- 4 Temmuz 2019
- 31
- 13
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.281
Keşke Afyon'da olsaydım ,bulunduğum şehirde yok ve eşim götürmez kesin
Kizlar vajinismusu yenipte zevk alan var mı
Bende bugün sanki değişik hissettim de tuhaf geldi . Hatta eşime biraz bekle hemen boşalma dedim. Öyle bir psikolojiye bürünmüşuz ki sanki hiç zevk alamam gibi geliyordu . Esimde şaşırdı hattaYa tabikiİçerisinin ne kadar boşluk ve rahat olduğunu görünce zaten alacaksın :)
Bende bugün sanki değişik hissettim de tuhaf geldi . Hatta eşime biraz bekle hemen boşalma dedim. Öyle bir psikolojiye bürünmüşuz ki sanki hiç zevk alamam gibi geliyordu . Esimde şaşırdı hatta
Evet canm pembe kutu icinde 4 boy var. N11 e dilator yazdığında gizli kargo diye cikiyor bir tanesi ben ondan siparis ettim hemde is yerine :) uzerine gercektrn birsey yazmiyorlar merak etmeArkadaslar iyi aksamlar. Sanirim dilator seti alicam cunku egzersiz olmadan yenemiycem anladim. Doktordan bir onceki adim benim icin dilator olacak. Son carem de iyi bir doktor. Insallah gerek kalmaz. N11 e baktim simdi hep tek tip pembe kutuda olan seti gosteriyor. Satici firma farkli ama urun hepsinde ayni. Kullanan arkadaslar bh urun kaliteli midir? Cunku cok hassas bir bolgeye temas edecek o yuzden emin olamadim. Bir de gizli kargo nasil oluyor. Biz cogu kez evde olmadigimizda kargomuzu emanet alan biri var. Uzerinde ne yazacak. Elaleme rezil olmayalim((
Kizlar vajinismusu yenipte zese
Maalesef :) sıfır şu an :)Kizlar vajinismusu yenipte zevk alan var mı
Evet canm pembe kutu icinde 4 boy var. N11 e dilator yazdığında gizli kargo diye cikiyor bir tanesi ben ondan siparis ettim hemde is yerine :) uzerine gercektrn birsey yazmiyorlar merak etme
@qraphacer cidden mi baya zaman oldu amaMaalesef :) sıfır şu an :)
Yani sen başaralı@qraphacer cidden mi baya zaman oldu ama
Ben de vajinismusum ve evde tedavi asamasindayim. En son gittigim kadin dogum doktoru (ki kendisine cok guvendim) ilk denemede en dogru pozisyonun kadin ustte ve yuzunun erkege dönük sekilde oldugu pozisyon oldugunu soyledi. Sirtin esinin yuzune dönük olursa daha zor yaparsiniz anatomik olarak dedi. Belki bir faydasi olur paylasmak istedimDün gece eşimle deneme yaptık girişi bir türlü beceremedik önceden kafamda ya girerse diye korku oluşuyordu artık o korku yok rahatlamışım baya sevindim buna.. ultrason jelini de sürdük ama yok bi türlü yolunu yönünü ayarlamadık birkaç şekilde denedik ben eşimin üzerinde sırtım ona dönük oturdum en rahat o şekilde girişe denk geldi ama bir türlü girmiyor ve ben o anda nefesimi kegel egzersizini falan ayarlayamıyorum bir heyecan basıyor
Takip ediyorum yanlis hatirlamiyorsam sizinle ayni durumdayiz. 3.aparati ve esimin 2 parmagini alabiliyorum fakat 4.aparat ve esli denemede basarisizim. Ben sprey kullanmiyorum kendimce daha dogru ve dogal oldugunu dusundugum icin. Acaba yanlis mi yapiyorumDün gece eşimle deneme yaptık girişi bir türlü beceremedik önceden kafamda ya girerse diye korku oluşuyordu artık o korku yok rahatlamışım baya sevindim buna.. ultrason jelini de sürdük ama yok bi türlü yolunu yönünü ayarlamadık birkaç şekilde denedik ben eşimin üzerinde sırtım ona dönük oturdum en rahat o şekilde girişe denk geldi ama bir türlü girmiyor ve ben o anda nefesimi kegel egzersizini falan ayarlayamıyorum bir heyecan basıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?