Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allahım şükürler olsun sanaa Neslihan nerdesin senin sayende ve burdaki kızlar sayesinde oldu
Senin adına çok sevindim , sen 5.kişi oldun 20 kişi olana kadar sitede kalıp destek sözüm var , böyle güzel haberler gelince çok seviniyorum umarım bundan sonraki hayatın daha güzel olur

Aparatı nasıl yaptın canım anlatırmısın bende şuan o aşamadayım hala yarim oluyor ilerleyemedim ve şimdi de eşimde sertleşme sorunu olmaya başladı
Allık fırçasına havlu peçete sararak kalınlaştırdım ve streçledim canm..sonra ultrason jeli ile bütn pozisynlarda almayı başardm ve eşmlede öyle alıştım..sabah akşam egzerszni yap olmuyo diye vazgeçme hafif ıkın..egzerszlerdn sonrada vajinayı yıkamalısın

Maşallah valla yapabilene incecik kulak çöpü bile imkansız geldi birde allık fırçasıyla yapabilmek

Apaartları nerden alıcaz ben yapabişiyorum kensim anca denedim az az oluyo

işten anca fırsat buldum yazmaya yoğun çalışıyorum. kafamı kaşıyacak vaktim yok buna rağmen gece yarısına kadar egzersiz yaptım. araya adetim girdi buna rağmen pes etmedim. bir ayda bitti bu iş. emeği geçenlere dua edice3m neslihan87 özellikle sen :) ŞİMDİ KIZLAR LAFI UZATMADAN KONUYA GİRİYORUM= ben önce parmak denedim yapana kadar canım çıktı ama hiö acımadığını fark ettim. o parmağı oraya sokmam aylarımı aldı. orda delik var mı diye daha önce aynada bakmamıştım. öyle ki ben kendime hiç ağda bile yapmadım orayla o kadar alakasız biriydim. benim için herkesten çok zor oldu. oğlan çocuğu gbi büyüdüm diyebilir. eşim daha önce birileri ile beraber olmuş benden önce tecrübesi varmış yani. o yüzden bana nasıl yaklaşması gerektiğini de gayet iyi bilmesine rağmen hiçbir şey yapamadık. ( tecrübesi olmayanlar beceremiyor demiyorum tenzi ederek konuşıyorum lüffen yanlış anlamayın en güzeli erkeğinde kadınında ilk olması tabi) ama eşimşn yaklaşımı her kadının istediği tarzdaydı diyim ben de gıdam bi his yoktu. uzun bir depresyona girdim dokuz ay sürdü bu. sonra bu siteyi gizli okumaktansa yardım almayı denedim bir ayda çözdüm. önce aparat aldım ilk ikisini spreysiz yaptım. üçüncü ile sürekli yapmadım kegellerimi aksatmadım. ama ama ama en büyüğü yapamıyordum asla girmiyodu. üçü yapıyorum diye penisle olur umudu ile deneme yaptım ama hüsran yaşadım. tekrar aparatları baştan yaptım dün gece eşim tütsü yaktı radyo açtı mumları yaktı beni oda da sakinleştirip muhabbet etti. bende o sıra üçüncüye sprey sıkıp deneme yaptım sonra dördü aldım elime iki elim yavaş yavaş ittim gözlerim kapalı sadece tütsü kokusnu koklayıp uzun nefesler alıp verdim kasıklarımın sert olduğunu söyledi eşim ve ovaladı gevşedim ve gözümü açtığımda en büyük aparat içerdeydi size yemin ederim ufacık ağrı yoktu. hemen eşimle denemeye geçtim. altta durdum poopo altına yastık koydum.gözlerimi kapadım bakmamak için. eşim gidip geliyormuş ben hadi olmadı mı diyorum o saçmalama aç gözünü yapıyorum şuan dedi mutluluktan ağlarken ilk birlikteliğimi yaşadım eşim devam edyiyodu inanın o kadar rahattım ki bu mu diyenlere çok şaşardım ama evet bu mu yani gram acı yok ve kanda gelmedi çok gevşek olduğumiçin. benim hikayem bu. spreyin adı VEMCAİNE. LÜTFEN ERTELEMEYİN LÜTFEN

merhaba arkadaslar bir konuda danısmak istiyorum bazı pozisyonları yapamıyorum yani benim gibi yapamayan varmı acaba yan pozisyon mesela eğilerek eşin arkada kalma pozisyonu(köpek poziyonumu diyorlar galiba) bunlarda canım acıyor bilgisi olan varmı teşekkürler şimdiden

Harikasin Çok sevindim :)

Bence sen buradan destek alma artık bir doktora git ve güzelce tedavin nasıl olacaksa ilerle. Biz sana yararlı olamıyoruz çünkü. 1 ay oldu sanırım hem surekli yazistik ki tek ben değilim başka arkadaşlar da var sana yardimci olmaya çalışan ama olmuyor. Cesaretini toplayıp hiçbirşey yapmaya baslamadin bile . aylardır sana sadece vajinana bakman için yalvarıyoruz. Demekki bir doktor konuşması yuzyuze bir mudahale gerekiyor olabilir. Daha fazla ertleme bence.

Katiliyorum sana. Evet gerçekten de ben yapamam bunu diyorsan doktora git. Çünkü kendi kendine basaramayan insanlar mutlaka doktora gitmeli. Ki bana göre de doktorlarin elinde sihirli bir değnek yok. Onlarda parmak egzersizi öneriyorlar.

Destekleriniz için teşekkürler .Doktora da gittim , iki farklı doktora , biri operasyonla kızlık zarı alımı ( kalın olduğu için) genişletme dedi , diğer doktor gerek yok o da parmak egzersizi önerdi açıkçası ve ev ödevleri verdi egzersizler . Vajinama dokunmam da bi sıkıntım yok dokunabiliyorum serçe parmağımın bir kısmını alabiliyorum ama diğer kısımları yapamıyorum . Doktorda ilk serçe parmağında başlıcaz dedi . 45 dk seanslar sürücek dedi . Parmak egzersiizi süreci uzatırmı ondan dolayı kararsızım işin gerçeği . Serçe parmağımı bi kısmını aldıktan sonra acı oluyor bırakıyorum daha sonra

Destekleriniz için teşekkürler .Doktora da gittim , iki farklı doktora , biri operasyonla kızlık zarı alımı ( kalın olduğu için) genişletme dedi , diğer doktor gerek yok o da parmak egzersizi önerdi açıkçası ve ev ödevleri verdi egzersizler . Vajinama dokunmam da bi sıkıntım yok dokunabiliyorum serçe parmağımın bir kısmını alabiliyorum ama diğer kısımları yapamıyorum . Doktorda ilk serçe parmağında başlıcaz dedi . 45 dk seanslar sürücek dedi . Şuan hangisini yapmak konusunda kararsızım , parmak egzersizi işi uzatır mı , çünkü serçe parmağımdan bi kısımdan sonra acı oluyor

Ben suan en kucuk boy dilatoru ucunu alabildm okadarcik

Canım denemekten vazgeçme vazgeçme. Lütfen arkadaşlar rica ediyorum kimse olmuyo diye vazgeçmesin. Ben aylarca 1 denedim bir amaan olmuyo zaten dedim. Böyle olunca işler sarpa sarıyo. Biticek bu iş demek gerek. En küçük boyu denerken üstüne kayganlaştırıcı ve anestol kremi karıştırıp sürersen şıp diye girer emin ol canım. Başta bir kısım var. Girmekte zorlandığın. Bu kısım pet şişenin ağız kısmı gibi düşün. İleri geçince genişliyo. ve sen denedikçe o ağız kısmı da genişlediği için zamanla hiçç sorun yaşamicaksın dilatör denerken. Lütfen yılma her akşam bir 10 dk ayır dene. Olucak emin ol. Ben orda delik yok diye ağladım aylarca düşün. Şimdi bu muymuş diyo insan. Ertelemeyin. Deneyin çok rica ediyorum herkesten canlarım :)

Kızlar akşam büyük aparatla yine deneme yapıp eşimle deneme yaptım ama korku reflex olmuş nasıl yenebilirim bunu ya büyük ilki çok iyi oldu uzunca da yapmıştık ama dün gece reflexle kapattım yine iki senenin sonunda kolay olmuyo sanırım bunu atlatmak

Canım bende de öyle olmuştu rahat ol. Aslında bende iki keredir tam olarak ilişkiye giriyorum. Ama benim ki korku değil. Bir türlü olmuyor. Ya misafir geliyor ya birşey oluyor. Sen yine de egzersizlerini yap. Aksatma. Mutlaka bir gün kasılmadan korkmadan bu işi halledecez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…