- 26 Ekim 2018
- 2.047
- 1.555
- 83
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.041
sonuncu aparattan sonra eşli deneme daha sağlıklı sonç verir canm ama 3.den sonrada yapıp başaran varrBen aparatları aldım ama adet nedeniyle denemeye başlamadım henüz. Peki kızlar aparatları denerken eşinizle de deneme yapıyormusunuz yoksa sonuncu aparattan sonra mı eşle denemeye geçmek lazım
eğerki çok ileri düzey değilsen parmakla bile yenebilirsin ben 2 parmaktan sora eşli denedm ve çokşükür başardımBen aparatları aldım ama adet nedeniyle denemeye başlamadım henüz. Peki kızlar aparatları denerken eşinizle de deneme yapıyormusunuz yoksa sonuncu aparattan sonra mı eşle denemeye geçmek lazım
aynen canm hatta bebeyağına falan alştrma kendni ultrason jeli al aparatları onunla çalış...birde benm kurtarıcım vemcaine sprey oldu ilk yendgimde kullandm sonra direk bırakabildim..onuda almanı öneririm özellkle 3 ve 4.apartta işine yarayacakSevindim canım senin adına ileri düzeyde değilim sanırım azda olsa alabiliyorum ama yine aparatla başlayayım ben sonuncudan sonra eşle deneyeyim daha iyi olacak sanırım.
Ah ah o sprey olmasaydı zatenaynen canm hatta bebeyağına falan alştrma kendni ultrason jeli al aparatları onunla çalış...birde benm kurtarıcım vemcaine sprey oldu ilk yendgimde kullandm sonra direk bırakabildim..onuda almanı öneririm özellkle 3 ve 4.apartta işine yarayacak
Yarım saat sürüyor acıyı alıyor canım tamamen uyuşsa zaten yapamazsın vajina açılmıyor o zaman ben ne kremler aldım olmadı en iyisi budediğiniz sprey tamamen uyuaturuyomu ve kac dk suruyo.
Bebeyağıda aldım canım ama ultrason jeli ve vemcain sprey de alayım onlarla devam edeyim o halde. Sprey uyuşturuyor galiba dimiaynen canm hatta bebeyağına falan alştrma kendni ultrason jeli al aparatları onunla çalış...birde benm kurtarıcım vemcaine sprey oldu ilk yendgimde kullandm sonra direk bırakabildim..onuda almanı öneririm özellkle 3 ve 4.apartta işine yarayacak
canm aslnda bu duruma ben üstteyken alıştım kendni o ana teslm et inan öle daha zevkliiiAh ah o sprey olmasaydı zatenKızlar dün çok az yapabildim önümüzdeki aya kadar alışırmıyım ya en azından çocuk yapcak kadar oluyor ama git gel yapmakda zorluyorum eşimi içine girince git gel yapma diyorum yoksa kaçıyorum hemen Nasıl olcak bu iş ya bi yardım eder misiniz bu ileri geriyi neden yapamıyoruz
ben spreyi sıktıktan 10-15 dk sonra deneme yaptıgmda başarılı olmuştum canm aartları denerken çözersin kaç dk da uyuştgnu ama 10 dk kesin bekledediğiniz sprey tamamen uyuaturuyomu ve kac dk suruyo.
evet canm bebeyağı kaşntıya enfeksiyona yol açabiliyor her bünye farklı net bişey diyemiyorum ama bu ihtimali var..en iyisi ultrason jelii..spreyde uyuşması için evetBebeyağıda aldım canım ama ultrason jeli ve vemcain sprey de alayım onlarla devam edeyim o halde. Sprey uyuşturuyor galiba dimi
Benim bünye de tam dediğin bünye tipinde zaten öğrendiğim çok iyi oldu bunu. Teşekkür ederimevet canm bebeyağı kaşntıya enfeksiyona yol açabiliyor her bünye farklı net bişey diyemiyorum ama bu ihtimali var..en iyisi ultrason jelii..spreyde uyuşması için evet
Ben ilk gece için sordumben spreyi sıktıktan 10-15 dk sonra deneme yaptıgmda başarılı olmuştum canm aartları denerken çözersin kaç dk da uyuştgnu ama 10 dk kesin bekle
aa pardn canm mesajları karıştırdım..ilk gece ben denememiştm bile sana tavsiyem kesnlkle dene çok pişmanım şuan...melisa çayı falan bulundur yanında onu içmeni tavsye ederim sakinleştiriyor ama en önemlisi gerçekten kendni kasmamanBen ilk gece için sordum
ne deemek canm benm mutlaka bilgilendir beniBenim bünye de tam dediğin bünye tipinde zaten öğrendiğim çok iyi oldu bunu. Teşekkür ederim
isde o kasmama bilemuyorumaa pardn canm mesajları karıştırdım..ilk gece ben denememiştm bile sana tavsiyem kesnlkle dene çok pişmanım şuan...melisa çayı falan bulundur yanında onu içmeni tavsye ederim sakinleştiriyor ama en önemlisi gerçekten kendni kasmaman
canm ilk denmeni es geçme durumuna göre bakalm bnceisde o kasmama bilemuyorum
ne zaman düğünün canmAynen yinede heyacan stres maximumm
nikah varsa düğünden ömce yapsın gerdek muhabetti de çok kasıyor ben keşke yapsaydım derim hala bir ay önceden yada bir iki haftA HİÇBİRŞEY OLMAZ :)Ben ilk gece için sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?