- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.761
Ben aparat kullandım gülüm dediğin gibi bende bacaklarımi kendime dogru çekiyorum ilk basta biraz kasilmam oluyo sonra rahat birakmaya calisiyorum kendimi sen kayganlastirici.falan kullaniyo musun pekiHayır
Hayır ben hiç aparat kullanmadım parmak egzersizi ve sprey kullanıyodum yenince tekrar bişey yapmadım ama pozisyonda cok önemli galiba düz yattıgımda cok kasıyorum kendimi fakat altıma yastık koyup bacaklarımı kendime cektigimde 2 saniye fln kasılıyotum sonra geciyo
Arkadaşlar merhababende yeni evliyim hala yarıya kadar alabiliyorum sonrası gitmiyor bende de. vajinanın kenarları yırtılacakmış gibi hissediyorum . nasıl yendiniz lütfen...
Zeytinyagı kullanıyorum ben bebekte istiyoruz yagsızda ıslanmam olmazsa diye korkuyorumBen aparat kullandım gülüm dediğin gibi bende bacaklarımi kendime dogru çekiyorum ilk basta biraz kasilmam oluyo sonra rahat birakmaya calisiyorum kendimi sen kayganlastirici.falan kullaniyo musun peki
Ben cok rahat ettim belime yastık koydugumda eşimde girişte yavas hareket etti oluyo yani olmycak bişey yok bu hayatta rabbim imtihanlarmızı kolaylaştırsın bizimde imtihanımız buymuş hiç korkulcak kasılcak bişey degil aslında ama zihnimizle başa cıkmayı ögrenmedikçe korkucaz galibaAnladim tesekkur ederim bende yastik isini deneyeyim belki daha rahat olur :)
Amin aminn.. allahim kimseye kaldiramayacagi yuk vermez. Aşıcaz insallah. Zaten aparatlarla calisirken insan psikolojik oldugunu anliyor ama iste yine de hep tereddüte giriliyor umarim kisa zamanda zihnimizizi yenerizBen cok rahat ettim belime yastık koydugumda eşimde girişte yavas hareket etti oluyo yani olmycak bişey yok bu hayatta rabbim imtihanlarmızı kolaylaştırsın bizimde imtihanımız buymuş hiç korkulcak kasılcak bişey degil aslında ama zihnimizle başa cıkmayı ögrenmedikçe korkucaz galiba
Bizde ayni bebek de istiyoruz sen kac yillik evlisin gülüm ben zeytin yagi kullandim ama orayi tahris etti malesef kasinti yapti kızardıZeytinyagı kullanıyorum ben bebekte istiyoruz yagsızda ıslanmam olmazsa diye korkuyorum
Bebek istendigi zmn kayganlastirici kullanmak zararlimi. Ben sadece hamilelik ihtimalini düsürduğünü okumustum amaBizde ayni bebek de istiyoruz sen kac yillik evlisin gülüm ben zeytin yagi kullandim ama orayi tahris etti malesef kasinti yapti kızardı
Canim internette vajinismus icin parmak ya da dilatör calismalari hakkinda bilgi al istersen hic bulamazsin kafana yatmazsa bu sitede yorumlari oku o da olmadi bana ozelden yaz bende az cok yardim edebilirim. Yendim diyemem ama egzersiz falan yardim ederimOlmuyor arkadaşlar. Nereden nasıl başlayayım. Yardımcı olur musunuz?
Evet aynen gülüm psikolojik orasi esnek bi bebegin kafası cikacagi kadar aciliyo biz kastigimiz için kendimizi orasi kuculuyo ama o esnada refleks korunma ic gudusunun bi türlü onune gecemiyo insanAmin aminn.. allahim kimseye kaldiramayacagi yuk vermez. Aşıcaz insallah. Zaten aparatlarla calisirken insan psikolojik oldugunu anliyor ama iste yine de hep tereddüte giriliyor umarim kisa zamanda zihnimizizi yeneriz
Spremleri yavaslatiyormus diye biliyorum ben o yuzden kullanmadim hiç aslinda kuruluk problemim de oluyo bide orda yanma hissi verdi bi kere denemistim sonra kullanmadim sen kullaniyo musun oyle biseyBebek istendigi zmn kayganlastirici kullanmak zararlimi. Ben sadece hamilelik ihtimalini düsürduğünü okumustum ama
Evet canim okey kayganlastirici kullaniyorum. İsin acikcasi bebek olursa olur diye dusunuyoruz.zaten bende daha dun tam bir birliktelik saglayabildim amaSpremleri yavaslatiyormus diye biliyorum ben o yuzden kullanmadim hiç aslinda kuruluk problemim de oluyo bide orda yanma hissi verdi bi kere denemistim sonra kullanmadim sen kullaniyo musun oyle bisey
Evleneli ne kadar zaman oldu gülüm peki sende yanma falan yapiyo mu kayganlastirici ☺ hayırlı zamanda olur inşallah bebeginizEvet canim okey kayganlastirici kullaniyorum. İsin acikcasi bebek olursa olur diye dusunuyoruz.zaten bende daha dun tam bir birliktelik saglayabildim ama ☺ internetten o yuzden baktim yavaslatir yaziyor senin dedign gbi
Deniyeyim bari bende kuruluk problemim var bebek yagini biraz kullandim bende korktum bide zarar verir diye kullanmadim sonra15 ay oldu canim. Bana doktor gelitglen diye bir krem verdi once kayganlastirici gorevi goruyomus. Ama o mantar yapti. Sonra baska bir doktor bebek yagi onerdi o da tam kayganlik vermiyor okey aldik o hic bir yanma hissi vermedi. Kayganlik olarak gercekten cok faydali. Ama kurutmamak lazimzaten saglik bakanligindan onayli.bide su bazli al alirsan. bebek dileklerin icin tesekkur edrim Allah isteyen herkese versin insallah ☺
Rabbim tüm isteyenlere nasip etsin inşallah15 ay oldu canim. Bana doktor gelitglen diye bir krem verdi once kayganlastirici gorevi goruyomus. Ama o mantar yapti. Sonra baska bir doktor bebek yagi onerdi o da tam kayganlik vermiyor okey aldik o hic bir yanma hissi vermedi. Kayganlik olarak gercekten cok faydali. Ama kurutmamak lazimzaten saglik bakanligindan onayli.bide su bazli al alirsan. bebek dileklerin icin tesekkur edrim Allah isteyen herkese versin insallah ☺
Ya seninle ne kadar ortak noktamız var. Bende 15 aylik evliyim. Yani 1 yil 3 ay. Sonra bende dün yendim. Bende belime yastik koyarak yaptim ve oldu.15 ay oldu canim. Bana doktor gelitglen diye bir krem verdi once kayganlastirici gorevi goruyomus. Ama o mantar yapti. Sonra baska bir doktor bebek yagi onerdi o da tam kayganlik vermiyor okey aldik o hic bir yanma hissi vermedi. Kayganlik olarak gercekten cok faydali. Ama kurutmamak lazimzaten saglik bakanligindan onayli.bide su bazli al alirsan. bebek dileklerin icin tesekkur edrim Allah isteyen herkese versin insallah ☺
Vemcain spreyi anladım da pasaiflora ne işe yarıyor? Birde o sprey bende var fakat içeriye sıktığımda çok yaktığını biliyorum o yüzden deneyememiştik bile hatta ertesi sabah baktığımda kızarıklıklar vardı bu yüzden daha hiç kullanmadımVemcaine sprey ve passiflora tablet ile 1 , 2 haftada yenebilirsiniz, defalarca yazdım sitede dolaşmak sürekli yorum okumak la bir yere varamazsınız adım atmak bir yerden başlamak en önemlisi karar vermek gerekiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?