- 10 Nisan 2019
- 105
- 79
- 13
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.081
Ay ciddi mi sende mi.bahar ne kadar aynıyız boşver yap gitsin modundayım bendesırf çocuk için
Ciddi misin bu soruda. Hep yanlış cinsellik yüzünden vajinusmus olduk. Evet canim bayanlar da da o durum oluyor. Hani herşeyi anlattık ya bunu da sorayim dedim.b izlerdemi bosaliyozmu?
Ben daha yeni yendm 11aylık evliyimİnşallah gülüm buda gecer gider zamanla sen kurtulalı ne kadar oldu benim 7 ay oldu bi arkadaş 6 yil olmus evleneli hala ilk kasilma oluyomus onda da
hala tedirgnlkmi var yada hep aynı pozsyndamı oluyor bunlarda bi değişiklk yapsanız canmKızlar benim de sorularım bitmiyor. Bir şey soracam. Zevk almiyorum hic. Ne zamana kadar sürer bu. ?? Değişik bir soru ama ne yapayim.
zamanla olursun canm klitorisi uyarın eşin bunu yapması lazımNe bileyim ki oyle olan var mi bilmiyorum benim hic olmadığı için
çünkü hastanede cinsellik değil bi tedavi görüyosun bu yüzdüen kasılmıyosun , evde tedavi değil cinsellik var... sen bunun normal olduğunu hep düşün, madem hastanede izin veriyorsun o zaman aparatları evde bi tedavi bi ilaç gibi düşün, beynin neye izin veriyosa zıttını yapma beynini kandır, kendini doktorda gibi hisset o zaman girer.bende sokamıyorummhastanede çok rahat doktor aparatı sokuyor ama evde yok yapamıyorum
aynen katlıyorm ben ilk yendgim zamanlar kapardım gözümü apart gibi hissetmeye çalışırdım mecburen böyle böyle yapa yapa alıştım =)çünkü hastanede cinsellik değil bi tedavi görüyosun bu yüzdüen kasılmıyosun , evde tedavi değil cinsellik var... sen bunun normal olduğunu hep düşün, madem hastanede izin veriyorsun o zaman aparatları evde bi tedavi bi ilaç gibi düşün, beynin neye izin veriyosa zıttını yapma beynini kandır, kendini doktorda gibi hisset o zaman girer.
tebrik ederim, darısı burdaki tüm okuyan kızlarımıza inşallah bende 11 aylık evliyim 1 sene olmasına 2 hafta varBen daha yeni yendm 11aylık evliyim
harikasın ne güzel işte..aynen katlıyorm ben ilk yendgim zamanlar kapardım gözümü apart gibi hissetmeye çalışırdım mecburen böyle böyle yapa yapa alıştım =)
ilk gece i pozisyonda olmalihala tedirgnlkmi var yada hep aynı pozsyndamı oluyor bunlarda bi değişiklk yapsanız canm
normal olan sen altta eşin üstte hafif popnun altınıda yastkla doldur kayganlaştrcınıda kullan bacaklarnı aç dizlerinden kırıp kendne doğru çek canm...bu bacak açma olayına şimdiden alıştır kendini sana en büyk tavsiyemilk gece i pozisyonda olmali
TESKLR.En sıkıntılı pozisyon hangisi oluyoorrnormal olan sen altta eşin üstte hafif popnun altınıda yastkla doldur kayganlaştrcınıda kullan bacaklarnı aç dizlerinden kırıp kendne doğru çek canm...bu bacak açma olayına şimdiden alıştır kendini sana en büyk tavsiyem
alıorum vallaa ama ben istediğim zaman alıyorum
sen ne durumdasın canm
Hiç almıyorum valla. Sen nasıl istediğin de alıyorsun. ??sen ne durumdasın canm
yani şöyle benm isteğim varsa ilşkiyi ben başlatıyosam daha kolay oluyorHiç almıyorum valla. Sen nasıl istediğin de alıyorsun. ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?