Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar merhaba. Yeni evliyim 2 aydır burada yazılanları okudum ve doktora gittim. Doktorumun tavsiyesiyle parmak egzersizlerine başladım aslında başlayamadım desem daha doğru olur. İlk boğuma kadar soksam da sanırım zara değdiğim an canım yanıyor. Hemen parmağıma bakıyorum kan var mı diye. Küçüklüğümden beri kan korkusu vardı da bende sanırım benim korkum o zar kısmında. 1-2 cm parmağımı sokmakta sorun yok ama o et parçasını geçemiyorum. Bu normal mi? Sizler de bunu yaşadınız mı? Yardımcı olursanız çok sevinirim

Evet ben de ileri gidemiyorum bir türlü vajina mi dar nedir bilemedim,gitmiyor fazla

Öncelikle zar okadar yakında olmaz canım. Eğer 1 boğum kadar yakında olsaydı açtığında ayna ile gorebilirdin ki bunu ancak jinekologlar vs yapabiliyor. Zar baya ileride hatta ben ilk penisin tamimini aldığım iliskimde hiç birşey olmadı. Bir kac iliski sonra zara denk geldik.

Bunu kesinlikle seni rahatlatmak için söylemiyorum. Hiç acı yok. Ben tabi bir kaç iliski boyunca hiç birşey olmadığı için sonrasında yine olmadı zannederek kalktım yataktan çünkü ne acı ne sızı hiçbirşey hissetmedim. Kalktığımda ise sadece 1 çay kaşığı kan elime geldi okadar :)

Bütün anlatılan hurafeler yalan. Asla öyle kan falan gelmiyor dolu dolu. Ki gelse bile regl dönemin nasıl geçiyor:)
Ama diyorum ki cay kaşığı yoktu bile belki :)

Inan bana. Guven bana bende 7 ay senin gibi düşündüm biliyorum. Anlıyorum.

Anliyorum benimki de tecrubesiz parmak egzersizlerini esime yaptirdiktan sonra yönünü yapisini daha iyi anladigini soyluyor ama bakalim :)) Aslinda sık bir sekilde yapabilsek belki daha kolay atlatirdik ama hayat iste herkesin firsati olmuyor

Evet ben de ileri gidemiyorum bir türlü vajina mi dar nedir bilemedim,gitmiyor fazla
Sanırım o bölge kasların olduğu bölge ve istemsizce kasılıyorsun dar geliyor sana aslında orası aşılacak bir yer.. bende aylarca ordan öteye gidemedim ve kan korkum var benimde sırf bu yüzden kulak çubuğundan öteye gidememiştim ama biz yavaş yavaş ve kayganlaştırıcı kullanarak egzersiz yaptığımız için galiba zar esniyor ve kanama olmuyor kesinlikle bundan korkma. Ha diyelim ki sende oldu kanama hurafelerdeki gibi olmayacağına adım kadar eminim birkaç kişiyle konuştum normal ilişkiye giren leke gibi geldi bende çok kanayacak sanıyordum falan dediler burda yazan herkeste benzer şeyler söylüyor zaten regl oluyoruz ne kadar kanamamız oluyor ondan korkmuyoruz sonuçta dimi

Nasıl iyisin :) çok teşekkür ederim biraz olsun cesaret verdin cevabınla moral oldun çok sağol

Ben aslında korkularımı biraz yendim ama ileri itmeye çalıştığımda sanki bir yerlere takılıp kalıyor gibi.Kendim kulak çubuğundan aparat yapıp denedim ama onu hiç alamadım.Yabancı cisim alamıyorum malesef

Parmak egzersizi yapamayanlar öncelikle ayna karsisinda inceyerek dokunsunlar kesinlikle cok faydasi oluyo dokunmaya alismadan parmak egzersizi zor ve yipratici gelebilir olmuyor diye pes etmeyin önce eliniz temizken ıslatarak ayna karsisinda dokunun hatta ben ilk zaman sadece isaret parmagimla dokunup bekliyodum sonra parmak almak daha kolay oldu çünkü alisiyorsunuz orasi da sizin organiniz ilk dokundugumsa bile sızı hissediyodum sonra geçti dilator seti alip yavas yavas ilerledim şuan 4. Boya kadar alabiliyorum sizde beklemeden başlayın derim

4. Boyu nasıl yapıyorsunuz acaba ben 3te takıldım kaldım

Göya Bugün eşimle denicektik o kadar ödlek birisiyim ki kalkıp denemeye bile cesaretim Yok çok kızıyorum kızlar kendime çok uzaktan oturacakta kendiliğinden çözülecek bişey değil bunu da biliyorum ama böyle şu anda stresten paniklikten ağlama fln geliyorsizde de böyle mi oluyordu..

4. Boyu nasıl yapıyorsunuz acaba ben 3te takıldım kaldım
3ü yaptiysan 4ü de yapabilirsin :)
sadece o korktugun yerde korkmadan cesaret et ve yavas yavas it bir milim bile daha fazla itebiliyosan basaridir
ve cok aciyor ilk basta ben de yapamam sandim ama aciya galiba tahammül etmek lazim alisinca zaten artik acimiyor
ilk aparati aldigin günü düsün ozman da cok zordu ama zamanla yapa yapa alistin
bunu da yapa yapa alisacaksin

Ben uyuma numarası yaptığım günleri biliyorum :) suan hayatımdaki en pişman günlerim arasında. Lütfen yapma. Ne kadar cok uzerine gidersen okadar cabuk yeniyorsun ve rahat nefes aliyorsun

Evet haklısın aparatı ilk aldığımda Aaa 1 çok kolay 2de eh ama bu 3 hayatta olmaz 4ü hiç yapmam zaten demiştim şimdi 3 çok kolay ama 4 girmiyor bir türlü yani girse iteceğim ama boyut olarak giriş kısmından büyük kalıyor ben itmeye çalıştıkça oradaki diğer taraflara zorluyor öyle olunca da korkuyorum birşey olacak diye ama kafaya koydum bu hafta bitecek bu iş

İlk basta wemcaine spreyle alip alistirmistim sürekli cevirdim icindeyken falan gir cik yaptim sonra dogal sekilde hissetmek icin sadece bebeyagi sürüp cok yavas sekilde yaptim oldu az az ilerle nefes al ver ilk basta zorluyo sonra alisiyo farkli günlerde 3 4 deneme sonrasinda alisti ben de hala eşli denemeye cesaret edemiyorum olmazsa hayal kırıklığı olcak gibi hissediyorum

Bir de benim yumurtlama dönemi diye mi bilmiyorum yoksa 4. Boy sebebiyle mi kanamam oldu hangi sebepten bilmiyorum o aklıma takılmıştı

Bir de benim yumurtlama dönemi diye mi bilmiyorum yoksa 4. Boy sebebiyle mi kanamam oldu hangi sebepten bilmiyorum o aklıma takılmıştı
4. Boy olduğu için olabilir sonuçta penis boyunda ama 4. Boyu yapabilen arkadaşlar daha iyi bilirler onlarda da olduysa gerçi herkes bir değil bazısında ilişkide bile olmuyor ama bence kafana takma önemli mi senin için kan gelip gelmemesi illa ilişki anında olmalı diyenler var mesela ben öyle düşünmüyorum ilk başta öyle düşünüyordum ama artık umrumda değil ilişki olsunda kan ne zaman gelir gelmez takılmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…