. Aparatla uğraşıyorum yoruldumolur canm inanki olur hafif ıkın ve it itmessen gitmez itersen o yolunu buluyo sadece cesaret edip ilerletmen gerek
Canim bolca yağla bebek yagi veya kayganlastirici ne kullaniyorsan bolca yap. 3. Aparati ilerletevildigin kadar ilerlet cikar tekrar ilerlet her defasinda biraz biraz zorla zaten 5 6 cm ilerledikten sonra biraz zorlaniyo sonrasi zaten kendi kendine ilerlicek.Sabahtan beri 3. Aparatla uğraşıyorum yoruldumyok girmiyor spreyle de denedim olmuyor 2. Boy ıkınmadan bile pıt diye gidiyor 3 1 cm ilerlemiyor itincede acıyor spreyle bile bi baskı oluyor
YaptımCanim bolca yağla bebek yagi veya kayganlastirici ne kullaniyorsan bolca yap. 3. Aparati ilerletevildigin kadar ilerlet cikar tekrar ilerlet her defasinda biraz biraz zorla zaten 5 6 cm ilerledikten sonra biraz zorlaniyo sonrasi zaten kendi kendine ilerlicek.
canm 2.boyun tık diye zorlanmadan girmesinin sebebi kendini sıksanda 2.boyun kalınlığı ordan geçebilecek boyuttta oyuzden öyle oluyor. ama hadi başar 3.yü bugün..Sabahtan beri 3. Aparatla uğraşıyorum yoruldumyok girmiyor spreyle de denedim olmuyor 2. Boy ıkınmadan bile pıt diye gidiyor 3 1 cm ilerlemiyor itincede acıyor spreyle bile bi baskı oluyor
Bak ben dün spreysiz sadece aparatlarla deneyerek hemen arkasindan eşle denedim hic farketmeden girdi penis. Ama ben once 1 cm aparat yaptim arkasindan 5 cm ile yaptim. Hic kan gelmedi aparatlar zaten zari esnetiyormus. O yuzden kanama olmaz merak etme . Cikar tekrar sok arkasindan bir kere girdikten sonra ikincisinde kendini sıksan bile giriryor sonra kasılman bile olmuyor haydi sende başarYaptımAma 1 kez girince çıkarmadım tekrar yapamam diye biraz bekletiyorum. 1 günde ne kadar ilerledim kendime inanamıyorum. Birde bende kan korkusu var 3. Aparatta olabilir yazmışlar kan görürsem bir daha yapamam herhalde
3.yü başardım spreyle.. 5 kez falan yaptım zaten benim sorunum girişte girdikten sonra ileri geri yapma döndürme falan çok basit geliyor.. birkaç saat ara verip tekrar deneyeceğim bugün 2 3 saattir egzersizle uğraşıyorum baya esnedi sanırım kolaylıkla giriyor bekleyince ne olacak bakalım.canm 2.boyun tık diye zorlanmadan girmesinin sebebi kendini sıksanda 2.boyun kalınlığı ordan geçebilecek boyuttta oyuzden öyle oluyor. ama hadi başar 3.yü bugün..
5 cm derken çapı mı ? Boyu mu? Şuan benim çalıştığım aparat 21,5 mm çap 11 cm boyBak ben dün spreysiz sadece aparatlarla deneyerek hemen arkasindan eşle denedim hic farketmeden girdi penis. Ama ben once 1 cm aparat yaptim arkasindan 5 cm ile yaptim. Hic kan gelmedi aparatlar zaten zari esnetiyormus. O yuzden kanama olmaz merak etme . Cikar tekrar sok arkasindan bir kere girdikten sonra ikincisinde kendini sıksan bile giriryor sonra kasılman bile olmuyor haydi sende başar
AYNEN CANM ÖYLE YAP HARİKASIN VALLAHİ...EMEKSİZ EKMEK OLMAZZ BİRAZ ÇABALAMAK ŞARTTTTT3.yü başardım spreyle.. 5 kez falan yaptım zaten benim sorunum girişte girdikten sonra ileri geri yapma döndürme falan çok basit geliyor.. birkaç saat ara verip tekrar deneyeceğim bugün 2 3 saattir egzersizle uğraşıyorum baya esnedi sanırım kolaylıkla giriyor bekleyince ne olacak bakalım.
BENM EN SONUNCU APARATIM KALINLIK ÇAPI 3,5-4 CM KALINLIK ÇEVRESİ 13 CM UZUNLUK TA 14 CM5 cm derken çapı mı ? Boyu mu? Şuan benim çalıştığım aparat 21,5 mm çap 11 cm boy
Kalinlik canim yani cevresi 12 cm5 cm derken çapı mı ? Boyu mu? Şuan benim çalıştığım aparat 21,5 mm çap 11 cm boy
Bende yendim ilk girişte kasılıyorum ama eşimden yavaş ilerlemesini istiyorum alışana kadar böyle olması normalmiş çünküVajinusmusu yenipte hala kendini kasan var mi arkadaşlar ne olur banada bi fikir verin ben hala kendimi kasiyorum ilişkiden once
Öncesinde aparat kullaniyormusunuz halaBende yendim ilk girişte kasılıyorum ama eşimden yavaş ilerlemesini istiyorum alışana kadar böyle olması normalmiş çünkü
Hayır ben hiç aparat kullanmadım parmak egzersizi ve sprey kullanıyodum yenince tekrar bişey yapmadım ama pozisyonda cok önemli galiba düz yattıgımda cok kasıyorum kendimi fakat altıma yastık koyup bacaklarımı kendime cektigimde 2 saniye fln kasılıyotum sonra geciyoÖncesinde aparat kullaniyormusunuz hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?