Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar kayganlaştırıcılar yerine ultrason jelini öneririm. Çok daha kolay giriş sağlıyor. Pek çok marka kayganlaştırıcı kullandım ama ultrason jeli gibi değiller.

Yardimci

Teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda sizede hayırlısından sağlıklı sıhhatli bir evlat ihsan etsin :)

Cok guzel yazmissiniz emeginize saglik yasayanin halinden yasayan anlar tabi koymus oldugunuz foto acilmiyor ama bi bende mi acilmadi acaba bilemedim bende psikolaga gittim 10 gun sure verdi parmak egzersizi ama yapamiyorum cesaret edip serce parmagimi bile oraya koyamiyorum Allah saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah

kızlar bende aparati sokamıyorum yarın doktor günüm off yapamıyorum olmuyo ne diycegim her seferinde sokamadıgımı söylüyorum doktorla çok rahat sokuyoruz o bırakıyor ben sokuyorum hastanedeyken çok iyi yapıyorum ama evde hüsran

Göremedim nerde paylaştınız acaba

Evet vajina yönü diye yazsanızda çıkar görsellerden. Ama arkadaş göndermiş. Yani vajina yönü aşağı doğrudur. Elinizle içinizi tanımanız lazım. İncecik parmaktan bişey olmaz inan bana :) anlattığım nefes teknikleri ile sok işaret parmağını. Ama tırnağın kesilmiş ve elin temiz olsun.

Kızlar merhabalar,
Ben de birkaç bir şeyler yazıp yardımcı olabileceğim arkadaşlara yardımcı olmak istiyorum.
Eşimle evlendikten sonra uzak mesafede olduğumuz için ilk evlendiğimizde aralıklı olarak birleşmeyi denedik ama olmadı. Hatta ilkinde baya bi kan geldi ve ben gerçekten korktum. Sonraki deneyişlerimizde sanki içimde bir duvar var gibi hissettim. İnternetten araştırdım öncelikle. Tabii ki insan kendisinin vajinismus hastası olmadığını düşünüyor. Ama aynı belirtiler olduğunu okuyunca en sonunda zor da olsa kabullendim. Sonra maddi durumlardan ötürü devlet hastanesine gittim ama pek bir ekstrası olmadığını görünce evde kendim yenmeye karar verdim. Eşimle uzakta olduğumuz için de bolce vaktim oldu.

Ben ilk denediğimde işaret parmağım giriyordu zaten ama iki parmak hiç girmiyordu. Dilatör vs almayı düşündüm ama sonra bu forumda Vemcaine sprey öneren bir yorum gördüm (yazan kişiye çok teşekkür ediyorum). Vücudun ıslak bölgelerine sıkıldığında anestezik etki yapıyor. Yani uyuşturuyor ve acıyı hissetmiyorsun kasları tam kasamıyorsun. Vajinaya sıkıldığında ordaki kaslar da kasılmadığı için içine rahatça bir şeyler girebiliyor. Ben de spreyi denemek istedim. Ve gerçekten bence bu hastalığa sahip herkes denemeli. Çünkü sıktıktan sonra iki parmağım çok rahat girdi. Hatta üç parmağım bile girdi yarısına kadar. Parmaklarımın şeklinden dolayı üç parmağımı ittiremedim. Ve gözlerim doldu gerçekten. Eşimle olacağına inandım. Ve denediğimizde gerçekten başardık. Zorlamasız oldu ve ben sorup durdum tam oldu mu tam oldu mu diye. İki kere spreyle yaptık üçüncüde artık spreye ihtiyaç duymadım. Çünkü hem kaslar alışıyor hem de vajina genişliyor. Ben buraya nasıl kullandığımı yazayım. Denemek isteyen arkadaşlara kılavuz olsun.

Bir elime ayna aldım bir elime de spreyi aldım. Vajina deliğinden iki üç parmak kadar öteden üç dört kez sıktım. Biraz yanma oluyor ilk başta. Ama bir dakika sürmeden bitiyor yanması. Sonra biraz bekledim 5-10 dakika. Önce işaret parmağımı denedim ve kasları kasıp gevşettiğimde hiç acımadığını fark ettim. Eşimle denediğimizde de aynı şekilde hiç acımadı.

Bence birçok şeyden daha etkili oluyor. Hem psikolojik hem fizyolojik ön yargıları vs yenmenize yardımcı oluyor. İnşallah hepimiz çabucak aşarız bu problemi.
Selametle..

E Eltteacherr burası dediğim yer. Derdini yaz yardımcı olan çıkar inşallah. Bana yaradı sanada yarar

Arkadaşlar merhaba ben iki Senelik evliyim ilişki yaşayamadım,diyeceksiniz ki forumda yazılar var hepsini okumaya çalıştım ama ben doktor önerisi istiyorum aşanlar öneride bulunursa sevinirim umutsuzum yapabileceğime asla inanmıyorum ama eşimin ısrarı üzerine araştırma yapıyorum psikiyatriste gittim defalarca beyinde bitiyor dedikleri için ama faydası olmadı hiç içimden gelmiyor parmak egzersizi yapamadım ağlıyorum dokunduğum an bile , yorumlarda dilatör yazmışlardı onu da sipariş ettim kendi parmağıyla insan dokunamadıktan sonra aparatla nasıl yapar inandırıcı gelmiyor ama sizden önerilerinizi bekliyorum

Benimki ağır düzeymiş psikiyatrist öyle söyledi ama o ödevleri ben yapamadım ondan sonra tamamen ümitsizliğe kapıldım bana kalsa hiç uğraşmam ama kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum yaza halledicez diye söz vermiştim eşime ve yaz geldi bunun kolay bir yöntemi yok her türlü canım acıyacak bunu beynim bu şekil kabul ediyor aparatla elle tedavi gözümü korkutuyor başka ne gibi tedaviler uyguluyorlar hangi doktorlarla çözüme ulaştı başaranlar onu öğrenmek için girdim bu foruma da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…