Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Keşke Afyon'da olsaydım ,bulunduğum şehirde yok ve eşim götürmez kesin

Gitmene gerek yok. Ben o yüzden tüm tedavi sürecimi makale halinde yazdım. Adım adım yaparsanız zaten başarırsınız. Ama kendisine instagramdan ulaşsanızda telefondan bile destek olur.

Arkadaslar iyi aksamlar. Sanirim dilator seti alicam cunku egzersiz olmadan yenemiycem anladim. Doktordan bir onceki adim benim icin dilator olacak. Son carem de iyi bir doktor. Insallah gerek kalmaz. N11 e baktim simdi hep tek tip pembe kutuda olan seti gosteriyor. Satici firma farkli ama urun hepsinde ayni. Kullanan arkadaslar bh urun kaliteli midir? Cunku cok hassas bir bolgeye temas edecek o yuzden emin olamadim. Bir de gizli kargo nasil oluyor. Biz cogu kez evde olmadigimizda kargomuzu emanet alan biri var. Uzerinde ne yazacak. Elaleme rezil olmayalim((

Burayı çok boşlamışım :) hamilelikte cinsellikten uzaklaştığım için buradaki arkadaşlara yardım edemeyeceğim fikrine kapıldığım için yazmama kararı almıştım bir de bir ara kim kimdi karıştırmaya başlamıştım birine öneri veriyordum sonra aynı soru yine geliyordu o yüzden de kaçtım desem yeridir. Ben burayı ilk bulduğumda yazmak yerine sayfaları kurcalamıştım ve çoğu kişi aynı şeyleri yazmış yenmişti. Bende hatta dilatör seti sipariş etmeyip kendimce aparat hazırlayıp onunla egzersiz yapmaya çabalamıştım kendı basıma basarılı oldugumu sandıgım zamanlardı ve baktım kı bi yerde yanlış yapıyorum sonra buraya yazmaya basladım buradakı o donem gercekten bana aılemden bıle yakın olan dostlarla onların bana olan guven ve destegıyle yendım. Şuan hepimiz farklı yerlere dagılmıs olsakta o olusan guven sevgı degısmıyor belkı yuz yuze tanıssak bu kadar sevıp bu kadar guvenemezdım ama burada ınsanlar bırbırıne o kadar guzel destek oluyor ki özledıgımız bır hıs. Ben arkadaslarıma da anlatmıstım ve kımısı dalgaya vurdu kımısı esımı suclayarak benı de o fıkre ınandırmaya calıstı oyle kı ben hamıle kalamam dıyordum bu hastalıgı yenemem dıyordum onlarla konustukca oysa burada oyle umudu kıran kımse bulamazsınız o yuzden herseyı buraya yazın yanlısı da dogruyu da yazın kı burada uyaralım soyle yap boyle yap dıyelım.
Diyeceksınız kı ee sen yendın de ne oldu :) valla ben yendıkten 2 3 ay sonra hamıle kaldıgım ıcın acıkcası olayı tam kavrayamadım yanı zevk baslarda aldım cunku buyuk bır hevesle yapıosn ogrendıklerını uygulamak hosuna gıdıo esının senı oyle cesur gormesı senı gaza getırıyor :) ama sonra sonra bende tedırgınlık basladı esımın cabasıyla ılıskı oluyordu :) sonra hamıle kaldım ve rısk olmamasına ragmen esımde bende korktuk bebege zarar verırız bızım yuzumuzden düşer sandık ve 3 ay ılıskı olmadı sonra deneme yapalım dedık bu seferde alısılmıs pozısyon benı zorlamaya basladı ve esımın korkusu gecmıs olsa bıle benım korkum gecmedı hep aklım bebegıme gıtmeye basladı sımdılerde karnımdan dolayı zaten bırsey olmuyoır :) umarım doğumdan sonra hersey eskısı gıbı olur suan bırsey surmeyede korkuyoruz anı bır hareketten de kacınıyoruz cınsellıkten cok bebek odaklı olduk ıkımızde ınsallah herşey güzel olur :)

Evet canm pembe kutu icinde 4 boy var. N11 e dilator yazdığında gizli kargo diye cikiyor bir tanesi ben ondan siparis ettim hemde is yerine :) uzerine gercektrn birsey yazmiyorlar merak etme

Dün gece eşimle deneme yaptık girişi bir türlü beceremedik önceden kafamda ya girerse diye korku oluşuyordu artık o korku yok rahatlamışım baya sevindim buna.. ultrason jelini de sürdük ama yok bi türlü yolunu yönünü ayarlamadık birkaç şekilde denedik ben eşimin üzerinde sırtım ona dönük oturdum en rahat o şekilde girişe denk geldi ama bir türlü girmiyor ve ben o anda nefesimi kegel egzersizini falan ayarlayamıyorum bir heyecan basıyor

Kızlar merhaba bende bir vajiliyim..önerdiğiniz spreyi aldım lakin kullanmadım henüz artık cesaretim kırıldı spreyle bile yapamazsam düşüncesinden korkuyorum ..Sizce bizlerde başarabilir miyiz hiç güvenim kalmadı yoruldum artık benimle eş değer evlenen herkes hamile ve yakınlar benden de bekliyor haliyle denemiyormusunuz çocuk düşünün artık diyenler .. içimden diyorum keşke o işi yapabilsem önce ..
sağdıçlık bile yapmak durumunda kaldım ..kelin merhemi olsa misali
Yakın bi arkadaşımla paylaştım durumu ne varda yapamıcak canın çok tatlı diye beni payladı nerdeyse ve her konuşmada hala mı olmadı kazıyorum gibisinden cümleler telefonunu açmak bile istemiyorum
Kusura bakmayın lafı çok uzattım derdimi bi siz anlarsınız

Ben de vajinismusum ve evde tedavi asamasindayim. En son gittigim kadin dogum doktoru (ki kendisine cok guvendim) ilk denemede en dogru pozisyonun kadin ustte ve yuzunun erkege dönük sekilde oldugu pozisyon oldugunu soyledi. Sirtin esinin yuzune dönük olursa daha zor yaparsiniz anatomik olarak dedi. Belki bir faydasi olur paylasmak istedim

Takip ediyorum yanlis hatirlamiyorsam sizinle ayni durumdayiz. 3.aparati ve esimin 2 parmagini alabiliyorum fakat 4.aparat ve esli denemede basarisizim. Ben sprey kullanmiyorum kendimce daha dogru ve dogal oldugunu dusundugum icin. Acaba yanlis mi yapiyorum

Merhabalar,ben de yaklaşık 7 yıldır evliyim ve hala atlatamadım vajinismusu ne yazık ki.İlk zamanlar hep eşim yaklaşmak istediğinde ben kendimi geri çektim,sonra da ara sıra sürtünme yoluyla bir şeyler yaşadık.İlişki sıklığımız da gittikçe azaldı ve şu an çok nadiren o istedikçe bir şeyler yaşıyoruz.Tabi evlilik boyunca yaşadığımız kavga ve küslükler de cinsel hayatımızı iyice etkiledi.Ben kendi kendime parmağımla denedim fakat bir parmaktan ileri gidemedim.Doktora da muayene olmaya gidemiyorum bir türlü korktuğum için.Eşim de istiyor fakat pek çabalamıyor.Bu durumu kabullendi artık iyice sanki,fakat ben çocuk istiyorum ve ne yapacağımı bilmiyorum.Herkes de çocuk düşünmüyor musunuz artık diye soruyor.Bir iki arkadaşım dışında kimse bilmiyor.Önce nereye gideceğimi de bilemiyorum ve çok korkuyorum.Zaten rahat bir insan da olmadığımdan eşime de fazla bir şey diyemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…