Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım ben ilk yendiğim gün şöyle oldu.
Yatakta eşim yanımda uzanırken ben aparatlari denemeye başladım ve 4.aparati aldığımda 10 dk yada 15 dk kadar içimde tuttum sürekli çıkarıp tekrar giriş yaptım. Zaten surekli giriş yapip çıkarınca bir sure sonra o ilk takıldığın yrr kalmıyor girişi hissetmiyorsun bile.
Benim tavsiyem hangi pozisyonda yapacaksan o pozisyonda dene. Biz misyonet yaptık ben aparatlari sirt ustu yatarak bacakları kendime çekerek aldım. Ve aparat içindeyken eşinle sevişmeye başla oylede bir kac devam et hem sen hemde eşin hazir olması için.
Daha sonra eşin uzerine gelsin. Sen 4. Aparati nasil yaptiysan eşinin penisinide kendin tutup girise yerlestir ve aparat gibi düşün. O an oluyor bitiyor.

Sana yemin ederim 4. Aparat penisten çok daha zor. Penis okadar yumusak ki içinde olduğunu asla hissetmiyorsun. Ben eşime girdimi yani diye sormuştum:) bu sekilse yaparsan %100 bitecek bence.

Tekrar aparatlarla egzersiz yapip ardindan hhemb penis denemesine gec canim gözun aydın

Cok tesekkür ederim gercekten okuyunca rahatladim
korkum en büyük aparat p... yaninda kücük kaliyor, direk denemeye gecmekten hala korkuyorum
bi de jel kullanmayi siz birakabildiniz mi? cünkü hamilelige engel oluyormus, gerci hamile kalmak isteyenler icin özel bi jel aldim ama insallah gercekten engel olmuyodur

Canim merhaba tam iliski yaziyormuyudunuz. Simdi de iliskiye girebiliyormusun
evet ama yasak bunlari buraya yazmam biliyorum ancak gercekten ben acı cekerek yasadim hep. kendimi sıka sıka bitir diye diye yumurtlama gunune denk getirdim ve oldu. o stresle bile. mutluluktan geberiyorum şu an. benim için o kadar imkansızdı ki. 7 aylik evliyim. 2 aylik gebeyim. umarim dogumdan sonra atlatirim bu olayi.

Tesekkur ederim canim . Atlatirsin. Hatta hic dusunme iyi dusunelim iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…