- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.841
Spreyin bi işlevi yok. Eşim eczaneden alirken eczaci bayan eşiniz epilasyon icin mi kullanacak diye sormus. Bende deniyim dedim. Bacaklarima bolca sıktım bekledim epilasyon makinasini actim direk geri cektim. Ben aci beklemedigim icin o aci bana cok geldi galiba. Normalde hic zorlanmam spreyle zorlandim hatta o gün yapmadim. Yani spreyin bence uyusturdugu yok. Bosuna vajinanizi yormayin arkadaslar. Kucukten buyuge aparatla gidin her defasinda bu en basit vev saglam yolu benceBirde şöyle bir sorunum var bugün sanki vajinam uyuşmuyor spreyi öncekinden fazlada sıkıyorum ama dün hiç birşey hissetmezken bugün o kasları pıt diye geçiyor hissediyorum çok mu uğraştım acaba egzersizle spreye alışmış olabilir mi artık
teşekkür ederim canım güzel haberler verin inşallahCANM BENM TEBRİK EDERİM ÇOK SEVİNDİM VALLAHİİİ DARISI BİZLERE İNŞALLAH =)))
İNŞALLAH CANM ŞUAN ALŞMA EVRESİNDEYİMMMMteşekkür ederim canım güzel haberler verin inşallah
CANM ALTTA EN RAHAT BELİNİN ALTINA YASTK AL BACAKLARINI AÇ DİZLERİNDEN KIR VE KENDNE DOĞRU ÇEKMerhaba kızlar bende vajinusmustum yendim ama başka bi sıkıntım var ben altta olunca yapamıyorum ama üstteyken aşırı rahatım kendim yapıyorum hatta defalarca eşim içime de boşalıyo çocuk istiyoruz 1.5 aydır deniyoruz olmadı neyse ben üstteki rahatlığı altta yapamıyorum eşim de hep üstte aynı şeyi yapıyoruz biraz da sen alta geç diyip tartışıyo benimle bana bi fikir verin kızlar
Spreysiz 3. Boyu bile yapamadım sanırım bugün havamda değilim 2 bile girerken çok darmış gibi geldi halbuki 2. Boyda nerdeyse hiç zorlanmamıştım.. moralim çok bozuldu ne güzel aşıyorum diye umutlanmıştım ama başa döndüm galibaOLABİLİR CANM SANA TAVSİYEM SPREYİ BIRKMAYA ÇALŞ ..
Biz bizzat bu hastalığı yaşıyoruz.Duymuştum ben bu hastalığı.
Aynen gülüm yenilebilir kendi cabalarinla cok şükür yendik rabbim herkese yardim etsin ama hala kasilma oluyor illaki bu normal sanirimaynen öyle canm .. mesela biz diyoruz şu pozisyon ama sana o iyi gelmeyebilir deneyerek kendn bulucaksın biraz çaba şart...baştan yapamadığımız için ara verdkçe veriliyor..lütfen bu arayı kimse açmasın ve kendne inanıp başlasınnn..küçüğünü yapınca bi büyüğünü denemek istiyosun o olunca biraz daha büyüğü derken bakmışsın penis boyuna gelmişsin bile....
Canım altta yaparken altına yastık al sen biraz yukarda olursan çok rahatlıkla yaparsınız. Zaten ilk birkaç denemede yastık kullanırsın sonra gerek kalmıyor. Bugün öyle dene birde. Tam bel kısmına yastık koy. Öyle çok rahat giriyor.
Evet canm ilk giriş anında normalAynen gülüm yenilebilir kendi cabalarinla cok şükür yendik rabbim herkese yardim etsin ama hala kasilma oluyor illaki bu normal sanirim
Harikadn canm spreysiz devam et bırakmaKızlar ilk defa 4. aparatı spreysiz yapabildim. Yok yok ben bu işi bitirecem galiba.Zaten spreyle yapınca eksik gibi hissediyordum
ne kullanıyodun canm kayganlaştırıcı olarak bol suyla yıka bi bakalım önceKızlar bugün vajinamda kaşıntıyla uyandım egzersizlere ara mı versem mantar olmasından korkmaya başladım ara vermekte istemiyorum ama ne yapacağım
Kargolar biraz sıkıntılı bizim burada elden alabileceğim yer yok mudur eczane falanultrason jeli al canm gittigidiyordan al yarn elnde olur...bebeyağı evet phtan dolayı tahrş edeblir her bünye farklıdır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?