Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Yani bu egzersizler için sanırım başta bir kez olması mı gerekiyor cünkü bende hiçbir şekilde olmadı evlendiğim gün ki gibiyim kadın doğum doktoru egzersizlerden hiç bahsetmedi burda okudum biraz

Yani bu egzersizler için sanırım başta bir kez olması mı gerekiyor cünkü bende hiçbir şekilde olmadı evlendiğim gün ki gibiyim kadın doğum doktoru egzersizlerden hiç bahsetmedi burda okudum biraz
Ben tam olarak olmasada ilişkiye biraz girmiştim öncesinde o yüzden beni etkileyen bi durum olmadı. Ama doktora ben vajinismusum diyince direk parmak egzersizini verdi. Daha önce olup olmadıgını Sormadı bile

aynen canm hiç moralni bozma tek yapman gereken biraz cesaretttt maalesf bunu kendmz aşmak zorndayz

Ben tam olarak olmasada ilişkiye biraz girmiştim öncesinde o yüzden beni etkileyen bi durum olmadı. Ama doktora ben vajinismusum diyince direk parmak egzersizini verdi. Daha önce olup olmadıgını Sormadı bile

Anladım Peki kendim evde yapabilir miyim hiç bozulma olmadığı için daha tedirginim nereden bulabilirim bu egzersizleri

O kadar benziyor ki yasadiklarimiz birbirine. Benimde ekimde 2 yil olacak evleneli. Tam 10 ay vajinusmusla mucadele ettim. Evde egzersizlerse kendi kendime yendim kurtuldum doktora gitmeden. tam 7 ay sonra hamile kaldim ama saglikli bi gebelik olmadi dış gebelik yasadim malesef. Rabbim tekrar saglikli bi gebelik yasamayi nasip etsin herkese

Amin canım inşallah rabbım hepımıze nasıp eder inşallah

Evde nasil doktora gitmeden kendiniz yaptınız egzersizler sayesinde mi ?

Gülüm benimde aynı hiç bisey yasayamamistik eşimle kanama falan olmadi ilk egzersiz yaptigimda korkma inan bende olmaz diyodum cok korkuyodum hic korkulacak bişey degil aci inan olmuyo belki ilk giriste biraz kastigim için ben cok hafif aci oluyo aşırı değil yani kasmasam hic aci olmayacak aslinda ama engel olamıyorum o kadarına. Once kendim 2 3 ay egzersizle yaptim gene cesaretim yoktu dilatorle olurken esime izin vermiyordum. Bigun aksam esim gelmeden kendim egzersiz yaptim zeytin yağını sürdüm dilatore sonrs esim geldi benim cesaretim hala yoktu sonra sanki egzersiz yaparmış gibi elimle tuttum ona yon verdim ittirmesini beklemesini söyledim inan hiç aci olmadi ilk gün bile aci olmamasina ragmen halen kasilmam devam ediyor ilk basta sonra rahat bırakıyorum kendimi. Sen yeterki egzersizlere başla inan devami geliyor bi sekilde. Once egzersiz yapip sonra eşli denemeye gecersen orayı gevsetmis oluyorsun ve hic aci olmuyor zaten sadece derin derin nefes almak gerekiyor. Sen yaptin mi hiç egzersiz

Anladım Peki kendim evde yapabilir miyim hiç bozulma olmadığı için daha tedirginim nereden bulabilirim bu egzersizleri
Yapabilirsin canim evde internetten sipariş verebilirsin dilator seti ben onu bile almadim.yigenimin su tabancasi vardi onun ayni dilatore benzer aparati vardi plastik onunla egzersiz yaptim. Hatta ilk basta kendimi siktigimdan hic girmedi olmayacak bu dedim. Sonra kendimi rahat hissetmeye çalıştım gevsek bırakmaya çalıştım zamanla asama asama oldu egzersizle cok şükür hemen ilkinde girecek diye bir sey yok dilator onemli olan cesaret bide olacagina inanmak

nasıl bir jel verdiler adı ne acaba

Ben 30 Ocak 2019 da foruma girip “ben bunu yeneceğim” demiştim. Ağlayan gözlerle tavsiyeleri ve başarı öykülerini okumuştum. Sonra 26 Şubat 2019 günü “yendim” diye yazdım buraya. 1 aydan daha kısa bi zamanda. Çünkü buraya kararla yazdığım gün aslında kolları sıvamıştım.

Ve bu hikayem birçok kişiye ışık oldu. Özelden yardım ettim detaylı birçoğuna. Ve geneli başarıya ulaştı.

Şimdide tekrar siteye girme gereksinimi duydum. Çünkü hamileyim. :) Eski bir vajinismuslu olarak şunu söyleyebilirim ki hayatınız değişecek. Ve asla bu kötü günlerinizi hatırlamayacaksınız.

Herkes başarabilir. Tekrardan hikayemi ve yöntemlerimi paylaşıyorum.

Dua eder, dua beklerim. Sevgilerimle. :)

Ay maşallah çok duygulandım gerçekten. Çok şükür bende yendim şimdi de bebek istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnanın burada sizin gibi insanlar bir çok vajinismuslu arkadaşa hayatında unutamayacağı yardımı yapıyor belkide farkında olmadan. Bebeğiniz hayırlı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…