Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

vajinusmusu tetikleyen kasılmalardır, sık sık ilişkiye gir eşini bıktır ilişkiye girmekten. ben kasılmaktan ve korkunun tekrarlamasından uzak durmak için sürekli ilişkiye girdim ilk 10 gün ve hep jel krem vs sürdüm. sonra artık ilişkiye girmenin normal olduğunu kavradığımda jeli bıraktım. kasılıp korkup ilişkiden haz alamayacağımızdan dolayı ıslanmıyoruz bu yüzden kayganlaştırıcı şeyler sürüyoruz. kadının doğasında var ıslanmak, kasılmadığın sürece emin ol çok rahat ilişkiye gireceksin.
ben yeneli 4 ay oluyor. gecen hafta kadın doğuma bebek istediğim için muayeneye gittim alttan bakacaklardı vajiyi yendiğimi söyledim biraz daha yavaş muayene etmelerini söyledim. korkum muayene değil kasılmaydı... eğer kasılırsam hala hastayım ben dedim kendi kendime... doktorla konuşurken ne ara cihazı sonuna kadar yerleştirdi anlamadım bile. doktor çok büyük bir hırsla yendiğim için tebrik etti, kendi kendine yenipte alttan muayene de kasılmayan çok azdır dedi.
bu yüzden sende rica ediyorum özel isteğimdir, sakın kasılma beynine hep bunun normal olduğunu söyle, kasılmayı yaşatan yine altta biyerlerde kalmış vaji korkusu, bunu yen sürekli ilişkiye gir.

vajinusmusu tetikleyen kasılmalardır, sık sık ilişkiye gir eşini bıktır ilişkiye girmekten. ben kasılmaktan ve korkunun tekrarlamasından uzak durmak için sürekli ilişkiye girdim ilk 10 gün ve hep jel krem vs sürdüm. sonra artık ilişkiye girmenin normal olduğunu kavradığımda jeli bıraktım. kasılıp korkup ilişkiden haz alamayacağımızdan dolayı ıslanmıyoruz bu yüzden kayganlaştırıcı şeyler sürüyoruz. kadının doğasında var ıslanmak, kasılmadığın sürece emin ol çok rahat ilişkiye gireceksin.
ben yeneli 4 ay oluyor. gecen hafta kadın doğuma bebek istediğim için muayeneye gittim alttan bakacaklardı vajiyi yendiğimi söyledim biraz daha yavaş muayene etmelerini söyledim. korkum muayene değil kasılmaydı... eğer kasılırsam hala hastayım ben dedim kendi kendime... doktorla konuşurken ne ara cihazı sonuna kadar yerleştirdi anlamadım bile. doktor çok büyük bir hırsla yendiğim için tebrik etti, kendi kendine yenipte alttan muayene de kasılmayan çok azdır dedi.
bu yüzden sende rica ediyorum özel isteğimdir, sakın kasılma beynine hep bunun normal olduğunu söyle, kasılmayı yaşatan yine altta biyerlerde kalmış vaji korkusu, bunu yen sürekli ilişkiye gir.

bende sokamıyorumm hastanede çok rahat doktor aparatı sokuyor ama evde yok yapamıyorum
çünkü hastanede cinsellik değil bi tedavi görüyosun bu yüzdüen kasılmıyosun , evde tedavi değil cinsellik var... sen bunun normal olduğunu hep düşün, madem hastanede izin veriyorsun o zaman aparatları evde bi tedavi bi ilaç gibi düşün, beynin neye izin veriyosa zıttını yapma beynini kandır, kendini doktorda gibi hisset o zaman girer.

aynen katlıyorm ben ilk yendgim zamanlar kapardım gözümü apart gibi hissetmeye çalışırdım mecburen böyle böyle yapa yapa alıştım =)

kızlar gerçekten hem kullanıcı adı olup, hem de misafir kullanıcı olup her bir yorumu özenle okuyan o kadar çok kızımız var ki.. yenenler olarak hepimiz yardımcı olmalıyız. çünkü bu hastalık ilaçlı tedavili değil tamamen destekle ve kendi çözümünle yenilecek bi hastalık... tüm yenenler elimizden geleni yapalım, diğer aşama kaydedemeyen arkadaşlar da istedikleri soruyu hem burdan hem özelden sorabilirler biz size yardım etmek için buradayız... moral bozmak yok motivasyon var. O PENİS O VAJİYE GİRECEK BAŞKA YOLU YOK

aynen katlıyorm ben ilk yendgim zamanlar kapardım gözümü apart gibi hissetmeye çalışırdım mecburen böyle böyle yapa yapa alıştım =)
harikasın ne güzel işte..
bende her zaman yaptığım bişey gibi düşündüm aparatları ilk kullandığımda, hastayım ve tedavi oluyorum ben diye düşünmedim. bu durum kişiden kişiye değişir, çünkü vaji korkusu herkeste aynı derece de değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…