Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben aparat kullandım gülüm dediğin gibi bende bacaklarımi kendime dogru çekiyorum ilk basta biraz kasilmam oluyo sonra rahat birakmaya calisiyorum kendimi sen kayganlastirici.falan kullaniyo musun peki

Arkadaşlar merhaba bende yeni evliyim hala yarıya kadar alabiliyorum sonrası gitmiyor bende de. vajinanın kenarları yırtılacakmış gibi hissediyorum . nasıl yendiniz lütfen...

Merhaba yırtılacak birşey yok orda ama acı hissini tahmin ediyorum çünkü bende yaşadım bu hastalığı bu illeti. Orada acıyacak hiçbişey yok acıtan senin kendi kasın sıkmasan acımaz. İnternette aparatlar satılıyor al ve üzerine kayganlaştırıcı ve anestol sür 10 dk bekle sonra sırası ile dene. Ben böyle yaptım çok rahat giriyor o şekilde inan. Sen yine ucunu almışsın ben 0 dım hiç girmiyodu yok tıkalı diyodum ama denedikçe denedikçe oradaki boşlukta genişliyo ve almakta sıkıntı çekmiyosun inan

Anladim tesekkur ederim bende yastik isini deneyeyim belki daha rahat olur :)
Ben cok rahat ettim belime yastık koydugumda eşimde girişte yavas hareket etti oluyo yani olmycak bişey yok bu hayatta rabbim imtihanlarmızı kolaylaştırsın bizimde imtihanımız buymuş hiç korkulcak kasılcak bişey degil aslında ama zihnimizle başa cıkmayı ögrenmedikçe korkucaz galiba

Amin aminn.. allahim kimseye kaldiramayacagi yuk vermez. Aşıcaz insallah. Zaten aparatlarla calisirken insan psikolojik oldugunu anliyor ama iste yine de hep tereddüte giriliyor umarim kisa zamanda zihnimizizi yeneriz

Olmuyor arkadaşlar. Nereden nasıl başlayayım. Yardımcı olur musunuz?
Canim internette vajinismus icin parmak ya da dilatör calismalari hakkinda bilgi al istersen hic bulamazsin kafana yatmazsa bu sitede yorumlari oku o da olmadi bana ozelden yaz bende az cok yardim edebilirim. Yendim diyemem ama egzersiz falan yardim ederim

Amin aminn.. allahim kimseye kaldiramayacagi yuk vermez. Aşıcaz insallah. Zaten aparatlarla calisirken insan psikolojik oldugunu anliyor ama iste yine de hep tereddüte giriliyor umarim kisa zamanda zihnimizizi yeneriz
Evet aynen gülüm psikolojik orasi esnek bi bebegin kafası cikacagi kadar aciliyo biz kastigimiz için kendimizi orasi kuculuyo ama o esnada refleks korunma ic gudusunun bi türlü onune gecemiyo insan

Bebek istendigi zmn kayganlastirici kullanmak zararlimi. Ben sadece hamilelik ihtimalini düsürduğünü okumustum ama
Spremleri yavaslatiyormus diye biliyorum ben o yuzden kullanmadim hiç aslinda kuruluk problemim de oluyo bide orda yanma hissi verdi bi kere denemistim sonra kullanmadim sen kullaniyo musun oyle bisey

Spremleri yavaslatiyormus diye biliyorum ben o yuzden kullanmadim hiç aslinda kuruluk problemim de oluyo bide orda yanma hissi verdi bi kere denemistim sonra kullanmadim sen kullaniyo musun oyle bisey
Evet canim okey kayganlastirici kullaniyorum. İsin acikcasi bebek olursa olur diye dusunuyoruz.zaten bende daha dun tam bir birliktelik saglayabildim ama internetten o yuzden baktim yavaslatir yaziyor senin dedign gbi

Evet canim okey kayganlastirici kullaniyorum. İsin acikcasi bebek olursa olur diye dusunuyoruz.zaten bende daha dun tam bir birliktelik saglayabildim ama ☺ internetten o yuzden baktim yavaslatir yaziyor senin dedign gbi
Evleneli ne kadar zaman oldu gülüm peki sende yanma falan yapiyo mu kayganlastirici ☺ hayırlı zamanda olur inşallah bebeginiz

15 ay oldu canim. Bana doktor gelitglen diye bir krem verdi once kayganlastirici gorevi goruyomus. Ama o mantar yapti. Sonra baska bir doktor bebek yagi onerdi o da tam kayganlik vermiyor okey aldik o hic bir yanma hissi vermedi. Kayganlik olarak gercekten cok faydali. Ama kurutmamak lazim zaten saglik bakanligindan onayli.bide su bazli al alirsan. bebek dileklerin icin tesekkur edrim Allah isteyen herkese versin insallah

Deniyeyim bari bende kuruluk problemim var bebek yagini biraz kullandim bende korktum bide zarar verir diye kullanmadim sonra

Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah

Ya seninle ne kadar ortak noktamız var. Bende 15 aylik evliyim. Yani 1 yil 3 ay. Sonra bende dün yendim. Bende belime yastik koyarak yaptim ve oldu.

Vemcaine sprey ve passiflora tablet ile 1 , 2 haftada yenebilirsiniz, defalarca yazdım sitede dolaşmak sürekli yorum okumak la bir yere varamazsınız adım atmak bir yerden başlamak en önemlisi karar vermek gerekiyor
Vemcain spreyi anladım da pasaiflora ne işe yarıyor? Birde o sprey bende var fakat içeriye sıktığımda çok yaktığını biliyorum o yüzden deneyememiştik bile hatta ertesi sabah baktığımda kızarıklıklar vardı bu yüzden daha hiç kullanmadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…