Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yok alıştım doktorlar bile sert tepki veriyorsa sizin böyle tepki vermeniz normal. Görmeyecek kadar değil de işte oraya bir şey sokamayacak kadar cesaretsizim . Ayna egzersizlerini yapıyorum onda sıkıntı yok bir sonraki aşama olmuyor 3-4 gün denedim yapmaya çalıştım ama olmuyor işte burada ne kadar konuşsam boş o an gelince yapamıyorum. Evet farkındayım sonunda ölüm yok ama farklı bir şey anlatamıyorum.

Senin hastalığın biraz ileri seviyede. Bak inan bana kulak temizleme çubuğunu vajina girişine soktun mu gerisi gelir. Hadi bugün dene emin ol olacak. Doğru nefes alıp ver. Verdiğin anda nefesini çubuğu it. Girecek. Bide şunu yapmanı tavsiye ediyorum. Egzersiz yaparken mutlaka bir şeyler açık olsun. Mesela tv, müzik, pc yani ne olursa. Aklını izlediğin şeye ver göreceksin olacak

Yaa gercekten mi :) nasıl etkilediyseniz beni yenmek üzereyim eşim bile diyorki o bes bin lirayla istedigini al şimdi
Evet bence bu iyi fikir benim zihnimi meşgul etmem lazım bunları deneyerek inşallah bugün bi fırsatını bulunca deneyeceğim . Teşekkür ederim

Merhaba güçlü kadınlar.

Buraya birçok kere vajinismusu nasıl yendiğimi aşama aşama yazmıştım.
Evet vajinismusu yendik peki ya sonrası.
İlişki esnasında ne kadar rahatız? Zevk alabiliyor muyuz? Veya her pozisyonu deneyebiliyor muyuz?

Doktorum bana ilişki esnasında kadınların orgazm olması erkeklere göre daha azdır demişti. Evet gerçektende öyle. Peki ya ne yapmamız gerekiyor. Öncelikle temizlik en önemlisi kimse sevdiği adama kötü kokmak istemez o yüzden ilişki öncesi duşunuzu alın hem rahatlamış olursunuz temizlik konusu tabikide eşleriniz içinde geçerli birlikte duş alabilirsiniz ve güzel kokular sürüp tüm vucudunuzu yağlayın. hello kittyli pijamalarımız yerine daha seksi gecelik veya iç çamaşırı giyin çünkü kendinizi ilişki moduna sokmak sizide heycanlandırıp dahada istekli olmanızı sağlayacaktır. Yatak odanızda loş bir ortam yaratın tamamen karanlık olmasın hafif ışığı olan bir masa lambası veya abajur olabilir böylece birbirinizide göreceksiniz. İlişki esnasında konuşun nelerden zevk aldığınızı söyleyin bunda utanılacak bir şey yok.
Ve böylece ilişki esnasında daha rahat olacaksınız çünkü zevk almaya başlayınca kendinizi eşinize teslim edeceksiniz.
Bütün pozisyonları denemeye çalışın korkmayın. hem böylece hangi pozisyondan zevk aldığınızı da göreceksiniz.

Yani aslında biraz olaya romantiklik seksilik katınca daha heyecanlı daha istekli ve inanın daha rahat olacaksınız.

Nolur ertelemeyin kızlar bizim ağustosta 4 yıl doluyo evliliğimizde çok pişmanım tamam herşeyin bir zamanı var çok sıkıntı yaşadık başka sıkıntılar ondan biraz uzadı bizim ama nolur siz yapmayın sadece biraz cesaret ve eşinize güvenin

Bir dip not daha lütfen bebek için acele etmeyin. Doktorlar vajinismus hastalığını yendikten 3 sene sonra hamileliği öneriyorlar. Çünkü hamilelikten sonrada tekrardan olabilme ihtimali var mış. O yüzden şuan ilişki esnasında zevk almaya ve rahat olmaya çalışın.

Kendini uyararak ıslanmayı denesen acaba belki öyle olur bende hiç yapamıyodum 3parmak fln bi gece kendi ıslaklıgımla yendm yani

AYNEN VALLA BEN ÖLE OLDUM ÖNCEDEN UYURUM ŞİMDİ UYUTMUYORUMM
ne güzel yaaa. evliliğin temeli zaten böyle şeyler.. vajinusmusken ettiğimiz kavgaları şimdi etmiyoruz mesela.. inşallah diğer kızlarımız da tez zamanda yener bu güzel duyguları yaşarlar

ne güzel yaaa. evliliğin temeli zaten böyle şeyler.. vajinusmusken ettiğimiz kavgaları şimdi etmiyoruz mesela.. inşallah diğer kızlarımız da tez zamanda yener bu güzel duyguları yaşarlar
İNŞALLAH CANMMM BİRAZ ÇABA VE CESARET GÖSTERSELER HİÇBİRİNİN YAPAMAYACAGI BİŞEY DEĞİL....=)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…