Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ya aslinda çok basit. Inan spreyin bir faydasi yok. Sadece beyin spreysiz yapamazsın diyor. Ben sprey ile yaptığım da daha acıyordu
Kesinlikle katılıyorum buna bende her zaman ne zaman bırakıcam spreyi aparatı diyordum yada hep bunlar mı olucak hayatımda diye düşünüyodum taki bir gün öylesine birlikte olurken gerçekten tatmin olduğun zaman ve gereken ıslaklık olduğu zaman onlar olmadan da oldu hatta bu sayede artık spreyi kullanmayı bıraktım ankadım ki çünkü bu sadece beynimde olan bişey aparatları arada kullanıyorum çünkü ne kadar kullanırsam ilişki o kadar rahat oluyor vücut alışıyor bi yerden sonra onlarıda bırakıcam inş

Yendikten sonra zevk alabilen var mı merak ediyorum yoksa görev gibi mi geliyor
Zevk alıyorsun tabiki ama sadece ilişkiye girmek için oldumu zevk olmaz öncesin bi ön sevişme kadın içinher zaman daha çok zevk almasını sağlar öncesinde mutlaka ön sevişme uzun tutulmalı erkek boşaldığı zaman çünkü bu süre seni tatmin etmeyebilir ve o zaman görev gibi gelebilir

kızlar vajiden sonra kadın doğuma ilk kez gittim smear testi yaptırdım vajinal ultrason yaptırdımmm ve inanınki hiçbişey hissetmedim bittimi dedm doktroa resmen anlamadm bile şükürki yumurtalıklar temiz bişey çıkmadı smear sonucumu ise henüz almadım...ve şunu farkettm kegelin okadar faydası varki resmen kaslarmın hakimiyeti bende artık kasıcamı anladgm zaman gevsetyorum ve hiçbişey hisstmiyorum...hatta eşimle ilşkide bile hala içindemi anlamıyorum falan diye soruyorum arada oda şaşıryo nasıl anlamıyosun diye ...yenemeyengüçlü bayanlara sesleniyorum kegeli ve egzersizi aksatmayın lütfnennn egzerszdede olmuyo demeyn olmaması içn hiç bi sebep yok olmuyosa aparatı itmiyosunuzdur lütfen biraz cesaret hadi bakalm hiç başlamaynlar başlasın başlayıp bitiremeynler devam etsinnnnnn

Seni tebrik ediyorum hatta teşekkür ediyorum. Yenmiş olmana rağmen sürekli birşeyler yazıyorsun sorulara cevap veriyorsun kimse birşey yazmadığında bile insanları gazlıyorsun cesaret veriyorsun

Bu ay adetim 1 hafta gecikmişti hamileyim diye korkup egzersiz yapmamıştım Sonra adet oldum 1 haftada öyle geçti dün adetim bitti yaklaşık 2 hafta aradan sonra egzersiz yaptım hemde spreysiz Yapamam sanıyordum ama sıkıntı yaşamadan yaptım şuan tek sorunum aparatı çıkarırken vajinam çok sıkıyor zorlayarak çekiyorum sanki ben çektikçe o vakum gibi içe çekiyor girdirmekten korkarken şimdi çıkarmaktan korkar oldum adet sonu olduğu için mi acaba kaslar sıkı mı oluyor bu dönemde ben gevşiyor diye biliyordum ama

NE DEMEK CANM BUNU YAŞAMAYAN ÇEKMEYEN BİLEMEZ HEP BURADAYIMMMM....BENDEDE OLUYORDU ÖYLE BİRAZ IKINIRSAN ÇIKAR ÖNEMLİ OLAN POPNU SIKMA... KAYGANLAŞTRCIYA DEVAM ET...EŞLİ OLARAK NE DURUMDASIN

Yine ben egzersizimi biraktim. Yine depresif zamanlara dondum. Egzersiz yapmadan yenmis biri var mi
CANM BAK BEN YENDKTEN SONRA BİLE ALIŞANA KADAR EŞİMLE HERGÜN YADA 2 GÜNDE BİR YAPAMADIĞIMZ İÇİN APARATLA KENDMİ ALIŞTIRMIŞTIM VE İNANKİ DAHA KOLAY ATLATTM 3. İLŞKİDEN SONRA ZEVK ALMAYA BAŞLADIM HATTA BAZEN TEREDDT BİLE EDİYORUM ACABA İÇERDEMİ DEĞİLMİ EŞİM BENİ ÜZMEMEK İÇNMİ SÖYLEMİYOR OLMUYORMU DİYE?? HALBUKİ OLUYOR GİT GEL BİLE HOŞUMA GİDİYOR....KENDNE BUNU YAPMA APARTLARLA ÇALŞ BAŞARDIKÇA MUTLU OLCAKSINNN....CESARET LAZM BİRAZZZ LÜTFENNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…