- 20 Haziran 2018
- 124
- 20
- 98
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #243.341
Nerde bu almanyadaki doktor canim? Bide parmak veya dilator egzersizi mi yapiyor? Nasil bi yontem kulaniyor bende gitmek istiyorum?Ben normal bi kadin doktoruna gitmezdim, cünkü bazen de malesef doktor yüzünden daha bi korku olusuyor
Istanbuldasin galiba orayi cok bilemiyorum ama internette arastirin yorumlari okuyun
ben sadece dedigim o doktoru biliyorum, cünkü videolarini izledim, yorumlari okudum ve instagramdan da yazdim gercekten cok iyi bir insan
mesafeyi düsünme bence, eger yani istanbulda bulamiyosan git ankaraya ne olacak sanki
almanyada resmen hic doktor yok bununla ilgilenen, tek 1 doktor buldum, ona da yakin ülkelerden gelenler bile varmis, cünkü baskasi yok mecburiyet iste
ve zaten uzun sürmüyor tedavi, ben 3 gün gittim sadece, gerisini kendim hallettim. yani daha atlatmadim tam ama kesinlikle cok mesafe katettim
beklersen hic bitmeyecek
Spreyle 4. Boyu yapmayı başardımBir de benim yumurtlama dönemi diye mi bilmiyorum yoksa 4. Boy sebebiyle mi kanamam oldu hangi sebepten bilmiyorum o aklıma takılmıştı
MERHABA ÖZELDEN YAZIYORUM SİZE . BANA YARDIM EDİNNNNArkadaşlar lütfen paralarınızı boşa harcamayın. Sizi çok iyi anlıyorum yeneyim de bir şekilde para önemli değil diyebilirsiniz. Ben de randevu almıştım. Şiddetine göre 7 bine çıkar dediler. Tamam defim olsun 2 ay sadece onun içim çalışırım. Eşime açtım konuyu sen bilirsin ama sadece beyninde bitecek bir hastalık için çok değil mi dedi önce küstüm kırıldım sonra hak verdim. Dedim yazık günah kenara koyar birikim yaparım. Sonra burayı buldum ve bir arkadaşımın yakından ilgilenmesiyle parmak egzersiziyle 3 hafta gibi bir sürede tamamen kurtuldum. Vajinusmus derecem vajinaya dokunamayacak kadar ağırdı. Eldiven,jel,ayna,sabır ve kararlılık. İlk denemede girdi o gün Vemcaine spreyi de sıkmıştım. Ama eşimde sertleşme sorunu olduğu için uyuşmasını bekleyemeden ittik ve girdi . Hepimiz umutsuzduk hepimiz çaresizdik ana bitti. Sizlere de yardımcı olmak isterim. Papatya seni hatırlıyorum. Birlikte başlamıştık sanki sürece
Benim ilkte de oldu son denemelerde de oldu sebebini bilmiyorum ama enfeksiyon falan da yok aslında tedirginligim ondanSpreyle 4. Boyu yapmayı başardımİlk yaptığınızda mı oldu kanamanız bende hiç birşey olmadı yumurtlama dönemindeyim bende.
Zar zedeleniyordur bence. Korkulacak birşey değildir diye düşünüyorum. Sen öyle deyince bende bugün dedim acaba olur mu ama bende kanama falan olmadı baya içeride oynattım beklettim hatta. Dediğim gibi herkesin farklı oluyor sonuçta biraz daha deneyip agrı sızı olursa doktora görün yine de kafanda birşey kalmasın tabiBenim ilkte de oldu son denemelerde de oldu sebebini bilmiyorum ama enfeksiyon falan da yok aslında tedirginligim ondan
Nekadar surede yendiniz ve nasil yendinizArkadaslar bende yendim sonunda aslinda yeneli 2 ay olmus ama ben her defasinda ya olmazsa derken derken baktimda 2 aydir olmadigi hic olmamis....Bu hafta her gun denedik.. dun her pozisyonu yapmaya calistim. Once aparat sonra hemen penis ve her turlu pozisyonda rahattim akliniza gelen her pozisyon... Sunu soylemek istiyorum ben su pozisyonda asla yapamam demeyin cunku en kolay benim en korktugum pozisyondna oldu.. yardma ihtiyaci olan yazabilir... Hepinizi opuyorum
Ya ne güzel Rabbim bize de nasip etsin inş dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş derler. Ne zaman yenmiştinKızlar merhaba nereye yazacağımı bilemedim. Çevreme de bunu şimdiden söylemek istemedim. Az önce gebelik testi yaptım iki çizgi çıktı. Sizce hamilemiyim. ? Daha yeneli yeni oldu ne ara hamile kaldım hala hamile olmadığımı düşünüyorum
Merhaba canim.. 15 aylik evliyim. En basinda doktora gittim. Ama yenmek 14. Aya nasip oldu. Kafama koyduktan 1 hafta sonra yendim. Bildigin aparat calismayla. Nefes egzersizi. Aparati icime nasil alacagim.. olay bundan ibaret zaten merk ettigin bisey olursa yazabilirsin. Detaylica anlatabilirim...Nekadar surede yendiniz ve nasil yendiniz
Ay inşallah hamileyimdir ama nedense ben hala inanamıyorum hastaneye gidecem o zaman kesinleşir. Benim bir ay oluyor yeneliYa ne güzel Rabbim bize de nasip etsin inş dua eder misin hamilelerin duası kabul olurmuş derler. Ne zaman yenmiştin
İli çizgi varsa vardır ya kaç gün geçti adetinAy inşallah hamileyimdir ama nedense ben hala inanamıyorum hastaneye gidecem o zaman kesinleşir. Benim bir ay oluyor yeneli
Arkadasim merhaba, hissettigin sey agzinin icinden farksiz bi gayret hemen yapcaksin diye kaide yok. Yavas yavas bugun 1 cm ilerlersin yarin 1 cm oyle ilerlersin. Ama basina gecmekten vvazgecmeArkadaşlar doktorum parmak egzersizi verdi ısrarla yapmamı istiyor iğrendiğimi söyledim sadece hissetmeyi istiyorum içeri diyor. Ne yapacağım bilmiyorum stresten yapamıyorum deniyorum olmuyor. Yapanlar nasıl cesaret edip yaptınız lütfen yardım edin
Yapamayacagım, nasıl yapacagım diye düşünmeyi bırak lütfen. Yapıcam basarıcam olacak diyerek basla denemeye. Bu hastalık benım sinirlerimi cok bozmustu bi hırsla basladım çalışmaya. Ki söylemiştim sana ilk denedigimde bayılacak gibi olmustum gözlerim filan kararmıstı ama bırakmadım kesinlikle. her gün bir adım daha ileri gideceksin sendeArkadaşlar doktorum parmak egzersizi verdi ısrarla yapmamı istiyor iğrendiğimi söyledim sadece hissetmeyi istiyorum içeri diyor. Ne yapacağım bilmiyorum stresten yapamıyorum deniyorum olmuyor. Yapanlar nasıl cesaret edip yaptınız lütfen yardım edin
Umarım doktorum da aynısını dedi az önce bana güvenin ve de kendinize dediYapamayacagım, nasıl yapacagım diye düşünmeyi bırak lütfen. Yapıcam basarıcam olacak diyerek basla denemeye. Bu hastalık benım sinirlerimi cok bozmustu bi hırsla basladım çalışmaya. Ki söylemiştim sana ilk denedigimde bayılacak gibi olmustum gözlerim filan kararmıstı ama bırakmadım kesinlikle. her gün bir adım daha ileri gideceksin sende
Dilatör egzersizi yaptiriyor Hensbergde ben tavsiye ederimNerde bu almanyadaki doktor canim? Bide parmak veya dilator egzersizi mi yapiyor? Nasil bi yontem kulaniyor bende gitmek istiyorum?
Ayy ne güzel bize de haber ver ögreninceAy inşallah hamileyimdir ama nedense ben hala inanamıyorum hastaneye gidecem o zaman kesinleşir. Benim bir ay oluyor yeneli
Ilk işim buraya yazmak olacak inşallah.Ayy ne güzel bize de haber ver ögrenince
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?