Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bilmiyorum konu buraya acilmalimi diye ama sormak istiyorum arkadaslar.penis boyu onemli mi ilk ilişkide yani gerdekde.tesklr
nasıl yani canm.. bir problem varsa bildiğin söyle buna göre yorumlayalım..eğerki yoksada inşallah yoktur. penisn boyu çapı normale göre ise senin kasmaman ve içeri raht aldıktan sonra deva zaten boşluk ve hissiz bir bölge önemli olan kısım giriş kısmı

Ben büyüklüğü ile ilgili sıkıntı oluyomu diye sordum.siz Evlilerden .teskkr
Olmuyor merak etme. Zaten penis icerisinde kemik bulunan bir yapi değil. Sadece ereksiyona geçtiği zaten sertleşiyor ve dik hale geliyorgeliyor. Diger hallerde cok daha küçük ve cok yumusak et parçası. Dolayisiyla ereksiyona geçtiği zzamanda sen istedigin kadar sık o avuc icinin seklini alıyor. Buyukluk ne olursa olur penis vajinanin seklini alir canim

Canım bende yenemiyorum özel doktora gitmek gerçekten geçiriyormu %100 diyolar ama hani vajinüsmüs beyinde bitiyordu hani bizim elimizde olan birşeydi doktor nasıl 3 günde yendiriyor aklım almıyor gittigin doktor hangi şehirde ben istanbuldayım

Canim; doktorlarin yaptigi sey burda okuduklarinla birebir. Ben gittim 3000 liram havaya gitti. Burdaki arkadaslarin yazilarini okudum oyle hallettim. Doktora gecen sene mayista gittim. Bu sene mayis haziranda arasi ilk iliskiyi gerceklestirdim. Bosuna doktorlara gitmeyin. Burda herkes yardimci olur. Burda birine ozelden yazin. İcinizin isindigi insanla sohbet muhabbet destek sonra problem hallolur Allahin izniyle

Ben şun devlet hastanesine gidiyorum 2 ay oldu hale ilerleme yok aslında doktor çok rahat aparatı sokuyor ben evde hiç sokamıyorum hiç ilk giriş olmadı Özelden duydum 5bin diyolar çok para maddiyat zaten yok yeni evli borç var teşekkür ederim umarım bana yardımcı olurlar inşallah iyileşirim gerçektem çok çok zor bir durum

Bu benim yazım değil başkasının yazısını kopyalamıştım bunu aynen uygula ve sonucu gör herşeyi tek tek yaz buraya beraber yenelim benim de iki sene sonunda bitti kendim yendim yazıları takip edersen görürsün hiç korkma aynısını bizde yaşadık

Evet biliyorum canim bende 15 ay devirdim. Umarim atlatmisimdir. Adet girdi araya bilemiyorum. Tek bildigim bisey var bu işin ustune dusmek. Zorlamak galip gelmek. Herkes yapiyor yapacakta ama bunu inatci olan cabuk atlatiyor. İnat edelim

Kızlar lütfen ertelemeyinnn olurmuu biz kadınlar hepimiz aynıyız evet bi kısmımızda fizyolojik bir problem olablir ama vajinanın iç yapısı genel itibariyle aynıdır..içerisi kocaman boşlukkk ..vajina resmi açın inceleyin o boşluğu o yolu görün egzersiz yaparken de o yolu göznzde canlandırın orası kocaman ilerisi boşlk diyerek kendnzi telkin edin... biyerden başlamanz lazım yoksa inanın okuyarak hallolmuyo ...ve apart yada parmakla denerkende tek yolu hafif ıkınmak ve itmekkk itmezseniz kendi kendne maalesf girmez biraz cesaret lütfennn

Bak canım önce bi kadın dogumcuya giderek fiziksel bisorun olup olmadığını ögren ve korkma vajinanı tanımaktan vajinle temas kur gerisi gelicek zaten emin ol bende yenemem diyodum ama yendgmde anladımki biz kadınların yapamıycagı hiçbişey yok acı yok sadece içeri girildgnde bi doluluk hissi var oda normal alışana kadar korkmayın zihninizi yönetmeyi ve pelvik kaslarınızı kullanmayı ögrenin gerisi kolay

Bende temmuzda 1yıllık olucaz allah nasip ederse yendim ama hala arada bir aparatlarla alıştrma yapıyorum ben o doluluk hissinide atlatırsam inşallah
evet aparatlarla ve eşinle sürekli ilişkiye girerek atlatırsın. ben o hissi 2 haftada atlatmıştım sadece ilişki ile aparatsız. inşallah sende o durumdan tez zamanda kurtulursun

kızlar dün yine denedim olmadı anlamıyorum bi kaç kez yaptık ama hala arada elim boş dönüyorum aparatı gece gündüz denemey başlıcam iyi kafayı bozdum napcam ya alıcam aparatı gece onla uyucam içinde kafayı bozdum iyice ne oluyor ya bana hala reflex ile bacak kapatıyorum yardım edin ya buara vajinusmus olup hemen hamile kalan var mı

Kadın dogumcuya gittim birşeyim yokmuş herşey sende bitiyor demişti ben hastaneye gidiyorum sadece persembe günleri aparat uyguluyorlar yarım saat bile degil çok kısa doktor çok rahat yapıyor da acı duymuyorum bile sadece o hissi alıyorum acısız ama ben evde yapamıyorum işte 2 ay olacak gidip geliyorum bende ilerleme yok doktora kalsa yapıyosun diyo tebrik ediyor beni burda yapıyorsun evde de yaparsın diyor ama yapamıyorum o giriş olmuyor

canm sen bnu yendin artık vajnsmus değilsin son apartla sürekli yapıp kendni alıştır ben öle yaptm ve uzun aradan sonra tekrr eşli deneynce hemen alabildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…