Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Burada sırt dönükken daha kolay olduğunu yazanlar olmuştu birde öyle deneyeyim dedim bende yüz dönükte denedim ama sanırım acemilikte bizi zorluyor biraz eşimde bu konuda tecrübesiz 1 hafta sonraya kaldı artık anca haftasonları deneyebiliyoruz

Ben ilk spreyle yaptım suan spreysiz 3. Aparatı çok kolay yapıyorum ama 4e hiç geçemedim girmiyor bir türlü spreyli yada spreysiz.. eşli denemede de eşim sprey falan olunca istemiyor o yüzden onda da hiç spreyli deneyemedim sprey olsa başaracağım belki de ama bende bilmiyorum ne yapsam ne etsem bende bu koca varken zaten

Yaptığınız tartışmalar ve küslükler cinsel ilişki yaşamadığınızdan dolayı. Eğer çocuk istiyorsan diini sıkman lazım. Bu da egzersizle olur. 7 yıldır diyorsun bu erkek için uzun bir süre. Yanlış anlama ama hata sende. Yani ne var dişini sıksan burda egzersiz yapanlardan kim öldü ki. Birazcık acı. Bu hastalığı yenmeye değmez mi. ?? Ya rica ediyorum EGZERSİZ yapın.

Ben doktora sormuştum ultrason jelini kayganlastirici olarak kullansam dedim kullanılmaz dedi
Ben de sordum sonradan başka bir doktoruma, o da tabi ki kullanabilirsin dedi. Hatta gebelik düşündüğüm için gebeliğe engel olur mu diye de sordum, olmaz dedi. Zaten burada o şekilde hamile kalmış çok kişi gördüm.

Neler yapıyor nasıl oluyor acaba
Terapi yapıyor işte, kafandaki cinsellik klasörünü silip en baştan bir klasör oluşturuyor gibi düşün. Terapi sırasında bunun bana ne faydası olacak ki diye düşünüyorsun çünkü fiziksel bir egzersiz yapmıyorsun ama 3. seansta bal gibi de oluyor.

Deniyorum ama çalışınca bir de ortam müsait olmayınca az yapabiliyorum.Bir de bir parmaktan fazlasi girmiyor bir türlü

Akşamları yap. İnan çok basit. Eğer parmakla yapamıyorsan dilatör sipariş et. Ben neredeyse 1.5 yılımı boşuna geçirdim. Sende daha fazla erteleme. Gerekirse izin al buna değer...
İnşallah ya sanki bana hiç olmayacakmış gibi geliyor.Kendimi yetersiz hissediyorum.Eşim bugün doğum günümü kutlamadı diye ona karşı biraz suratım değişti,bu yüzden benimle kavga etti.Çocuk musun sen falan dedi,iyice moralim bozuldu.Kavga esnasında da kalbimi çok kırdı ve bu konuyu da yüzüme vurdu.Su an çok mutsuzum ve içimden hiç bir şey yapmak gelmiyor.Boşanmalı mıyım acaba bilemiyorum

ne bosanmasi neden hemen ümitsizlige kapiliyoruz biz kadin milleti
senin acilen oturup esinle bu durumu konusman lazim, vajinismusun bi rahatsizlik oldugunu kabul etmesi lazim öncelikle ve bunu birlikte, sadece onun destegiyle isterse asabileceginizi ona anlatman lazim
sonra da madem 7 sene korkudan beklemissin, kesinlikle uzman bi doktordan yardim almalisin
ben Almanyadayim ama eger Türkiyede olsaydim kesinlikle Reyyan Özcan Temizkan var Ankarada ona giderdim, istersen instagramda takip et, cok samimi cana yakin, seni gercekten anlayan, anne sefkatiyle yaklasan bi bayan doktor ve kesinlikle tedavi oluyosun
bu hastalik degil arkadaslar, asilabilecek bisey, %100 tedavisi var
kendinize, yillariniza yazik etmeyin

Ya işte bu kavgaların olmaması için çabala. Bunu yenersen tartışmalar azalır inan bana. Biz sana burda yardımcı oluruz. Yeter ki umutsuzluğa kapılma. Korkma acıdan ölmeyeceksin.

Çok teşekkür ederim,ben de ist.teyim burda da çok var aslında ama önce nereye gideceğimi bilemedim bir türlü,bir de şu eşimle ara sıra kavgalarımız beni her şeyden soğutuyor.Bana destek olması gerekirken köstek olup sonra da beni suçluyor.

Sen vajinismusu yen, esinin bakisi da degisecek
ama daha fazla gecikmtirme
kaldi ki esin 7 sene sabretmis, bence takdiri hakediyor
ne erkekler var, seni sevmese sabreder miydi?
bunu düsün ve esine anlayisli ol bence, onunla güzelce oturup konus, bundan sonra herseyi deneyecegini bunu asacagini söyle
ondan etkilenme ama, sonucta kendin icin asmalisin bunu.
pes etme, hemen simdi ilk adimi at bekleme artik, zamanin bosa gitmesin daha fazla
zararin neresinden dönsen kardir. belki de hayirlisi böyleydi sizin icin bilemezsin
ben de doktoru aramak icin bile kac hafta düsündüm, cok cekindim arayamadim
ama sonra arayip konusunca öyle rahatladimki, karsimda beni anlayan biri vardi artik
ve iyiki de aramisim, iyiki de gitmisim cesaretimi toplayip
burda okadar insan yapiyor ve asiyolar bak, senin de bi farkin yok onlardan, yapabilirsin

Teşekkürler içimi rahatlattınız.Sizce önce hangi doktora gitmeliyim.Normal bir kadın doğuma görünemedim beni anlamaz diye ama tam olarak sorunumu da bilemediğim için önce anlayan birine baktırmak istiyorum.

Ben normal bi kadin doktoruna gitmezdim, cünkü bazen de malesef doktor yüzünden daha bi korku olusuyor
Istanbuldasin galiba orayi cok bilemiyorum ama internette arastirin yorumlari okuyun
ben sadece dedigim o doktoru biliyorum, cünkü videolarini izledim, yorumlari okudum ve instagramdan da yazdim gercekten cok iyi bir insan
mesafeyi düsünme bence, eger yani istanbulda bulamiyosan git ankaraya ne olacak sanki
almanyada resmen hic doktor yok bununla ilgilenen, tek 1 doktor buldum, ona da yakin ülkelerden gelenler bile varmis, cünkü baskasi yok mecburiyet iste
ve zaten uzun sürmüyor tedavi, ben 3 gün gittim sadece, gerisini kendim hallettim. yani daha atlatmadim tam ama kesinlikle cok mesafe katettim
beklersen hic bitmeyecek

Doğru çok haklısınız benim de başlamam lazım artık bir yerden.Şimdiye kadar hep erteledim ve zaman geçip gitti bu şekilde.Artik koydum kafama doktora gitmeyi,önce kendi kendime halletmeyi düşündüm ama genelde geçiştirdiğim için pek işe yaramadı.En iyisi doktora gitmek galiba.

canim bak burda okuyoruz cok kisi kendisi yapmis ve basarmis masallah ne güzel keske biz de öyle olsak.
ama bazi insanlar -benim gibi- kendisi asamaz bunu cünkü korkumuz fazla bizim cesaretimiz yok.
bak olsaydi 7 sene beklemezdin sen de baslardin
oyüzden zorlama kendini derim git direk doktora
o korkuyu asinca doktorda artik evde kendin de yapabiliyosun
ama biri sana yardim etmeli iste o ilk adimi atmalisin
ama kendisi cesaretli olan tabiki evde yapsin kendi o kadar para vermemis olur
ben ama verdigim para icin pisman degilim, cünkü kendim yapamayacaktim bu hayatim icin yaptigim bi yatirim oldu
öyle de böyle de para gidiyor bi yerlere onu düsünseydim hala caresizce bi mucize olmasini bekleyecektim evde

Çok haklısın,inşallah eşimle de aramizdaki sorunlar düzelir ve bunu birlikte atlatırız.En büyük hayalim bu ve bir evlat sahibi olmak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…