- 23 Mayıs 2019
- 355
- 483
- 103
- 32
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.021
Güzel haberler bekliyorum sendenKizlar ilk bebe yağsız denemem de olumlu geçti. Kendi ıslaklığım yetti çok şükür.
Canm gittigidiyordan aldm herhangi birini alablirsinUltrason jelinin adı nedir be nerden alınan ya
Haklısın canım yavaş yavaş bırakmak lazım sen çocuk denemesi yaptın mı hiçHarikasınız kızlar yavas yavas bırakırsınz kayganlaştrmak içn ne yöntemler kullanıyorsanız azaltarak bırakın bende önceleri bebeyagını boca ederdim şimdi çok çok az eşim sürüyor ben kendme hiç bişey sürmüyorumm..❤❤❤
Vajinismus değilim ama merak ediyorum vajinismus neden oluyor ? İlişkiye girme isteğiniz olmuyor mu ? Bende geçen sene evlendim sikintim olmadı sadece merak ettim
Penis içeriye girmiyor bilmiyorsanız netten bakın burası merak giderecek bir forum değil ciddi bir mesele ile uğraşıyoruz hanımefendi yardımcı olmak için yazdıysanız o ayrı.Vajinismus değilim ama merak ediyorum vajinismus neden oluyor ? İlişkiye girme isteğiniz olmuyor mu ? Bende geçen sene evlendim sikintim olmadı sadece merak ettim
Ay inşallah canim. Çok istiyorum. Bebeğe ihtiyacim var. Moral olarak.Sen beraber yendik hemen hemen bende temmuzda hamilelik girişimi yapıcamİnşallah beraber hamiş kalırız
Hoho hemde ne gaz çıkıyor çok normal özellikle benim vajinamdan geliyor doktora sordum genişlediği içinmişKizlar gittikce daha iyiye gidiyor egzersizler cidden ise yariyor ya
ama bi sorum var lütfen cevap verin
4. aparati tamamen alinca gaz sikismasi gibi oluyor bagirsaklarima dokunuyorum sanki biraz daha ilerletsem patlayacak gibi Allah korusun
hemen cikariyorum aparati sonra gegirme oluyor istemsizce gaz cikarmam gerekiyor cok afedersiniz
siz de de oldu mu böyle? normal mi
Ben bir haftada yaptım canım ama en büyük aparatı iki hafta da azmine ve zaman ayırmana bağlı sık sık yapman daha iyi olur aynı heycan korku azalıyor o zaman bilgin olsun kolay gelsinBir aparattan diğerine gecmeniz ortalama ne kadar vaktinizi aldı acaba? Birde bir kac gün ara vermek durumunda kalınca tedavi geriye gider mi sizce ?
Kendini kastigin için aci oluyor asinda. Vajina anAtomik olarak doğurmaya elverişli . Korkunuz yersiz umarim en kisa surede asarsiniz. Ben Hemşireyim sanırım bildiğim için hiç zorlanmadim. Allah yar ve yardımcınız olsun .ay inan ben de senin gibi rahat olanlari cok merak ediyorum :))
nasil yapiyosunuz hemen hic yanmadi mi aci hissi olmadi mi?
ben o kadar aci cektimki 2 gün acisi sürdü ondan beri bir daha yapmadik cok büyük bi korku olustu
hatta doktora gittigimde bütün vücudum dislerime kadar titriyodu korkudan muayene bile edemedi beni
vajinismusu asmadan asla bidaha denemeyi düsünmüyorum
O kadarini biliyorum teşekkür ederim duygu olarak sormustum. Hemşireyim yardimci olabilecegim gereken bişey varsa tabiki olabilirim .Penis içeriye girmiyor bilmiyorsanız netten bakın burası merak giderecek bir forum değil ciddi bir mesele ile uğraşıyoruz hanımefendi yardımcı olmak için yazdıysanız o ayrı.
Yok canm biz evlenicegmz zamnda 2 yıl bi kendmze zamn ayırp öyle denerz diyodk bakalm inşallah yazdan sonra..hemde iyice alışmş olurm umarmHaklısın canım yavaş yavaş bırakmak lazım sen çocuk denemesi yaptın mı hiç
Demek asıl mesele en sonuncu aparatta :)Ben bir haftada yaptım canım ama en büyük aparatı iki hafta da azmine ve zaman ayırmana bağlı sık sık yapman daha iyi olur aynı heycan korku azalıyor o zaman bilgin olsun kolay gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?