- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.261
Başka bi tedavi yöntemi duymadım maalesef ki ben deBenimki ağır düzeymiş psikiyatrist öyle söyledi ama o ödevleri ben yapamadım ondan sonra tamamen ümitsizliğe kapıldım bana kalsa hiç uğraşmam ama kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum yaza halledicez diye söz vermiştim eşime ve yaz geldi bunun kolay bir yöntemi yok her türlü canım acıyacak bunu beynim bu şekil kabul ediyor aparatla elle tedavi gözümü korkutuyor başka ne gibi tedaviler uyguluyorlar hangi doktorlarla çözüme ulaştı başaranlar onu öğrenmek için girdim bu foruma da
Eczanelerden alabilirsiniz. Ben eczaneden aldım . Hepsi aynı zaten bildiğiniz suHangi marka almaliyiz link verebilir misiniz n11 de bir kac cesit var
Bende aynı senin gibiydm spreyle yendm evet ama sprey sadece bi arac unutma önemli olan zihnini beynini kullanman vajinana hükmetmesini engellemen vajinanı önce tanı vajinana dokun orayı hisset kaslarını yönetmeyi ögren sonrası cok rahat ilerliyo ama KORKMA YAPAMAM deme YAPARSIN BASARAMIYCAGIMIZ BİŞEY YOK BİZİM inan buna inanarak basla herseye korkarak degilBende 14 aylık evliyim ilişkiye giremiyorum.Zor durumdayım . uyuşturucu sprey ile yenen varmı acaba nasıl yapabilirim .doktora gitme imkanım yok .eşimin ailesi çocuk baskısı yapıyor cocugumun olmadığını tedavi gördüğümü sanıyorlar .çok ağır geliyor artık .hergun yorgun ve bitkin uyanıyorum .ne yapabilirim. Yenenlerden öneri bekliyorum
Emla kremde uyusturucu etkisi olan bi krem diye duymuştum ama benBahsetmis oldugunuz kremler uyusturucu krem mi acaba benim elimde emla krem var o da ayni islevi gorur mu
Canım bende evlendiğinin 3. Günü hemen internetten bulduğum bir doktorla görüşmeye gittim yaşadıklarımı vs anlattım bana tedavi olman lazım doktorsuz yenemezsin dedi bende 3 günde son gibi reklamları olduğunu söyledim bana seninki ağır sen 3 günde yenemezsin dedi tabi ücreti duyunca başlayamadan hem evime uzaktı yol masrafım vardı hemde 5000tl istemişti.. başka doktora da gittim o da hep ev ödevleri verdi ve ben tek başıma yapamadım yarım bıraktım. Sonunda herşey bıraktım kendi kendine çözülür elbet dedim ama olmadı 1 yıl dolduğunda şok oldum nasıl 1 yıl geçmişti hemde daha yenememiştim doktor vs araştırırken buraya üye oldum önce parmak denedim yok olmuyor kendime aparat yaptım daha kolay olduğunu gördüm hemen dilatör set sipariş verdim araya Ramazan vs. De girdi bayram sonu dilatörümü denedim hemen 2 günde 3. Boya geçtim, sonrası biraz tembellik biraz eşimin tavırları derken 4. Boya geçemedim deneme de yapamadım ama 3. Boyu çok rahat yapıyorum artık.. yani herşey senin elinde doktora da gitsen sen yapacaksın belki onlar orada kendileri egzersiz yaptıracak ama sonrası yine sen yapacaksın kulak çubuğuyla denemeye başlamanı tavsiye ederim baktın olmuyor doktora öyle git ama önce kendin çabala.. çok yorum okudum kendimde evde yapabilirmişim o kadar paraya gerek yok siz kendiniz deneyin diye tavsiyeler veren seanslarda neler yaptıklarını anlatıp yol gösterenleri..Benimki ağır düzeymiş psikiyatrist öyle söyledi ama o ödevleri ben yapamadım ondan sonra tamamen ümitsizliğe kapıldım bana kalsa hiç uğraşmam ama kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum yaza halledicez diye söz vermiştim eşime ve yaz geldi bunun kolay bir yöntemi yok her türlü canım acıyacak bunu beynim bu şekil kabul ediyor aparatla elle tedavi gözümü korkutuyor başka ne gibi tedaviler uyguluyorlar hangi doktorlarla çözüme ulaştı başaranlar onu öğrenmek için girdim bu foruma da
Vajinismusu yenmemi sağlayan doktorum.. Ultrason jeliyle oldu benim ilk.. Sonrasında da onunla devam ettim.Ultrason jelini sana kim onerdi
Marka önemli değil bence ama benimki Aqua..Hangi marka almaliyiz link verebilir misiniz n11 de bir kac cesit var
Benimki ağır düzeymiş psikiyatrist öyle söyledi ama o ödevleri ben yapamadım ondan sonra tamamen ümitsizliğe kapıldım bana kalsa hiç uğraşmam ama kendimi kurbanlık koyun gibi hissediyorum yaza halledicez diye söz vermiştim eşime ve yaz geldi bunun kolay bir yöntemi yok her türlü canım acıyacak bunu beynim bu şekil kabul ediyor aparatla elle tedavi gözümü korkutuyor başka ne gibi tedaviler uyguluyorlar hangi doktorlarla çözüme ulaştı başaranlar onu öğrenmek için girdim bu foruma da
Canım bende evlendiğinin 3. Günü hemen internetten bulduğum bir doktorla görüşmeye gittim yaşadıklarımı vs anlattım bana tedavi olman lazım doktorsuz yenemezsin dedi bende 3 günde son gibi reklamları olduğunu söyledim bana seninki ağır sen 3 günde yenemezsin dedi tabi ücreti duyunca başlayamadan hem evime uzaktı yol masrafım vardı hemde 5000tl istemişti.. başka doktora da gittim o da hep ev ödevleri verdi ve ben tek başıma yapamadım yarım bıraktım. Sonunda herşey bıraktım kendi kendine çözülür elbet dedim ama olmadı 1 yıl dolduğunda şok oldum nasıl 1 yıl geçmişti hemde daha yenememiştim doktor vs araştırırken buraya üye oldum önce parmak denedim yok olmuyor kendime aparat yaptım daha kolay olduğunu gördüm hemen dilatör set sipariş verdim araya Ramazan vs. De girdi bayram sonu dilatörümü denedim hemen 2 günde 3. Boya geçtim, sonrası biraz tembellik biraz eşimin tavırları derken 4. Boya geçemedim deneme de yapamadım ama 3. Boyu çok rahat yapıyorum artık.. yani herşey senin elinde doktora da gitsen sen yapacaksın belki onlar orada kendileri egzersiz yaptıracak ama sonrası yine sen yapacaksın kulak çubuğuyla denemeye başlamanı tavsiye ederim baktın olmuyor doktora öyle git ama önce kendin çabala.. çok yorum okudum kendimde evde yapabilirmişim o kadar paraya gerek yok siz kendiniz deneyin diye tavsiyeler veren seanslarda neler yaptıklarını anlatıp yol gösterenleri..
Egzersiz olmadan, orana dokunmadan halletmek istiyorsan kendi doktorumu tavsiye edebilirim: Dilek Öcal..Arkadaşlar merhaba ben iki Senelik evliyim ilişki yaşayamadım,diyeceksiniz ki forumda yazılar var hepsini okumaya çalıştım ama ben doktor önerisi istiyorum aşanlar öneride bulunursa sevinirim umutsuzum yapabileceğime asla inanmıyorum ama eşimin ısrarı üzerine araştırma yapıyorum psikiyatriste gittim defalarca beyinde bitiyor dedikleri için ama faydası olmadı hiç içimden gelmiyor parmak egzersizi yapamadım ağlıyorum dokunduğum an bile , yorumlarda dilatör yazmışlardı onu da sipariş ettim kendi parmağıyla insan dokunamadıktan sonra aparatla nasıl yapar inandırıcı gelmiyor ama sizden önerilerinizi bekliyorum
Ben doktora sormuştum ultrason jelini kayganlastirici olarak kullansam dedim kullanılmaz dediVajinismusu yenmemi sağlayan doktorum.. Ultrason jeliyle oldu benim ilk.. Sonrasında da onunla devam ettim.
Marka önemli değil bence ama benimki Aqua..
Egzersiz olmadan nasıl yapılabiliyor aklım almıyor ..konuşarak mı yol gösteriyor Yani
Onları da denedim bütün yazan yollara başvurdum uyuşturmuyor zaten o vemcaine sprey etki bile etmedi bebe yağı falan her şeyi aldımBir seferde olup bitsin diyenler , egzersiz lerden kaçanlar sürekli erteleyenler passiflora tablet , vemcaine sprey ve zeytin yağı ile başarabilirsiniz lütfen bunları araştırın artık zamanınız boşa geçiyor
Neler yapıyor nasıl oluyor acabaEgzersiz olmadan, orana dokunmadan halletmek istiyorsan kendi doktorumu tavsiye edebilirim: Dilek Öcal..
Nerde bu doktorBen hipnoz yöntemiyle yenmiştim. Egzersiz söylememişti. Haa ben yinede yapmıştım ama. Konuşarak bilinç altındaki korkuları yok ediyo. Hatta bu kişi ağrısız normal doğum yaptırıyor hipnoz ile ilaçsız vs
Afyon devlet hastanesinde Gülten Gökkus instagramdan inceleyin. Hatta yazın yardımcı olur. allah rızası için yapıor devlette parasız.
Madetene nemlendirici bir krem cilt yenileyici özelliği de bulunuyormuş. Este krem hafif uyuşturucu bir krem ama çok işe yarıyor. Mesela emla krem bende işe yaramamıştı boşuna bir ton para vermiştim.Bahsetmis oldugunuz kremler uyusturucu krem mi acaba benim elimde emla krem var o da ayni islevi gorur mu
Nerde bu doktor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?