Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Cok guzel anlatmissin gülüm aynen bi yerden baslamak gerek basaracagina inanmak lazim bide egzersizleri duzenli yapinca gerisi geliyor zaten

Cok guzel anlatmissin gülüm aynen bi yerden baslamak gerek basaracagina inanmak lazim bide egzersizleri duzenli yapinca gerisi geliyor zaten
aynen öyle canm .. mesela biz diyoruz şu pozisyon ama sana o iyi gelmeyebilir deneyerek kendn bulucaksın biraz çaba şart...baştan yapamadığımız için ara verdkçe veriliyor..lütfen bu arayı kimse açmasın ve kendne inanıp başlasınnn..küçüğünü yapınca bi büyüğünü denemek istiyosun o olunca biraz daha büyüğü derken bakmışsın penis boyuna gelmişsin bile....

Çıldırıcam artık bu 4. Boy neden bu kadar büyük önceden acıyordu şimdi acıda yok ama bir türlü girmiyor 3. Boy doğru düzgün yaglamasam bile hop gidiyor 4 resmen yağ içinde yine de gitmiyor daha doğrusu girmiyor artık kafamda kan gelir bir yerler yırtılır gibi şeyler yok korkusuzca itiyorum ama yok yok yok olmuyor bir türlü bu kadar yol kat edip son aşamada sınıfta kaldım resmen 5 gün sonra adetim başlıyor adetimden önce bitirmek istiyorum bu işi artık ama bu 4. Boy hiç yardımcı olmuyor bana

4.boyun çapı 3 cm çevreside 12 cm falan bildiğim kadarıyla... kaslarını kegelle biraz rahatlat hala orda istemszce kasılıyo olabilirsn canm .. benm kendme en son yaptıgım parat 4cm çapında 13 cm çevre ölçüsündeydi ve çok az yağla giriyordu tabi bende ilk başlarda sorn yaşamıştım..demem o ki biraz rahatla nefes al ver kegel yap hafif ıkınarak yavas yavas geri çekmeden her sefernde biraz daha fazla olacak şekilde it.güzel haberleini bekliyorum

Oldum gibi gibi. Gittim doktor bakmaya calisti gorebildigim kadar bi sorun yok dedi. Bacaklarimi acamiodm cok zor baktii
Canim en basta bacaklarini evde ayni sekilde acip genital bolgene avuc icini koy cek koy cek koy buna alistir sonra parmaklarini koy distan bahsediyorum o duyguya biraz alis. Bende ayni sekildeydim. Zamanda alisiyorsun dokunmak rahatsiz etmiyor

Ayni problem bende de oluyor her egzersize basladigimda kuucukten basliyorum. 1 cm aparattan 3 4 dakika sonra cevresi 15 cmlik aparata geciyorum. Hemen girmiyor. Girdigi yere kadar itiyorum cikariyorum tekrar sonra bidaha gittigi yere kadar sonra tekrr cikariyorum bu sekilde ilerlemek daha kolay oluyor canim zaten yaklasik 8 9 cm sonra gerisi kayiyor dene istersen

Bende aynı şekilde hep baştan başlıyorum 4e geçmeden önce 3. Boyu 10 dk falan içeride bekletiyorum sonra çıkarıp hemen 4e geçiyorum ama yok girmiyor bir türlü girse zaten iteceğim ama giriş kısmındaki etlere zorluyor sadece

kızlar bundan yaklaşık 1 yıl önce burada yazılanları okuyup bi cesaret vajiyi yendim ve şu an 8 haftalık hamile olduğumu öğrendim.. Rabbim hepinize ama hepinize yardım etsin inşallah. O kadar zor ki bi ara boşanmayı bile düşündüm eşimi daha fazla üzmemek için. Sadece biraz cesaret nolur öyle çok pişman oluyorsunuz ki akıttığınız her gözyaşı ve mutluluğunuzdan çaldığınız her gün için.. Dualarım hep sizinle.

CANM BENM TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM VALLAHİİİ DARISI BİZLERE İNŞALLAH =)))

Kizlar kucuk boy dilatoru birazcik soktum ama inanilmaz baski hisettim devam edemedim itsem girecek ama acayipp bi baskii dayanamadim. Sadece basini azbirsey sokabildm

Kızlar ben de dün akşam tekrar denedim. Pozisyonum uzanaraktı. Ama bu sefer olmadı. Acap kendimi kastım.Sonra eşim uzandı ben üste çıktım oldu bir kaç kere girip çıktım ama çok acıyordu. Neden böyle oldu. Cok üzülüyorum ya tam atlattım diyorum hop tekrar başa dönüyorum. İlişki yaşadıktan sonra egzersiz yapmadım. Yani ik gün ara verdim. Ondan mı oldu acaba.

CANM EVET BENDE 2.SİNDE BÖYLE OLMUŞTUM AMA SON APAARATLA ÇALŞMALARIMI BIRAKMADIM HATTA BEN APARATMI KENDM YAPMŞTM SON APARATTAN BİRAZ DAHA BÜYÜKTÜ.ONUNLA VAJİNAYI İYİCE ALIŞTIR O HİSSE

Ozaman 3. Aparatta ilerlettigin zaman hafif bir sekilde asagi yukari sag sol daire hareketleri yap. Bu iyi geliyor canim

Birde şöyle bir sorunum var bugün sanki vajinam uyuşmuyor spreyi öncekinden fazlada sıkıyorum ama dün hiç birşey hissetmezken bugün o kasları pıt diye geçiyor hissediyorum çok mu uğraştım acaba egzersizle spreye alışmış olabilir mi artık

OLABİLİR CANM SANA TAVSİYEM SPREYİ BIRKMAYA ÇALŞ ..

Merhaba kızlar bende vajinusmustum yendim ama başka bi sıkıntım var ben altta olunca yapamıyorum ama üstteyken aşırı rahatım kendim yapıyorum hatta defalarca eşim içime de boşalıyo çocuk istiyoruz 1.5 aydır deniyoruz olmadı neyse ben üstteki rahatlığı altta yapamıyorum eşim de hep üstte aynı şeyi yapıyoruz biraz da sen alta geç diyip tartışıyo benimle bana bi fikir verin kızlar

Canım altta yaparken altına yastık al sen biraz yukarda olursan çok rahatlıkla yaparsınız. Zaten ilk birkaç denemede yastık kullanırsın sonra gerek kalmıyor. Bugün öyle dene birde. Tam bel kısmına yastık koy. Öyle çok rahat giriyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…