Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadasim benmde hafif kasinti ve kizariklik yapti ama hemen geciyor. Endiselenme bol su kullan ardindan

Passiflora bitkisel sakinleştirici, sprey aşırı kızarıklık yaparsa kullanma yerine abestol pomad kullan alerji yapıyorsa

İlişkiden zaten korkuyorum yanaşamıyorum da o duvarı aşamıyorum egzersizlerde. Çok korkıyorum . Aparat lardan en küçüğünü bile tam yapamiyorum
aparatn en küçüğünü bile yapamıyorsan kulak çubuğu ile başla canm..yatagına uzan bacaklarını aç dizlerinden kır ve kendne doğru çek..hatta belinin altına yastk alırsan çok daha rahat olursun...biraz çaba şart. merk etme vajinan buna müsait bizden farklı değilsin

İlişkiden zaten korkuyorum yanaşamıyorum da o duvarı aşamıyorum egzersizlerde. Çok korkıyorum . Aparat lardan en küçüğünü bile tam yapamiyorum

Şimdi şöyle başlayalım. En küçüğü bile girmiyor ise daha küçük bişeyle başlaman gerek. Çünkü önce oraya bişeyin girebildiğini görmen gerek. Bunu görünce dahatlıyosun bende de biraz olabiliyo diyosun ve daha rahat ilerliyosun. En küçük olmuyo mu. Git eczaneden bir sargı bezi al. Aparatlar çok sert seni rahatsız etmiş olabilir. Sargı bezini en küçük boy aparattan daha küçük şekilde sar ve üzerine prezervatif geçir. Sonra tüm bunun üzerine katganlaştırıcı ve anestol kremi karıştırıp sür. Kendi genital bölgene de sür. 10 dk sonra denemeye başla.

Bak ben bu hastalığı yaşamaya ilk başladığım da yok orda delik falan yok tıkalı diye ağlıyodum. Şimdi bu muymuş diyorum. Biz vajinizmus yaşayan kişiler zaten iyileşsek de tam anlamıyla rahat olamıyoruz diğerleri gibi. Kasılmalar sürüyor ama ben oraya bir penisin girebileceğini hayal bile etmezken oldu. Aparatları bir bir denedim ve inan ordan geçince gerçekte orda büyük bir boşluk olduğunu görüyorsun. Burada dikkat etmen gereken noktayı söylüyorum. Başlarda deliğin giriş kısmı doğal olarak çok küçük oluyor. Sen deneyip deneyip aparatları kullandıkça kendin de fark edeceksin o deliğin büyüdüğünü sonra herşey daha rahat olacak. Ama ilk süreçte sürekli her gün denemelisin ve kendini alıştırmalısın canım.

Mesela ben ilk yaptığımda araya regl dönemi girdi bu hastalıkta psikoloji o kadar önemli ki. Bu sefer dedim ya bitince araya zaman girdi olmazsa. Biz kafamızda herşeyi şartlayıp kurmamalıyız. Bu düşünceleri yıktığımda bitti herşey. Yık kafandan valla ben doktora bile gittim düşün en büyük boy aparatlar ile denediler onlar bile giriyor afedersin. Ki ben yok orda delik falan deyip ağlardım düşün. İnan sadece kafa ve beyin. Burda bunu yazanlara sinir olurdum ama öyle gerçekten. Erteleme ve oraya aparatların girip çıkmasına alışana kadar sürekli egzersiz yap. Ertelersen ağlayıp 3 gün boşverirsen omaz.

cok guzel anlatmissin canim gercekten insann morali bozukken kulak copu bile girmiyor ama ben dun cok keyifliydim aparati kalinlastirip cevresi 15 cm olarak hazirladim girdi sifir agri sifir aci insan inanamiyor ve dikkatin daginik olmasinin cok faydasini gordum ben aciyorum yabanci dizi altyazili onu izlerken cuk oluyor

Passiflora bitkisel sakinleştirici, sprey aşırı kızarıklık yaparsa kullanma yerine abestol pomad kullan alerji yapıyorsa
Kesinlikle bence de anestol diğerleri yara yapabilir arkadaşlar. Bir de vajina orası. Geçenlerde dişçilerin kullandığı uyuşturucu spreyi bile deneyenleri okudum. Çok zararlı dikkat etmek gerek canlar.

Dün 3. Boya alıştım bugünde hemen giriverdi 3 ama 4 olmuyor spreyle deniyorum ama girişte tırnak yırtıyormuş gibi bir his oluyor ince bir sızı dayanılmaz değil ama korkutuyor beni ve girmiyor

Canım inanki elimde olsa herkese saatlerce anlatsam. Zor bir hastalık insan daralıyor psikolojik olarak bitiriyor kendini. Evet yeter ki inan. Bak ne güzel işte. Sen şuan aparata alıştıysan bir sonraki aşamada aparatı eşine denet. Yani kendi elinde olmadan o denesin. Böylece eşinle denemeye başladığında rahat edersin. Çünkü ben aparata alışınca ( kendim istediğim şekilde hareket ettirdiğim için ) eşimle denediğimde olmuyordu. Allahım kocaman aparat giriyor eşimle deneyince niye olmuyor deyip doktora gitmiştim. Doktor bana eşimle senas yaptı aparatı o denetti. Zamanla başka müdahaleye de alışınca girerken hiiççç sorun olmuyor. Bitiyor kabus. Allahım nerde kimde varsa acil şifa versin. Daha beterinden korusun rabbim. Bizim ki dermansız bir dert değil bin şükür.

Dün 3. Boya alıştım bugünde hemen giriverdi 3 ama 4 olmuyor spreyle deniyorum ama girişte tırnak yırtıyormuş gibi bir his oluyor ince bir sızı dayanılmaz değil ama korkutuyor beni ve girmiyor

Zardan kaynaklı deniyorsan zar muhtemelen zedelendi ama daha yırtılmadı demektir. Denemeye devam et. 4. aparatın üzerinde prezervatif tak ve üzerine anestol ve kayganlaştırıcı karıştırıp sür. Yavaş yavaş dene. O ince sızı olan bölgesi kolayca geçtiğini göreceksin. Çok yavaş davran ve nefes al. nefesini verirken afedersin çok sıkışmışsın çişini yapıyormuşsun gibi düşün zihnini boşalt. Olmicak bişey yok. Bak bazıları hiç bişey girdiremiyor oraya büyük kısmı atlatmısın. Allah bitmesini de nasip etsin inşallah.

Ben aparati yapip hemen arkasindan eşimle denedik. O zmn oldu ama bu gerginligi atmak icin eşimle aparatta deneyeyim. Boyle 1 ay falan surekli once aparat sonra iliski deneyeyim diye dusunuyorum belki vajinada alismis olur. Cunku en basta 1 cm lik aparat cok zor girerken simdi hissetmiyorum bile. O da zmanla oyle olur diye umuyorum

Zardan kaynaklı olduğunu sanmıyorum çünkü o kadar gitmiyor afedersin açık olacak ama sadece delik kısmına ya giriyor ya girmiyor

Kafayi yicem bi yol bille kat edemiyorumm. Suan aynayla incelemeye calisiyorum fakat migdem bulaniyor. Bide delik melik goremiyorum yani hep et var parca parca seyler var anlamiyorum gercekten. Ikiniyorum nefes alip veriyorum fakat bi delik goremiyorum buda beni korkutuyor..

Kizlar cok şükür dun bu olayi yendim. Vemcaine sprey cok işe yaradi. Spreyden 3 kez sıktım 5dk bekledim. Once parmak egzersizi yaptım. Oyle gunlerce de yapmadim. 2 yada 3 kez denedim. 3 parmagi almaya calisin mutlaka. Aldiktan sonra da icinizde 5 dk falan tutun icinde parmaklarinizi oynatin. O bölge zaten uyusmus oldugu icin acı kesinlikle olmuyo. Sonra eşli denemeye gecin. Parmakla aparatla cok ugrasmayin nacizane tavsiyem yani 1 haftayi gecirmeyin. Bu is uzadikca stres yapiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…