- 9 Aralık 2016
- 152
- 70
- 48
- 40
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.241
Emin ol öyle değil.İnsanlar bunun için nasıl ölüp bitiyor anlayamıyorum bazı kızlar zevk almadığını öylesine yaptığını söylüyor çevrede. Bi tek erkeklerin sevdiği bi şey gibi görünüyo
Diğer jelleri kullanmadım spermi öldürüyor diye .direk ultrason jeli kullandım Cok memnunum bendeKızlar kayganlaştırıcılar yerine ultrason jelini öneririm. Çok daha kolay giriş sağlıyor. Pek çok marka kayganlaştırıcı kullandım ama ultrason jeli gibi değiller.
YardimciBen 30 Ocak 2019 da foruma girip “ben bunu yeneceğim” demiştim. Ağlayan gözlerle tavsiyeleri ve başarı öykülerini okumuştum. Sonra 26 Şubat 2019 günü “yendim” diye yazdım buraya. 1 aydan daha kısa bi zamanda. Çünkü buraya kararla yazdığım gün aslında kolları sıvamıştım.
Ve bu hikayem birçok kişiye ışık oldu. Özelden yardım ettim detaylı birçoğuna. Ve geneli başarıya ulaştı.
Şimdide tekrar siteye girme gereksinimi duydum. Çünkü hamileyim. :) Eski bir vajinismuslu olarak şunu söyleyebilirim ki hayatınız değişecek. Ve asla bu kötü günlerinizi hatırlamayacaksınız.
Herkes başarabilir. Tekrardan hikayemi ve yöntemlerimi paylaşıyorum.
Dua eder, dua beklerim. Sevgilerimle. :)
Ultrason jelini sana kim onerdiEmin ol öyle değil.
Ay maşallah çok duygulandım gerçekten. Çok şükür bende yendim şimdi de bebek istiyoruz Rabbim isteyen herkese nasip etsin. İnanın burada sizin gibi insanlar bir çok vajinismuslu arkadaşa hayatında unutamayacağı yardımı yapıyor belkide farkında olmadan. Bebeğiniz hayırlı olsun
Hangi marka almaliyiz link verebilir misiniz n11 de bir kac cesit varKızlar kayganlaştırıcılar yerine ultrason jelini öneririm. Çok daha kolay giriş sağlıyor. Pek çok marka kayganlaştırıcı kullandım ama ultrason jeli gibi değiller.
Teşekkür ederim. Rabbim en kısa zamanda sizede hayırlısından sağlıklı sıhhatli bir evlat ihsan etsin :)
Göremedim nerde paylaştınız acabaBen 30 Ocak 2019 da foruma girip “ben bunu yeneceğim” demiştim. Ağlayan gözlerle tavsiyeleri ve başarı öykülerini okumuştum. Sonra 26 Şubat 2019 günü “yendim” diye yazdım buraya. 1 aydan daha kısa bi zamanda. Çünkü buraya kararla yazdığım gün aslında kolları sıvamıştım.
Ve bu hikayem birçok kişiye ışık oldu. Özelden yardım ettim detaylı birçoğuna. Ve geneli başarıya ulaştı.
Şimdide tekrar siteye girme gereksinimi duydum. Çünkü hamileyim. :) Eski bir vajinismuslu olarak şunu söyleyebilirim ki hayatınız değişecek. Ve asla bu kötü günlerinizi hatırlamayacaksınız.
Herkes başarabilir. Tekrardan hikayemi ve yöntemlerimi paylaşıyorum.
Dua eder, dua beklerim. Sevgilerimle. :)
Göremedim nerde paylaştınız acaba
Cok guzel yazmissiniz emeginize saglik yasayanin halinden yasayan anlar tabi koymus oldugunuz foto acilmiyor ama bi bende mi acilmadi acaba bilemedim bende psikolaga gittim 10 gun sure verdi parmak egzersizi ama yapamiyorum cesaret edip serce parmagimi bile oraya koyamiyorum Allah saglikla bebeginizi kucaginiza almayi nasip etsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?