Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ne duruumdasn canm neler ypabliyosun
Normalde 3 boyu çok rahat yapmıştım 4ü yapmaya uğraşıp beceremiyordum hatta 4ü yapmadan deneme yapmaya bile cesaretlenmiştim çok kolaylaşmıştı ama ara vermiştim Cuma günü kaşıntı oldu diye.. ultrason jeli sipariş verdim o da bugün elime ulaştı şuan 3. Boyu yapamıyorum gitmiyor bir türlü sprey sıktım öyle denedim onda bile çok zorlayarak ilerledi ve canım acıdı

Umutsuzluğa kapılma bizde senin gibi bir oluyor bir olmuyordu. Ama yine vazgecmedik vajina girişimiz nerde diye internetten arastirma bile yaptim. Düşünebiliyor musun giris nerde olur bilmiyordum. Ama umutsuzluğa asla kapanmadim. Hep yapacam bunu üstesinden gelecem dedim. Ve cok şükür tam istediğim gibi oldu. Inan bana olacak yeter ki egzersizleri birakma. Baktin olmuyor surekli dene. Inat yap ya. Bir kerede inatlaş bu hastalikla. Bak masallah 3. Aparata gecmissin. Bu hastalikta egzersiz yaparsan gerileme olmaz. Aksins surekli ilerleme olur.

4D Canim ultrason jeli bebe yagi ya da kayganlastiricilar kadar kaygan yapmiyor. O yuzden zor ilerliyor. Aslinda gerilemedin sadece kayganlik eksik. Ben dun denedim ilk defa jelle. Sıkıp dagıtıyordum oyle olmuyor. Sıktıgın gbi kalsın aparatla yapiyorsan ki ben oyle yaptim aparatin ucuna bolca sık sonra vajina girisine koy gör bak

Kaç sene olmuştu?
Şuan pek zevk hissetmedim ama hiç rahatsız olmadım da iki senelik evliyim artık Allah nasip ederse çocuk denemesi yapıcam çok mutluyum inanamıyorum hala sende eğer bu hastalıkla yaşıyorsan hemen eğzersizlere başla spreyi al ben daha önce emla kremle yaptığım için yapamadım çok uyuşturmuştu bu tam acıyı alıyo ve hisleri azaltmıyor süper bişey

Tedavisi olan birşey hep böyle düşün insanlar kanseri yeniyo ben hep bunu düşündüm ve Ördan bebek çıktığını düşündüm hep bunları düşün çok esnek birşey

Ben hep buraya birgün yendim yazar mıyım diye hayal ettim eşim üstteyken telefonu ver dedim napcan dedi kızlara yazıcam dedim hep aklıldasıkız bundan sonra bende size yardım edicem sizi seviyorum dertdaşlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…