Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar 1 yıldır evliyim severek de evlendik
Wemnica spreyimde var kayganlaştırıcı kremimde ama henüz kullanmadım ertelemeler çok fazla
Doktora göründüm psikolojik dedi
Eşle O kaslı yere kadar gelebiliyorum
Kendim evde kulak çöpüyle denemek istedim korku ve heyecan oldu yapamadım o ilk girişi itmekten bile tedirgin oldum

Canim merhaba, biran once baslamalisin. Nr kadar beklersen o kadar kotu senin icin uzadikca uzuyor. Hic dusunmeden kos hemen simdi spreyi girise icine sık. Dene. Hemmenn yaptigini gorunce mutlu olacaksin niye daha once yapmadim dyeceksin. Gecikme. Kosss

Mesele aslinda kendi vücudumuzu tanimiyoruz
Ama ben yine de doktora görünmeden kendi yapma taraftari degilim, cünkü Allah korusun baska bi rahatsizlik olabilir. Yanlis bisey yapmaktansa doktora basvurup sonra kafan rahat bi sekilde yapmak daha dogru olur

Ben gittim doktora ama pek bişry olmadı

Ben gittim doktora ama pek bişry olmadı

Normal doktoru kastetmiyorum ama vajinismus terapisi yapan o konuda uzman bi doktor. Gittigin doktor da önemli tabi eger istersen tavsiye edebilecegim doktor var burdaki arkadaslar da gerci tavsiye edenler olmus
kendin de dene tabi ben cok korkuyodum ama kesinlikle cesaret edemiyodum, hatta baska bi hastaligim oldugunu düsünüyodum oraya bisey girerse yanlis bisey yaparim diye korkuyodum, cünkü kadin doktorum sagolsun beni korkutmustu
ama bu konuda uzman birine gidince beni cok iyi anladi ve tam ihtiyacim oldugu sekilde terapi etti

Deneyip yapamayınca demorilize oldum..birde evli bi arkadaşım Eşiyle ilişki yaşanmasına rağmen kendi parmağını vajinasına afedersiniz sokamadığını söyleyince dedim direk spreyle eşli denemeye mi geçmeliyim.

Bana dr kulak pamuğu önerdi bi tanesini gleitgelen jelle sokmaya çalışıyorum yarısını başardım henüz ama her gün denersen alışıyorsun pes etme ben de her akşam üşeniyorum ama yapcam mecbur

Beni muayene eden bayan doktor da derdimi anlatınca dıştan bakıcak sandım uzun bir kulak çubuğuna benzer bi aparatla kızlık zarıma kadar ilerledi ne jel ne kayganlaştırıcı kullandı anca derin nefes al dedi. Günlerce içimde o çubuğu hissettim

Merhaba arkadaşlar iyi akşamlar, bende vajinismusla uğraşıyorum , iki tane doktora gittim , bir tanesi kızlık çok kalın operasyonla alınıp genişleticez dedi , diğeri de gerek yok egzersizle 3-4 seansa yenebiliriz dedi . Operasyon olan varmıdır ? Parmak egzersizine bi türlü cesaret edemiyorum çok kararsızım

O özel doktorun verdiği egzersizleri normal hastanedki doktorda veriyo ondan farklı bişry öneriyomy yani ondan dedim

O özel doktorun verdiği egzersizleri normal hastanedki doktorda veriyo ondan farklı bişry öneriyomy yani ondan dedim

Evet burdaki arkadaslar da tarif ediyor hatta o egzersizleri
ama mesele iste o cesareti bulup kendi basina yapmakta
doktorun yaninda yaptim ben bana cok güzel anlatti vajinayi bilmiyormusum meger ben aparatlari denedikce o ultrasal ile gösterdi nereye kadar ilerleyebilecegimi
yaninda isi bilen biri olunca cesaretlenip yapiyosun
ben kendi adima söyliyim asla yapamazdim kendim cünkü denedim bakamiyordum bile igreniyordum
ama kendi basina yenenleri de takdir ediyorum valla
korkunun derecesine bagli iste ben en yüksek derecedeydim simdi 3. aparati cok rahat aliyorum hayatta düsünemezdim bukadarini evet masrafi oldu ama bu konuda degdigini düsünüyorum

insallah hepimiz en kisa zamanda atlatiriz ilk adimi atinca gerisi geliyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…