Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hayatıma dokunan insanlardan bir tanesisin. Bana verdiğin bilgiler benim işime çok yaradı ve hala da bilgilerin beni aydınlatıyor. Vajinusmusu yenmemde büyük bir rolün var. Mesajlarımı sildiğim için sana teşekkür edemedim. Gerçekten çok teşekkür ederim. İsmini bilmiyorum ama yıllar geçse bile bu all_off_me ismini unutmayacam... Şuan vajinus hastası değilim. Spreysiz ve bebe yağı kullanmadan ilişkiye girebiliyorum. Rabbim zor zamanlarında da hep yanında olsun...

Merhaba kızlar , doktorun verdiği gevşeme vs egzersizleri yaptım , daha sonra sprey sıktım . Orta parmağımı hafif yarısına az kalarak aldım ama daha ilerleyemedim , acı hisseetim gibi , nefesimi kontrol edemedim öyle kaldı , ne yapmam lazım

Yavas yavas olcak canm bırakma vajinan alışmşken egzersizi bırakma

Ol
Muyp diye hemen bırakma parmgnı çıkartma her nefs alışverşnde hafif hafif it

O şekilde. Deneyeyim bu bile benim için birşey , sanki ileri ittiğimde gitmiyormuş gibi hissi oldu acı oldu bıraktım dediğin gibi deneyeceğim teşekkür ederim

Ah baharcım güzel sözlerin ve duan için asıl ben çok teşekkür ederim. Şuan o kadar çok mutluyum ki başarmana yenmene çok sevindim. Bundan daha güzel haber olamazdı.

Ben sadece bildiklerimi anlattım buradaki başarı sadece sana ait. Cesaretini ve kendine güvenip bu hastalığı yendiğin için seni tebrik ediyorum. Ayağına bundan sonra taş değmesin.

Ben bir şey merak ediyorum. Bunu yendiğinizde eşinizle ilişkileriniz nasıl oldu size karşı değişti mi? Paylaşabilir misiniz
yani şöyle canm bizim aramzda bu hiçbizaman en ufak bi tartşma bile yaratmamştı hatta ben kötü oldğmda eşim beni destklerdi olur takma olmuş gibi düşün dye..yendkten sonra daha çok çocktan bahstmye başladı daha çok istekli oldu ama tavrı bana hep güzeldi

Ben bir şey merak ediyorum. Bunu yendiğinizde eşinizle ilişkileriniz nasıl oldu size karşı değişti mi? Paylaşabilir misiniz
eşimde değil bende değişiklik oldu . Eşim; ben vajiyken çok sabırlıydı bir kere bile yüzüme vurmadı, ben ise en ufak şeylere tartışma çıkarıyodum kavga edip küsüyodum, hatta yatak bile ayırmışlığım vardır. (sanki yan yanayken bişey yapıyomuşuz gibi ) Vajili halimin stresi üstümden eksik olmuyodu. Taki yenene kadar tüm derdim cinsellikmiş meğerse, bir daha evde hiç huzursuzluk olmadı. Yani normal hayatı son derece değiştiriyor illaki eşiniz değişmese bile siz değişiyorsunuz...

dediğiniz gibi, bende çok şahit oluyorum bu duruma. Vajili hatunların eşleri hep sabırlı iyimser oluyormuş. istisnalar vardır tabi ama geneli hep melek gibi adamlar

AYNEN BAK BUNADA KESNLKLE KATLIYORUM BİŞEY YPMAYALM DENEMEYELM DİYE UYURDUM ÖNCEDN HEP AMA ARTK ÖYLE DEĞİLLL

dediğiniz gibi, bende çok şahit oluyorum bu duruma. Vajili hatunların eşleri hep sabırlı iyimser oluyormuş. istisnalar vardır tabi ama geneli hep melek gibi adamlar
ZATEN BENCE EŞLERMİZ BÖLE DİYE BUNU UZUN SÜRE AŞAMADK NASILSA YAPARZ MANTIGI BU YÜZDEN DOĞUYOR ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM

ZATEN BENCE EŞLERMİZ BÖLE DİYE BUNU UZUN SÜRE AŞAMADK NASILSA YAPARZ MANTIGI BU YÜZDEN DOĞUYOR ÖYLE DÜŞÜNÜYORUM
çok haklısın... tamam hayatım ağlama sonra deneriz üzülme, acelesi yok diye gözümüzün yaşını sildiler. Tabiri caizse pış pışladılar bizi. Kendimizden çok eşimize güvendik acelesi yok dedik erteledik, biraz evliliğe alışıyım eşime alışıyım dedik... bla bla bla

Kızlar bu derdinizi hiç bir yakınınızı anlattınız mı ben yendikten sonra sadece bir arkadaşıma anlattım sağolsun oda evli olmamasına rağmen çok anladı beni destek oldu çünkü yenememe rağmen sürekli yinede egzersiz yapmalıyız biliyosunuz ve en moralim bozulunca bırakıyorum yani devamlı yapmıyordum ama birine açmak bu durumu iyi oluyormuş heleki seni anlayan olursa burda birbirimize destek oluyoruz evet ama sorunu yaşamayan birinin seni anlaması ne bilim destek olması insana iyi geliyor

Bizim 4 yılı buldu evlendiğimiz ilk zamanlar zamanla olur deyip akışına bıraktık ama ben çok ağlardım herkes çocuk beklerdi herkesin bebeği olurdu çok etkşleniyodum ve başka konulardan tartışma olsa da ben oraya çekerdim ve kendimi eksik hissederdim.. Çok şükür tek sorunumuz buydu onu da atlattık dilerim Rabbim den bu mübarek günün hürmetine yenenlerin kucağını bebeksiz bırakmasın, yenemeyenlere de Rabbim bian önce nasip etsin yenmeyi inanın hayatınızda çok şey değişiyor.

BEN ANLATMADIM CANMM ANLATABİLECEĞİMİDE HİÇ SANMIYORUM

AMİNNN CANIMM AMİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…