Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Spreyin bi işlevi yok. Eşim eczaneden alirken eczaci bayan eşiniz epilasyon icin mi kullanacak diye sormus. Bende deniyim dedim. Bacaklarima bolca sıktım bekledim epilasyon makinasini actim direk geri cektim. Ben aci beklemedigim icin o aci bana cok geldi galiba. Normalde hic zorlanmam spreyle zorlandim hatta o gün yapmadim. Yani spreyin bence uyusturdugu yok. Bosuna vajinanizi yormayin arkadaslar. Kucukten buyuge aparatla gidin her defasinda bu en basit vev saglam yolu bence

CANM ALTTA EN RAHAT BELİNİN ALTINA YASTK AL BACAKLARINI AÇ DİZLERİNDEN KIR VE KENDNE DOĞRU ÇEK

Arkadaşlar merhaba, evleneli 14 ay oldu. Ara ara da yazıyorum. Hala vajinusmusu yenemedim. Doktora gittim 3000 lira verdim, başaramadım. Daha sonra psikologa başladım biraz daha ilerledim kulak çubuğu falan sokabildim bir de 1 kez en küçük boy aparatı soktum ama sonra nedense geriledim. Bana bu iş çok imkansızmış gibi geliyor. Yazılanları okudukça bile nedense içim ürperiyor. Ve de hiç bir şekilde cinsel isteğim yok. Bana da yardım edin ne olur

Aynen gülüm yenilebilir kendi cabalarinla cok şükür yendik rabbim herkese yardim etsin ama hala kasilma oluyor illaki bu normal sanirim

Arkadaslar 15 cm aparati sorunsuz aliyorum artik 3. Deneyişimdi. Eşimle denemeye vaktim yoktu o yuzden birliktelik olmadi bugun. 2 gündür yapamamistim sehir disindaydim bugun zor olur diye dusundum ama kasılmadan acisiz hatta baski bile hissetmeden oldu artik kucuk aparatlar kadar normal giriyor accayip mutluyum

Kızlar bugün vajinamda kaşıntıyla uyandım egzersizlere ara mı versem mantar olmasından korkmaya başladım ara vermekte istemiyorum ama ne yapacağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…