- 18 Haziran 2019
- 49
- 5
- 1
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.941
Ben kendim yendimKendi yenenler var mı bu durumu napabilirim lütfen yardım
Canim merhaba, biran once baslamalisin. Nr kadar beklersen o kadar kotu senin icin uzadikca uzuyor. Hic dusunmeden kos hemen simdi spreyi girise icine sık. Dene. Hemmenn yaptigini gorunce mutlu olacaksin niye daha once yapmadim dyeceksin. Gecikme. KosssKızlar 1 yıldır evliyim severek de evlendik
Wemnica spreyimde var kayganlaştırıcı kremimde ama henüz kullanmadım ertelemeler çok fazla
Doktora göründüm psikolojik dedi
Eşle O kaslı yere kadar gelebiliyorum
Kendim evde kulak çöpüyle denemek istedim korku ve heyecan oldu yapamadım o ilk girişi itmekten bile tedirgin oldum
Canim burdaki butun konusulanlari oku istersen. İstersen ozelden de yazabilirsin. Burda herkes yardimci olurKendi yenenler varmı nasıl yendiniz napmam gerek yardımcı olurmusunuz
Peki nasıl özelden yazsanızBen kendim yendim
Ben gittim doktora ama pek bişry olmadıMesele aslinda kendi vücudumuzu tanimiyoruz
Ama ben yine de doktora görünmeden kendi yapma taraftari degilim, cünkü Allah korusun baska bi rahatsizlik olabilir. Yanlis bisey yapmaktansa doktora basvurup sonra kafan rahat bi sekilde yapmak daha dogru olur
Ben gittim doktora ama pek bişry olmadı
Deneyip yapamayınca demorilize oldum..birde evli bi arkadaşım Eşiyle ilişki yaşanmasına rağmen kendi parmağını vajinasına afedersiniz sokamadığını söyleyince dedim direk spreyle eşli denemeye mi geçmeliyim.Canim merhaba, biran once baslamalisin. Nr kadar beklersen o kadar kotu senin icin uzadikca uzuyor. Hic dusunmeden kos hemen simdi spreyi girise icine sık. Dene. Hemmenn yaptigini gorunce mutlu olacaksin niye daha once yapmadim dyeceksin. Gecikme. Kosss
Bana dr kulak pamuğu önerdi bi tanesini gleitgelen jelle sokmaya çalışıyorum yarısını başardım henüz ama her gün denersen alışıyorsun pes etme ben de her akşam üşeniyorum ama yapcam mecburKızlar 1 yıldır evliyim severek de evlendik
Wemnica spreyimde var kayganlaştırıcı kremimde ama henüz kullanmadım ertelemeler çok fazla
Doktora göründüm psikolojik dedi
Eşle O kaslı yere kadar gelebiliyorum
Kendim evde kulak çöpüyle denemek istedim korku ve heyecan oldu yapamadım o ilk girişi itmekten bile tedirgin oldum
Jinekolog muyduBeni muayene eden bayan doktor da derdimi anlatınca dıştan bakıcak sandım uzun bir kulak çubuğuna benzer bi aparatla kızlık zarıma kadar ilerledine jel ne kayganlaştırıcı kullandı anca derin nefes al dedi. Günlerce içimde o çubuğu hissettim
Evet kadın Doğum uzmanıJinekolog muydu
O özel doktorun verdiği egzersizleri normal hastanedki doktorda veriyo ondan farklı bişry öneriyomy yani ondan dedimNormal doktoru kastetmiyorum ama vajinismus terapisi yapan o konuda uzman bi doktor. Gittigin doktor da önemli tabi eger istersen tavsiye edebilecegim doktor var burdaki arkadaslar da gerci tavsiye edenler olmus
kendin de dene tabi ben cok korkuyodum ama kesinlikle cesaret edemiyodum, hatta baska bi hastaligim oldugunu düsünüyodum oraya bisey girerse yanlis bisey yaparim diye korkuyodum, cünkü kadin doktorum sagolsun beni korkutmustu
ama bu konuda uzman birine gidince beni cok iyi anladi ve tam ihtiyacim oldugu sekilde terapi etti
Sprey adı neCanim merhaba, biran once baslamalisin. Nr kadar beklersen o kadar kotu senin icin uzadikca uzuyor. Hic dusunmeden kos hemen simdi spreyi girise icine sık. Dene. Hemmenn yaptigini gorunce mutlu olacaksin niye daha once yapmadim dyeceksin. Gecikme. Kosss
Nasıl peki özelden atsanız mesajBen kendim yendim
O özel doktorun verdiği egzersizleri normal hastanedki doktorda veriyo ondan farklı bişry öneriyomy yani ondan dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?