- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.901
Normalde 3 boyu çok rahat yapmıştım 4ü yapmaya uğraşıp beceremiyordum hatta 4ü yapmadan deneme yapmaya bile cesaretlenmiştim çok kolaylaşmıştı ama ara vermiştim Cuma günü kaşıntı oldu diye.. ultrason jeli sipariş verdim o da bugün elime ulaştı şuan 3. Boyu yapamıyorum gitmiyor bir türlü sprey sıktım öyle denedim onda bile çok zorlayarak ilerledi ve canım acıdıNe duruumdasn canm neler ypabliyosun
Umutsuzluğa kapılma bizde senin gibi bir oluyor bir olmuyordu. Ama yine vazgecmedik vajina girişimiz nerde diye internetten arastirma bile yaptim. Düşünebiliyor musun giris nerde olur bilmiyordum. Ama umutsuzluğa asla kapanmadim. Hep yapacam bunu üstesinden gelecem dedim. Ve cok şükür tam istediğim gibi oldu. Inan bana olacak yeter ki egzersizleri birakma. Baktin olmuyor surekli dene. Inat yap ya. Bir kerede inatlaş bu hastalikla. Bak masallah 3. Aparata gecmissin. Bu hastalikta egzersiz yaparsan gerileme olmaz. Aksins surekli ilerleme olur.Normalde 3 boyu çok rahat yapmıştım 4ü yapmaya uğraşıp beceremiyordum hatta 4ü yapmadan deneme yapmaya bile cesaretlenmiştim çok kolaylaşmıştı ama ara vermiştim Cuma günü kaşıntı oldu diye.. ultrason jeli sipariş verdim o da bugün elime ulaştı şuan 3. Boyu yapamıyorum gitmiyor bir türlü sprey sıktım öyle denedim onda bile çok zorlayarak ilerledi ve canım acıdı
Hadii ya çok sevindim kuzum darısı altta bana inşallahBen bu hastalığı yenmek için tedavi olurken sürekli olarak deneme ve bacak açma egzersizi yaptığım için kolay geldi bana o yüzden. Üste cesaret edemiyodum ama o da oldu sonunda canım
Canim ultrason jeli bebe yagi ya da kayganlastiricilar kadar kaygan yapmiyor. O yuzden zor ilerliyor. Aslinda gerilemedin sadece kayganlik eksik. Ben dun denedim ilk defa jelle. Sıkıp dagıtıyordum oyle olmuyor. Sıktıgın gbi kalsın aparatla yapiyorsan ki ben oyle yaptim aparatin ucuna bolca sık sonra vajina girisine koy gör bakNormalde 3 boyu çok rahat yapmıştım 4ü yapmaya uğraşıp beceremiyordum hatta 4ü yapmadan deneme yapmaya bile cesaretlenmiştim çok kolaylaşmıştı ama ara vermiştim Cuma günü kaşıntı oldu diye.. ultrason jeli sipariş verdim o da bugün elime ulaştı şuan 3. Boyu yapamıyorum gitmiyor bir türlü sprey sıktım öyle denedim onda bile çok zorlayarak ilerledi ve canım acıdı
Gozun aydin darisi basimiza insallahOldu kızlar oldu olduuuuu yendimmm çok mutluyum kızlarr yaptım kızlarr
Sen hangi aşamadasın yenersin hiçbir şey yok inan bana bi saat önce yendim hissetmedim yaGozun aydin darisi basimiza insallah
Gözünüz aydınSen hangi aşamadasın yenersin hiçbir şey yok inan bana bi saat önce yendim hissetmedim ya
spreyi sıkıp dilatörün en büyüğünü yaptım sadece bir kere soktum eşime gel hemen dedim içinde git gel yapıyordu ben hala girmedi diyorum o içindeyim diyodu o kadar esnek bişey ki anlatamamGözünüz aydın
Nasıl başardınız?
Kaç sene olmuştu?Kızlar ben ağladım o yaparken çünkü bu mu dedim bunun için mi senelerim gtti
Şuan pek zevk hissetmedim ama hiç rahatsız olmadım da iki senelik evliyim artık Allah nasip ederse çocuk denemesi yapıcam çok mutluyum inanamıyorum hala sende eğer bu hastalıkla yaşıyorsan hemen eğzersizlere başla spreyi al ben daha önce emla kremle yaptığım için yapamadım çok uyuşturmuştu bu tam acıyı alıyo ve hisleri azaltmıyor süper bişeyKaç sene olmuştu?
Canım o kadar basit ki ama hergün eğzersiz yap ben eğzersize başlayalı bir ay olmuştı araya adet girdi diye uzadı sabahlara kadar uğraştımÇok sevindim adınıza. Darısı başımıza inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?