Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Merhaba herkese ben de bu hastalığı Yaşıyorum ve uzun zamandır burayı okuyarak bişeyler yapamaya çalışıyorum ilk defa yazıyorum ben evlendiğimde iki kere ilişki oldu canım yandı ve bi daha yapamadım sonra burda ki egzersizlerle denedim parmak egzersizlerimde iki parmak rahatlıkla yapabiliyorum sonrasında bir kere spreyle gerçekleşti sonra spreysiz girişi sağlıyorum ve ilerleyemiyorum yarım oluyor hala çok kasıyorum ne yapmam gerektiği noktasında tıkandım artık böyle bir durum yaşayan var mı nasıl bi yol izlemeliyim

Merhaba arkadaslar:)
yillar önce üye olmusum bu siteye meger kim derdi ki bir gün bu dertten yazacam
Almanya'da yasayanlar var mi? Daha yeni cok iyi bir terapist buldum tavsiye edebilirim kesinlikle yurtdisinda yasayanlar icin. Henüz asamadim ben de ama 3 günde cok mesafe katettim
Pes etmeden devam edicem egzersizlere insallah
Almanya'da sadece 10% kadinlarda olan biseymis Türkiye'de ise nekadar yaygin
Bu arada Türkiye'de olsaydim gidecegim tek bi doktor vardi, instagram ve youtubeden takip ettim uzun süre, hatta mesaj yazdim kendisine öyle icten ve samimiki, Türkiye'de yasiyosaniz cok sanslisiniz, imkaniniz cok
Ben burda cok zor bi doktor buldum, sükrediyorum
Asiri korkusu olanlar doktorsuz asamaz bunu yalniz, oyüzden beklemeden korkunuzun üzerine gidin ve ilk adimi atin! Bir uzman doktora gidin

merhaba canım aparat denedin mi hiç. bu konularda çok yardımcı oluyor. birde anestol krem ile kayganlaştırıcıyı karıştırıp denemek işe yarıyor. sakin ol ve gevşemeye çalış bir büyük nefes al ve nefesini verirken yavaşça ilerlesin eşin

lütfen ertelemeden devam edin eminim başaracaksınız allah herkese nerde varsa yenmek nasip etsin zor bir imtihan ama bitince gerçekten daha da mutlu olacaksın

canım nasıl sorunlar yaşıyorsun özelden yazarsan yardımcı olayım. aparat deniyor musubn

ne garip dimi bende asla üstte olamıyorum tedirgin hissediyorum altta oluyo. öbür türlü rahat edemiyorum

Teşekkür ederim canım ,aparat denemedim hiç sadece parmak çalıştım eşimin ilerlemesine çok izin veremiyorum sanırım girişi falan ben kendim yapıyorum kontrolün bende olmasını istiyorum sonrasında kasılıyorum

Bebeğim benim oldu geçti gitti❤

lütfen ertelemeden devam edin eminim başaracaksınız allah herkese nerde varsa yenmek nasip etsin zor bir imtihan ama bitince gerçekten daha da mutlu olacaksın
Tesekkur ederim canm allahim herkesi kurtarsin, önce kurtulmayi istetsin. Cünkü bu is istemeden cabasiz olmuyor cok sukur bundan sonrada olur insallah...

Ben üstte o kadar rahatım ki kendim yapıyorum hızlı bile yapıyorum düşün o kadar rahat ama altta deneyemiyorum sen nasıl rahat oluyosun alttayken canım
Alttayken açı cok onemli. Eş biraz aşagida kaldiginda sennde belinde yastik oldugunda cok kolay oluyor. Hatta bacaklarini kendine cektiginde esinin bel bosluguna gelecek onun o kadar asagida olmasi lazim. Bacaklar tamamen acik kendine cekili. Bu en hissedilmeyen rahat olan. Sadece baskisini hissediyorsun yani ben boyle cok rahatim arada yine bacaklarini asagiya indirme istegi duyuyorum valla üstte nasil oluyor sende bize anlat ya cesaretlendr bizi

Canım sen eşinle daha sonradan yapabildin mi. Ben 1 kere tam olarak yaptım ama sonrası gelmedi. Acaip ağrım oldu yapamadık. Halbuki dilatör de çok rahatım. İki üç kere denememize rağmen hiç olmadı. Bir keresinde de ben üste oldum ama iki üç kere giriş yaptıktan sonra hemen çıkardım. Yanii eksik yapabildim.

Canim ben oncesinde aparat yapiyorum hemen ardindan eşimle deniyoruz. Zaten vajina o esnada alismis ve acilmis oluyor ya o yuzden bende cok kolay yapiyorum. Boyle yapinca da hic olmadigi olmadi. Bi muddet boyle devam etmeyi dusunuyorum. Sormak istedgn ozel birsey olursa ozeldende yazabilirisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…