Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Akşam yine deneme yapcaz bugün bütün günümüzü buna verdik. Sprey bebe yağı kullanıyorum bu ay böyle çalışma yapıcaz temmuzda yumurtlama gününde hiç şansım yok alışmam lazım kendime süre verdim. Bebek denemesinde hiçbirşey kullanmadan yapıcam inşallah kızlar asla pes etmeyin asla. Aparatı bugün girmiyor diye sinir oldum sonra bi siğara yaktı eşim onu içtim bi baktım içerde kafa dağıtcak bişey yapın ben hep öyle yaptım yada telefon la uğraşın eşiniz yapsın

Harikasınız kızlar yavas yavas bırakırsınz kayganlaştrmak içn ne yöntemler kullanıyorsanız azaltarak bırakın bende önceleri bebeyagını boca ederdim şimdi çok çok az eşim sürüyor ben kendme hiç bişey sürmüyorumm..❤❤❤

Haklısın canım yavaş yavaş bırakmak lazım sen çocuk denemesi yaptın mı hiç

Vajinismus değilim ama merak ediyorum vajinismus neden oluyor ? İlişkiye girme isteğiniz olmuyor mu ? Bende geçen sene evlendim sikintim olmadı sadece merak ettim

Vajinismus değilim ama merak ediyorum vajinismus neden oluyor ? İlişkiye girme isteğiniz olmuyor mu ? Bende geçen sene evlendim sikintim olmadı sadece merak ettim

ay inan ben de senin gibi rahat olanlari cok merak ediyorum :))
nasil yapiyosunuz hemen hic yanmadi mi aci hissi olmadi mi?
ben o kadar aci cektimki 2 gün acisi sürdü ondan beri bir daha yapmadik cok büyük bi korku olustu
hatta doktora gittigimde bütün vücudum dislerime kadar titriyodu korkudan muayene bile edemedi beni
vajinismusu asmadan asla bidaha denemeyi düsünmüyorum

Penis içeriye girmiyor bilmiyorsanız netten bakın burası merak giderecek bir forum değil ciddi bir mesele ile uğraşıyoruz hanımefendi yardımcı olmak için yazdıysanız o ayrı.

Kizlar gittikce daha iyiye gidiyor egzersizler cidden ise yariyor ya
ama bi sorum var lütfen cevap verin
4. aparati tamamen alinca gaz sikismasi gibi oluyor bagirsaklarima dokunuyorum sanki biraz daha ilerletsem patlayacak gibi Allah korusun
hemen cikariyorum aparati sonra gegirme oluyor istemsizce gaz cikarmam gerekiyor cok afedersiniz
siz de de oldu mu böyle? normal mi

Hoho hemde ne gaz çıkıyor çok normal özellikle benim vajinamdan geliyor doktora sordum genişlediği içinmiş

Bir aparattan diğerine gecmeniz ortalama ne kadar vaktinizi aldı acaba? Birde bir kac gün ara vermek durumunda kalınca tedavi geriye gider mi sizce ?

Bir aparattan diğerine gecmeniz ortalama ne kadar vaktinizi aldı acaba? Birde bir kac gün ara vermek durumunda kalınca tedavi geriye gider mi sizce ?
Ben bir haftada yaptım canım ama en büyük aparatı iki hafta da azmine ve zaman ayırmana bağlı sık sık yapman daha iyi olur aynı heycan korku azalıyor o zaman bilgin olsun kolay gelsin

Kendini kastigin için aci oluyor asinda. Vajina anAtomik olarak doğurmaya elverişli . Korkunuz yersiz umarim en kisa surede asarsiniz. Ben Hemşireyim sanırım bildiğim için hiç zorlanmadim. Allah yar ve yardımcınız olsun .

Penis içeriye girmiyor bilmiyorsanız netten bakın burası merak giderecek bir forum değil ciddi bir mesele ile uğraşıyoruz hanımefendi yardımcı olmak için yazdıysanız o ayrı.
O kadarini biliyorum teşekkür ederim duygu olarak sormustum. Hemşireyim yardimci olabilecegim gereken bişey varsa tabiki olabilirim .

Ben aparatları aldım ama adet nedeniyle denemeye başlamadım henüz. Peki kızlar aparatları denerken eşinizle de deneme yapıyormusunuz yoksa sonuncu aparattan sonra mı eşle denemeye geçmek lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…