Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nasil anlatsam parmak egzersizi yapmak bana sanki o olayin kendisinden bile korkunc geliyo. Ter icinde kaliyorum ve her defasinda mutsuzlasiyorum. Tek seferde kurtulmak istiyorum 9 ay olacak((

NE DEMEK CANM BUNU YAŞAMAYAN ÇEKMEYEN BİLEMEZ HEP BURADAYIMMMM....BENDEDE OLUYORDU ÖYLE BİRAZ IKINIRSAN ÇIKAR ÖNEMLİ OLAN POPNU SIKMA... KAYGANLAŞTRCIYA DEVAM ET...EŞLİ OLARAK NE DURUMDASIN
Daha 3. Aparattayım 4e geçemediğim için eşli deneme hiç yapmadım ama eşli deneme yapacağım 4e geçmesem bile. spreysiz yaptığımda kafamda birşeyler daha iyi yerine oturdu gibi. zorlansa bile geçtiğini o acının ölümcül birşey olmadığını daha iyi anladım sanki kafam daha rahat artık yapabilirim hissi var spreyle yaparken o hisse kapılmamıştım hiç

Nasil anlatsam parmak egzersizi yapmak bana sanki o olayin kendisinden bile korkunc geliyo. Ter icinde kaliyorum ve her defasinda mutsuzlasiyorum. Tek seferde kurtulmak istiyorum 9 ay olacak((
Parmak bana da itici geliyordu dilatör aldım daha basit sanki şuan 3. Boyu çok rahat yapıyorum ama parmak yap deseler serçe parmağımı bile yapmam galiba dilatör denedin mi?

HİÇ SIKMA CANINI BEN 19 AY SONRA YENDM YAPAMADIĞIM GÜNLERN PİŞMANLĞINI DUYUYORM ŞUAN LÜTFEN SENDE TOPARLA KENDNİ ELİN KOLUN GİBİ ODA SANA AİT BİŞEY

AYNEN CANM BEN SADECE İLK YENDİĞİMDE SPREY KULLANMIŞTIM SONRA HİÇ GEREK BİLE DUYMADIM

Aynı ben gibi parmak denemedim bile iğrenç geliyor hala
Dilatör deneyin kesinlikle tavsiye ediyorum bende aynı durumdaydım aylarca bu yüzden yapmadım erteledim ama dilatör parmak kadar rahatsız etmedi beni kendim hissetmediğim için. Kendi kendine çözülmüyor bu iş lütfen başlayın bir yerden. Doktorla parmağınızla yada dilatörle ama başlayın lütfen. Kimse bunu yaşamasın istiyorum artık Rabbim herkesin yardımcısı olsun dünya da böyle bir hastalık kalmasın kmseler olmasın istiyorum

Aynı şey bende de oluyor bi girişte özellikle de çıkışta resmen içeri çekiyor. Ikınınca rahatlayıp çıkıyor.

Parmak bana da itici geliyordu dilatör aldım daha basit sanki şuan 3. Boyu çok rahat yapıyorum ama parmak yap deseler serçe parmağımı bile yapmam galiba dilatör denedin mi?
Hayir hic aparat almadim. Zaten kucuk bir yerde yasiyoruz internetten almak gerek. Hangi marka kullaniyosunuz?

HİÇ SIKMA CANINI BEN 19 AY SONRA YENDM YAPAMADIĞIM GÜNLERN PİŞMANLĞINI DUYUYORM ŞUAN LÜTFEN SENDE TOPARLA KENDNİ ELİN KOLUN GİBİ ODA SANA AİT BİŞEY
Benim de bir 10 sonra 19 ay olmus olcak:) saka bir yana kendimi evli gibi hissetmiyorum. Ama korku mu diyeyim bi vazgecmislik mi diyeyim 3 5 denemeden sonra biraktik. Esimin isleri de yogunlasinca ben iyice biraktim. Sanki hersey normalmis gibi hayatimiz devam ediyor ama aslinda koca bir bosluk var ikimiz de farkindayiz.gecen kayinvalidemin bir misafiri vardi benden birkac yas buyuk bir kadin. Yurt disinda yasiyolarmis tatile gelmisler. Kadin 3. Cocuguna hamileydi, bi de boyle nasil cilveli o konusurkenki halleri. Kayinvalidem beni tanistirdi oglumun esi yeni evliler onlarda falan dedi, kendimi ezik hissettim. Yasayan bilir.

Hayir hic aparat almadim. Zaten kucuk bir yerde yasiyoruz internetten almak gerek. Hangi marka kullaniyosunuz?
Markasını bilmiyorm Google vajinismus dilatör set yazdım n11 de falan çıktı pembe bir kutuda boy boy sarı gibi renkte. Ben pttavm den aldım aynı fiyattı zaten gizli Kargo ile geliyor

Merhaba.
Bende vajinismus problemi çekiyorum 1.5 yıldır çözemedim.
Psikiyatri doktoru herhangi bir ilacı yok dedi yardımcı olur musunuz çözenler neler yaptılar ?
Kızlar söyle anlatayım ben 2 yıllık evliyim evlılıgımın ilk bır yılı ilişki yasayamamakla gectı ama ben takmadım bir cok doktora gıttım kımı vajinüsmus dedı kimisi vajınan dar ameliyat olman lazım dedi hep bır sekilde ameliyatım ertelendi olmadı sonra tam 11 ay önce hayatımı degıstıren doktorla tanıştım sen ne vajinüsmussun ne de vajınan dar dedı ve bana bır jel verdi ve bu jelle hersey oldu daha sonra ılışkıden 7 ay sonra hamıle kaldım ama ne yazık ki bebeğim yasamadı ve 3 ay önce düşük yasadım o yuzden ıyı bır doktora gidin derim ben

Doktorun ismi nedir acaba ?
Bana kesin vajinismus tanısı konuldu cünkü hiçbir şekilde yakınlaşma olmuyor psikolojik olarak
Allah hayırlı bebekler nasib etsin inşallah

Doktorun ismi nedir acaba ?
Bana kesin vajinismus tanısı konuldu cünkü hiçbir şekilde yakınlaşma olmuyor psikolojik olarak
Allah hayırlı bebekler nasib etsin inşallah
Samsunda Lale Çetin Yılmaz BIlmıyorum inşallah atlatırsın bu durumu Allah yardımcın olsun

Merhaba.
Bende vajinismus problemi çekiyorum 1.5 yıldır çözemedim.
Psikiyatri doktoru herhangi bir ilacı yok dedi yardımcı olur musunuz çözenler neler yaptılar ?
Ben ilk önce kadın dogum doktoruna gittim prmak egzersizi verdi yapamıyorum diyince bi şekilde yapacaksın dedi ve biraz denedim. Ardından bu sayfadan birileriyle konustum kulak pamugunu denedim onuda yapabilince dilatörlere gectim. Öncelikle bunu çözmeye inanman ve gercekten isteyip vajinanı tanıman lazım burda her gün okuyoruz bir sürü insan üstesinden gelmiş sende gelebilirsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…