Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Senin ne kadar oldu canım inanıyorum ki en kısa zamanda sende yazıcaksın takip ediyosan görmüşsündür başlayanların hepsi yendi kısa zamanda en uzun altı ay değildir

Günaydın Kızlar dün bu iş bitti ama bu akşam tekrar yapayım mı tekrar korkucam diye tedirgin oluyorum dün çok rahat bi uyku çektim bu uykudan hepinize nasip olsun
Tebrik ederim canim çok sevindim adına. Bence hiç ara vermeden deneme yap. Hem sen alışırsın hemde korkuyu üzerinden atarsin. Farkettim de bunu yenenlerin çoğu eşlerine soruyor gerçekten girdi mi diye. Demek ki çok basit bir şey ki hemen giriveriyor. Insan hissetmiyor. Şimdi hem uyuşturucu kremi azalt hemde bebe yağını. Bebek istiyorsan bebe yağı engel oluyormuş. Hoş bende daha bebe yağını bırakamadim.

Çok haklısın hiçbir şey hissetmedim ya bebeği yağı dışında ne kullanabilirim acaba bebeğe engel olamıcak

aynen canmmm sanırm sende spreyle yendn ben burda bas bas bagırdım spreyi lütfen deneyin diye...ben de 2 parmak egzersznden sonra spreyle yendm aparat kullanmadım yendkten sonra araya bayram ramazan girdi diye eşimle 2 sefr anca deneyblmiştik birnde yarım almıştım...ama penisten kalın bi aparat yaptım onunla kendmi alıştırdımm ve şimdi hiç bişey hissetmiyorum hatta zevk kısmna bile geldm

Çok şükür bende yendim 4 yıl olucak ağustosta evleneli. şuan alışma aşamasındayım. İnanın çok kolay herşey sadece rahat bırakmak önemli. Eşlerimizin davranışı çok değişiyor bakışlar bile.. İnsanın üzerinden büyük Bi yük kalkıyor. Birbirimize dua edelim hayırlısıyla Rabbim çok bekletmeden bebek sahibi olmayı nasip etsin i..

aynen canm yaaa çok şükürrr...

Spreyle yendim ama sonra spreysiz yaptım çok rahattım yine Şükürler olsun Allahım bütün hastalara yardım etsin

Çok sevindim ya aferin sanaa

Aparatı nasıl yaptın canım anlatırmısın bende şuan o aşamadayım hala yarim oluyor ilerleyemedim ve şimdi de eşimde sertleşme sorunu olmaya başladı

Sorey ne acaba gerçekten oluymu o şekilde acı duyuyomusun uyuşuyomu baya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…