- 3 Ocak 2018
- 60
- 18
- 8
- 26
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.061
yok cnm ole bisey aslanikah varsa düğünden ömce yapsın gerdek muhabetti de çok kasıyor ben keşke yapsaydım derim hala bir ay önceden yada bir iki haftA HİÇBİRŞEY OLMAZ :)
Canım bende senin gibi böyle çok okurdum kafamı doldurdum hep. Sakın sen böyle yapma buraları çok okuma olurmuyum diye kendini üzme sıkma. Milyonlarca insan var olmayan. Ayrıca ilk gece olmaz ise sakın vajinismusum diye kendini sıkma olmaması normal olabilir o gece yorgunluk stres.yok cnm ole bisey asla
bahar ne kadar aynıyız boşver yap gitsin modundayım bendeKızlar benim de sorularım bitmiyor. Bir şey soracam. Zevk almiyorum hic. Ne zamana kadar sürer bu. ?? Değişik bir soru ama ne yapayim.
Sen evleneli ne kadar oldu gülüm aynı şeyleri bende yasadim heralde benimki yok derdim eee eger yoksa adet nasil oluyorum derdim yada orda büyük bi et parcasi var o yuzden girmiyo derdim inan 10 ay sonunda yendim kendi cabalarimla yapacagim dedim olacak bizimde diger kadınlardan bi farkımız yok. Aynayi al karşına once bi sakinles sakinlesene kadar bekle bi sonra aynayla incelemeye basla orayi nefes al ver kendimizi kastigimiz icin orada bi delik gorememen normal ilk oncr sonra ikin nefes al ver o zaman illaku küçük bi delik goreceksin ilk başta. O zamanda bu küçük yerden nasil girecek bu diyo insan ama orasi esneye biliyo. Inaniyorum zamanla sen bunu asacaksin kendi cabanla hemde. Ilk gun bisey sokmaya calisma eger hazir degilsen yok ben hazirim dersen sey yap serce parmağını yagla ya bebek yagi ya zeytin ama zeytin bende tahriş yapti onu kullanma. Serce parmagini yagla oraya baski uygula zaten hemen girecek içine ve inan zerre miktari aci olmuyo gerçekten boyle ben kendim hergun egzersiz yapardim inan hepsi geçip gidiyo.
Canım ne kadar oldu yeneli. Eğer yeni yendiysen normal kasman 7ay oldu amaTesekkur ederim aslinda yavas hareket ediyor ben gene o ilk kasilmadan kurtulamadim yeneli 7 ay oldu ilk başlarda islanma bile olmazdi simdi islanma olmasina ragmen hala kasilma oluyo sen yeneli ne oldu canimÖncelikle tebrik ederim Evet sıkarsan küçülür. Kasılma ve eşine çok yavaş hareket etmesini söyle. Alışana kadar yavaş yapsın. Yavaş yaptıkça sen ıslanırsın ve hissetmezsin orada hareket ettiğini. Önemli olan kasılmaman sağlıklı haberler vermeni beklerim
Sakın stres yapma. Dünyanın en büyük işi gibi düşünme. Yemek yemek su içmek gibi basit bir ihtiyaç olarak gör bunu. İlişki esnasında kendini kasma eşini arzula ve onunda yavaş hareket etmesini söyle. Derşn nefes al ıkın milim milim ilerlet ama asla geri itme cesaretin kırılır. İyice ilerletmeden eşinin çok yavaş şekilde git gel yapmasını iste. Sonra ıkındıkça hafif hafif ilerlet. İnan bana çok kolay giriyor. Kasılırsan bacaklarını kapatırsan orası küçülür girmesi zorlaşır ve acı hissedersin. Rahat ol eşini arzula ve ıslanmana izin ver. Güzel haberler bekliyorum kızlar burdab yada özelden sorunlarınızı yazabilirsiniz yardımcı olmak isterim yeterki şu illetten kurtulun
Bende aynu hic zevk olmuyo bebek olsun diye istiyorum sadecebahar ne kadar aynıyız boşver yap gitsin modundayım bendesırf çocuk için
Aynen benim durumumda senin gibi bunun daha mi cok zaman gecmesi lazim bilmem illaki o kasilma oluyo inşallah ondan da kurtuluruz gülüm bizde sen kurtulalı ne kadar oldu aynen belki surekli yapmadığımız icin oluyo araya zaman girince ya acirsa ya giris olmazsa diye dusunceler giriyo gene ondan kasilma oluyo belki deCanım benimde oluyor ama sadece penis vajinaya giriş esnasında 2 yada 3 saniyelik bir kasma oluyor penis girişi sağlayınca kendimi rahat birakiyorum. Ama o giriş anında kasmamayi bende öğrenemedim. Ama şunu farkettim. Sürekli sık yapınca kasılma olmuyor ama 2 -3 Gün ara verince kasılma oluyor
cnm ben iki uc gunde yenebilcegini sanmiyorum ben ilkvozele gittim seansi 250 tlydi ama ozel doktorlar bni cok rahatsiz etti samimi degildi saate bakp duruyodu bitmeye yakin hizli hizli konusuyodu bna parmak egzersizi veriyodu ben bakamiyodm bile icim bi hos oluyodu snra devlete gittm capa tip fakultesi orda grup terapisi yapiliyodu haftada iki gun toplam sekiz saat falan suruyodu yani hmde bedava bide grup olnca insana azim geliyodu bn orda parmk yapmistm ama sona ulaamadm senin bulundugun yerde yokmu devlet hastanesi oraya gidebilirsin
İnşallah gülüm buda gecer gider zamanla sen kurtulalı ne kadar oldu benim 7 ay oldu bi arkadaş 6 yil olmus evleneli hala ilk kasilma oluyomus onda daBende yendim ilk girişte kasılıyorum ama eşimden yavaş ilerlemesini istiyorum alışana kadar böyle olması normalmiş çünkü
Canim benim doktor yaptiginda nasil rahatsan esinle denerken de ayni sekilde olmaya çalış inan hic aci olmuyo kasinca daha cok acir tut elinle sen ittir de sen o esnada hiç kasma nefes al ver rahat olmaya çalış bekle de rahatlayinca biraz daha ilerleyin ben evde egzersiz yapa yapa kurtuldum sen de evde aparatlarla egzersiz yapmayi dene hic denedin mi kendin evde aparatlarlaMerhaba aranıza yeni katıldım vajinüsmüsümyaklaşık7 aylık evliyim 2 aydır çapaya gidiyorum ama bende pek gelişme yok çok üzülüyorum (( benim gittigim çapada sadece persembe günleri bakılyor doktor en fazla yarım saat ilgileniyor o da bana yetmiyor doktor çok rahat aparatı sokuyor ama ben evde hiç sokamıyorum giriş dahi yapamıyorum ((
Ben hala kendimi birakamiyorum hala kasilmam oluyor ittiriyorim eşimi ama elime alinca kontrol bende olunca o sekilde giriş oluyo kasmamaya rahat birakmaya çalışıyorum kendimi o esnadaMerhaba aranıza yeni katıldım vajinüsmüsümyaklaşık7 aylık evliyim 2 aydır çapaya gidiyorum ama bende pek gelişme yok çok üzülüyorum (( benim gittigim çapada sadece persembe günleri bakılyor doktor en fazla yarım saat ilgileniyor o da bana yetmiyor doktor çok rahat aparatı sokuyor ama ben evde hiç sokamıyorum giriş dahi yapamıyorum ((
Canim benim doktor yaptiginda nasil rahatsan esinle denerken de ayni sekilde olmaya çalış inan hic aci olmuyo kasinca daha cok acir tut elinle sen ittir de sen o esnada hiç kasma nefes al ver rahat olmaya çalış bekle de rahatlayinca biraz daha ilerleyin ben evde egzersiz yapa yapa kurtuldum sen de evde aparatlarla egzersiz yapmayi dene hic denedin mi kendin evde aparatlarla
Sey yap aynayı al gevse rahat bırak kendini serce parmagini yagla sok onu once ben ilk serce parmaktan basladim hatta ilkinde onu bile yapamiyodum sonra orta parmagimi denedim onu hemen dahil edemedim ama vazgecmedim yagi suruyodum guzelce ittiryodum sonra girdigini gorunce parmaklarda rahat olmaya basladimevde deniyorum bacaklarmı açıp aynaya bakıyorum bazen ama yok girişi yapamıyorum doktorla gerçekten çok rahatız hiç acımıyor da ama önemli olan evde yapabilmem evde yapamıyorum hep hüsran hep aglıyorum dün adet oldum bu haftada hastaneye gidemiycem hep erteleme
b izlerdemi bosaliyozmu?Kızlar benim de sorularım bitmiyor. Bir şey soracam. Zevk almiyorum hic. Ne zamana kadar sürer bu. ?? Değişik bir soru ama ne yapayim.
Sonra dilatore gectim parmak egzersizlerinden nerdeyse iki ay sonra gülüm vazgecme yapcam ben bunu de benim diger kadınlardan hiç farkim yok de kendi kendine ben 10 ay vajinusmus hastalığı ile mucadele ettimevde deniyorum bacaklarmı açıp aynaya bakıyorum bazen ama yok girişi yapamıyorum doktorla gerçekten çok rahatız hiç acımıyor da ama önemli olan evde yapabilmem evde yapamıyorum hep hüsran hep aglıyorum dün adet oldum bu haftada hastaneye gidemiycem hep erteleme
Nasil yani bizim durumda ayni mi demek istedin gülüm boşalma tek tarafli mi oluyob izlerdemi bosaliyozmu?
Ole mi oluyo ikili mi?Nasil yani bizim durumda ayni mi demek istedin gülüm boşalma tek tarafli mi oluyo
Ne bileyim ki oyle olan var mi bilmiyorum benim hic olmadığı içinOle mi oluyo ikili mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?