- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.921
Evet hepsi çok doğru. Ben kan gelirse diye endişeliyim ama doktorum zara zarar verecek bi şey önermyceğni söyledi.Tedavisi olan birşey hep böyle düşün insanlar kanseri yeniyo ben hep bunu düşündüm ve Ördan bebek çıktığını düşündüm hep bunları düşün çok esnek birşey
Hahaha maşallah ne güzel çok sevindim inşallah ben de yenerde yazarım bi gün burayaBen hep buraya birgün yendim yazar mıyım diye hayal ettim eşim üstteyken telefonu ver dedimnapcan dedi kızlara yazıcam dedim hep aklıldasıkız bundan sonra bende size yardım edicem sizi seviyorum dertdaşlar
Tebrik ederim canim çok sevindim adına.Günaydın Kızlar dün bu iş bitti ama bu akşam tekrar yapayım mı tekrar korkucam diye tedirgin oluyorum dün çok rahat bi uyku çektimbu uykudan hepinize nasip olsun
Çok haklısın hiçbir şey hissetmedim ya bebeği yağı dışında ne kullanabilirim acaba bebeğe engel olamıcakTebrik ederim canim çok sevindim adına.Bence hiç ara vermeden deneme yap. Hem sen alışırsın hemde korkuyu üzerinden atarsin. Farkettim de bunu yenenlerin çoğu eşlerine soruyor gerçekten girdi mi diye. Demek ki çok basit bir şey ki hemen giriveriyor. Insan hissetmiyor. Şimdi hem uyuşturucu kremi azalt hemde bebe yağını. Bebek istiyorsan bebe yağı engel oluyormuş. Hoş bende daha bebe yağını bırakamadim.
Harikasın canm yaaaa ah bi diğer kızlarımzda bşarsa hissetmedk diye onlarda dicek girişi geçtimi içerdemi değilmi anlaşlmıyo bile ve aparttan daha az hissediliyoooo....tebrk ediyoem canmmmSen hangi aşamadasın yenersin hiçbir şey yok inan bana bi saat önce yendim hissetmedim ya
Ultrason jeli kullanablirsn canmÇok haklısın hiçbir şey hissetmedim ya bebeği yağı dışında ne kullanabilirim acaba bebeğe engel olamıcak
Eşime dedim ki şimdiye kadar ki hiçbir başarım bunun önüne geçemezUltrason jeli kullanablirsn canm
aynen canm yaaa çok şükürrr...Çok şükür bende yendim 4 yıl olucak ağustosta evleneli. şuan alışma aşamasındayım. İnanın çok kolay herşey sadece rahat bırakmak önemli. Eşlerimizin davranışı çok değişiyor bakışlar bile.. İnsanın üzerinden büyük Bi yük kalkıyor. Birbirimize dua edelim hayırlısıyla Rabbim çok bekletmeden bebek sahibi olmayı nasip etsin i..
Spreyle yendim ama sonra spreysiz yaptım çok rahattım yine Şükürler olsun Allahım bütün hastalara yardım etsinaynen canmmm sanırm sende spreyle yendn ben burda bas bas bagırdım spreyi lütfen deneyin diye...ben de 2 parmak egzersznden sonra spreyle yendm aparat kullanmadım yendkten sonra araya bayram ramazan girdi diye eşimle 2 sefr anca deneyblmiştik birnde yarım almıştım...ama penisten kalın bi aparat yaptım onunla kendmi alıştırdımm ve şimdi hiç bişey hissetmiyorum hatta zevk kısmna bile geldm
Çok sevindim ya aferin sanaaÇok şükür bende yendim 4 yıl olucak ağustosta evleneli. şuan alışma aşamasındayım. İnanın çok kolay herşey sadece rahat bırakmak önemli. Eşlerimizin davranışı çok değişiyor bakışlar bile.. İnsanın üzerinden büyük Bi yük kalkıyor. Birbirimize dua edelim hayırlısıyla Rabbim çok bekletmeden bebek sahibi olmayı nasip etsin i..
Süper canm aynenn iyi olmş bnde inat etmiştm spreyi bırakıcam diyeSpreyle yendim ama sonra spreysiz yaptım çok rahattım yine Şükürler olsun Allahım bütün hastalara yardım etsin
Bende öyleydim durup durup gülerdimHala inanamıyorum herkese salak salak gülüyorum akşam olsada baştan sona anlatsam size
Aparatı nasıl yaptın canım anlatırmısın bende şuan o aşamadayım hala yarim oluyor ilerleyemedim ve şimdi de eşimde sertleşme sorunu olmaya başladıaynen canmmm sanırm sende spreyle yendn ben burda bas bas bagırdım spreyi lütfen deneyin diye...ben de 2 parmak egzersznden sonra spreyle yendm aparat kullanmadım yendkten sonra araya bayram ramazan girdi diye eşimle 2 sefr anca deneyblmiştik birnde yarım almıştım...ama penisten kalın bi aparat yaptım onunla kendmi alıştırdımm ve şimdi hiç bişey hissetmiyorum hatta zevk kısmna bile geldm
Sorey ne acaba gerçekten oluymu o şekilde acı duyuyomusun uyuşuyomu bayaCanım ben aparatlarla ilk denememi vemcaine spreyle yapmıştım spreyi vajina girişine sıktım ve uyuşmasını bekledim daha sonra çiş yapar gibi çömeldim altımada vajinayı görecek şekilde ayna aldım 1.aparatı bebeyağı ile yağlayıp vajinanın üst kısmından başlatıp hafif eğimli bir şekilde vajina girişine yerleştirip nefes alırken ittirdim çünkü vajinanın yönü hafif popoya doğru. hiç bir şey anlamadım uyuşukluk geçene kadar 3.boy aparata kadar denedim git gel yaptım kegel yaptım çıkartıp tekrar denemeler yaptım hatta daha sonra pozisyon değiştirip yatağa düz bir şekilde sırt üstü uzanıp öylede denedim sonra bacaklarımı kaldırıp kendime doğru çekip öylede denedim yani uyuşukluk geçene kadar her şekilde denemeler yaptım ki alıştırdım o hisse kendimi. 4. Aparattıda ilk denemede yapamadım 2 gün sonra onuda aldım tabi yine sprey kullandım. 4.aparatı denerken şöyle yaptım. Bütün aparatları deneyip 3.boy aparatı çıkartıp hemen bekletmeden 4.aparatı denedim ve onuda çok rahat alabildim.
Yön çok önemli kızlar buarada çünkü hafif popoya doğru olacak dik bir şekilde sokmayın hafif eğimli olacak şekilde tutun aparatları.
Birde spreyi en fazla 2 veya 3 kere kullanın fazlasına gerek yok. Penis denemesinde de 2 veya 3 kere kullanmanız yeterli olacaktır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?