- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.861
Canım hep düşünüyorum sen bu işi yaptın altta ya da üstte ne fark eder diye.Sonuçta aylardır bu şekilde ilişki yaşıyosun ama snki ben altta olursam olmaz gibi geliyo doktorum da altına ufak bi yastık koy dedi daha rahat olur ama ben hiç deneyemedim ama denicem artık böyle gitmiyo
eczanede de vardır canmKargolar biraz sıkıntılı bizim burada elden alabileceğim yer yok mudur eczane falan
Teşekkür ederim internetten sipariş verdim sıkıntı olmaz inşallaheczanede de vardır canm
merhaba canım aparat denedin mi hiç. bu konularda çok yardımcı oluyor. birde anestol krem ile kayganlaştırıcıyı karıştırıp denemek işe yarıyor. sakin ol ve gevşemeye çalış bir büyük nefes al ve nefesini verirken yavaşça ilerlesin eşinMerhaba herkese ben de bu hastalığı Yaşıyorum ve uzun zamandır burayı okuyarak bişeyler yapamaya çalışıyorum ilk defa yazıyorum ben evlendiğimde iki kere ilişki oldu canım yandı ve bi daha yapamadım sonra burda ki egzersizlerle denedim parmak egzersizlerimde iki parmak rahatlıkla yapabiliyorum sonrasında bir kere spreyle gerçekleşti sonra spreysiz girişi sağlıyorum ve ilerleyemiyorum yarım oluyor hala çok kasıyorum ne yapmam gerektiği noktasında tıkandım artık böyle bir durum yaşayan var mı nasıl bi yol izlemeliyim
lütfen ertelemeden devam edin eminim başaracaksınız allah herkese nerde varsa yenmek nasip etsin zor bir imtihan ama bitince gerçekten daha da mutlu olacaksınArkadaslar 15 cm aparati sorunsuz aliyorum artik3. Deneyişimdi. Eşimle denemeye vaktim yoktu o yuzden birliktelik olmadi bugun. 2 gündür yapamamistim sehir disindaydim bugun zor olur diye dusundum ama kasılmadan acisiz hatta baski bile hissetmeden oldu artik kucuk aparatlar kadar normal giriyor accayip mutluyum
canım nasıl sorunlar yaşıyorsun özelden yazarsan yardımcı olayım. aparat deniyor musubnArkadaşlar merhaba, evleneli 14 ay oldu. Ara ara da yazıyorum. Hala vajinusmusu yenemedim. Doktora gittim 3000 lira verdim, başaramadım. Daha sonra psikologa başladım biraz daha ilerledim kulak çubuğu falan sokabildim bir de 1 kez en küçük boy aparatı soktum ama sonra nedense geriledim. Bana bu iş çok imkansızmış gibi geliyor. Yazılanları okudukça bile nedense içim ürperiyor. Ve de hiç bir şekilde cinsel isteğim yok. Bana da yardım edin ne olur
ne garip dimi bende asla üstte olamıyorum tedirgin hissediyorum altta oluyo. öbür türlü rahat edemiyorumMerhaba kızlar bende vajinusmustum yendim ama başka bi sıkıntım var ben altta olunca yapamıyorum ama üstteyken aşırı rahatım kendim yapıyorum hatta defalarca eşim içime de boşalıyo çocuk istiyoruz 1.5 aydır deniyoruz olmadı neyse ben üstteki rahatlığı altta yapamıyorum eşim de hep üstte aynı şeyi yapıyoruz biraz da sen alta geç diyip tartışıyo benimle bana bi fikir verin kızlar
Teşekkür ederim canım ,aparat denemedim hiç sadece parmak çalıştım eşimin ilerlemesine çok izin veremiyorum sanırım girişi falan ben kendim yapıyorum kontrolün bende olmasını istiyorum sonrasında kasılıyorummerhaba canım aparat denedin mi hiç. bu konularda çok yardımcı oluyor. birde anestol krem ile kayganlaştırıcıyı karıştırıp denemek işe yarıyor. sakin ol ve gevşemeye çalış bir büyük nefes al ve nefesini verirken yavaşça ilerlesin eşin
Bebeğim benim oldu geçti gitti❤Merhaba yırtılacak birşey yok orda ama acı hissini tahmin ediyorum çünkü bende yaşadım bu hastalığı bu illeti. Orada acıyacak hiçbişey yok acıtan senin kendi kasın sıkmasan acımaz. İnternette aparatlar satılıyor al ve üzerine kayganlaştırıcı ve anestol sür 10 dk bekle sonra sırası ile dene. Ben böyle yaptım çok rahat giriyor o şekilde inan. Sen yine ucunu almışsın ben 0 dım hiç girmiyodu yok tıkalı diyodum ama denedikçe denedikçe oradaki boşlukta genişliyo ve almakta sıkıntı çekmiyosun inan
Ay çok sevindimmmm canımmmBebeğim benim oldu geçti gitti❤
Tesekkur ederim canmlütfen ertelemeden devam edin eminim başaracaksınız allah herkese nerde varsa yenmek nasip etsin zor bir imtihan ama bitince gerçekten daha da mutlu olacaksın
Ben üstte o kadar rahatım ki kendim yapıyorum hızlı bile yapıyorum düşün o kadar rahat ama altta deneyemiyorum sen nasıl rahat oluyosun alttayken canımne garip dimi bende asla üstte olamıyorum tedirgin hissediyorum altta oluyo. öbür türlü rahat edemiyorum
Alttayken açı cok onemli. Eş biraz aşagida kaldiginda sennde belinde yastik oldugunda cok kolay oluyor. Hatta bacaklarini kendine cektiginde esinin bel bosluguna gelecek onun o kadar asagida olmasi lazim. Bacaklar tamamen acik kendine cekili. Bu en hissedilmeyen rahat olan. Sadece baskisini hissediyorsun yani ben boyle cok rahatim arada yine bacaklarini asagiya indirme istegi duyuyorumBen üstte o kadar rahatım ki kendim yapıyorum hızlı bile yapıyorum düşün o kadar rahat ama altta deneyemiyorum sen nasıl rahat oluyosun alttayken canım
Canım sen eşinle daha sonradan yapabildin mi. Ben 1 kere tam olarak yaptım ama sonrası gelmedi. Acaip ağrım oldu yapamadık. Halbuki dilatör de çok rahatım. İki üç kere denememize rağmen hiç olmadı. Bir keresinde de ben üste oldum ama iki üç kere giriş yaptıktan sonra hemen çıkardım. Yanii eksik yapabildim.Alttayken açı cok onemli. Eş biraz aşagida kaldiginda sennde belinde yastik oldugunda cok kolay oluyor. Hatta bacaklarini kendine cektiginde esinin bel bosluguna gelecek onun o kadar asagida olmasi lazim. Bacaklar tamamen acik kendine cekili. Bu en hissedilmeyen rahat olan. Sadece baskisini hissediyorsun yani ben boyle cok rahatim arada yine bacaklarini asagiya indirme istegi duyuyorumvalla üstte nasil oluyor sende bize anlat ya cesaretlendr bizi
Canim ben oncesinde aparat yapiyorum hemen ardindan eşimle deniyoruz. Zaten vajina o esnada alismis ve acilmis oluyor ya o yuzden bende cok kolay yapiyorum. Boyle yapinca da hic olmadigi olmadi. Bi muddet boyle devam etmeyi dusunuyorum. Sormak istedgn ozel birsey olursa ozeldende yazabilirisinCanım sen eşinle daha sonradan yapabildin mi. Ben 1 kere tam olarak yaptım ama sonrası gelmedi. Acaip ağrım oldu yapamadık. Halbuki dilatör de çok rahatım. İki üç kere denememize rağmen hiç olmadı. Bir keresinde de ben üste oldum ama iki üç kere giriş yaptıktan sonra hemen çıkardım. Yanii eksik yapabildim.
Harikadın canm bundan sonrası çok daha kolayyÇok şükür bende bugün yendim vee bittii artık kurtuldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?