- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.881
Aynen bende üstte okadr rahatımki üsttyken giriş yapıyorm sonra alta geçiyorm..altta nasl alışalımm bebk düşünnce en uygn pozisyon altta olmamız gerçi şuan bebek düşünmüyoruz ama yinede altta olmak istiyorunBen üstte o kadar rahatım ki kendim yapıyorum hızlı bile yapıyorum düşün o kadar rahat ama altta deneyemiyorum sen nasıl rahat oluyosun alttayken canım
Kesinlikle öyleymiş bugün 2.denemeyi de yaptık 1.den daha güzel geçti şükür .Harikadın canm bundan sonrası çok daha kolayy
Co ktesekkur ederim darısı diğer arkadaşlarımızın başınaOo süper canm hadi geçmişş olsunnn
Valla canım üstte olmak daha zor gibi. Bende o şekilde bir kere denedim girişi yapabildim ama hemen çıkardım. Altta olmak daha rahat. Neden diye soracak olursan da eşinde seni yönlendiriyor. Bana rahat ol az kaldı falan diyor. Ama ben hala bebek yağı kullanıyorum. Ve buda sanırım hamile kalmayı önlüyor. Yoksa bizde o pozisyonu yapıyoruz.Aynen bende üstte okadr rahatımki üsttyken giriş yapıyorm sonra alta geçiyorm..altta nasl alışalımm bebk düşünnce en uygn pozisyon altta olmamız gerçi şuan bebek düşünmüyoruz ama yinede altta olmak istiyorun
Bende üstte okadr rahatmki hatta daha zevkliValla canım üstte olmak daha zor gibi. Bende o şekilde bir kere denedim girişi yapabildim ama hemen çıkardım. Altta olmak daha rahat. Neden diye soracak olursan da eşinde seni yönlendiriyor. Bana rahat ol az kaldı falan diyor. Ama ben hala bebek yağı kullanıyorum. Ve buda sanırım hamile kalmayı önlüyor. Yoksa bizde o pozisyonu yapıyoruz.
Aslında bebek yağı kullanmasam da olur ama daha beynime komut veremedim.Bende üstte okadr rahatmki hatta daha zevklialttada alışıcam inşallah..buarada ultrason jeli spermleri öldürmüyo diye bliyorum
Canim doktor kastigin icin diyorsa muhtemelen ondandr. Kastigin icin yirtiga sebep veriyordur belkideYenen arkadaslar bana da yardim eder misiniz? Ben esimle 2 3 kez uyusturucu emla krem ile yapabilmistim fakat perine yirtigi olustugu icin uzun bir ara vermem gerekti. Aparatlara yeniden basladim. Benim sorunum 3. Aparati rahat yapabiliyorken 4u yapamiyorum. Apart yaparken uyusturucu kullanmiyorum dogal hisse alisabilmek adina. AMA Esli denemeyi ve 4. Aparati uyusturucusuz yapamiyorum cok agriyor. Uyusturucu kullandigimda da acisini farketmiyor yapabiliyorum bu defa perinem yirtiliyor.Vajina girisinde bir kisim var yirtik iyilestikten sonra dahi hep orasi aciyor ,denerken de. Derdimi anlatamiyorum kimseye. Doktorlar da vajinismusu duyunca direkt kasiyorsun ondan aciyor diyorlar. Ama degil bende ekstradan bir problem var ne oldugunu cozemiyorum. Aylardir aglamaktan gozumde yaş kalmadi iskelete döndüm. Allah hepimize sabir versin, yeni basaran arkadaslarimin da mutlulugunu daim etsin insallah, darisi umutsuzlara
Canim ultrason jelini bende bu yuzden aldim internetten. Fakat kayganlastirici kadar kaygan degil. Boyle bol bol dokmen lazim bide dagitmamak lazim. İşin açikcasi biraz zorlandim sonra aparatin ustune tekrar dokup hic jeli dagitmadan giris yapabildimBende üstte okadr rahatmki hatta daha zevklialttada alışıcam inşallah..buarada ultrason jeli spermleri öldürmüyo diye bliyorum
Aa bende evet yağ kadar kaygan olmasada işimi görüyor canm yavas yavas azaltki bırakabil..bende öyle yapcam inşallahjCanim ultrason jelini bende bu yuzden aldim internetten. Fakat kayganlastirici kadar kaygan degil. Boyle bol bol dokmen lazim bide dagitmamak lazim. İşin açikcasi biraz zorlandim sonra aparatin ustune tekrar dokup hic jeli dagitmadan giris yapabildim
Bak kuzum ben şöyle yapıyorum bu arada bebek yağı kullanıyorum çocuk da istiyoruzAlttayken açı cok onemli. Eş biraz aşagida kaldiginda sennde belinde yastik oldugunda cok kolay oluyor. Hatta bacaklarini kendine cektiginde esinin bel bosluguna gelecek onun o kadar asagida olmasi lazim. Bacaklar tamamen acik kendine cekili. Bu en hissedilmeyen rahat olan. Sadece baskisini hissediyorsun yani ben boyle cok rahatim arada yine bacaklarini asagiya indirme istegi duyuyorumvalla üstte nasil oluyor sende bize anlat ya cesaretlendr bizi
Yaparz canm yaa inşallah bende üstte çok rahatm hatta eşimin gelgit yapmasına da müsade ediyorm onda da hiç bi sıkntım yok altta olmaya da alışırm inşallahBak kuzum ben şöyle yapıyorum bu arada bebek yağı kullanıyorum çocuk da istiyoruzAcımıyo acı felan yok diye kendimi telkin ediyorum sakinleşiyorum sonra penisi elimle tutup yavaşça çok yavaşça afedersin oturuyorum hiç çıkarmadan milim milim oturuyorum bu arada kesinlikle kegel yapmayı unutmuyorum çok faydası var sık bırak sık bırak yaparak ve içimden kendimle konuşarak devam et iyi gidiyosun diyerek sonuna kadar geliyorum tamamı girdikten sonra içerde mi değil mi anlamıyorum bile sonra kendim hareket ediyorum yavaştan başlayıp hızlanarak eşim bende yapim diyo yok diyrm ben yaparım hiç bi şekilde ne ağrı ne sızı canım böyle çok iyi hep böyle yapsam diyorum eşim istemiyo alta geç diyo inşallah onunda yapabilirim bende
HARİKA CANM TEBRİK EDİYORUM AZMİNİ VE BAŞARINI....BÖYLE BÖYLE HERGÜN GÜZEL HABERLER DUYACAGIZ İNŞALLAHBoşunaymış o kadar üzülmelerim diyemeyeceğim tabiki boşuna değil elbet belki üzülmesem kafama takmasam doktora gitmeyecektim zarımın çok kalın olduğunu ve ameliyat olmam gerektiğini bilmeyecektim sonra yine beceremeyip yine kafama takmasaydım bu sayfadan dilatörleri öğrenemeyecekti bu kadar üzülmeme rağmen düzenli çakşmadım çünkü sorunlarımız vardı ve kafam hep onlara takılıyordu haliyle isteğim olmuyordu ama düzenli çalışınca ilişki 3 gün içinde gerçektende oluyormuş ve dahası artık dilatörler olmadan ilşkiye girebiliyorum
Ben bu hastalığı yenmek için tedavi olurken sürekli olarak deneme ve bacak açma egzersizi yaptığım için kolay geldi bana o yüzden. Üste cesaret edemiyodum ama o da oldu sonunda canımBen üstte o kadar rahatım ki kendim yapıyorum hızlı bile yapıyorum düşün o kadar rahat ama altta deneyemiyorum sen nasıl rahat oluyosun alttayken canım
Amin canım. Evet öyle yılmak ertelemek yok bu ihastalık zaten hep ertelemekten uzuyo zorlaşıyor biraz çaba ile aşılmayacak bişey değilTesekkur ederim canmallahim herkesi kurtarsin, önce kurtulmayi istetsin. Cünkü bu is istemeden cabasiz olmuyor cok sukur bundan sonrada olur insallah...
Bende çok çabalıyorum ama ilerlemek yerine geriledim resmen umutlarım bitti böyle yaşamayı kabullenmem gerekecek sanırımAmin canım. Evet öyle yılmak ertelemek yok bu ihastalık zaten hep ertelemekten uzuyo zorlaşıyor biraz çaba ile aşılmayacak bişey değil
Ne duruumdasn canm neler ypabliyosunBende çok çabalıyorum ama ilerlemek yerine geriledim resmen umutlarım bitti böyle yaşamayı kabullenmem gerekecek sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?