- 10 Nisan 2019
- 105
- 79
- 13
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.141
Ben demiştimmm.Bende Kim yazmıstı hatırlamıyorum ama bu sayfada birisi doktorların elinde de sihirli degnek yok yazmıstı onu okuduktan sonra kendım yenmeye karar verdim ve doktor aramayı bıraktım. Sizinde dediginiz gibi 5 bin lira gibi bi parada cebimizde kalmıs oluyor
Yok alıştım doktorlar bile sert tepki veriyorsa sizin böyle tepki vermeniz normal. Görmeyecek kadar değil de işte oraya bir şey sokamayacak kadar cesaretsizim . Ayna egzersizlerini yapıyorum onda sıkıntı yok bir sonraki aşama olmuyor 3-4 gün denedim yapmaya çalıştım ama olmuyor işte burada ne kadar konuşsam boş o an gelince yapamıyorum. Evet farkındayım sonunda ölüm yok ama farklı bir şey anlatamıyorum.Valla canım kusura bakmada bir şey yapmıyorsun ki yapmıyorsun ki cesaretin olsun. O bölge senin. Elin kolun gibi orasıda sana ait. Az güven ya kendine. Hemen yok cesaretim yok, yok şöyle yok böyle. Bir aynayı alıp o bölgeni görmeyecek kadar mı korkaksın. Kusura bakma biraz sert oldu ama inan atlatmanı istediğim için bunu öylüyorum. Korkularının üzerine git. Hepimiz en az senin gibiydik ama bak şimdi pişmanlık duyuyorum neden daha önce egzersiz yapmadım burayı bulmadım diye. Şimdi hemen bugün aynayı al ve o bölgene bak. Lütfen ya az cesaretli ol. orda seni acıdan öldürecek bir şey yok. Benim kızlık zarım çift bölmeli olduğu halde canım çok yandığı halde egzersizlerimi bırakmadım. Kaldı ki senin biir sorunun yokkkkk...
Yaa gercekten mi :) nasıl etkilediyseniz beni yenmek üzereyim eşim bile diyorki o bes bin lirayla istedigini al şimdiBen demiştimmm.
Ne sevindimm. Allah hepinizin yardımcısı olsun inşallah.Yaa gercekten mi :) nasıl etkilediyseniz beni yenmek üzereyim eşim bile diyorki o bes bin lirayla istedigini al şimdi
Senin hastalığın biraz ileri seviyede. Bak inan bana kulak temizleme çubuğunu vajina girişine soktun mu gerisi gelir. Hadi bugün dene emin ol olacak. Doğru nefes alıp ver. Verdiğin anda nefesini çubuğu it. Girecek. Bide şunu yapmanı tavsiye ediyorum. Egzersiz yaparken mutlaka bir şeyler açık olsun. Mesela tv, müzik, pc yani ne olursa. Aklını izlediğin şeye ver göreceksin olacakYok alıştım doktorlar bile sert tepki veriyorsa sizin böyle tepki vermeniz normal. Görmeyecek kadar değil de işte oraya bir şey sokamayacak kadar cesaretsizim . Ayna egzersizlerini yapıyorum onda sıkıntı yok bir sonraki aşama olmuyor 3-4 gün denedim yapmaya çalıştım ama olmuyor işte burada ne kadar konuşsam boş o an gelince yapamıyorum. Evet farkındayım sonunda ölüm yok ama farklı bir şey anlatamıyorum.
Yaa gercekten mi :) nasıl etkilediyseniz beni yenmek üzereyim eşim bile diyorki o bes bin lirayla istedigini al şimdi
Evet bence bu iyi fikir benim zihnimi meşgul etmem lazım bunları deneyerek inşallah bugün bi fırsatını bulunca deneyeceğim . Teşekkür ederimSenin hastalığın biraz ileri seviyede. Bak inan bana kulak temizleme çubuğunu vajina girişine soktun mu gerisi gelir. Hadi bugün dene emin ol olacak. Doğru nefes alıp ver. Verdiğin anda nefesini çubuğu it. Girecek. Bide şunu yapmanı tavsiye ediyorum. Egzersiz yaparken mutlaka bir şeyler açık olsun. Mesela tv, müzik, pc yani ne olursa. Aklını izlediğin şeye ver göreceksin olacak
Olacağına inan. Bide bebe yağı yada uygun gördüğün herhangi bir bebe yağıyla da yağlaEvet bence bu iyi fikir benim zihnimi meşgul etmem lazım bunları deneyerek inşallah bugün bi fırsatını bulunca deneyeceğim . Teşekkür ederim
Bi umut ne var ne yok o tarz şeylerden almıştımOlacağına inan. Bide bebe yağı yada uygun gördüğün herhangi bir bebe yağıyla da yağla
Aynen bende aglamistim ilk giris yaptigimda orda bi küçük delik gördüğümde bile kendime inanamadım olmyacak diye bişey yok insan istese herseyi yapabilirBence şimdi git dene.Ben ilk girişinii yaptığımda ağlamıştım.Peçete bulunsun yanında.Ağlarsan haniii.
Kendini uyararak ıslanmayı denesen acaba belki öyle olur bende hiç yapamıyodum 3parmak fln bi gece kendi ıslaklıgımla yendm yaniKadın dogumcuya gittim birşeyim yokmuş herşey sende bitiyor demişti ben hastaneye gidiyorum sadece persembe günleri aparat uyguluyorlar yarım saat bile degil çok kısa doktor çok rahat yapıyor da acı duymuyorum bile sadece o hissi alıyorum acısız ama ben evde yapamıyorum işte 2 ay olacak gidip geliyorum bende ilerleme yok doktora kalsa yapıyosun diyo tebrik ediyor beni burda yapıyorsun evde de yaparsın diyor ama yapamıyorum o giriş olmuyor
İnşallah ya zevk almaya bile basladım yani ama o baskı hissi olmasa dahada güzel olacakevet aparatlarla ve eşinle sürekli ilişkiye girerek atlatırsın. ben o hissi 2 haftada atlatmıştım sadece ilişki ile aparatsız. inşallah sende o durumdan tez zamanda kurtulursun
o da geçecek merak etme, sonra kocandan çok isteyeceksin ilişkiye girmeyiİnşallah ya zevk almaya bile basladım yani ama o baskı hissi olmasa dahada güzel olacak
AYNEN VALLA BEN ÖLE OLDUM ÖNCEDEN UYURUM ŞİMDİ UYUTMUYORUMMo da geçecek merak etme, sonra kocandan çok isteyeceksin ilişkiye girmeyi
ne güzel yaaa. evliliğin temeli zaten böyle şeyler.. vajinusmusken ettiğimiz kavgaları şimdi etmiyoruz mesela.. inşallah diğer kızlarımız da tez zamanda yener bu güzel duyguları yaşarlarAYNEN VALLA BEN ÖLE OLDUM ÖNCEDEN UYURUM ŞİMDİ UYUTMUYORUMM
İNŞALLAH CANMMM BİRAZ ÇABA VE CESARET GÖSTERSELER HİÇBİRİNİN YAPAMAYACAGI BİŞEY DEĞİL....=)ne güzel yaaa. evliliğin temeli zaten böyle şeyler.. vajinusmusken ettiğimiz kavgaları şimdi etmiyoruz mesela.. inşallah diğer kızlarımız da tez zamanda yener bu güzel duyguları yaşarlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?