- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.001
N11 hepsi buradadan ultrason jeli yaz cikar canmUltrason jelinin adı nedir be nerden alınan ya
Canım ben ilk yendiğim gün şöyle oldu.arkadaslarr 4. aparati da nerdeyse tamamen aliyorum artik inanilir gibi degil
bundan sonraki asama nasil olmali lütfen yardimmm
9 gündür hergün en az 10 dk egzersiz yaptim ve 9. günde anca 4.yü aldim
ne kadar sürer daha bunu asmam
Canim ultrason jeli bebek icin zararsizmis . Diger seyler biraz engelliyor sanirimKızlar birsey soracam ben bebek istiyorum. Ve bebe yağı buna engel oluyor. Bunun yerine zeytin yağı kullansam olur.
Pardon zararli degilmis diyecektimCanim ultrason jeli bebek icin zararsizmis . Diger seyler biraz engelliyor sanirim
Yani ultrasan jeli hamile kalmaya engel değil diyorsun neyse ben en iyisi doğal yoldanCanim ultrason jeli bebek icin zararsizmis . Diger seyler biraz engelliyor sanirim
Tekrar aparatlarla egzersiz yapip ardindan hhemb penis denemesine gec canim gözun aydın
Canım ben ilk yendiğim gün şöyle oldu.
Yatakta eşim yanımda uzanırken ben aparatlari denemeye başladım ve 4.aparati aldığımda 10 dk yada 15 dk kadar içimde tuttum sürekli çıkarıp tekrar giriş yaptım. Zaten surekli giriş yapip çıkarınca bir sure sonra o ilk takıldığın yrr kalmıyor girişi hissetmiyorsun bile.
Benim tavsiyem hangi pozisyonda yapacaksan o pozisyonda dene. Biz misyonet yaptık ben aparatlari sirt ustu yatarak bacakları kendime çekerek aldım. Ve aparat içindeyken eşinle sevişmeye başla oylede bir kac devam et hem sen hemde eşin hazir olması için.
Daha sonra eşin uzerine gelsin. Sen 4. Aparati nasil yaptiysan eşinin penisinide kendin tutup girise yerlestir ve aparat gibi düşün. O an oluyor bitiyor.
Sana yemin ederim 4. Aparat penisten çok daha zor. Penis okadar yumusak ki içinde olduğunu asla hissetmiyorsun. Ben eşime girdimi yani diye sormuştum:) bu sekilse yaparsan %100 bitecek bence.
Doğal yöntemleri deniyeyim. Vajinumusu yendim şimdi hamile kalma derdine düştük.
Alllah yardımcımız olsun kader arkadaşım.Ben daha tam yenemedim ama en basindan beri onun derdindeyim
canim biz bebe yagini boca ettigimiz halde tek iliskide hamile kaldim. ben de vajinismusumKızlar birsey soracam ben bebek istiyorum. Ve bebe yağı buna engel oluyor. Bunun yerine zeytin yağı kullansam olur.
Canim merhaba tam iliski yaziyormuyudunuz. Simdi de iliskiye girebiliyormusuncanim biz bebe yagini boca ettigimiz halde tek iliskide hamile kaldim. ben de vajinismusum
evet ama yasak bunlari buraya yazmam biliyorum ancak gercekten ben acı cekerek yasadim hep. kendimi sıka sıka bitir diye diye yumurtlama gunune denk getirdim ve oldu. o stresle bile. mutluluktan geberiyorum şu an. benim için o kadar imkansızdı ki. 7 aylik evliyim. 2 aylik gebeyim. umarim dogumdan sonra atlatirim bu olayi.Canim merhaba tam iliski yaziyormuyudunuz. Simdi de iliskiye girebiliyormusun
Tesekkur ederim canim . Atlatirsin. Hatta hic dusunme iyi dusunelim iyi olsunevet ama yasak bunlari buraya yazmam biliyorum ancak gercekten ben acı cekerek yasadim hep. kendimi sıka sıka bitir diye diye yumurtlama gunune denk getirdim ve oldu. o stresle bile. mutluluktan geberiyorum şu an. benim için o kadar imkansızdı ki. 7 aylik evliyim. 2 aylik gebeyim. umarim dogumdan sonra atlatirim bu olayi.
Gözün aydın canimmmKizlar ilk bebe yağsız denemem de olumlu geçti. Kendi ıslaklığım yetti çok şükür.
Kizlar ilk bebe yağsız denemem de olumlu geçti. Kendi ıslaklığım yetti çok şükür.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?