Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Nerde bu almanyadaki doktor canim? Bide parmak veya dilator egzersizi mi yapiyor? Nasil bi yontem kulaniyor bende gitmek istiyorum?

MERHABA ÖZELDEN YAZIYORUM SİZE . BANA YARDIM EDİNNNN

Arkadaslar bende yendim sonunda aslinda yeneli 2 ay olmus ama ben her defasinda ya olmazsa derken derken baktimda 2 aydir olmadigi hic olmamis.... Bu hafta her gun denedik.. dun her pozisyonu yapmaya calistim. Once aparat sonra hemen penis ve her turlu pozisyonda rahattim akliniza gelen her pozisyon... Sunu soylemek istiyorum ben su pozisyonda asla yapamam demeyin cunku en kolay benim en korktugum pozisyondna oldu.. yardma ihtiyaci olan yazabilir... Hepinizi opuyorum

Benim ilkte de oldu son denemelerde de oldu sebebini bilmiyorum ama enfeksiyon falan da yok aslında tedirginligim ondan
Zar zedeleniyordur bence. Korkulacak birşey değildir diye düşünüyorum. Sen öyle deyince bende bugün dedim acaba olur mu ama bende kanama falan olmadı baya içeride oynattım beklettim hatta. Dediğim gibi herkesin farklı oluyor sonuçta biraz daha deneyip agrı sızı olursa doktora görün yine de kafanda birşey kalmasın tabi

Nekadar surede yendiniz ve nasil yendiniz

Ya ne güzel Rabbim bize de nasip etsin inş dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş derler. Ne zaman yenmiştin

Nekadar surede yendiniz ve nasil yendiniz
Merhaba canim.. 15 aylik evliyim. En basinda doktora gittim. Ama yenmek 14. Aya nasip oldu. Kafama koyduktan 1 hafta sonra yendim. Bildigin aparat calismayla. Nefes egzersizi. Aparati icime nasil alacagim.. olay bundan ibaret zaten merk ettigin bisey olursa yazabilirsin. Detaylica anlatabilirim...

Arkadaşlar doktorum parmak egzersizi verdi ısrarla yapmamı istiyor iğrendiğimi söyledim sadece hissetmeyi istiyorum içeri diyor. Ne yapacağım bilmiyorum stresten yapamıyorum deniyorum olmuyor. Yapanlar nasıl cesaret edip yaptınız lütfen yardım edin

Arkadasim merhaba, hissettigin sey agzinin icinden farksiz bi gayret hemen yapcaksin diye kaide yok. Yavas yavas bugun 1 cm ilerlersin yarin 1 cm oyle ilerlersin. Ama basina gecmekten vvazgecme

Yapamayacagım, nasıl yapacagım diye düşünmeyi bırak lütfen. Yapıcam basarıcam olacak diyerek basla denemeye. Bu hastalık benım sinirlerimi cok bozmustu bi hırsla basladım çalışmaya. Ki söylemiştim sana ilk denedigimde bayılacak gibi olmustum gözlerim filan kararmıstı ama bırakmadım kesinlikle. her gün bir adım daha ileri gideceksin sende

Umarım doktorum da aynısını dedi az önce bana güvenin ve de kendinize dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…