Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

yok cnm ole bisey asla
Canım bende senin gibi böyle çok okurdum kafamı doldurdum hep. Sakın sen böyle yapma buraları çok okuma olurmuyum diye kendini üzme sıkma. Milyonlarca insan var olmayan. Ayrıca ilk gece olmaz ise sakın vajinismusum diye kendini sıkma olmaması normal olabilir o gece yorgunluk stres.

Doldurma kafani rahat ol :)

merhaba aranıza yeni katıldım bende vajinüsmüsüm ve çok üzülüyorum hastaneye gidiyorum 1 ayı geçti hala yenemedim doktor aparat sokuyor hiç acımıyor ama evde yapamıyorum evde ilk giriş yeri yapamıyorum

bende sokamıyorumm hastanede çok rahat doktor aparatı sokuyor ama evde yok yapamıyorum

Aynen benim durumumda senin gibi bunun daha mi cok zaman gecmesi lazim bilmem illaki o kasilma oluyo inşallah ondan da kurtuluruz gülüm bizde sen kurtulalı ne kadar oldu aynen belki surekli yapmadığımız icin oluyo araya zaman girince ya acirsa ya giris olmazsa diye dusunceler giriyo gene ondan kasilma oluyo belki de

Merhaba aranıza yeni katıldım vajinüsmüsüm yaklaşık7 aylık evliyim 2 aydır çapaya gidiyorum ama bende pek gelişme yok çok üzülüyorum (( benim gittigim çapada sadece persembe günleri bakılyor doktor en fazla yarım saat ilgileniyor o da bana yetmiyor doktor çok rahat aparatı sokuyor ama ben evde hiç sokamıyorum giriş dahi yapamıyorum ((

Canim benim doktor yaptiginda nasil rahatsan esinle denerken de ayni sekilde olmaya çalış inan hic aci olmuyo kasinca daha cok acir tut elinle sen ittir de sen o esnada hiç kasma nefes al ver rahat olmaya çalış bekle de rahatlayinca biraz daha ilerleyin ben evde egzersiz yapa yapa kurtuldum sen de evde aparatlarla egzersiz yapmayi dene hic denedin mi kendin evde aparatlarla

Ben hala kendimi birakamiyorum hala kasilmam oluyor ittiriyorim eşimi ama elime alinca kontrol bende olunca o sekilde giriş oluyo kasmamaya rahat birakmaya çalışıyorum kendimi o esnada

evde deniyorum bacaklarmı açıp aynaya bakıyorum bazen ama yok girişi yapamıyorum doktorla gerçekten çok rahatız hiç acımıyor da ama önemli olan evde yapabilmem evde yapamıyorum hep hüsran hep aglıyorum dün adet oldum bu haftada hastaneye gidemiycem hep erteleme

Sey yap aynayı al gevse rahat bırak kendini serce parmagini yagla sok onu once ben ilk serce parmaktan basladim hatta ilkinde onu bile yapamiyodum sonra orta parmagimi denedim onu hemen dahil edemedim ama vazgecmedim yagi suruyodum guzelce ittiryodum sonra girdigini gorunce parmaklarda rahat olmaya basladim

Sonra dilatore gectim parmak egzersizlerinden nerdeyse iki ay sonra gülüm vazgecme yapcam ben bunu de benim diger kadınlardan hiç farkim yok de kendi kendine ben 10 ay vajinusmus hastalığı ile mucadele ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…