Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben aparatları aldım ama adet nedeniyle denemeye başlamadım henüz. Peki kızlar aparatları denerken eşinizle de deneme yapıyormusunuz yoksa sonuncu aparattan sonra mı eşle denemeye geçmek lazım
sonuncu aparattan sonra eşli deneme daha sağlıklı sonç verir canm ama 3.den sonrada yapıp başaran varr

Ben aparatları aldım ama adet nedeniyle denemeye başlamadım henüz. Peki kızlar aparatları denerken eşinizle de deneme yapıyormusunuz yoksa sonuncu aparattan sonra mı eşle denemeye geçmek lazım
eğerki çok ileri düzey değilsen parmakla bile yenebilirsin ben 2 parmaktan sora eşli denedm ve çokşükür başardım

Sevindim canım senin adına ileri düzeyde değilim sanırım azda olsa alabiliyorum ama yine aparatla başlayayım ben sonuncudan sonra eşle deneyeyim daha iyi olacak sanırım.

Sevindim canım senin adına ileri düzeyde değilim sanırım azda olsa alabiliyorum ama yine aparatla başlayayım ben sonuncudan sonra eşle deneyeyim daha iyi olacak sanırım.
aynen canm hatta bebeyağına falan alştrma kendni ultrason jeli al aparatları onunla çalış...birde benm kurtarıcım vemcaine sprey oldu ilk yendgimde kullandm sonra direk bırakabildim..onuda almanı öneririm özellkle 3 ve 4.apartta işine yarayacak

Ah ah o sprey olmasaydı zaten Kızlar dün çok az yapabildim önümüzdeki aya kadar alışırmıyım ya en azından çocuk yapcak kadar oluyor ama git gel yapmakda zorluyorum eşimi içine girince git gel yapma diyorum yoksa kaçıyorum hemen Nasıl olcak bu iş ya bi yardım eder misiniz bu ileri geriyi neden yapamıyoruz

Bebeyağıda aldım canım ama ultrason jeli ve vemcain sprey de alayım onlarla devam edeyim o halde. Sprey uyuşturuyor galiba dimi

canm aslnda bu duruma ben üstteyken alıştım kendni o ana teslm et inan öle daha zevkliii

Bebeyağıda aldım canım ama ultrason jeli ve vemcain sprey de alayım onlarla devam edeyim o halde. Sprey uyuşturuyor galiba dimi
evet canm bebeyağı kaşntıya enfeksiyona yol açabiliyor her bünye farklı net bişey diyemiyorum ama bu ihtimali var..en iyisi ultrason jelii..spreyde uyuşması için evet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…