- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #242.981
Evet bende evdyken falan oyle yapıyorum sürekliiii..inşallah canım benim. Bacak egzersizi yap daha iyi oluyor tavsiyem :)
Ara vermeden en büyük aparatı yapıyorum eşimin boyu ile aynı nasıl olsa ama dün sinir oldum moralim bozuldu açıkçası çünkü artık açılmadığını biliyorum ve kocaman aparat sokuyorum birliktelikte oldu bunu üstümden en kolay nasıl atarım sizce bi tatile falan mı gitsek baş başa kayınvalidem aşağıda oturuyor ondan geriyorum çoğu kesseCanım bende de öyle olmuştu rahat ol. Aslında bende iki keredir tam olarak ilişkiye giriyorum. Ama benim ki korku değil. Bir türlü olmuyor. Ya misafir geliyor ya birşey oluyor. Sen yine de egzersizlerini yap. Aksatma. Mutlaka bir gün kasılmadan korkmadan bu işi halledecez.
Erken teşhis çok önemli canım iyi yapmışsın hemen aparat al ve aşama aşama başlamanı tavsiye ederimMerhaba arkadaşlar. Ben 27 yaşındayım yeni evlendim(10 gün önce). Eşimle ilişkiye bir türlü giremedik her seferinde yarım giriyor ben kasılıp geri itiyorum. Eşim çok anlayışlı ama ben bunu hemen çözmek istiyorum nerden başlayabilirim. Yorumların bir kısmını okudum. Aşama aşama nasıl çözebilirim desteklerinizi bekliyorum.
Valla canım zamanın varsa tatil çok iyi olur. Ama dert etme olacak emin ol. Sadece biraz sabretmek lazım. Zaten yndin bundan sonrasında ilerleme olur gerileme olmaz.Ara vermeden en büyük aparatı yapıyorum eşimin boyu ile aynı nasıl olsa ama dün sinir oldum moralim bozuldu açıkçası çünkü artık açılmadığını biliyorum ve kocaman aparat sokuyorum birliktelikte oldu bunu üstümden en kolay nasıl atarım sizce bi tatile falan mı gitsek baş başa kayınvalidem aşağıda oturuyor ondan geriyorum çoğu kesse
Burda ki yorumlardan sonra hemen sipariş verdim bebek yağı ve aparatı. Peki bunların yanında ne yapmak gerekiyor. Gerçekten insana yetersizlik hissi veriyo çözmeyi kafama koydum.Erken teşhis çok önemli canım iyi yapmışsın hemen aparat al ve aşama aşama başlamanı tavsiye ederim
Kargon gelene kadar günde yüz kere kegel eğzersizi yap Kegel bu işin püf noktasıBurda ki yorumlardan sonra hemen sipariş verdim bebek yağı ve aparatı. Peki bunların yanında ne yapmak gerekiyor. Gerçekten insana yetersizlik hissi veriyo çözmeyi kafama koydum.
Canım kadın doğuma git fiziksel bir sorunun var mı yok mu baktır. Sonrasında da evde de yapabilirsin. Maddi durumun varsa ve ben asla yapamam diyorsan tabiki doktora gidip vajinusmus tedavisi görebilirsin. Ama kesinlikle evde de bunu yapabilirsin. Yeter ki inanç ve azim olsun.Merhaba herkese, yorumlarınızın bir kısmını okudum. Bende vajinismus sıkıntısı yaşıyorum jinekologa gittim ama tabiki alttan muayene edemedi. Vajinal fitil vererek bir tedavi başlattı (sanırım buda bir cesit parmak egzersizi oluyor) ancak doktorumdan pek memnun kalamadım. Psikologa mı gitmeliyim, özel vajinismus kliniklerine mi gitmeliyim, kendim evde mi yenmeye calısmalıyım? Etrafımda daha önce bu sıkıntıyı yasamıs hic kimse yok bu hastalıgı yenen arkadaslar aşama aşama yardımcı olup bilgi verirse cok mutlu olurum
Canım kadın doğuma git fiziksel bir sorunun var mı yok mu baktır. Sonrasında da evde de yapabilirsin. Maddi durumun varsa ve ben asla yapamam diyorsan tabiki doktora gidip vajinusmus tedavisi görebilirsin. Ama kesinlikle evde de bunu yapabilirsin. Yeter ki inanç ve azim olsun.
Canmmm bende öyle olmştum...heleki tam ramazan üstü yenmiştm oruçluykende halm kalmıyodu iftardan sonra biyerde sızp uyuya kalıyoduk ramazn aynda 3kere anca yapablmiştik...bende naptımm çözmü aparatla vajinamı alıştırmakta buldum..çevresi 13 cm çapıda 3.5 cm bi aparat yaptm allık fırçasndan sreyide hiç kullanmadım...sadece ultrason jeliyle sabah akşam 10 dk egzersz yaptm bazen 2 3 gün ara verdm 2 3 sonnda da rahat alabliyomuyum diye baktım...ve sonra eşle deneynce gördmki iyice alışmışın yapabliyorum.. hatta eşle yapmak aparattan daha kolayyy...sana tavsyem aparatla denemeye bisüre devam et inan hiç zorlanmicaksın ozaman...bide bi arkadaş yukarda yazmstı bacak acma egzerszi diye...onuda mutlaka yap..yattgn yrrde backlarnı aç kendne doğru çek ıknma egzrszi yap azda olsa ... inan sonra hep yapıyomşsun gibi oluyorrAra vermeden en büyük aparatı yapıyorum eşimin boyu ile aynı nasıl olsa ama dün sinir oldum moralim bozuldu açıkçası çünkü artık açılmadığını biliyorum ve kocaman aparat sokuyorum birliktelikte oldu bunu üstümden en kolay nasıl atarım sizce bi tatile falan mı gitsek baş başa kayınvalidem aşağıda oturuyor ondan geriyorum çoğu kesse
Bunu denedim doktorumda söylemişti sonra parmak egzersizi yapmayı denedim.. ama daha ötesi yokİlk önce vajinanı tanı. Yani ayna ile vajinana bak. İncele yapısını gör. Sonra nefes alıp ver. Nefesini verirken mutlaka ıkın. Ikınırken de kesinlikle ayna ile vajina bölgene bak. Ikındığında mutlaka deliği göreceksin. Bana göre o bir ışık.
İnan bana o deliği gördüğünde bile sevineceksin. İlk ödev bu.
Çok sağol canımCanmmm bende öyle olmştum...heleki tam ramazan üstü yenmiştm oruçluykende halm kalmıyodu iftardan sonra biyerde sızp uyuya kalıyoduk ramazn aynda 3kere anca yapablmiştik...bende naptımm çözmü aparatla vajinamı alıştırmakta buldum..çevresi 13 cm çapıda 3.5 cm bi aparat yaptm allık fırçasndan sreyide hiç kullanmadım...sadece ultrason jeliyle sabah akşam 10 dk egzersz yaptm bazen 2 3 gün ara verdm 2 3 sonnda da rahat alabliyomuyum diye baktım...ve sonra eşle deneynce gördmki iyice alışmışın yapabliyorum.. hatta eşle yapmak aparattan daha kolayyy...sana tavsyem aparatla denemeye bisüre devam et inan hiç zorlanmicaksın ozaman...bide bi arkadaş yukarda yazmstı bacak acma egzerszi diye...onuda mutlaka yap..yattgn yrrde backlarnı aç kendne doğru çek ıknma egzrszi yap azda olsa ... inan sonra hep yapıyomşsun gibi oluyorr
Ultrason jeliyle vajinal kayganlaştırıcılar aynı işlevde miCanmmm bende öyle olmştum...heleki tam ramazan üstü yenmiştm oruçluykende halm kalmıyodu iftardan sonra biyerde sızp uyuya kalıyoduk ramazn aynda 3kere anca yapablmiştik...bende naptımm çözmü aparatla vajinamı alıştırmakta buldum..çevresi 13 cm çapıda 3.5 cm bi aparat yaptm allık fırçasndan sreyide hiç kullanmadım...sadece ultrason jeliyle sabah akşam 10 dk egzersz yaptm bazen 2 3 gün ara verdm 2 3 sonnda da rahat alabliyomuyum diye baktım...ve sonra eşle deneynce gördmki iyice alışmışın yapabliyorum.. hatta eşle yapmak aparattan daha kolayyy...sana tavsyem aparatla denemeye bisüre devam et inan hiç zorlanmicaksın ozaman...bide bi arkadaş yukarda yazmstı bacak acma egzerszi diye...onuda mutlaka yap..yattgn yrrde backlarnı aç kendne doğru çek ıknma egzrszi yap azda olsa ... inan sonra hep yapıyomşsun gibi oluyorr
kayganlaştırıyor canmmmUltrason jeliyle vajinal kayganlaştırıcılar aynı işlevde mi
Tekrar aparatlarla egzersiz yapip ardindan hhemb penis denemesine gec canim gözun aydınarkadaslarr 4. aparati da nerdeyse tamamen aliyorum artik inanilir gibi degil
bundan sonraki asama nasil olmali lütfen yardimmm
9 gündür hergün en az 10 dk egzersiz yaptim ve 9. günde anca 4.yü aldim
ne kadar sürer daha bunu asmam
Ultrason jelinin adı nedir be nerden alınan yaCanmmm bende öyle olmştum...heleki tam ramazan üstü yenmiştm oruçluykende halm kalmıyodu iftardan sonra biyerde sızp uyuya kalıyoduk ramazn aynda 3kere anca yapablmiştik...bende naptımm çözmü aparatla vajinamı alıştırmakta buldum..çevresi 13 cm çapıda 3.5 cm bi aparat yaptm allık fırçasndan sreyide hiç kullanmadım...sadece ultrason jeliyle sabah akşam 10 dk egzersz yaptm bazen 2 3 gün ara verdm 2 3 sonnda da rahat alabliyomuyum diye baktım...ve sonra eşle deneynce gördmki iyice alışmışın yapabliyorum.. hatta eşle yapmak aparattan daha kolayyy...sana tavsyem aparatla denemeye bisüre devam et inan hiç zorlanmicaksın ozaman...bide bi arkadaş yukarda yazmstı bacak acma egzerszi diye...onuda mutlaka yap..yattgn yrrde backlarnı aç kendne doğru çek ıknma egzrszi yap azda olsa ... inan sonra hep yapıyomşsun gibi oluyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?